Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ReaL MaDRid x siempre
Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !
ForzaInter: Megállítod a játékot, mintha cserét kérnél, vagy taktikát variálnál, és a Team Instructions-ban a Time Wasting csúszkát eltolod jobbra.
(Lehetne a topik jelmondata, mehetne a bannerba is, mondjuk oda a jegyzettömbbe, bal oldalra besunyítva... <#vigyor3>#vigyor3> )
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
I’m Forever Blowing Bubbles...
Basszus mennyi X-ed volt, ha csak a felét megnyerted volna ezeknek a meccseknek bajnok lehettél volna... 😊
Régen voltam erre de azért játszogattam. Még mindig a Nottingham Forestel vagyok.Jelenleg a Premierleague-ba vagyok, ahol már a 4. évemet futom, a 4. évig nem is volt sok sikerem általába a kiesés ellen küzdöttünk, de a negyedik év meghozta a gyömölcsét az eddigi évektõl, mert 6. lettem a bajnokságba. Csapatom nagyon fiatal volt, de most már kezdenek beérni, már próbálok inkább angolokra építeni de nagyon nehéz. Arra büszke vagyok, hogy nvan egy 7szeres angol válogatott védõm, és van 2 U21-es válogatott és egy 2 u19-es válogatottam.Gondolkozom azon, hogy kezdek egyett immáron nem angliába, mert a West Hammel és a Nottinghammel javarész csak angliába voltam.Így a sztem lehet, hogy félreteszem a Nottm. mentést és kezdek egyett mondjuk az Atletico Madriddal. Itt keretem:
Itt meg a tabella:
Angol válogatott védõm: John McCabe

I’m Forever Blowing Bubbles...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
a választott csapat ezúttal: Blackburn Rovers 😊
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
én is újat kezdtem a manchester city-vel
elsõ meccs:
majd a keretõl ill. az átigazolásokról képek várhatók nyár végén
Atesz a hátteredet sivesen látnám az offtopicban 😊
végre van egy kis idõm gammázni, bár igencsak szarul megy.remélem most feltámadunk és jönnek majd a képek😊mindenesetre a vezetõség visszavett az elvárásaiból, középmezõnybe várnak, de remélem idén meglehet a feljutás..
tapasztalat viszont:
itt a nímötöknél meglepõen sokféle taktikkal tolják a csapatok.szint meccsenként kellene új taktikot kiagyalnom.erpltetem a srácoknak a miénket, ha ezt egyszer megtanulják nem lesz ellenfelünk😄DD
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
És bajzat aki elmegy sajnos 😞😞😞 :

jól is jön most nekem ez a 2 hét pihi😊
Juventus:Bremen 3:0 (Paolucci2,Trezeguet)
Az ellen kapura sem lõtt egész meccs alatt o.O

Granada (Spanyol B4 (3. osztály)) elsõ évad megvolt, végül a 11. helyen végeztem (a meccsek fele döntetlen lett, és ezek jó része amolyan "idegfelbaszós, egérkitépõs, falhozdobálós" meccs volt 😊 ). A 22 nevezhetõ játékos / félév korlát kemény volt, kellett küzdeni.
Sajnos a végén beleestem a release fee clause csapdába, a gép aljasul megszivatott és a három legjobb játékosomat (köztük Kratochwill-t (õt a Chievo vitte el)) potom pénzekért elvitték, hiába próbálkoztam jobb szerzõdést adni nekik. Erre nem figyeltem oda a szerzõdtetésükkor... Volt még egy ilyen fiatal klasszisom, egy dán gyerek, azt gyorsan új szerzõdés alá vettem és jókora klauzát tettem bele, még mielõtt õt is megkörnyékezték volna. 😊
Mindegy, az új évadra hoztam pár értékes fickót, az elsõ pár barátságos meccsen már egész jól domborítottak, meglátjuk, mire lesz elég. A vezetõség tisztes középmezõnyt és biztos bentmaradást vár el, ez azért meg kell, hogy legyen. 😊
új gémet kezdtem, a Marseille csapatával
az elsõ idény igen szerencsétlenül alakult, a szezon 90%-ában a csapat fele sérült volt vagy eltiltott :S mindenesetre rendkívül izgalmas lett a végjáték, a bajnokság utolsó meccse döntött, és végülis összességében nem panaszkodhatok
A Lyon megnyerte a bajnokságot, a kupát és a bl-t is.
Avanti Crociati!
Az U21-es EB:
A francia csapat az A-csoportban elõször a spanyol fiatalokkal találkozott. A találkozó, mint láttátok sima 5-1-es gyõzelemmel zárult. Az egyetlen negatívum Zubar kiállítása volt (ami szerintem nem volt jogos). Ez azért volt igazán kellemetlen, mert a francia védelem oszlopa az egy meccses automatikus eltiltás mellett a fegyelmi bizottságtól plusz 2 meccset kapott. Tehát a középsõ védõ legközelebb csak a döntõben léphetett pályára...
A második körben a svájci gárda került a francia U21-esek útjába, akik a gyõzelem kérdését már az elsõ félidõben eldöntötték és 3-0-ás vezetéssel mentek pihenõre.(Benzema , N'Zogbia és Briand góljaival) A második félidõre visszavettek a franciák és az eredmény már nem változott. És mivel a másik meccsen a németek is megverték a spanyolokat a francia és a német csapat jutott az elõdöntõbe.
Az utolsó csoportmeccsen a csoportelsõség volt a tét. Ennek ellenére a francia fiatalok tartalékos összeállításban léptek pályára a sárgák, jelentette veszély miatt. Ez látszólag meg is bosszulta magát,mivel Hunt góljával a németek szereztek, vezetést de 5 perc elteltével már 1-1 állt az eredményjelzõ táblán, mivel Briand betalált. Az eredmény már a továbbiakban nem változott, ezzel tehát a franciák lettek a csoportelsõk jobb gólkülönbségüknek köszönhetõen.
A másik csoportban az Angolok végeztek az elsõ helyen, õket pedig a házigazdák követték az elõdöntõbe.
A holland-francia meccsen Benzema 20 perc alatt 3 gólt lõtt ezzel megnyugtató elõnybe juttatta a franciákat. Benzema további ficánkolását a hollandok nem nézték jó szemmel, ezért a 25. percben hordágyon vitték le a mesterhármast, elérõ csatárt. Jött is a holland szépítés, amire Gourcuff válaszolt egy szabadrúgásgóllal. Az elsõ félidõ lefújása elõtt még berámolt az oranje. A félidõ 4-2. A francia menedzser (szerény szeméjem 😛) nem nézte jó szemmel a jobb oldali védõ gyengélkedését,ezért váltott ezen a poszton,ami stabilitást adott az egész csapatnak. A második félidõben már nem született több gól. Franciaország 21 éven aluli csapata bejutott az EB döntõjébe!!!
Az ellenfél az Angliát 1-0 arányban legyõzõ német csapat lesz.
2007. június 23. szombat 15:00 De Kuip, Rotterdam
23 fok száraz idõjárás, tehát ragyogó labdarúgóidõ várta a pályára lépõ csapatokat. A francia csapatba visszatért az eltiltását letöltõ Zubar a védelem közepébe. Tehát csapatok a megszokott összeállításban futottak ki a gyepre. A meccs unalmas mederben csordogált, amit Gourcuff 13. percben szerzett szabadrúgásgólja tört meg. A meccs nem vált eseménydúsabbá a félidõig. A második félidõben a németek mezõnyfölénye érvényesült, de lövéseik rendre célt tévesztettek. A franciák a 80. perctõl már az idõhúzás fegyverével éltek és begyûjtötték a gyõzelmet. Az U21-es Európa bajnokság gyõztese: Franciaország. Ezzel a francia csapat kvalifikálta magát az Olimpiára.

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Lazioval második év elején vagyok, 1 ponttal maradtam le a 4. helyrõl, utolsó elõtti fordulóban otthon kikaptam a rém gyenge atalantától, ha ott egál, megvan a 4. hely, -11 pontról.
2. év elején eladtam pandevet 50 miláért (euroban), jött lucho gonzalez 25-ért, metzelder 19-ért, falcao (még elsõ év elején) 7-ért. cél a bajnokok ligáját érõ helyezés. És bocs a sok képért. 😊