121242
Football Manager
-
#278 de kurvara -
#277 nem sok egy kicsit a sérülés? -
#276 Na, én itt még nem is szpemmeltem, törekszem, hogy ne is tegyem!
A fejemben már megvan az otthoni mentésem terve a Chelsea-vel, 4-3-2-1-es rendszerben nyomjuk, marha kíváncsi vagyok, hogy mire lesz képes a tervezett Lampard, Ronaldinho - van Nistelrooy trió elöl. -
Kanál #275 -
Kanál #274 figo zidane is ilyen szintű + Juninho -
Rudee #273 Pontosan erről van szó, néhány játékos meglehetősen viccesre sikeredett. -
Rudee #272 Nem kiokítás, tény. Azért tudod törölni a hozzászólásokat, hogy ne legyenek a témától eltérők. -
#271 LOL bazmeg? most az olasz researcherek szálltak el?
-
#270 "Az lett volna a dolgod is, mint házigazda."
nah akkor ezt a kiokítást baromi gyorsan be lehet fejezni .... -
Rudee #269 Nem azt mondtam, hogy tilos, arra akartam kilyukadni hogy abszolút nem mérvadó a béta demo. -
Kanál #268 én raktam/fogok képeket benyomni sry... -
Rudee #267 Jáccok, de demoból nem érdemes képeket berakni, mert hülyét kapok néhánytól. Pl Recoba-t nézze meg aki nagyon ráér, látva az értékeit aszittem beszarok. Egyébként meg nem kellett volna magyarázni előbb, én nem szoktam besértődni ha kitörlik egy hozzászólásom. Az lett volna a dolgod is, mint házigazda. -
#266 inkább a szpemmelésed helyett rakhatnál képeket vagy eredményeket vagy beszámolót az FM2006-os játékbol amivel játszol (mert azért jöttél a topikba) ....vagy nem is játszol ezzel a játtékkal? -
Rudee #265 Igen, csak én nem oldalakon át, hanem 1, illetve ezzel már 2 hozzászólásban -
#264 ezzel a kommenteddel te is ugyanúgy szpemelsz mint a többi...... -
Rudee #263 Szerintem már késő, elkezdődött a 2005 topikjában megállíthatatlannak bizonyuló folyamat -
Grusi #262 Srácok, könyörgöm, legalább ezt a topikot ne szpemmeljétek szanaszét, mint az FM 2005-öst... -
Kanál #261 43 mega..5 perc alatt lejön -
#260 Srácok én nem szedem le a játékot inkább gyakorlok még a 2005-tel.De a vélemyényekből és a képekből látva végül is kinézetben menetben nem változott a gamma.Írnátok pár változást?Pozitívumot negatívumot.Bár tudom demónál még nincs minden benne a játékban. -
Kanál #259 2 szabadrúgásgól odabaszós
-
Kanál #258 -
Kanál #257 csak megvan
-
Kanál #256 jah meg tevezt is jött -
Kanál #255 buzi barca elvitte előlem owent meg még pár pléját :s -
#254 Nekem meg Totti, Ronaldinho, Owen jött a benti mentésemben, az itthonit most kezdem el. -
Kanál #253 épp szopok community shielden 2-0ról 2-2 kurva anyjukat mocsok arsenal o: -
Kanál #252 hát megvettem tottit,rc-t,ronaldot így meg megvehettem volna gáúcsót meg robit -
#251 ez csak BetaDemo, miért ne? :D -
Kanál #250 annyit nem adnék érte :c -
Kanál #249 első 3 meccsemen én is kikaptam aztán egy döntetlen majd egy győzelem -
#248 Nem akartam eddig beleírni első "eredményeimet", de látom, nem csak nekem nehéz. Chelsea-Karlsruhe 0-3 és Hajduk-Chelsea 2-1.
Nehéz ez a gamma. De most nyomom már itthon a végleges mentést, a benti csak próba volt. -
#247 60 -
#246 jo8 mindenkinek! -
#245 csak annyit,h tényleg vannak jó pléyák,de azért az oroszok ennyire nem jók! olyan érzés,mint fm2005ben a kolumbiai játékosok...irreálisan jók! bár ez csak demo! ennyi Franco -
Takezó #244 nyolccal megúsztuk :D:D:DD -
#243 ennyi lett volna, htx :P -
Takezó #242 hoppá:o
konferenszes csapatok ellen WBA-val 0:2, 1:1, most meg Dundee Utd ellen 70. perc és 0:7 :D:DD -
#241 itt azt írták hogy fél év ugyhogy gondolom... -
#240 hülye kérdés volt
nyilván senki se tolta el addig, readme pedig nekem legalábbis nincs
de a korábbi verziók gyakorlatából kiindulva nyilván fél szezont enged. tehát kb január -
#239 az, de ha kérdez vki egy normálisat arra válasz nuku