121242
Football Manager
-
#111597 Király Gábor Szűcs Lajos Fülöp Marci -
#111596 Amelia, De Sanctis, Almunia, Kameni (ha minden igaz van spanyol állampolgársága így nem számít eun kívülinek) -
#111595 Almunia-t nezdmeg :o -
#111594 most kicsit pénzt áldoztam, elhoztam Rommedahl-t a Charltonbol középpályára, de megnézem őket is majd, köszi:) -
#111593 jaaaa jóvan hülye vok:D oroszország nem unijó
elnézést a tévedésért:D európai stimmelt:D
remélem nemlincseltek meg nagyon a tévedésemért -
#111592 akinfeev mióta úniós? :D -
#111591 Koszi,Bayern-be kene mert Mr.Mustermann leserult honapokra,Rensing meg egy kalap szar :/ -
#111590 uniós sztem aki ottkörül mozog az akinfeev én ajánlom ha meg nemmuszáj unijós akkor oscar ustari
nekem realba is bejött mind2 -
#111589 Kerekszepen javaslatot 7-8m euro kornyeken jo kapusra,akit azonnal a melyvizbe lehet dobni.Lehetoseg szerint unios kene. -
#111588 otthonozsabb lett :D -
#111587 Battagliat és Drostot is ajánlom, mind2en alap játékosok nálam már 5 éve, viszonylag olcsók és nagyon jók -
#111586 [b]offtopicnak adtam egy kis stílust, egy pillantást megér, hogy megfelelő e :) -
#111585 pedig már pont mondani akartam, hogy én is csak a hokkeráj Makótól kaptam ki, a nagyok ellen jó leszel :) (bár mint már emlitettem nálam az ujpest kiesett :)) -
#111584 áááááá ezt nemhiszem el 91.percben elvették egy gólunkat és csak X lett uppest ellen:( -
#111583 hát ez a Hleb ez nagyon joez:D megajánlom, remélem eljön :) -
#111582 36,5 o.O azigen hát abból simán be lehet vásárolni -
#111581 Hm jo tudni,tenkju! -
#111580 hát én 7,5M-t kaptam igazolni kértem a vezetőségtől extra forrást és most van 36,5M-m :DDDDDD
de a kisHlebet megnézem azért, köszi :) -
#111579 Kérdeztem már? Akkor bocsi. Tudtam én, hogy énkibb csöndbe kellett volna maradnom -
#111578 Bogdán Ádám U21es válogatott kapus Vasas tulajdona idén vecsésen volt kölcsönben
menedzserrel is jóban kell lenni de a játékosnak is nyalni kell hogy a szerződést elfogadja
Első NB1es meccsem gyirmót ellen 1-2 mind1 ráfogom hogy azért mert nincsenek összeszokva a fiuk majd pár meccs mulva remélem javulunk ha nem akkor valamit kikell találni -
#111577 Ki az a Bogdan?o_O
Es mi ez hogy dicserni kell valakit hogy eljojjon?
Nem a masik csapat edzojevel kell joban lenni ahhoz hogy igazolhass toluk? -
#111576 nekem se akart merthogy még sokat tanulhat a vasasnál mert fiatal stbstb aztán mindig jöttek hírek hogy nemfogadta el az ajánlatukat aztán egyszer jött az üzi hogy szabadon igazolható gyorsan lecsaptam elmondta mijen szerződést szeretne aztán már ittis volt -
#111575 madart nekem 275-ér sikerült a Vácnak eladnom(kellett a pénz küzdöttem, hogy ennyiér sikerüljön :) )
bogdán nekem meg nem akart jönni pedig dicsértem meg minden -
#111574 [b]Parma 2-1 Cagliari
-
#111573 2006 nyarán igazolt játékosok:
télen leigazoltam még Litmanent aki azóta edző nálam :) de első év 2. felében tökéletes volt Sneijder cseréjeként, kölcsönkértem még Zendent
Mivel kevés a pénz, nem nagyon van kit igazolni, Battaglia jó VKP, kis Hleb jobbszélső, Álamo cserekapusnak, Doudin cserecsatár, Drost meg balvédő volt -
#111572 ezt minden alkalommal, mikor egyszerre járunk a topicban megkérdezed? -
#111571 mondj nekem valakit jobbszélre:D meg középre:D én quaresma - lucho gonzalezre gondoltam igy de nemjönnek el :\ -
#111570 hát igazából akiket te elzavartál azokra nagy szükségem nekem sincs csakhát nemkellenek senkinek majd ha utban lesznek elküldöm őket hál isten jeremiést sikerült megtartanom lokimnál is istenkirályos volt meg madart vette meg a fehérvár 110ért
meg mázlim volt sok jó játékost tök ingyér szereztem meg lásd quintana bogdán
szal most remélem jólsikerül a szezon első meccsem gyirmót ellen -
#111569 Az eredeti keretből én elzavartam az alábbiakat:
Minczér, Vukadinovics, Stevica, Lengyel Roland, Jeremiás(bár őt marasztaltam, de nem akart se kölcsönt újitani, se megvenni nem sikerült), Lippai, Zabos -
#111568 simán jobb a kereted mint az enyém, nekem sokkal szükebb, a 7 középhátvédet nem mondanám kevésnek :) Nekem ott van Bagoly, Sebők, Kovács Gábor, meg Pintér osz cső, akik közül ráadásul igazán csak Zselévili igazi KH. Ettől függetlenül jólelvagyok, 1. évadban nem nagyon kell bő keret, nincs nemzetközi kupa
hajrá! -
#111567 igen az első szezon nehézkesebb igazolások szempontjából -
#111566 de ezt NEMÉRTEM ÁÁÁ ROHATT JÁTÉK :@
mostmár 5 sérültem van, 2 cserecsatárral játszom, sérült Huntelaar, Rosenbert, Heitinga, Sneijder meg Babel is és akkor igy mutassak fel eredményeket, akiket meg igazolni akarok ajánlok értük többmilliót elfogadja szerződésajánlás után meg kijelenti hogy nemállt szándékában idejönni hát baszmek :| -
#111565 kicsit nehézkesen, de megvan az első meccs
-
#111564 itt az NB1re kiélezett keretem remélem középmezőny azért meglesz
-
#111563 Hehe...olyan kis aranyos...Ribery 4 hónap...:) -
#111562 THX -
#111561 innen -
#111560 nemterveztem, viszont a jobbszélt meg a középső közéépályát megerősitettem, és vettem egy csatárt (Eduardo da Silva ugye)
és köszi a tanácsot :) -
#111559 valahonnan lehet letölteni NB2 nyugati csoport-os mezeket? -
#111558 Chievot vertem ki, egy idegenbeli 1-0-ás *eredmény után.
*vereség
Így akartam