Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA MILAN!!
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
FORZA MILAN!!
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
Az elsõ meccsen 4-3 nyertünk, 2-2 gólt szerzett Hrepka és Németh Krisz<#vigyor1>#vigyor1><#wow1>#wow1><#mf1>#mf1>
kiirja hogy a jétk betöltése sikertelen és kilép :S:S
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
csináltam egy képfeltöltõ oldalt, ott egyszerüen fel tudod tenni a képedet, és csak egy hosszú linket kell egy az egyben ide beillesztened.
cime:
http://fmkepek.cjb.hu
szívesen😊
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
kapuralövésük sem volt

pedig ráérnék most.
ReaL MaDRid x siempre
FORZA MILAN!!
FORZA MILAN!!
Rabóczki - Rajkovic, Rodenbücher, Virág, Kiss Z. - Dzsudzsák, Horváth A., Sándor, Madar - Oláh, Hrepka
vagy jobb lenne,ha minden a legminimálisabbra állítok?mert most az erõnléti dolgokat erõltetem nála,hátha lesérül,amire a Portohoz kerül.
egyébként úgy látom,nem nagyon szoktál visszaolvasni,ha sok hsz van 😄
pl nem válaszoltál a bannerfrissítéses hsz-emre sem.
ReaL MaDRid x siempre
FORZA MILAN!!
FORZA MILAN!!
dvsc-inter 1-1!!nagyon örültem ennk az 1 pontnak is!!!
FORZA MILAN!!
Sidibe, Hrepka, Németh K., Kanta, Böõr, Leandro, Sándor T.
lehet fel kéne raknom vmi patchet??