Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BUDA > miskolc.
amúgy nemzetközi szinten egy bl döntõt tudok felmutatni, semmi mást.
még egy-két érdekesség.
a csapatom 2009/10-es szezon elején
filkor gyerek nem volt olyan rossz
egyik legnagyobb meccsem
legnagyobb arányú gyõzelmem
költöttem rendesen 3 év alatt
és végül a csapatnak sikerült tartást adni azért😊
a legends league-gel én már tavaly (FM2006) játszottam, meg van az elõnye és hátránya is, majd kitapasztalod 😉
Zaki lehet én is félreteszem a villarreal-t és kezdek angliába, vmi közép v kis csapattal<#eljen>#eljen>
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

2. év
3. év
4. év

http://users.cwi.hu/sgupload/1180362069.jpg
http://users.cwi.hu/sgupload/1180362120.jpg
Zene fuleimnek!
Born to win
a csapatképernyõn bal oldalon alul(attól függ milyen skinnel játszol)van egy olyan hogy assz.manager feladatia,azon belül van egy olyan hogy jelentés a csapatról.ott megjeleniti az õ általa javasolt kezdõ 11-et mutatja a csillagokat.ezen a képernyõn maradva meg tudod nézni a második legjobb 11-et és valószinü hogy ott lesznek a cserék a csapatban és mutatja a csillagjait.
Hogyan lehet egy játékos árát lenyomni, azon kivül, hogy kihirdetem hogy érdekel és unsettled lesz. Pl Cristiano Ronaldo-t akiért 70-80 millió eurót kérnek el lehet valahogy hozni 40 körül? Van rá vmi trükk?
Van egy fiatal 17 éves emberkém aki 2 csillagos de 8 csillagos a potenciálja, mit csináljak vele hogy 22-23 éves korára olyan jó legyen? Gondolom 20 éves koráig u20as csapatban legyen (Serie A-ban játszok) , elég ha az edzõim többsége csak 4 csillagos?
Utolsó kérdés: láttam, hogy SeLFisCH írt ilyet "Itt véd Buffon leendõ utódja,Improta. 18 éves,vmi 110/188as". FM Scout értékek, az a problémám, hogy FM Scoutot nem szeretem hasznalni mert csítnek tartom, viszont nem találom a játékban hol lehet megnézni ki milyen jó. Pontosabban a legjobb 11-et kiirja ki hany csillagos, de a többiekról csak az edzés linken van pár sor, hogy milyen, de azt nem találom, hol lehet megnézni a cserékrõl perpill ki hány cisllagos playa. Vagy nem is lehet, csak blikkre a tulajdonsagai alapjan kell kitalalni alkalmas-e cserenek vagy passzoljam le? :/
off: hello Gunnersboy, jó a logodban a Spurs-ös rész😊 Gyere nba1.hu forumra spurs topikba dumalni a csapatrol😊
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
köjtapó idén, de még csak jan 2 van :-<#smile>#smile>
BUDA > miskolc.
warez-t max az off-topicba, thx!
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !
Majd folytatom vmikor azt a mentést is...majd vmikor...😛
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Juventus:Arsenal ET 1:3 (Henry dupla)
Bodmer lett az év európai védõje,pedig MCt játszik nálam 2. éve 7.40 átlag felett,a Barca kiszúrta magának
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Jövõre egy ML-AML beújítását tervezem,aztán egy jó csatárt. 2 év alatt megtermelem a pénzt
BUDA > miskolc.
De hát aki tud az tud ugyebár
BUDA > miskolc.
Nekem van egy haverom aki ilyen de az eszméletlen. Nem hiszek a csillagjegyekben meg stb..,1 nappal született elõttem,de ez kb. naponta eljátsszuk 😄
ezt fejtsd ki off-topikban köszi
Avanti Crociati!
ReaL MaDRid x siempre
csak rákérdeztem hogy télleg õk e azok aztán kanál mondta ezt az ökörséget
persze fyrex nem hagyhatta ki hogy nem röhög ezen sem -_-