Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Közben kezdenek felépülgetni a játékosaim a sérülésekbõl,Németh is most épült fel,közben még leigazoltam Litmanent.39 játékos az kicsit sok,nem?majd néhányan mennek a tarcsiba,tarcsiból meg akik fiatalok mennek az u18-ba,mert az utánpótlásom elég rosszul áll.még egy hét van az átigszezonból,egy-két játékostól meg kéne válnom.
ReaL MaDRid x siempre
nem sokra számítok,az elsõ meccsen 4-0-ra elpáholtak -.-
ReaL MaDRid x siempre
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
am nem tudod h németországban adnak pénzt a helyzésekért?
mert azt tudom h angliában adnak. ezért várom h vége legyen az elsõ szezonnak ráadásul 2. vok szóval lesz bevétel ha összejön az elsõ négy + a tv-s jog díj 😊
majd teszek képet ha otthon leszek
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
elküldöm figyeltetni a pléját és beszél vele és akkor mondja h érdeklõdik a lehetõség iránt (általában)
így hoztam el farkas balázs-t és DZSUDZSÁK-t is, érdemes megpróbálni
Yo, Bitch!
Most kezdek el foglalkozni a 2007-el, és kérdezném, hogy ebben is szürke a német és a holland válogatott, mint a 2006-ban?
uccsó meccs elõtt 2 pontra vagyok a továbbjutást jelentõ 2. helytõl, egész könnyû ellenfelet kaptunk. A 2. kicsivel nehezebb ellenfelet kapott, mindenképpen nyernem kell nekik pedig ki kell kapniuk, ha fel akarunk jutni...reménykedem
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
csak írtam h nem mindig igaz, meg pl a portsmouth-ba régebben még eslõ szezonba elakarrtam hozni garay-t és nem kapta meg a wp-t
am grat Soma és fel a fejjel Ars3nal! 😊
Remélem ezekután nem állunk meg a bajnoki cimig(a nem láthat golt andrade rugta):

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Hrepka eddig 2 meccs/2 gól,eddig jól megy neki,Kanta most épült fel a sérülésébõl.Dzsudzsákot meg az istennek sem tudom elhozni,250k € az értéke,és 700k + Ian Pearceért sem akarja elengedni a zte. :c
pedig piszok jó értékei vannak,fõleg ahhoz képest,h magyar.
de azért ahogy nézegettem az árakat,vannak elég irreálisak.Gera is vmi 8,5 M €
ReaL MaDRid x siempre
Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !
Az elsõt sikerült 2x elküldeni , bocsi!
A 2010-es év elég kellemesen indult Karcagon.

Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !
(nem pont ilyen sorrendben voltak a meccsek csak így töltötte fel -.-)
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Igazolásaim:
Pasanen (Werderböl)
Galletti (Atletico)
+ Némethet tarcsiba
meg szeretnék majd venni egy másik kapust 😊
Bajnokságban az uefa kupás helyezést tûztem ki célul, remélem összejön 😊
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...