Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jövõre sokkal könnyebb lesz minden mert lesz bégre egy kis pénz most még kicsit gázos volt, v 4x is voltam minuszba, de jól ki jöttem belõle mert mét 5,5m font van az egyenlegen 😊
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
hát most én is úgy érzem h összeraktam a védelmet meg a támadósorom sem rossz, de ember legyen a talpán aki ennyi forduló alatt több gólt lõ mint az arsenal 😊
a 3. legjobb támadó, és a 2. legjobb védõsorom van 😊
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
man cityvel remélem meg lesz a bl hely
most így állok:

attól még, hogy összeraksz egy sztárgárdát nem lesz egyenes következménye a mindentnyerés. Mindössze jóval könnyebb dolgod lesz, de kell egy taktika, kell az hogy normálisan edzenek, stb. Próbáld ki:
Kezdj egy baromi nagy csapattal, vásárolj össze mindenkit, de se az edzésekhez és edzõkhöz, se a taktikához ne nyulj.középmezõny lesz az eredményed ebben szinte biztos vagyok.
De ne ezen vesszetek légyszi össze. Viszont Somának leírom a véleményem priviben ^^
kezdtem egyet a békéscsabával!valaki tud ajánlani olcsó játékost?
ja és ha külföldi csapatokkal barimeccset játszom akko lesz pénzem átigazolásra?
FORZA MILAN!!
hagyjuk inkább, én sem kötök bele abba amikor nekem nem ujjongtok az eredményeimért😊)
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
más:miért nem gratulál senki sem Ramoxnak(1-2 embert leszámítva)?
azért a Chelseavel is mûvészet 9-0-ra bl döntõt nyerni.vagy úgy gondoljátok,h vmit csítelt?
egyébként gratulálok neki,nem semmi
ReaL MaDRid x siempre
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
Nagy grat somanak elsosorban a feljutashoz
Ramox az a 9es meg odabasz 😄
U.I.:WBA fel sem jutott mondjuk...
feltettem a 7.01-es patchet,a crackel,mindennnel együtt,utána feltettem a 7.02-es patchet,úgyszintén crackelve,hozzá feltettem az fm2007 update may nevü átigazolási patchet,de amikor kezdenék új bajnokságot,az országok neve NÉMET nyelven vannak írva,és a premiership-be tette be a west brom-ot,a sunderlandet,és a birminghamet,holott a west brom nem is jutott fel,de atöbbi ligákba viszont tök fasza minden,a magyar bajnokságba meg vác helyet az a neve a csapatnak,hogy Se c...légyszi segítsetek,mert nem akarom újrapakolgatni a sok logót,mezt,taktikákat stb...köszi!4
van egy hétvégém, hogy kitaláljam, mivel kezdem el. Ilyen középpályát akarok: assuncao-beckham-riquelme-juninho pernambucano 😊 megnézném, hány gólt lõnének távolról😊
0202Milan - ahhoz képest, hogy ezer éve fm-ezel és függõ vagy és a milannal 5 éve mindent megnyersz, és a debrecennel otthon vered az Intert, idegenben a schalket, 1. évben, fogalmad sincs az edzésekrõl és nem tudod, hogy hol kell venni egy edzõt. Ha dobnál egy képet a meccseidrõl, megnyugodnék😊
Mesterezést inkább hagyjuk
nagy szó lenne egybõl bundesligába jutni
Ritkán linkelek képet mert én már csak a nyomorult Chelseavel játszok, amivel nem tagadom nincs nagy kihívás hiszen minden évben mindent nyerek de mégis élvezem, és azthiszem ez a BL döntõ érdemel egy képet 😊 Rengeteg sérülésem volt az évben úgyhogy ez adott egy kis önbizalmat a következõ szezonra a fiúknak 😊
Kép 😊
FORZA MILAN!!
Téli szünetben szerintem nem fognak barátságos meccset vállalni, ez szinte biztos, ez máshol sem ment (kivéve a magyarokat, ahol olyan rohadt hosszú szünet van, hogy az ukrán, orosz, skandináv, stb. szezonkezdet még belefér, lehet velük próbálkozni, bár kicsi az esély). Ilyenkor csak azonos bajnokságban részt vevõ csapatokra van esély, de azok sem szívesen mozdulnak ki, mindenki pihizik, illetve az élcsapatok ilyenkor játszanak UEFÁ-t, BL-t, mindenfélét.
hát most ugye a Fulhammel vagyok,Chelseavel és MU-val szeretnék barimeccset nyomni,szted mennyiért jönnek el?persze a meccs akkor lenne,amikor majd két hét szünet lesz a PL-ben,az én játékosaimnak is kell a pihenés,azért nem szeretném,ha egy csapat egy héten 2 meccset játszana.
ReaL MaDRid x siempre
Ugyebár Fixtures - Arrange Friendly, aztán a full lista. Friendly-t csak szezon elõtt fogadnak el, vagy szezonszünetben. Ahol éppen zajlik még a bajnokság, ott nem sok esély van.
Nagyobb kaliberû csapatok nem szívesen mozdulnak ki a hazai országból, fõleg kiscsapatok ellen, hacsak nincs kilátás valami nagyobb lóvéra. De az országon belül elég jó esély van rá, hogy összejön a dolog (a spanyoloknál és az olaszoknál biztos, ott harmad- negyedosztályú csapatokkal is szívesen meccselnek, ingyen és idegenben is).
a másik kérdés:h tudnék más bajnokságban lévõ csapattal rendezni barimeccset?mert amikor a kiválasztott csapatra rámegyek,ott csak a ráhatás funkció van :\
ReaL MaDRid x siempre