Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Portsmouth ellen ugyanazt a taktikát és keretet küldtem hadba mint az MU ellen,de ez most csak egy 1-1-re volt jó.idegenben mondjuk nem rossz.
a visszavágón viszont 2-2 lett rendes játékidõben,tehát hosszabbítás.Portsmouth megszerzi a vezetést,3-2 :S kiegyenlítek,majd a 121.percben beállítja a végeredményt Volz 😊
a képen csak 120.percet ír,de a 120:25-kor született a találat
itt a kép:
ezzel továbbjutottam az 5.fordulóban,ahol majd a Pool lesz az ellenfelem.õket is megvertem már idén egyszer,szóval még bármi lehet,meg bajnokságban is csak 7.-ek(pont õk állnak elõttem,de egyel kevesebb meccset játszottam és egyenlõ a pontszámunk)
a visszavágón viszont 2-2 lett rendes játékidõben,tehát hosszabbítás.Portsmouth megszerzi a vezetést,3-2 :S kiegyenlítek,majd a 121.percben beállítja a végeredményt Volz 😊
a képen csak 120.percet ír,de a 120:25-kor született a találat
itt a kép:
ezzel továbbjutottam az 5.fordulóban,ahol majd a Pool lesz az ellenfelem.õket is megvertem már idén egyszer,szóval még bármi lehet,meg bajnokságban is csak 7.-ek(pont õk állnak elõttem,de egyel kevesebb meccset játszottam és egyenlõ a pontszámunk)
ReaL MaDRid x siempre
Nekem most semmit se adott a vezetõség igazolni pedig jól jött volna:S:S
Nekem volt már hogy bejött a passzfókusz átállítása, de még a célember beállítása is hasznos lehet. Pl. ha az ellenfél védõje jól fejel de gyengén szerel és a csatárod jól cselez akkor érdemes beállítani hogy lábhaz kapja a labdákat.
Nekem volt már hogy bejött a passzfókusz átállítása, de még a célember beállítása is hasznos lehet. Pl. ha az ellenfél védõje jól fejel de gyengén szerel és a csatárod jól cselez akkor érdemes beállítani hogy lábhaz kapja a labdákat.
na,én is fm-ezek kicsit.az MU elleni 4-0-ás gyõzelmem után most nagyon fel vagyok bátorodva 😊 Portsmouth jön az FA kupában,remélem meglesz(meg a plussz pénz sem jönne rosszul)
mit gondoltok:jó az,ha telitömöm a tarcsit kiöregedõ jó játékosokkal?gondolok itt Pembridgere,Radzinskire,Acunára,Guardiolára,de van még pár jó játékosom,akik nem férnek még a padra sem.ezért gondoltam erre,mert a tarcsira ráférne egy kis erõsítés,de gondolom ez a játékosoknak nem tesz jót.így meg viszont meccshiányuk lesz,ha nem játszatom õket.kölcsönadni meg nem akarom õket,mert folyamatosan rotálok,meg hogyha vki lesérül vagy megy válogatott meccset játszani,akkor kell vki pótlásnak.
mit gondoltok:jó az,ha telitömöm a tarcsit kiöregedõ jó játékosokkal?gondolok itt Pembridgere,Radzinskire,Acunára,Guardiolára,de van még pár jó játékosom,akik nem férnek még a padra sem.ezért gondoltam erre,mert a tarcsira ráférne egy kis erõsítés,de gondolom ez a játékosoknak nem tesz jót.így meg viszont meccshiányuk lesz,ha nem játszatom õket.kölcsönadni meg nem akarom õket,mert folyamatosan rotálok,meg hogyha vki lesérül vagy megy válogatott meccset játszani,akkor kell vki pótlásnak.
ReaL MaDRid x siempre
ez egyértelmû, de mondom 0-ért ajánlottam akkor se jelentkezett senki ?!
nekem az elnök nem igazolt még senkit. aki nagyon jól tolja most nálam mooron kivül az sivok, petrov a jobb tkp helyen, és n'zogbia. kerzhakov is nagyon jó csak most a nagy sérülés hullámban õ is elesett 2hónapra!
Viszont ami bosszant, hogy minden idegenbelu meccsem döntetlen!Otthon m,egverek mindenkit cselzit 3-1re poolt 4-1re, és idengenben meg döntetlenek!most kipróbálom azt, hogy a kpsort (sivok, gago/barry, motta) hátrahúzom vkpra, és a védelmet kicsit mélyítem. kiváncsi vagyok bejön e idegenben!
Azt mondja meg valaki, hogy megéri e passz fókusszal babrálni?szél közép vagy vegye?melyik a bevállt angliában?
Viszont ami bosszant, hogy minden idegenbelu meccsem döntetlen!Otthon m,egverek mindenkit cselzit 3-1re poolt 4-1re, és idengenben meg döntetlenek!most kipróbálom azt, hogy a kpsort (sivok, gago/barry, motta) hátrahúzom vkpra, és a védelmet kicsit mélyítem. kiváncsi vagyok bejön e idegenben!
Azt mondja meg valaki, hogy megéri e passz fókusszal babrálni?szél közép vagy vegye?melyik a bevállt angliában?
én Diego Cavalierit tervezem a Palmeirasból, 23 éves portás. Steven Taylort én is leigazoltam, de most vagyok dec. 27én és még semmi pénzt nem kaptam😞 Luke Moore-t játszatom rendesen, most olyan 15 körül van. Micah Richards-ot szeretném leigazolni Taylor mellé, mert róla kapok elég sok gólt. Kevin Nolan-t elnök augusztusban csak úgy leigazolta, mert hogy ha én nem igazolok sztárt akkor majd õ fog. Végülis jobb oldalra bejött és kb 5 gólt lõtt már😄
Bocs, tudom, hogy off, de a tegnapi görög meccset látva a mai napon Gera finishingjét, befejezését 4-re állítottam be az editorba 😊.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
A játékos paneljénél van egy ilyen opció, hogy offer to clubs, ami annyit tesz, hogy beajánlod a játékost a világ csapatainak. Így próbálkozz.
mostmár értelek😄 eddig nemvolt magyar csapatom.. 😛 de mostmár értem mért kell jo nagy keret.. 😄
Már nem emlékszem de azt hiszem 25 misi volt az elején és még kaptam 8 misit télen. Sivok, gago mark wilson(celtic), N'zogbia, steven taylor(newcastle) garay, kerzhakov, pedro leon, foloro flores,donovan és sok fiatal. akik ingyen jöttek: tölteléknek nakamura romaric, fajardo, és akik jók is thiago motta, schlaudraff, rayen babel, a többi nem jut eszembe.
Luke moort játszasd mindenképp. elsp év aranycipõ legjobb angol játékos, és minden évben 30 felett lõ!Soerensen helyett vegyél valakit mert nagy lepke vadász én Ustarit vettem meg 10 misiért.!
Nem a legjobb csapat az Aston mert hiába csinál akármit az ember valami mindíg hibádzik. nekem pl túl sok volt a döntetlenem ezért lettem 4. ennél jobb taktikát már nem tudok ki találni, de mondjuk ez az egész idei 07-es verzióra igaz!nekem ez nem megy annyira!
Luke moort játszasd mindenképp. elsp év aranycipõ legjobb angol játékos, és minden évben 30 felett lõ!Soerensen helyett vegyél valakit mert nagy lepke vadász én Ustarit vettem meg 10 misiért.!
Nem a legjobb csapat az Aston mert hiába csinál akármit az ember valami mindíg hibádzik. nekem pl túl sok volt a döntetlenem ezért lettem 4. ennél jobb taktikát már nem tudok ki találni, de mondjuk ez az egész idei 07-es verzióra igaz!nekem ez nem megy annyira!
Hali,grat mindenkinek!
Kezdtem eggyet a Szparival, eddig Barátságos meccseken veretlen vagyok és itt a keret.

Kezdtem eggyet a Szparival, eddig Barátságos meccseken veretlen vagyok és itt a keret.

miert van az hogy 3-4 csillagos 8-10 milliót érõ játékost ingyen se visznek el tõlem? (29 évesnél egyik se idõsebb és nincs magas fizetésük)
Vagy pl wonderkid-nek tartott 22 éves középpályásomat:/
Hogy lehet eladni játékost? Mert kezdem unni hogy nem tudok ujat venni mert a régi lehetetlen elpasszolni 😞 Vagy van vmi idöpont amikor sose vesz a gép uj játékost, pl augusztus vége?
Vagy pl wonderkid-nek tartott 22 éves középpályásomat:/
Hogy lehet eladni játékost? Mert kezdem unni hogy nem tudok ujat venni mert a régi lehetetlen elpasszolni 😞 Vagy van vmi idöpont amikor sose vesz a gép uj játékost, pl augusztus vége?
Data/Graphic/Pictures/Kits és én ott csináltam egy europe mappát és abba beleraktam és jo .
Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !
Egy gyors segítség kéne, válogatott mezeket akarok berakni, ilyen könyvtáram van: Europe\huge, normal, small. Hova rakjam be, mert sehol nem ismeri fel. Kösz.
grat, te kiket igazoltál és mennyit kaptál januárban az átigazolásokra?
Én is velük vagyok!az elsõ évebn én is 7. lettem uefa indulás!második év bajnoki negyedik fa kupa döntõ és uefa kupa gyõzelem!most a harmadik év elkezdõdött cél a dobogó!
hát az öcsém 😊😊 , csak baszk játékosok ! én azt hittem régebben hogy a baszk=spanyol , de nem !!! egyszer velük le akartak igazolni vmi spanyolt de nem engedte , más spanyollal is volt ilyen 😊 Ha kezdesz velük akkor sok skiert !
Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !
oh köszi! jo itt látni ujra.
most viszont megyek pihenni
szevasztok
most viszont megyek pihenni
szevasztok
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
nagyonjóvagy😛
GRAT!
GRAT!
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Valamelyikõtök játszott már az Athletic Bilbaóval? Mekkora kihívás!!
Hi!Grat Soma<#eljen>#eljen>
valahogy könnyebbnek tünik mint az alsóbb liga. remélem nem kiabálom el.

Hi és grat all
Kezdtem egyet az Aston Villával, elsõ évben eddig ez a legnagyobb sikerem:
aston villa-lfc
Kezdtem egyet az Aston Villával, elsõ évben eddig ez a legnagyobb sikerem:
aston villa-lfc
egy osztállyal feljebb bundesliga résztvevõt kaptunk a liga kupában, de nem adtuk könnyen a bõrünket. Azért genyó a gép:
tele vagyok sérülésekkel.

tele vagyok sérülésekkel.

edzõdtek az idegszálaim rendesen, de a bundelsiga 2ben méginkább fognak úgy érzem.
Kezdtem egyet én is egy magyarral, a Békéscsabával.
Barátságos meccseket hoztam, rendeztem egy kupát is (MTK, Fradi, Tatabánya), ott az MTK-t 4-0-ra vertem, majd a döntõben egy mák-góllal kikaptam a Fraditól.
Az MK-ban a Hajdúszoboszlót simán 3-0-ra vertem, köv. kör megint Fradi, Üllõi úton 2-2 (2-1-re vezettem és a vége elõtt egyenlítettek ki), hosszabbítás után 4-2 oda.
Az NB II-ben elsõ meccs... Fradi! Idegenben, 1-0 oda, második meccs Nyíregyháza, idegenben, de 3-2 ide. 😊
Barátságos meccseket hoztam, rendeztem egy kupát is (MTK, Fradi, Tatabánya), ott az MTK-t 4-0-ra vertem, majd a döntõben egy mák-góllal kikaptam a Fraditól.
Az MK-ban a Hajdúszoboszlót simán 3-0-ra vertem, köv. kör megint Fradi, Üllõi úton 2-2 (2-1-re vezettem és a vége elõtt egyenlítettek ki), hosszabbítás után 4-2 oda.
Az NB II-ben elsõ meccs... Fradi! Idegenben, 1-0 oda, második meccs Nyíregyháza, idegenben, de 3-2 ide. 😊