121242
Football Manager
  • ForzaInter
    Hrepka nálam a Wes brom-nál is nagyon gyenge 10 kapuralövésből 11-et fölé vagy mellé rug:DDDDDDDDDDddddddddddddd
  • gabber_saviola
    csácsá Dart rég láttalak

baromi nagy grat Zakinak, aki remélem újra ebbe a topikba fog intenzíven járni
  • ForzaInter
    grat
  • zaki

A két srácot most hoztam fel a tarcsiból, és góllal debütáltak az NB1-ben... :)

• zorrobomber
    sajnos a Pécset nem én irányítom, nem tudok helyettük is nyerni :D
  • dartonita
    Nana ne ess tulzasokba hééééló!
    Pecs szepen maradjon elso,a tobbi erdektelen :D
    Gratu.

Es szia Gabor!
  • zorrobomber
    hmm
  • ForzaInter
    viccvót gabberbá
  • gabber_saviola
    kezdésnek tottikát kivágom szpamért, ha tovább csinálja.
  • ForzaInter
    rend,fegyelem:DDDDDDDDddddddd
  • soma22
    biztos hogy akarjuk mi ezt?
  • gabber_saviola
    Kedves Saumám :)

Amúgy, ha úgy döntesz, hogy folytatod az itt megkezett munkát, akkor készen állok , hogy segítsek kitakarítani a topikot.

üdv, gabber
  • zorrobomber
    ok, ty
  • soma22
    24 éves, ettől ne várj többet.ha feljebb veszed csak többet lesz sérült, és fáradt
  • zorrobomber
    nem vagyok egy edzőguru, szerintetek van abban ráció, hogy a szokásos középpályás edzéstervemet csak Bozic-nak kicsit átmódositottam, és a fizikai és aerobik edzéseket felnyomtam heavyre? hosszutávon ha visszaállítom a rendes edzéstervet megmaradnak a jó értékei? plz adjatok vmi tippet, mer igy harmatgyenge ez a gyerek :)

• soma22
    dehogyis:)
    te vagy a stb, és a jelen:)
  • zorrobomber
    nem villogunk de jönnek az eredmények
    pécs pedig durva :)
  • dartonita
    Szivesen.
    A tenyhez tartozik hogy a 7.02-es patchben meg nem probaltam.
  • McFrost
    kimaradtam???:O
    [sír]
    :P
  • hunbasser
    hmm,kösz a tippet!
  • dartonita
    Sok.
    1 jatekossal probald meg,es ne valami gagyi hulyet ajanlj fel :)
    Nem mindig,de neha sikerult(igaz csak nagy csapattal).
  • hunbasser
    Fulhamnél próbáltam már párszor,egy-egy játékosért pénzt+6 játékost is felajánlottam(nem is rosszakat),és írta,h mondjuk kapusra,meg középpályásra lenne szöksége a másik csapatnak,és volt a "csomagban" egy kapus is,meg azt hiszem 3 középpályás,meg még mellékeltem volna vagy 700K-t.azt hiszem a játékos értéke pedig vmi 1,2 M volt.
    persze nem fogadták el
  • dartonita
    Igen.Foleg ha magasan kvalifikalt a scoutod,olyankor ha bejelentkezel egy jatekosert,neha kiirja hogy az aktualis csapatanak milyen posztokra van szuksege jatekosra.Ha sikerul ezekre a hianyposztokra felajanlanod valakit a transfer keretein belul,az sikeres lehet.
  • hunbasser
    tudom,össze sem hasonlítható,inkább csak lelki töltetet akartam adni.nem megszerezhetetlen játékos.

más:vkinek sikerült már játékoscserével igazolni?(lehet,h már régebben feltettem ezt a kérdést :S)
  • zorrobomber
    meg lokival is nyomtam :)
    hajrá, szurkolok
  • soma22
    nemrossz
  • totti10
    ezt elirtam
    Tanavo= Tavano
  • hunbasser
    Micskó nálam egész jó :)

Kenő-Micskó csatárkettős nb2-be jó lesz az -.-
  • lokika28
    azt tudom hogy teis szparival nyomod és aztis hogy nemis akárhogy nyomod és láttam hogy Andorka meg oláh bejött megpróbáltam leigazolni őket és eljöttek am oláh kenő hejett van mert kenesei nemakart jönni
  • soma22
    csak te a fulhammel probáltad, én meg a fradival. nem ugyanaz
  • totti10
    Első idényem az FM-ben

Gólkirály: Tanavo, 27 gól

+ nyertem egy olasz szuperkupát
  • hunbasser
    Fulhamnél nálam majdnem olyan jó volt,min Boa Morte :) az én hatásomra szerencsére el is kezdte ő tanítgatni,h pár év múlva olyan legyen majd,mint Boa Morte :)

egyébként amondó vagyok,h ne add fel,én is csak másodszorra tudtam elhozni -.-'

Zaki:tőlem elvitték Niclas Jensent 1,6M-ért(azt hiszem a Porto),és fél év múlva már egész nevetséges értéke volt,vmi pár tízezer(ha jól emlékszem 28K),pedig egész nagyon jó értékei vannak,az más tészta,h már 30-on felül van,és az erőnléte már nem az igazi.lehet,h vissza is veszem majd(ha megint elkezdek Fulhamezni),irányítónak tökéletes lesz.

szóval,ha egy nagy csapat le akarja az egyik játékosodat,és úgy gondolod,h ott nem sok jövője lesz,akkor lehet,h egy év múlva potom pénzért tudod visszavásárolni.vagy pedig még az is jó megoldás,ha kis összegű visszavásárlási díjjal adod el őket,ezen elég sokat lehet nyerni.
  • zorrobomber
    bakker, kopizol? :D
  • zorrobomber
    kupából kivert a Makó 2-0val, természetesen 2 kapuralövéssel, fantasztikus kapusa pedig meccs embere
  • lokika28
    hali nagyon ritkán írok ide de állandóan nézem az eredményeiteket és hatalmas grat mindenkinek
    Quintanát én leigazoltam lokimba mitnemondjak istenkirály pléja csak első év után mindig elakart menni de ért 725öt és ijen arsenal chelsea juventus meg ijenek akarták 100e fonttal kiszurni a szeme hát mondom nem:D azóta kicsit szomorkás a hangulata és gyengusan jáccik:S nah mind1 megéri megvenni én amondó vagyok
    Most kezdtem egyet szparival elég jólsikerült erősítenem regedei tóth norbi Plata ingyen jött meg poénból ingyen megvettem orbán vikit:D egyik felkészülési meccsnkiharcolt egy tizit meg lőtt kettőt:D
    leigazoltam még disztlt andorkát oláh lórántot kerényit és micskó márkot
    télen jön majd majao a védelembe per pill ennyi
  • hunbasser
    no,akkor hozok is két képet,h lendüljön a topik vmicskét.igaz,h barimeccsek voltak csak,de akkor is örülök neki,eléggé önbizalomnövelő meccsek voltak ezek :)

• soma22
    dzsudzsák nemzetközi szinten is jo, de sajna szerintem ebben a mentésben nem fogom tudni megszerezni.egyébként a két szélre már van 17 éves tehetségem:)
  • Squizzi
    hihetetlen ! én is kinéztem már őt magamnak
  • dartonita
    Dzsudzsak nagyon jo.
    Egyebkent erdemes az u21-et,u17-et nezegetni gyakran,akkor scout sem kell.
  • zaki
    Ő még szódával elmegy. Nálam Dzsudzsák volt a magyarok között az istenkirály. És Czvitkovics is nagyon jó (volt).