Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
Simon és Németh nem???

Yo, Bitch!

Hm nagy dilemma:S
Felipe
Mexes

Vicente

Iaquinta
Toni
Owen

Simon és Orosz. Aki hallotta úgyis tudja kik õk😊

szerintem senki sem örülne neki,senkit nem idegesítene,egy-két részvét lenne és kész... de te már csak ilyen idióta maradsz 😄

Fyrex
kirugtak?<#idiota>

Avanti Crociati!

Orbán meg elõre. Mindjárt hozok egy képet,aminek örülni fogtok 😛

zaki
Dzsudzsák bal szélre? 😄

zaki
Lol... 😄

Hm a juvénél most kaptam 28M eurot igazolni. Nem is tudom igazán,hova kéne erõsítenem. Egy jó középsõ védõ,egy gyors befejezõ csatár vagy egy bal oldali középpályás :S

zaki
Pfff...

Zsolti9014
Most olvasom a játékosok listáját:

Ferenc Bene Ujpest Bucharest
Gyula Zsengeller Ujpest Bucharest

Újpest Bukarest az kemény!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
van egy másik is ami a belga bajnokság csapatait cseréli ki legendás csapatokra.

Hajrá Magyarország!

hunbasser
akkor jobban jártál volna egy 4.hellyel -.- legalább nem kellett volna annyira törnöd magad 😄

ReaL MaDRid x siempre

zaki
😄

Az komoly lehet... Majd jöhetnek a képek... 😄

Zsolti9014
Sortin találtam egy legendás játékosokat tartalmazó adatbázist (fiatal tehetségként jelennek meg). Azt hiszem ki fogom próbálni.

Hajrá Magyarország!

ForzaInter
😄DDDDDDDddddddd

Yo, Bitch!

zaki
De most nézem, hogy a 2. Dinamo Kijev is az UEFA kupában idul, viszont a 4. Dnyepr Dnyepropetrovszk indul a BL-ben, lál...

Darkon
Akkor en kernek elnezest (Idegenbe 1-0ra nyertunk)

Tegnapi elszallt mentesembol ugyanez a meccs (Idegenbe 1-0ra vesztettunk)

A golt a 88.percbe lotte

Born to win

zaki
Világranglistán is már a 9. vagyok....

zaki
Színvonaltalan, bl gyõzelem utáni évben? Ukrán bajnokság elég erõs, nem hasonlítható össze egy kazah, vagy albán bajnoksággal... 😄

11. Ukrajna, 2BL, 2 Uefa kupa, és 1 Intertotó kupás csapat leeht(ne). Magyaroszág szintén... 😄 Kicsit feljavítottam a magyar focit a Fradival (amit 1,5 alatt szétszedtek)

Darkon
Egyebkent nezd meg a UEFA rangsorolast, ha a liga szinvonaltalan csak UEFA indulhat megha elso is vagy

Born to win

Darkon
Valaki nagyon gyorsan daralja a meccseket<#wow2>

Born to win

zaki
Ez már a következõ év. Az tavaly volt.

Darkon
BL gyozteskent?

Born to win

zaki
Az nem az én pattyám... 😄

zaki
1ébként a 2. évem sem lett rossz a Donyeckben: BL elõdöntõig jutottam most, a Milan vert ki...

Stadiont bõvítették már 1X ezerrel, és most is fogják további 5ezerrel növelni.

ForzaInter
a Zakarpattya csak a 7<#wow2>

Yo, Bitch!

zaki
Akkora bug baze.... Megnyertem a bajnokságot:

ÉS AZ UEFA KUPÁBAN INDULOK! <#wow2>

zaki
1ébként grat mindenkinek!

zaki
nem generált, nálam is benne van a játékban, de nálam csak 155 körül van a PA-ja, de nem rossz pléja még így is...

Darkon
NA tegnap veletlenul ugy nyomtam shutdown-t hogy FMet nem mentettem el uh. Spanyol kupaba meg mindig benn vagyok😛

Born to win

PetruZ
Magyar gyöngyszem: Kratochwill Zoltán (PotA: 193). Csak MC-t tud játszani, de azt nagyon. 22 éves, piszok gyorsan fejlõdik. Free transfer-en szereztem, bár lehet, hogy generált játékos, mert korábban még nem láttam. A Carlisle-m besz*rt (kirúgtak 😊 ), újat kezdtem a Grenadával és akkor találtam.
gilgames00
nem jó edzéstervet készitettél,vagy az alapot használod.Az fmhungaryn vannak edzéstervek,próbáld ki azokat.

Lenne pár kérdésem.

Valaki tudna berakni edzésterveket?

Mi az oka annak hogy egy játékos egyfojtába csak gyengül edzéseken
Gunnersboy
Na torinot is megvertem 4-1re (recoba2x, stankovic, tedesco) igy már nicnsenek is a dobogón 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
na palermot is legyûrtük..

aztán Bajnokok ligája csoportom:

és ezzel a gyõzelemmel szerintem mostmár biztos a továbbjutás, mivel a PSVnek gyengén megy nagyon

és végül a bajnoksagban is sikerült jól zárni ezt a sûrû idõszakot 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Németh Krisztiánt és Simon Andrást leigazolta a Liverpool! Ez nem a játékban hanem igazából!!!! www.nso.hu
Gunnersboy
feczesin perpill házi gólkirály stankoviccal, tedesco figo cseréje (már golt is rugott), a többi pesdig inkább a tartalékot erõsiti, akik veretlenül elsõk csakugy mint az u20 -.-

lehet hogy nevetségesek a nevek, mégis beváltak és szerintem inkább ez a fontos

Hát Cambiassot nem adtam volna el,igazolások pedig Barzaglin és Oddon kívül nevetségesek.

Gunnersboy
na leirom igazolásaimat is mosthamár ittvagyok gépnél

Távoztak:
Solari (Westham), Burdisso (Lazio), Cambiasso (Chelsea), Samuel (Bayern)

Érkeztek:
Feczesin (Sopron)
Németh Krisztián (MTK) tartalékba jáccik most)
Tedesco (Palermo)
Tímár Krisztián (FTC) meglepõdtem de materazzi szintjén teljesít
Sherman Cardenas (Bucaramanga) tartalékban játszik
Antonio Floro Flores (Arezzo) Tarcsiban is felnõttben is játszik, jol osztja a labdákat, jobb mint vártam
Massimo Oddo (Lazio)
Andrea Barzagli (Palermo) Samuel helyére, és szerencsémre jól kifogtam igaz rohattul drága volt, de azóta a védelem, ha nem a csapat legjobbja meccseken 😊

na tömören ennyi, többen érkeztek, szép lassan beépitem õket majd 😊

Gunnersboy
kösz

bazmek beszarok mondm most roma után valami könyebb ellenfél talán, erre nézem PALERMO omg <#wow1>

és 2. vagyok az elsõ a Torino |-:

gratula gunnners szép eredmények

Nálam Fio kiesett a 2.évben,Roma csak 4. vagy 5.lett,UEFAból kiejtettem õket. Igaz oda-vissza vertek 1:0ra bajnokságban 😞

Nekem mindjárt indul az átigazolás. Van rengeteg tehetség,de 80%uk nem EUs,én meg félévente egy nem EUst igazolhatok :S

Gunnersboy
na ugy folytattam ahogy tegnap abbahagytam 😊

de ezt már észrevettem az elsõ 5 forduló alatt 3 minimum ilyen Roma meg Fiorentina szintü csapat -.-

Gunnersboy
nálam épp sérült de az Interbe leigazoltam 😊

Azta köszi😊

PetruZ
Ha valaki játszatja, megnézhetné, hogy milyen lesz Németh Krisztián a Liverpoolban. <#vigyor3>
Gunnersboy

Egy ujabb kisebb rivális ellen sikerült nyerni 😊 2. vagyok eddig, köv forduló Roma ellen....
na mára ennyit belõlem, jóéjt mindenki 😊

Ui.: Feczesin eddig rohattjól teljesít<#vigyor3>

Gunnersboy
aztán BLben fener ellen, megleptek minket eléggé de azért megvan a 3 pont + Feczesin golt rugott padrol beállva 😊

Gunnersboy
na feléledtünk...