121242
Football Manager
  • Drizzthsz
    Hááát, eddig minden szartól kikaptam a Chelsea-vel, milyen dolog ez már??? Pl.: Hajduk-Chelsea:3-0, Livingstone-Chelsea:5-0. Ez mi a faszom???? A védők ritka szarok, átlagban 10 körül vannak az értékeik!!!
  • Kanál
    jah zlatan gyerek jól nyomja de totál mínuszba vagyok..majd legközelebb
  • franco
    senki sehol? pedig mégcsak nem is offolok

vagy pont ezért
  • franco
    ja és ahogy elnézem itt Ibra lehet az isten, de 38ér se atták...
  • franco
    egyébként ki vagyok békülve az új edzésrendszerrel

a hatékonyságával meg főleg
  • franco
  • franco
    ha lejár a számláló, annak a helyén jelenik meg a piros download felirat, mellette a letöltési linkkel
  • franco
  • Drizzthsz
    Ja, azt kihagytam, hogy a méltán leigazolni kívánt játékos neve pediglen: Illés Béla. :DDD
  • szanics
    Nem azért nem igazolták le, mert Brnovic vagy Sidibe jobb nála...
  • Csesza
    és ha pár óra mulva visszanézek akkor csak arra a free részre kell rámenjek oszt kész és akkoe ott lesz a számlálo ugye, nem kelll semmi másra rákattintani?!
  • Drizzthsz
    A Grazer Ak, s a Chievo Verona csapatának az ajánlatát is elfogadták az enyém mellett a Chelsea-vel. Ha Signori meg télleg ekkora spíler még, akkor asszem a Debrecennek hiba volt nem leigazolni. :(
  • Csesza
    oksa köcce
  • Csesza
    nem jön le
  • Rudee
    Sigames.com-ról is lejön már szerintem, csak a megjelenéskor volt leterhelve a szerverük.
  • franco
    You (80.98.224.99) have requested 47532 KB in one hour. Want to download more?

amikor másodjára is le akartam szedni nekem se volt számláló, mert beazonosított ip alapján h feszt ott vaszom a rezet.

szal pár óra mulva visszamész, ott lesz a számláló, amikor letelik (40mp)akkor bazi piros betűkkel ott lesz hogy download
  • Csesza
    hülye vagyok, és nemtom leszedni vagy nem találom, mert rámeek arra a free részre és utána hova mer ilyen visszaszámlálós dolog nekem niccse - és a letöltés se indul el

légyszíves lebaszás nélkül segíccs
  • franco
    megvettem Nestát nopara :DD
  • franco
    te hülye vagy vagy fested magad?

• Csesza
    én nemtom, tudnál adni egy gyorslinket vagy valami pontosabbat vagy valaki más mer én ezen az oldalon nem találom a demo-t!!!!???????????
  • Drizzthsz
    A Chelsea-nek ha jól látom, nagyon gyér technikai értékű védői vannak... Terry is eléggé vicces. :S
  • franco
    ja és messit is nézzétek meg
  • Drizzthsz
    Nah, mivel látom sok az elégedtelenség az adatbázissal, ilyesmivel, így javallom továbbra is a www.fmhungary.uw.hu fm2006 topicját a fórumban!!! Bár gondolom ott csak a magyar játékosokról lehet írni, de azért hajrá!

Ui.: Akkor scout még nincs? :DDD
  • Drizzthsz
    Hehe, megnéztem illést, s a Sparta Prahától a Chievoig van 5 érdeklődője. :DDD
  • franco
  • franco
    nálam is sok a sérülés, kiváltképp a 2 hónapos
  • franco
    hehe

a mentésemben liverpool-moszkva 3-1
    és cissé 2 gólt lőtt

valamit tud a gáma:D
  • franco
  • csm
    hi all.
    van ehhez link mer a sigameses nemmegy.
    a gcw-n meg nem találom
  • franco
    érdemes megnézni mertesackert, már az elején durva

a palermosok meg nézzék csak barzaglit! nem kell eladni ha bl győztes palermot akarnak
  • Kanál
    recoba lőhetett volna még vagy 3 gólt de mocsok saar kurva jól védett
  • szanics
    Ez a jó hozzáállás! :D
  • Sysfox
    Azt hiszem a 2006-ot már a kedvenc csapatotmmal kezdem, ami a Blackburn Rovers. Legalább velük nincs senki.
  • szanics
    egyetértek, Recoba nagy játékos irl is, a technikai értékeire adott 20-asokat nehéz megkérdőjelezni.
  • sideris
    Hello menedzserek!
  • McFrost
    na mióta feltettem a my home turbo patch-et állandóan error meccs előtt, úgyhogy hagyom...meg amúgy sincs benne Chievo....
  • franco
    nem sajnálom recobától ezeket az értékeket

alábecsült spíler
  • DONGUBA
    1 het kb4-5 serult kisebb nagyobb.....mi ez az inekcio amugy?
  • Sysfox
    Na, én is letöltöttem a demót. Igazából ezek meccs közben újítások érdekelnek a legjobban.

Amúgy halihó mindenkinek!
  • Kanál
    egyszer sérült meg ronaldo pedig már október közepén járok