121242
Football Manager
-
Drizzthsz #318 Hááát, eddig minden szartól kikaptam a Chelsea-vel, milyen dolog ez már??? Pl.: Hajduk-Chelsea:3-0, Livingstone-Chelsea:5-0. Ez mi a faszom???? A védők ritka szarok, átlagban 10 körül vannak az értékeik!!! -
Kanál #317 jah zlatan gyerek jól nyomja de totál mínuszba vagyok..majd legközelebb -
#316 senki sehol? pedig mégcsak nem is offolok
vagy pont ezért -
#315 ja és ahogy elnézem itt Ibra lehet az isten, de 38ér se atták... -
#314 egyébként ki vagyok békülve az új edzésrendszerrel
a hatékonyságával meg főleg -
#313 -
#312 ha lejár a számláló, annak a helyén jelenik meg a piros download felirat, mellette a letöltési linkkel -
#311 -
Drizzthsz #310 Ja, azt kihagytam, hogy a méltán leigazolni kívánt játékos neve pediglen: Illés Béla. :DDD -
#309 Nem azért nem igazolták le, mert Brnovic vagy Sidibe jobb nála... -
Csesza #308 és ha pár óra mulva visszanézek akkor csak arra a free részre kell rámenjek oszt kész és akkoe ott lesz a számlálo ugye, nem kelll semmi másra rákattintani?! -
Drizzthsz #307 A Grazer Ak, s a Chievo Verona csapatának az ajánlatát is elfogadták az enyém mellett a Chelsea-vel. Ha Signori meg télleg ekkora spíler még, akkor asszem a Debrecennek hiba volt nem leigazolni. :( -
Csesza #306 oksa köcce -
Csesza #305 nem jön le -
Rudee #304 Sigames.com-ról is lejön már szerintem, csak a megjelenéskor volt leterhelve a szerverük. -
#303 You (80.98.224.99) have requested 47532 KB in one hour. Want to download more?
amikor másodjára is le akartam szedni nekem se volt számláló, mert beazonosított ip alapján h feszt ott vaszom a rezet.
szal pár óra mulva visszamész, ott lesz a számláló, amikor letelik (40mp)akkor bazi piros betűkkel ott lesz hogy download -
Csesza #302 hülye vagyok, és nemtom leszedni vagy nem találom, mert rámeek arra a free részre és utána hova mer ilyen visszaszámlálós dolog nekem niccse - és a letöltés se indul el
légyszíves lebaszás nélkül segíccs -
#301 megvettem Nestát nopara :DD -
#300 te hülye vagy vagy fested magad?
#291 -
Csesza #299 én nemtom, tudnál adni egy gyorslinket vagy valami pontosabbat vagy valaki más mer én ezen az oldalon nem találom a demo-t!!!!??????????? -
Drizzthsz #298 A Chelsea-nek ha jól látom, nagyon gyér technikai értékű védői vannak... Terry is eléggé vicces. :S -
#297 ja és messit is nézzétek meg -
Drizzthsz #296 Nah, mivel látom sok az elégedtelenség az adatbázissal, ilyesmivel, így javallom továbbra is a www.fmhungary.uw.hu fm2006 topicját a fórumban!!! Bár gondolom ott csak a magyar játékosokról lehet írni, de azért hajrá!
Ui.: Akkor scout még nincs? :DDD -
Drizzthsz #295 Hehe, megnéztem illést, s a Sparta Prahától a Chievoig van 5 érdeklődője. :DDD -
#294 -
#293 nálam is sok a sérülés, kiváltképp a 2 hónapos -
#292 hehe
a mentésemben liverpool-moszkva 3-1
és cissé 2 gólt lőtt
valamit tud a gáma:D -
#291 | #100 -
#290 hi all.
van ehhez link mer a sigameses nemmegy.
a gcw-n meg nem találom -
#289 érdemes megnézni mertesackert, már az elején durva
a palermosok meg nézzék csak barzaglit! nem kell eladni ha bl győztes palermot akarnak -
Kanál #288 recoba lőhetett volna még vagy 3 gólt de mocsok saar kurva jól védett
-
#287 Ez a jó hozzáállás! :D -
#286 Azt hiszem a 2006-ot már a kedvenc csapatotmmal kezdem, ami a Blackburn Rovers. Legalább velük nincs senki. -
#285 egyetértek, Recoba nagy játékos irl is, a technikai értékeire adott 20-asokat nehéz megkérdőjelezni. -
#284 Hello menedzserek! -
#283 na mióta feltettem a my home turbo patch-et állandóan error meccs előtt, úgyhogy hagyom...meg amúgy sincs benne Chievo.... -
#282 nem sajnálom recobától ezeket az értékeket
alábecsült spíler -
#281 1 het kb4-5 serult kisebb nagyobb.....mi ez az inekcio amugy? -
#280 Na, én is letöltöttem a demót. Igazából ezek meccs közben újítások érdekelnek a legjobban.
Amúgy halihó mindenkinek! -
Kanál #279 egyszer sérült meg ronaldo pedig már október közepén járok