121242
Football Manager
  • Csacsi
    Én csak kérdeztem. Csak én nem találnék örömet benne. Én most Juventussal vagyok. Tény, hogy a Seria B elég könnyűnek tűnik, 15 meccs után a pontlevonás ellenére is 3. helyen állok 4 pontra az első helyezettől. Kupában azért megküzdök(Chievot vertem ki, egy idegenbeli 1-0-ás eredmény után. Addig nem adom le a Juvet, amíg BL-t nem nyerek velük, aztán megyek tovább egy másik serai b-s csapathoz.
  • Fyrex
    pár év alatt ha jól csinálod összerántasz egy bajnokcsapatot, onnantól kezdve ugyanaz mintha a Reallal kezdtél volna.
  • gabber_saviola
    nem hiszem, hogy unalmas lenne neki, hisz élvezi ahogy látod
  • 5w0rdf15h
    szép

1 tanács Huntelaart, Sneijdert meg Madurot el ne add rájuk lehet 1 nagyon jó csapatot építeni
  • Mor3llo
    Azért nem úgy van az :)
  • lokika28
    Szerintem nem unalmas nekem is van realos mentésem és hijába veszel drága játékosokat és szttárokat ha a taktikád nem megfelelő énmár csak tudom
    szóval azért ottis kell taktikázni én volt ojan hogy megvertem a barcát aztán kövi meccsen kikaptam az uccsótól szóval nem egyszerű 4 szezonból csak kétszer lettem első egyszer zaragoza egyszer barca vert meg:D
    szal nemojan unalmas hidd el sőt juvéval is kezdtem már hijába voltak jó játékosaim sehol nemvoltam a bajnokságba sikeresenkiis basztak:D
    nah mind1 meek szpari erősítés fojamatban
  • gabber_saviola
    igenjóvagy Robó, gratulálok
  • zorrobomber
  • Csacsi
    Nem unalmas nagycsapattal játszani, és szinte csak nyomkodni a tovább gombot, meg kijelölni a kezdőcsapatot. Év végén meg megvenni a drága játékosokat, aztán kezdődik előlről?
  • Gunnersboy
    na ezis megvan:
    (Eduardo uj igazolás, ezvolt első meccse)

• ForzaInter
    grat
  • robotnyk
    erre a meccsre egy hétig emlékezni fogok.

Bendtner:

• vgabesz93
    Bendtnerről dobhatnál egy képet hogy hogy áll így 2013 környékén
  • zaki
    Grat!
  • robotnyk
    2,8 az átlagom 23 meccsen
  • Fyrex
    grat robo, kiváncsi vagyok hány gólt rúgsz idén a bajnokságban... :P
  • robotnyk
  • zorrobomber
    nekem is hasonló volt az nb2, ősszel majdnem mindenkit megvertem, csak 1 döntetlenem volt, Oláh és Andorka verették a gólokat(20 körül járt mind2), majd tavasszal kikaptam vagy 5ször, csak amiatt jutottam fel, hogy ősszel összegyűlt vagy 12 pont előnyöm, meg hát a fradi is szar volt :D
    vmi olyasmire gyanakodtam hogy az elvárásokat nembirták a pleják, szal fejben fáradnak el.
  • Fyrex
    nah tehát második idényemet taposom a Parmaval, első évben UEFA kupát nyertem és 4. lettem a bajnokságban!

• Fyrex
    nah örülök h a tegnapi eszmecserém ilyen nagy topikfelvirágoztatási mozgalmat indított el, úgyhogy mostantól megpróbálom egy két képpel feldobni a topikot ha játszom, hátha még van remény :)

üdv mindenkinek mellesleg :P
  • lokika28
    Szép jó reggelt managerek
    így hajnali kelés után gyorsan betöltöttem szpari mentésem lejáccottam az uccsó 3 meccsem és sikerült a feljutás ugyanis fradinak volt egy 3 meccses vereség sorozata amit sikerült kihasználnom
    ugyhogy nyáron erősítünk aztán reszkess NB1 megyünk
  • hunbasser
    na jó,most egyelőre elég az fmből.2-3-ra megvert a Gyirmót,lecsúsztam az 5.helyre.a sors megint büntetett:Szepesyt kiállította a bíró a 70.percben,és nem adtak meg egy gólt les címén.csatáraim meg megint kihagyták a kihagyhatatlant is.
  • hunbasser
    jól felb@szta az agyamat a játék...hazaküldött egy 4-1-el a mosonmagyaróvár...Grószt persze megint kiállították,Szautert lerúgták,Micskó és Kenesei amit szezon elején még röhögve berúgtak volna,azt most kihagyják,vicc,komolyan mondom.a védelem meg persze rakás fos,meg olyan levente gólokat kaptam...szóval,a kapusom sem nyújtotta élete legjobbját :\ télen erősítések lesznek,és pár embert ki is penderítek.
  • Gunnersboy
    töltöm ajaxot...
  • zaki
    Aero.
  • hunbasser
    kösz a bíztatást.pont most kaptam sima 4-est a haladástól :@@@@@@
    ilyen szar védelmet...meg sem támadják a csatárt...ezzel véget ért a 8 meccses veretlenségi sorozatom.ha a következő 3 meccsből kettőt nyerek,akkor már el is felejtem ezt a 4-0-át :)
  • zorrobomber
    akkor egyszerü a képlet, alázod mind3at és büfé
  • Squizzi
    lécci mond meg mien skin-t használsz :)
  • zaki
    Hajrá!
  • hunbasser
    Felcsútot megvertük 2-0-ra,2 meccs múlva jön a Gyirmót,Pápa,Mosonmagyaróvá r trió is

• zaki
    Grat... :o

Tabella?
  • hunbasser
    a 280 percig tartó góltalanságunknak Kenő vetett véget,így a Budaörs ellen kínkeservesen kiszenvedtük a 2-1-et :S

most jön a Felcsút,jó lenne őket megverni
  • zorrobomber
    nemgyenge
  • zaki
    Xd

Köszi, Nektek is nagy grat!
  • Max08
    Bocsika,reggel van még :D:D:D!!!
  • hunbasser
    mit mondjak erre,hisz már megszoktuk tőled :D

grat!
  • hunbasser
    annyit senki se ad érte :D

ráadásul Lőwöt 22K-ért és Bartha Lacit 14-ért meg tudnám venni,és csak 9 K átig.keretem van,ezért gondoltam,h eladom.

de inkább hallgatok rád,és megtartom :)
  • zaki

Természetesen megint megnyertük a bajnokságot. A MK is begyűjtve. Viszont már kéne valamit alkotni a nemzetközi szinten is, idén volt a mélypont, igaz, hogy bejutottem a BL-be, de csoport negyedikként estem ki, pedig az előző évben negyeddöntős voltam... :(
  • zaki
    Én megtartanám. 100-ért már eladnám...
  • hunbasser
    idézek: "úgy 15 ligát be lehet vele jelölni"