121242
Football Manager
-
#358 1. elated
- becsiccsentett
- becsípett
- emelkedett
- emelkedett hangulatban levő
- felajzott
- fellelkesült
- kapatos
- mámoros
- megittasult
- megmámorosodott
- spicces
- ujjongó
2. elated with joy
- mámoros az örömtől
- örömittas -
Kanál #357 iszonyat elégedett vagy ilyen mámoros hangulat, nem tom hogy fordítani -
Drizzthsz #356 Elated a kiadható kommenteknél mit jelent(team talknál van)? -
Csesza #355 köszönöm szépen, elkellett mer enélkül az Argentínokkal vagyok és a magyaroktól is kikaptunk 3-1re -
#354 letámadás
időhúzás
emberfogás rögzített játékhelyzeteknél
célember kiszolgálása
emberfogás
influence -
#353 fent a keresőben van szótár is -
Csesza #352 mivel én nem nagyon tudok angolul ezért szeretném ha segítenétek hohy ezek mit jelentenek mer ilyen formában ezek nincsenek benne a szótárban
tehát a csapat instrukcióknál:
Closing Down
Time Wasting
Set Piece Marking
Target Man Supply
Tight Markin
és azt hogy hol találom a tekintélyt mer régebben a mentalitás résznél tudtam megnézni és ott most nem találom, vagy nem vágom hogy melyik szó jelenti azt hohy Tekintély mer a szótári szó az nincs benne -
Drizzthsz #351 Nekem mindegy, a teljesben úgyis az Újpesttel alázok majd... :D -
Drizzthsz #350 Így igaz... -
#349 irl is kölcsönben van csak fél évig -
Csesza #348 ez nekem nagyon teccik, az MTK sziveskedett kölcsön adni a Chievo-nak Illés-t :DDDDD
Gyepes pl ebben a demo-ban csak kölcsönben van a fraditól, remélem a telj. játékban megcsinájják
-
Kanál #347 nem -
#346 hi all.
nem lehet benne vhogy kiiktatni azt hogy december végén vége a demonak?
ja és nekem nincs benne illés -
#345 vagy csak az első patchig -
#344 egyébként szvsz elpazarolt idő a beta demo, szinte fix hogy a taktikám a teljesbe nem működik majd -
Drizzthsz #343 Poénból játszatom, de bekerült a Premiership Team of The Weekbe. :DDD Kemény. Csak akkor állítottam be, amikor már 2-vel húztunk. :D -
#342 illés a csapatban?
necsodálkozz bammeg:D -
Drizzthsz #341 Ééééés: Tottenham-Chelsea:2-5
Azt amúgy tudtátok, hogyha a taktikai változásokat új taktikként nem mentitek el, akkor nem maradnak meg, csak a formáció változtatások? :-O Érdekes, de már jobb így, hogy a saját taktikkal tolom... :D Illés Béla a szünetben beállva a meccs végére 9-es lett. :DDD -
Drizzthsz #340 Végre történt egy kis jó is. :DDD Hungary-Argentina:2-1. :DDD Szabics, s Torghelle a két gól szerzője. :D -
Drizzthsz #339 Jaja, próbálkozgatok... -
#338 hidd el ugyanezek a gondolatok nálam is előjöttek
csak lusta voltam beírni:D
majd lesz valahogy. taktikát változtatgasd. ha ennyire nem megy akkor drasztikusan -
Drizzthsz #337 EZ A JÁTÉK EDDIG EGY FOS! Nem értem... A Chelsea szerintem a föld legrosszabb menedzserével se kapna ki a Portsmouthtól otthon.... -
#336 lol :DDDDDDDDDDDDddd -
#335 92m van alapban
de tudod közgázos vagyok...:D -
#334 dikk, ott ennyi zseton van? -
Drizzthsz #333 Nekem sajna nem sikerült ennyire jól az időszak... :( Egyébként forintban iratom ki a pénzeket.... :D -
#332 holvanmá Gábor? :(( -
#331 -
#330 amikor a Real ellen 0-2-re álltam, akkor változtattam utoljára taktikát. illetve full le is cseréltem. egyenlőre bejön. -
#329 -
#328 tehát lejött. htx
magyarítás? ne legyél már ergya -
Drizzthsz #327 Én is szépen szarrákapok mindig! :((( -
Kanál #326 nem hinném hogy lenne -
Csesza #325 *magyarítása -
Csesza #324 átttyákátásztrófa
az első meccsemen minygá 1 kibaxott súlyos vereséget szenvedtem :((((
van ennek a demo-nak valami magyarírása és ha igen hol találom?! -
#323 köszi -
#322 Széép!Grat!Főleg hogy hogy én is jáccotam és már az elején kikaptam ilyen kis csapatoktol...Szval ilyen nehéz és így is nyersz!Még 1x grat!
Kanál hun a logód?:-P(boccs az offé) -
#321 majd kialakul hidd el
Kanálnal énis rinyáltam délelőtt h nem megy, azóta meg...nézdcsak a tabellát:D -
Kanál #320 nálam hajduk ellen 1-1 livingstone ellen 2-0 ide -
Drizzthsz #319 Sőt, Terrynek pl.: minden tíz alatt van, meg egy húszas. :S