Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soma22
igaz csak átmeneti de remélem a végsõ állapotot mutatja.6 meccs gyõzelem zsinórban:

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

soma22
ugyanugy pontokba van szedve a tulajdonsága, és itt is minél több annál jobb.

edzöi stábrol honnan lehet tudni hogy jo a szakmájában ( edzõ,figyelõ,gyuró...) ?? létszi kis segitsége mondjatok

Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !

soma22
😄

DaMarcus
nem neked ajánlottam hanem milan-nak
nekem furcsa módon eljött az mtk-ba, adtam el pár pléját, kértem fizetési keretet és el is jött 😄
még1 különbség 😊

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

DaMarcus
jó dolga van, két ellenkezõ bevált dologról beszélünk mind a 2-n 😄
talán nnyiban egyezünk meg h frissítjük a stábot 😄

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

soma22
csak kis csapatba nem jön el, ismerem nyugi😊

DaMarcus
én ebbe a másfélbe beleszámoltam mindent, gyúró, figyelõk, edzõk + a kirúgások h legyen hely a jobbaknak (gyúrónak ajánlom nanni-t, ahhoz képest h milyen jó nem kér sokat)

DaMarcus
terhelést maxra és alig van sérültem ha van akkor legeslegfeljebb 1 hónapra, de ez csak erre a mentésemre érvényes, most pl egy pléjám sem sérült és ebbe beleszámolam a nagy, a tartalék és az u18-s csapatot is, 1 kivétel van tóth balázs de õ kölcsön van adva és nem nálam sérült le
am én mindig minden mentésemre a terhelést maxra húztam, és mióta a 7.0.2-s patch-el játszok azóta alig van sérültem, viszont meccsen sokat lerúgnak 😊

soma22
a legalsó csuszka amivel az összeset tudod mozgatni az van kemény alatt egy picivel.
nincs sok sérültem

damarcus:
fél misibõl szoktam fullosra hozni az edzõimet.

DaMarcus
régen én is úgy csináltam de nekem nem vált be 😞
am ebbe a mentésembe mindvégig több pénze volt/van a lokinak mint nekem, mert megnéztem a szkáutban.

0202milan
mármint a terhelést huzod maxra,v nem????és nincs sok sérülted??

FORZA MILAN!!

DaMarcus
ha kicsit módosabb klubnál vagyok akkor kicsit többet költök a személyzetre de megéri 😊
most a man city-vel kib...ott kevés pénzem van, de így is szorítottam másfél millát vhogy a stábra pedig lett volna még howa igazolni é megérte 😊

0202milan
remélem lesznek jó pléják,mert az adatbázis mérete nálam közepes!!gondolom,h lesznek,csak nem annyi!!!holnap el is kezdem rendbe szedni a stábot meg a keretet is!!!

Jó éjszakát!!!

FORZA MILAN!!

soma22
posztokra osztva van edzéstervem.

DaMarcus
nem tudom ti h vagytok vele, de én annyit csinálok az edzésterveben h az alap edzéstervet felhúzom maxra, meg beállítom az edzõket
ennyi, és így is úgy fejlõdnek h néha kiakad a szemem

soma22
azokat is ugy válogatom, hogy pl támadást min 15 re tudja edzeni és kész.
fillérekért rendbe lehet szedni a stábot is

DaMarcus
0202milan most leragadt az edzésen 😊
egyébként a jó fejlõdés titka a személyzetben lakozik l spersze azok helyes elrendezése

soma22
nem ismerteket.fiatal tehetségeket akik nálam értek be.
edzésterv pedig féligmeddig saját, a megterhelés éppen nem kemény

0202milan
és töltöttél le vmi edzést is??olyat amin az dzés fullos,és a megterhelés semmi??

FORZA MILAN!!

0202milan
és pl kiket hozzak el??cafu,costacurta???mert itt ahogy elnézem a fizetési keretem elég alacsony az ijen zsir pléjáknak!!

FORZA MILAN!!

soma22
már fiatalon megveszed a plejákat ingyen, és kész.
a bl gyöztes fradim átlagéletkora 22 volt.persze fullos edzés és zsir pleják voltak

0202milan
és elárulnád hogyan???mert érdekelne!!!gondolom jó edzés is kell

FORZA MILAN!!

soma22
gond nélkül lehet ingyen is bl gyõztes csapatot alkotni, akár magyarokból is.

0202milan
Maradt a 2-1!!nagyon jól jáccottak a fiuk,de hát ez van

FORZA MILAN!!

0202milan
tom-tom,de gondolom olyan nagy játékosok nem jönnének!!!egyébként félidöben 2-1 re vesztek!!!

FORZA MILAN!!

DaMarcus
hozhatsz ingyen is pléjákat

0202milan
na most jön az elsö meccs,megyek glasgowba!!!

FORZA MILAN!!

zorrobomber
nekem látszik, egyébként Bl 8addöntõ elõtt hagytam ott a csapatot, Rangers(verhetõ) lett volna az ellenfél...

hunbasser
ok,thx 😊

akkor holnap fel is nyomom.

ReaL MaDRid x siempre

0202milan
ok,jönnek majd a hirek!!!elöször az a lényeg,adjanak pénzt,mert anélkül nem fogok tudni igazolni!!!elsösorban a külföldi magyarokat néztem ki magamnak!!!nem látom a képed,mi lehet a gond??

FORZA MILAN!!

DaMarcus
de ezt kiküszöbölték a 2007-be, a 2006-ba még zavarta de a 2007-be nem
tudom emrt én is úgy kezdtem lap adartbázissal h fenn volt a 7.0.2 😄
nyugi nem lesz gond

zorrobomber
Ne is mondd, fáj a szivem

Egyébként nekem anno hiába volt egy kazal pénzem(asszem ez fm2006-ban volt) vért kellett izzadni egy-egy jobb játékos megszerzéséért, és én attól pipultam be, hogy szerzõdést hosszabbítani, na azt viszont már SENKIVEL nem tudtam.

Itt hagytam abba a Lokis pályafutásom:

...és elmentem angol 2. osztályba a Nottingham Foresthez, aztán meg a Sevillához, aztán meg a Chelsea-hez 😊

Kiváncsi vagyok te mennyire jó plejákat fogsz tudni venni a sok zsébõl, várom majd a híreket 😊

hunbasser
de a 2-es patch frissíti a kereteket,nem? :S és akkor érted...

ReaL MaDRid x siempre

0202milan
ha továbbmegyek télen hozok egykét jó spilert!!!mert most kaptam 2.7 millát,meg lesznek még hazai meccsek is!!!remélem ebböl adnak már egy keveset!!!

FORZA MILAN!!

DaMarcus
nem zavar be semmit

zorrobomber
Nekem egyszer az Olympiakos, Basel, Milan csoportjából sikerült továbbjutni 1. helyen szal nem lehetetlen 😊 Bár igaz az 2. évad volt

hunbasser
ehh,bocsi a láma kérdésért,de a patchet ha berakom idény közben,az nem zavar be vmit?

ReaL MaDRid x siempre

0202milan
bennt vok--ez az!!!!0-1 végeredmény után bogdanovic a 114.percben egyenlitett!!a csoportom:sporting,inter,celtic!!!hát,megpróbálom a lehetetlent,azaz továbbbmenni!!!vagy legalább 3.hely és uefa!!!

FORZA MILAN!!

franc0
Atlético-fan vagyok, deazért köszi az infót 😊

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

0202milan
igysem megy,a és frissitettem már több x is!!!egyébként ti töltöttetek le edzéseket???mrt én töltöttem le,de nem tom hova és mit kell rakni!!!ebben nem vok jó!!tudna vki segiteni??

FORZA MILAN!!

jobb klikk, kép megjelenítése, és ha ugy sem jön be akkot frissítés...

am, nekem is és roppant idegesítõ -.-

zorrobomber
az az imageshack-es béka, lehet mert kiveszem az url, majd legk nem fogom(bár én látom a képeket). Az eredményért grat, visszavágón 3-at kaptam, Madar 1. percben pirosat kapott, késõbb Böõr is kiállt szal eléggé lealáztak, mind1, most sorsoltak Uefa kupában, Basel-t kaptam...

0202milan
nekem mikor mindig irsz,megjelenik ilyen béka angol irással!!!ez csak akkor van mikor képet teszel be??ezt mi okozza??

egyébként az elsö meccsemen nyertem sofiában 0-1 re sidibe góljával

FORZA MILAN!!

zorrobomber
...vegyes érzelmekkel zártam a selejtezõt, beálltam kontrákra, Ajax elhúzott 3-0ra az elsõ félidõben. Lehordtam a csapatot az öltözõben, és lett is némi eredménye, voltak is helyzeteink a 2. felidõben+1 sidibe gól, de Huntelaar meglógott egy kontra végén és ennyi is volt. Helyzetkihasználás, papírforma, elszállt remények.

zorrobomber
hát könnyebb mint az ajax 😊

0202milan
Na,továbbmentem a soligors ellen!!!már a meccs elött tudtam,h kivel fogok jáccani a 3.selejtezö körben--az ellenfél--->a levski sofia lesz!!!sztem nem olyan nehéz,egy kis szerencse,és bennt vok a csoportkörben!!!

FORZA MILAN!!

hunbasser
uhh,5 gól,még 34 évesen is 😊 grat

nálam is kora ellenére vezette a házi góllövõlistát,amíg le nem sérült cirka 5 hónapra :|||

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
Soma,nem bánnád,ha beleírnám a banner bal alsó sarkába,h a képszélesség nem lehet 750 pixelnél nagyobb?

csak ezt vhogy szépen,tömören meg kéne fogalmazni pl azért is,mert pl én ha nem szükséges,nem rakom be az egész képet,csak kivágom a lényeget,így hogyha kírjuk,h "a kép mérete 750x663 legyen",akkor lehet,h aki nem rakja be az egész képet,az is átméretezi ekkorára,és az elég csúnya lenne :\\\
ha meg csak a lényeget vágom ki,akkor is a szélesség több mint 800 px,és akkor is ronda a kép,mert átméretezi az sg,és mindig rá kell kattintani a képre.

bocs,h sokat írtam 😄

ReaL MaDRid x siempre

zorrobomber
Köszi, Bl-ben Apollon Limassol-t 4-1es összesítéssel(2-0,1-2) kivertem, jön az Ajax a csoportkörbe jutásért