Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !
nekem furcsa módon eljött az mtk-ba, adtam el pár pléját, kértem fizetési keretet és el is jött 😄
még1 különbség 😊
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
talán nnyiban egyezünk meg h frissítjük a stábot 😄
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
am én mindig minden mentésemre a terhelést maxra húztam, és mióta a 7.0.2-s patch-el játszok azóta alig van sérültem, viszont meccsen sokat lerúgnak 😊
nincs sok sérültem
damarcus:
fél misibõl szoktam fullosra hozni az edzõimet.
am ebbe a mentésembe mindvégig több pénze volt/van a lokinak mint nekem, mert megnéztem a szkáutban.
most a man city-vel kib...ott kevés pénzem van, de így is szorítottam másfél millát vhogy a stábra pedig lett volna még howa igazolni é megérte 😊
Jó éjszakát!!!
FORZA MILAN!!
ennyi, és így is úgy fejlõdnek h néha kiakad a szemem
fillérekért rendbe lehet szedni a stábot is
egyébként a jó fejlõdés titka a személyzetben lakozik l spersze azok helyes elrendezése
edzésterv pedig féligmeddig saját, a megterhelés éppen nem kemény
FORZA MILAN!!
FORZA MILAN!!
a bl gyöztes fradim átlagéletkora 22 volt.persze fullos edzés és zsir pleják voltak
FORZA MILAN!!
FORZA MILAN!!
tudom emrt én is úgy kezdtem lap adartbázissal h fenn volt a 7.0.2 😄
nyugi nem lesz gond
Egyébként nekem anno hiába volt egy kazal pénzem(asszem ez fm2006-ban volt) vért kellett izzadni egy-egy jobb játékos megszerzéséért, és én attól pipultam be, hogy szerzõdést hosszabbítani, na azt viszont már SENKIVEL nem tudtam.
Itt hagytam abba a Lokis pályafutásom:
...és elmentem angol 2. osztályba a Nottingham Foresthez, aztán meg a Sevillához, aztán meg a Chelsea-hez 😊
Kiváncsi vagyok te mennyire jó plejákat fogsz tudni venni a sok zsébõl, várom majd a híreket 😊
FORZA MILAN!!
ReaL MaDRid x siempre
FORZA MILAN!!
FORZA MILAN!!
am, nekem is és roppant idegesítõ -.-
egyébként az elsö meccsemen nyertem sofiában 0-1 re sidibe góljával
FORZA MILAN!!
FORZA MILAN!!
nálam is kora ellenére vezette a házi góllövõlistát,amíg le nem sérült cirka 5 hónapra :|||
ReaL MaDRid x siempre
csak ezt vhogy szépen,tömören meg kéne fogalmazni pl azért is,mert pl én ha nem szükséges,nem rakom be az egész képet,csak kivágom a lényeget,így hogyha kírjuk,h "a kép mérete 750x663 legyen",akkor lehet,h aki nem rakja be az egész képet,az is átméretezi ekkorára,és az elég csúnya lenne :\\\
ha meg csak a lényeget vágom ki,akkor is a szélesség több mint 800 px,és akkor is ronda a kép,mert átméretezi az sg,és mindig rá kell kattintani a képre.
bocs,h sokat írtam 😄
ReaL MaDRid x siempre