Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
McBride az egyik kedvencem! 😊 Egy régebbi meccsem vele:

hunbasser
Halmosit meg Komlósit én nem adtam volna el,de hát te tudod.

egyébként grat,jó vagy,csak így tovább.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
Változóan felhõs lesz az ég, eleinte még elszórtan kialakul zápor, zivatar.

Úgy hogy,derûs,szép-jó estét kívánok mindenkinek 😊

kivertük az FA kupából a 'Poolt,így a negyeddöntõben vagyok már

<#vigyor1>

és hál' istennek kezdenek felépülgetni a játékosaim,persze 4-5 sérült így is van mindig :\ de mostmár McBride is bevethetõ >😉

ReaL MaDRid x siempre

zorrobomber
Szuperkupa visszavágó:

zorrobomber

zorrobomber
...és õk jöttek:

zorrobomber
Nemsokára vége az átigazolásoknak, akiket eladtam:

zorrobomber
elsõ tétmeccs, Magyar Szuperkupa:

Ars3nal
jaja csak a Bányász😄DDDDDD
thx

Mirjuca da beszt

Atesz89
Tatabánya ?? 😄DDD
Nagy grat!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Ars3nal
vegre megtalaltam a csapatot hosszu ido utan amivel jo jatszani

zorrobomber
Lokival kezdtem, eddig jött:
Horváth Levente+Rabóczki

0202milan
Hát pedig igy van!!!!

FORZA MILAN!!

zaki
Fradival én az elsõ edzõmeccsemet a Juventussal játszottam... Kell nekik fizetni egy kicsit, és akkor talán eljönnek.

Thx.

soma22
arra befizetek ha elsõ évben ezekkel te edzõmeccset játszol.

zaki:
szépséges

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

zaki

Így állok. Pedig sok volt az X, meg a vereség...

zorrobomber
Nah, pár hónap szünet után megint belekezdek valamibe, szép az új banner

0202milan
opp,ezt egy kicsit sokszor küldte(m) el!!!bocsesz!!!😄

FORZA MILAN!!

0202milan
Közben a fiorentinás játékom mellett elkezdtem egy dvsc-s játékot,mondván,h kipróbálom magamat a magyar ligában is!!!érkezet:hrepka,balogh béla,lázok,józsi györgy!!!megnyertem a szuperkupát is!!!a bl selejtezöben a s.soligors az ellenfelem!!!sztem meglesz a továbbjutás!!!rendezek még egy baratságos tornát is,ellenfelek:arsenal,lpoolman. utd!!!

FORZA MILAN!!

0202milan
Közben a fiorentinás játékom mellett elkezdtem egy dvsc-s játékot,mondván,h kipróbálom magamat a magyar ligában is!!!érkezet:hrepka,balogh béla,lázok,józsi györgy!!!megnyertem a szuperkupát is!!!a bl selejtezöben a s.soligors az ellenfelem!!!sztem meglesz a továbbjutás!!!rendezek még egy baratságos tornát is,ellenfelek:arsenal,lpoolman. utd!!!

FORZA MILAN!!

0202milan

FORZA MILAN!!

Zenszkij
Grat, szép teljesítmény. Nálam a spanyol ligába legalább 92-93 pontot kell szerezni, hogy megnyerjem a ligát, mert mindig van egy agárcsapat aki jön vele, pl barca, pl Villareal vagy R. Madrid. 90 ponttal most lettem második pfff az Atleticoval.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Markov
Íme 2007-08

una volta per sempre INTER!

Markov
Hi all!
Na végeztem a 2.évemmel a JUVENTUS-al (ezt fõleg SeLFisCH-nek ajánlom mert õ is 2.lett)Feljutás után 2.LETTEM a Verhetetlen<#idiota> INTER mögött<#taps>
1. Inter 90p
2. JUVENTUS 81p<#nezze>
3. Roma
4. AC Milan 😄

Most majd Bajnoki Címre hajtunk<#vigyor2> és BL minnél tovább, tavaj UEFA KUPA Negyeddöntõig jutottam "csak" a Seria B bõl f.jutó csapattal.
Igen nagy Erõsítések történtek, ÉrKeZett: KLOSE, G.Johnson, De Sactis, Doni Ingyen<#eplus2>

una volta per sempre INTER!

DaMarcus
ez így van rendjén (legalábbis a gép szerint<#buck>)

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

Zenszkij
Ez a tetü gép miért mindig 4 percet hosszabbít, ha 1 góllal vezetek?

Zenszkij
2015-ben õ a kezdõ kapus, spanyol és persze ami fontos, saját nevelésû a srác.

franc0
Bernabé-ról mutatsz egy képet ?

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

hunbasser
grat!

ReaL MaDRid x siempre

Ars3nal
nemarragondolok, ballitasokba van egy olyan hogy meccsek lejatszasa vagy mi az gondolom gyors(kisebb valósághûség)-en van, nalam akkor csinal hulyesegeket

ForzaInter
Hi, grat minenkinek!

11 foruló után így állok:

Yo, Bitch!

Gunnersboy
valaki pls német és osztrák ligához egy mezcsomagot, logocsomagot linkeljen, köszi elõre is😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

PetruZ
Nem neked szólt (ld. hozzászólások jobb alsó sarka). 😊
PetruZ
Egyszerre 20-30 liga fut 15-20 országból, mind playable (és nem view only) szinten. Az adatbázis medium méretû (azaz ennyi ligával kb. 65,000 játékos és 7500 klub van benne). A detail level az "continental" szintû (vagyis az európai ligák full részletességûek).
Mit hagytam ki?
0202milan
ezt h érted?

FORZA MILAN!!

Ars3nal
gondolom nem legjobb reszletessegen szimulalod meccseket

0202milan
bocs,22 fordulóval a vége elött

FORZA MILAN!!

0202milan
Hello!!!uj vok itt,remélem nem baj,h regeltem!!!én is megszállotja vok az FM nek,ahogy is többen is😄 van egy milanos savem,ahol 5 éve nincs kihivóm és kihivásom se,minden az enyém!!!!gondoltam,elkzedek eggyet a fiorentinával!!-19röl:célom az uefa kupa helyezés volt,rosszabb esetben a bentmaradás!!!!elsö 5 meccsböl 1 pontom lett!!!!aztán a köv 11 böl 27!!!most a 17. helyen állok!!!!32 fordulóval a vége elött az uefa hely 16 pontra tölem!!!remélem meglesz!!!eladtam luca toni-t,h kellöképpen tudjak erösiteni(de h toni elment,azzal részben gyengültem is!!!)jött:pasanen,vanden borre,bojan,cardenas,higuain!!!!
remélem meglesz az uefa hely!!!

Ui:üdv

FORZA MILAN!!

vagy egyszeruen a virtualis meghajtodban nem az FM van

nagy gratulacio somanak,hunbassernek zakinak es zenszkijnek
alig varom hogy tephessek haza

Zenszkij
Kéri az eredeti cd-t. Patchelted, akkor nem jó verziójú a mentés, vagy, ha nem eredetivel játszottál és abban mentetted el, de most eredetiben nyomod, akkor az a baj..

Fyrex
HELP PLS! mentés betöltésnél ezt írja ki, és kilép...

Avanti Crociati!

Zenszkij

Az isteni Atléticó Madridom 2015-ben:

gilgames00
<#szomoru1> lejtett a hazai pálya..

soma22
így könnyen elsõk.kapus és védõ kiállítás...nyomorodjanak meg

soma22
nincs neki sajna

gilgames00
ezaz Andrade gyerek qrva jól tolja,van Eu-s útlevele?😊mert ha csak perui van akkor buktam...

soma22
hááát, azért az élet nem fenékig tejfel😄

gilgames00
Jól látom,könnyebben megy mint a 3.osztály?😊Ebbõl Bundesliga lesz..sok sikert!

soma22

PetruZ
Én meg egy kicsit hanyagolom most a témát. Amikor a Vasas nyeri az NB I-et és az Újpest simán kizúg, Fergusont és Wengert kirúgják a PL-bõl, és 35-45%-os rossz kapusok elkezdenek sorozatban "brilliant save"-okat, meg "somehow fingertips it"-eket játszani, akkor ott már valami gáz van... 😞