Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
13 forduló után 7. vagyok, 4 gyõzelem, 8 döntetlen, 1 vereség. Kicsit idegesítõ a sok döntetlen, fele-fele arányban mák, illetve balmák. peruzzi megsérült év elején, arenas védett, aki most már csodagyerek. egyszerre az uefa, a bajnokság és az olasz kupa nem megy, ennek a bajnokság látja a kárát, pedig az uefában és az olasz kupában is a csere csapatom játszik. ott mégis nyerek szinte mindig, ez nem tudom, miért lehet. lehet, hogy a cseréket kellene játszatnom a bajnokságban?
a másik érdekes dolog falcao, bajnokságban 12 meccsen 2 gólt rugott, a válogatottban meg 4 meccsen 13-at. Érdeklõdik az inter és a manchester, lehet év végén eladom, de csak 50 mila fölött.
játszhatóra rakjátok a ligákat? vagy csak megnézésre?

Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !
Boa Morte most nagyon jól keni nálam,Diop meg nem annyira,a jó értékei ellenére sem,de azért volt már pár meccs,mikor õ mentette meg a csapatot.év elején még Bullardot akartam eladni,mert nem ment neki a játék,meg visszapofázott,meg elég magas fizuja van,most meg már azért elég jól játszik hál' istennek.
de pl Ian Pearcetõl meg kell szabadulnom,mert már a menedzser aszisztensem szerint is õ a legrosszabb :\ pedig nem rosszak az értékei,mégis vagy 5-6 gólt kaptam már róla idén,már vagy másfél hónapja nem is játszott.inkább Zakuanit játszatom.
ReaL MaDRid x siempre

én nem vitatom h milyen jó pléja, csk szólta h elsõ szezonba nem játszhat és ennyi
és itt egy kép johnson-ról:

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Nem is neked szántam az ajánlást, csupán annak aki kérte. Nagy üzlet és kész. Ezt szerintem többen is alátámaszthatják.
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

nagy üzlet, és minél elõbb elhozod annál olcsóbban jutsz hozzá.
denilson-t (arsenal) kihagytam õt is érdemes kölsönbe elsõ évbe és utána már 2-4m font közt hozható
jah és kp-nak lehagytam cardenas-t
kp-ra kanta, czivtkovics, dzsudzsák, zsidai, gyulyás máté & kislyak (itt minden posztra írtam)
védõ csak egyet tudok digard 500e
nekem a man city-nél csak vitti nincs itt, nem kapta meg a munka vállalásit, de megszokta
rem segítettem 😊
ReaL MaDRid x siempre
egyébként most átigazolási szezon van,megfigyelõm nem talált túl sok jót,majd nekem kell szétnézni magyarhonban
ReaL MaDRid x siempre
Ausztira, Fehéroroszország, Bulgária, Horvátország, Csehország, Görögország, Magyarország, Izrael, Lengyelország, Románia, Oroszország, Szlovákia, Szlovénia, Törökország, Ukranja, Szerbia.
Mind1ik csak elsõ osztály, kivéve persze Magyarországot, különben nehezen indultam volna el a Fradival... 😄
1 évet kb 24 óra alatt nyomok le, de ez nem tiszta játékidõ, mert közben netezek, meg fórumozok ezerrel... 😄
ReaL MaDRid x siempre
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
I’m Forever Blowing Bubbles...
Olyan véleménye érdekelne, aki az angol bajnoksággal játszik/játszott és 2016-ig legalább.
Másnál is jelentkezett a góliszony? Hihetetlen kevés gól esik a bajnokságban. Állandóan 0-0, 1-0 stb.
Forza Milan!
Hajrá Magyarország!
csere: arenas - scaloni - helguera - nilsson - van bronckhorst - figo - haestad - altintop - mauri - rocchi - makinwa.
van egy-két fiatal tehetségem még, õk egyenlõre kölcsönben.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
úgy látszik jól erõsítettem a magyarok is beváltak (hrepka, dzsudzsák & kanta is rúgott 1-1 nagy gólt)
most a védelmet is összeraktam enyém eddig a legjobb a bajnokságba és egyedüli veretlen vagyok
csak a portsmouth és az arsenal van elõttem, a 4 nagy közül a pool-lal már játszottam
szezon elõtt a szurkolók és a vezetõség elvárása a benn maradás volt nekem 10. hely környéke volt, most már min. uefa
amikor leigazoltam eddie johnson-t mondta az elnök h fontoljam át az átigazolását, mer szerinte haszontalan, dew én elhoztam és 1-2 hétig ezért bizonytalan volt a munka státuszom, ki is volt írva h a vezetõség elvárásainál h az elnök boldogtalan/dühös amiért nem fogadtam meg tanácsát az ügyben; erre eddie johnson a gólkirályom 😛
hehe megint sokat írtam (fogjuk rá), pedig képet nem is tettem 😄
BUDA > miskolc.
iccsefoxkapni 😄
BUDA > miskolc.