Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Halmosit meg Komlósit én nem adtam volna el,de hát te tudod.
egyébként grat,jó vagy,csak így tovább.
egyébként grat,jó vagy,csak így tovább.
ReaL MaDRid x siempre
Változóan felhõs lesz az ég, eleinte még elszórtan kialakul zápor, zivatar.
Úgy hogy,derûs,szép-jó estét kívánok mindenkinek 😊
kivertük az FA kupából a 'Poolt,így a negyeddöntõben vagyok már
<#vigyor1>#vigyor1>
és hál' istennek kezdenek felépülgetni a játékosaim,persze 4-5 sérült így is van mindig :\ de mostmár McBride is bevethetõ >😉
Úgy hogy,derûs,szép-jó estét kívánok mindenkinek 😊
kivertük az FA kupából a 'Poolt,így a negyeddöntõben vagyok már
<#vigyor1>#vigyor1>
és hál' istennek kezdenek felépülgetni a játékosaim,persze 4-5 sérült így is van mindig :\ de mostmár McBride is bevethetõ >😉
ReaL MaDRid x siempre
Fradival én az elsõ edzõmeccsemet a Juventussal játszottam... Kell nekik fizetni egy kicsit, és akkor talán eljönnek.
Thx.
Thx.
arra befizetek ha elsõ évben ezekkel te edzõmeccset játszol.
zaki:
szépséges
zaki:
szépséges
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Közben a fiorentinás játékom mellett elkezdtem egy dvsc-s játékot,mondván,h kipróbálom magamat a magyar ligában is!!!érkezet:hrepka,balogh béla,lázok,józsi györgy!!!megnyertem a szuperkupát is!!!a bl selejtezöben a s.soligors az ellenfelem!!!sztem meglesz a továbbjutás!!!rendezek még egy baratságos tornát is,ellenfelek:arsenal,lpoolman. utd!!!
FORZA MILAN!!
Közben a fiorentinás játékom mellett elkezdtem egy dvsc-s játékot,mondván,h kipróbálom magamat a magyar ligában is!!!érkezet:hrepka,balogh béla,lázok,józsi györgy!!!megnyertem a szuperkupát is!!!a bl selejtezöben a s.soligors az ellenfelem!!!sztem meglesz a továbbjutás!!!rendezek még egy baratságos tornát is,ellenfelek:arsenal,lpoolman. utd!!!
FORZA MILAN!!
FORZA MILAN!!
Grat, szép teljesítmény. Nálam a spanyol ligába legalább 92-93 pontot kell szerezni, hogy megnyerjem a ligát, mert mindig van egy agárcsapat aki jön vele, pl barca, pl Villareal vagy R. Madrid. 90 ponttal most lettem második pfff az Atleticoval.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Hi all!
Na végeztem a 2.évemmel a JUVENTUS-al (ezt fõleg SeLFisCH-nek ajánlom mert õ is 2.lett)Feljutás után 2.LETTEM a Verhetetlen<#idiota>#idiota> INTER mögött<#taps>#taps>
1. Inter 90p
2. JUVENTUS 81p<#nezze>#nezze>
3. Roma
4. AC Milan 😄
Most majd Bajnoki Címre hajtunk<#vigyor2>#vigyor2> és BL minnél tovább, tavaj UEFA KUPA Negyeddöntõig jutottam "csak" a Seria B bõl f.jutó csapattal.
Igen nagy Erõsítések történtek, ÉrKeZett: KLOSE, G.Johnson, De Sactis, Doni Ingyen<#eplus2>#eplus2>
Na végeztem a 2.évemmel a JUVENTUS-al (ezt fõleg SeLFisCH-nek ajánlom mert õ is 2.lett)Feljutás után 2.LETTEM a Verhetetlen<#idiota>#idiota> INTER mögött<#taps>#taps>
1. Inter 90p
2. JUVENTUS 81p<#nezze>#nezze>
3. Roma
4. AC Milan 😄
Most majd Bajnoki Címre hajtunk<#vigyor2>#vigyor2> és BL minnél tovább, tavaj UEFA KUPA Negyeddöntõig jutottam "csak" a Seria B bõl f.jutó csapattal.
Igen nagy Erõsítések történtek, ÉrKeZett: KLOSE, G.Johnson, De Sactis, Doni Ingyen<#eplus2>#eplus2>
una volta per sempre INTER!
ez így van rendjén (legalábbis a gép szerint<#buck>#buck>)
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Ez a tetü gép miért mindig 4 percet hosszabbít, ha 1 góllal vezetek?
2015-ben õ a kezdõ kapus, spanyol és persze ami fontos, saját nevelésû a srác.
nemarragondolok, ballitasokba van egy olyan hogy meccsek lejatszasa vagy mi az gondolom gyors(kisebb valósághûség)-en van, nalam akkor csinal hulyesegeket
valaki pls német és osztrák ligához egy mezcsomagot, logocsomagot linkeljen, köszi elõre is😊
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Egyszerre 20-30 liga fut 15-20 országból, mind playable (és nem view only) szinten. Az adatbázis medium méretû (azaz ennyi ligával kb. 65,000 játékos és 7500 klub van benne). A detail level az "continental" szintû (vagyis az európai ligák full részletességûek).
Mit hagytam ki?
Mit hagytam ki?
Hello!!!uj vok itt,remélem nem baj,h regeltem!!!én is megszállotja vok az FM nek,ahogy is többen is😄 van egy milanos savem,ahol 5 éve nincs kihivóm és kihivásom se,minden az enyém!!!!gondoltam,elkzedek eggyet a fiorentinával!!-19röl:célom az uefa kupa helyezés volt,rosszabb esetben a bentmaradás!!!!elsö 5 meccsböl 1 pontom lett!!!!aztán a köv 11 böl 27!!!most a 17. helyen állok!!!!32 fordulóval a vége elött az uefa hely 16 pontra tölem!!!remélem meglesz!!!eladtam luca toni-t,h kellöképpen tudjak erösiteni(de h toni elment,azzal részben gyengültem is!!!)jött:pasanen,vanden borre,bojan,cardenas,higuain!!!!
remélem meglesz az uefa hely!!!
Ui:üdv
remélem meglesz az uefa hely!!!
Ui:üdv
FORZA MILAN!!
vagy egyszeruen a virtualis meghajtodban nem az FM van
nagy gratulacio somanak,hunbassernek zakinak es zenszkijnek
alig varom hogy tephessek haza
nagy gratulacio somanak,hunbassernek zakinak es zenszkijnek
alig varom hogy tephessek haza
Kéri az eredeti cd-t. Patchelted, akkor nem jó verziójú a mentés, vagy, ha nem eredetivel játszottál és abban mentetted el, de most eredetiben nyomod, akkor az a baj..
így könnyen elsõk.kapus és védõ kiállítás...nyomorodjanak meg

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...