121242
Football Manager
  • Csesza
    pííísz
  • olympus
    hy all!
  • Csesza
    csáóó
  • Tojesz
  • asfa
    reggelt
  • Tono34
    Napot!

Leeds-el a 4. helyen állok félidőben. A Crystal P. vezeti a tabellát 1 veresége van (kitaláljátok, hogy kitől? persze tőlem 4:3)
    A csapat eléggé hullámosan teljesít, egyszer fantasztikus meccsen nyerünk utánna meg döcög minden és kikapunk az utolsóktól. Pénz az nincsen -1.5M euró.
  • Csesza
    szega
  • Csesza
    szerencsémre csak az egyik játékos sérűlt meg de az se komolya
  • Tojesz
    Jo reggelt
  • cain
    nagyon hullanak a játékosaid...
  • Csesza
    a 88.percben naon felbaxatm az agyam hogy kaptam 1 gólt, mindenkit küldtem támadni és megis lett az eredmény, a 94.percebn azér csak begyötörtünk 1 gólt :PPPP

• cain
    hm... újabb javítás a játékhoz:
    stefan toleski, nagykanizsa: nem szlovák, hanem macedón, és válogatott is volt.
    2, nem ott játszik. nagykanizsának jelenleg megye II-es csapata van, és az is az 1866 NTE - MÁV Rt, és ők is főként utánpótlást nevelnek. az sc már csak utánpótlásnevelő egyesület.
  • cain
    te gabber, én írtam egy rövidke esszét az edzésekről, az nem került be a fakkba? me má mélen is zargatnak miatta...
  • cain
    kirőgták fergie-t, blájn robson lett az mu managere... omfg!
  • Csesza
    yó reggelt all, most néztem hogy nem is igazolhatok én akarmennyi magyart, mert alapból asszem csak 7idegenlégiós lehet és nekem már van vagy 5-6db ugyhogy ha jön Tőzsér és Priskin akkor őket vszeg egyből kölcsön is adom és addig majd kiszórok pár igegenlégióst, mondjuk igy is még kell tisztítanom mer jön Bodnár Bodor és Waltner és csak 1nek-2nek lesz helye
  • G.Freeman
    oke, joejt
  • charlee
    Még annyit: ha nem tudod játszatni és nem akarod kölcsönadni, akkor irány a tarcsi. A fiatalok nem sértődnek be miatta.
  • charlee
    Nah én mára befejeztem. Yo8 Freeman
  • charlee
    Erre azt találtam ki, hogy variálom a posztokat pl. egy jobbszélső jól teljesít 2-3 meccsen keresztül a balszélen is, mivel az ellenfél nem készül fel erre a húzásra. Rosales 10-est kapott amikor a balszélen vetettem be. Van sok Vkp, aki jól szerepel Tkp szerepben is. Stanley Aborah pedig Tkp és középcsatárként 5 meccsen 5 gólt vágott.
  • charlee
    Kukucovic-ról se mondj le. Rosenberg nálam kb 10 meccsen kersztül katasztofálisan rossz volt, aztán rúgott egy gólt. Azóta ő a legjobb gólvágóm...
  • G.Freeman
    en is igyekszem mindegyiket jatszatni, persze nem mindig tudom,de ha kölcsönadom akkor serüles eseten nincs kit jatszatni

BL csoportkör utolsó csoportmeccs, vegig tamado taktikaval nyomtam volt egy tucat helyzetem de jo kis csataraim szornyu napot fogtak ki, de a 86 percben Iaquinta megmentett:) döntetlennem mar csoportmasodik lettem volna, Koller golja meg csoportelsőséget ért:)

• charlee
    Az ilyenekre külön odafigyelek, hogy játszanak meccseket. Vagy becserélem őket amikor csak lehetséges, vagy játszatom a tarcsiban, vagy kölcsönadom olyan csapatba, ahol tuti állandó kezdő lesz. Így fejlődnek gyorsan ld.: írtam Sahadewsing példáját. Amikor kezdtem a gémet egy semmire való, gyenge pléja volt és most be merem rakni Sneijder helyett, ha kell.
  • G.Freeman
    Freddy Adu? nekem 4,3 milliomba került de megvan:) meg Nzogbia, Guarin, Alexis, Sahin, Olejnik, Tozser es Vituska (+ Kukucovic aki draga volt es nagyon biztam benne de eddig csalodas sajnos)

mondjuk nem fejlodnek ugy mint szeretnem pedig szerzodtettem sok jo edzot, set pieces 3 csillag, goalkeeping es attacking 5 csillag, az összes többi 4 es light a terhelés
  • charlee
    Jah, ilyen eseteim nekem is voltak...
    De most kicsit mennem kell dolgozni :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
  • charlee
    Akkor tessék: Sibuniso Gaxa. Asszem 250ezer volt és megdícsértek a szurkolók amikor leigazoltam, hogy milyen jó előrelátó manáger vagyok :)))
    Ugyanezt mondták amikor megszereztem Timothy Dreesen-t (V,Vkp)
    Nagy tehetség mindkettő.
  • G.Freeman
    engem utal a cpu... Bojinovert beajanlottam 15 milliot es elzavart, aztan a REal MAdridnak odaadta 11 millioert...kib.szas
    mert ha Bojinov realba akar menni az oke, de klub nem fogadja el az en ajanlatom ami több is? fura...
  • charlee
    Bár Adu-t is megkaptam ennyiért, vertem is a hátsóm a földhöz örömömben :)))
  • G.Freeman
    én is fiatalkra epitek, de nincs most jo vedo aki jonne is, Sergio Ramos (20 éves) tuti jo lett volna, es 14,5 millioert elengedtek volna de nem volt hajlando alairni heti 90ezer euroert se...
  • charlee
    Akkor engem jobban szeretnek a belgák, mert nekem 3,5 milláért ideadták :)))
  • charlee
    Játékvezetés á la NB1 :DDD
  • G.Freeman
    masodik evemben vagyok mar Dortmundal, elsö evben probaltam megvenni Borre-t de 5 milliot kertek es akkor 3,6om volt csak, viszont amig targyalgattam vele szokasos cpu hulyeseg szerint a fel vilag szerzodest ajanlott neki es most Portoban van 6 milliot er es 14,5öt ajanlottam erte azt keveselte...szoval rola ennyit :(
  • charlee
    De persze Yobo is jó, nálam is elférne, csak én kimondottan fiatalokra építek.
    Még egy olcsó ötlet: A Birminghamtől is el lehet csábítani szerződéslejártával Melchiot-ot, bár ő 29 éves, de ingyen nagyon megéri.
  • charlee
    A szélre megvehetted volna Vanden Borrét az Anderlechttől 3,5 milláért. Az értékei még nincsenek a csúcson, de megbízhatóan, egyenletesen jól játszik. Pedig még csak 17 éves (vagy 18, affene tudja). Jut eszembe: Kompanyt 7,5 milla körül elengedik csak hozzám nem volt hajlandó aláírni :(((
  • charlee
    Nah ezért szoktam én az uccsó 20 percben időt húzni és kontrákra építeni... :)
  • G.Freeman
    most épp középső védőt keresek, mert szélsőnek nem találtam elég jót, és van egy közepső akit ki tudok rakni szelre szoval jo lesz igy:)
  • Takezó
    Szeretlek Ábrahám Attila
  • charlee
    Elég jó. De ha tudtam volna, hogy olcsóbb is jó, akkor ajánlottam volna Michael Jansent 5 milláért :) Bár ő ballábas védő :DDD
  • sideris
    hát Mesterek...ez egy köcsög csaló game! :) Nem mondok semmit...itt a kép!

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
  • G.Freeman
  • charlee
    Kellene kép róla, most éjszakás műszakban vok, nem otthon :(((