Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
ezt utálom a magyar csapatokban, hogy van 1 kicsit jobb formában levõ játékos oszt mingyár húzna elfele innen->
eladtam Sidibét és Rajkovic-ot 1-1 millióért

zorrobomber
visszavágón 4-0 zete ellen

Zsolti9014
Mivel statokat nem tudok rakni (szezonzárással törlõdtek, már csak a VB-selejtezõkrõl tudnék tenni, amik meg nem kezdõdtek még el), így itt egy kép az EB-keretrõl (Babos lemaradt a képrõl, mert visszavonult a válogatottságtól, de az EB-t végigtolta, mivel Király nem játszott a klubjában):

Hajrá Magyarország!

zorrobomber
kaunas ellen kezdem a bl-t, még várok 1 igazolásra, aztán berakom kit adtam/vettem, nagy volt a mozgás, nem nagyon megy a szekér, szuperkupán dögunalmas 0-0-t játszottam :/

ForzaInter
topikostólhszestõl törölni kéne😄

Yo, Bitch!

5w0rdf15h
ne legyél már bunkó paraszt

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

ForzaInter
:}

Yo, Bitch!

zorrobomber
wtf <#levele>

zorrobomber
jancker 2-t vert a szparinak
nyiregyhaza-loki 1-4 barimeccs

ForzaInter
törölni plz😄

Yo, Bitch!

zorrobomber
ilyesmire gondoltam:

Zsolti9014
mármint a meccs/gól statot, vagy melyik képernyõre gondolsz?
a sorozatom amúgy nem volt túl szép, 4 meccsbõl 3 vereséggel 😄

#109857-re: a válogatottaknál van szerepe az én edzéstervemnek? mert a játékosok a klubnál vannak többet. ha van akkor el kell kezdenem ezzel is foglalkozni.

Hajrá Magyarország!

ForzaInter
vedd meg Hrepkát az 10-bõl 11* fölé lövi neked😄

Yo, Bitch!

zorrobomber
mingyán vége a transzfer szezonnak, szokás szerint nem 2 pleját vettem 😊

Atesz89
vegyél jobb csatárokat 😊

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Gunnersboy
amugy ez nem megoldás. -.-

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
akkor eléggé rossz lehet.........meg eléggé régóta.....5hete ezvan....és csuszok leljebb....szoval azért erre kéne valami orvoslás, most hoztam jó edzõt aki a mentalitást rohattul feldobja remélem -.-

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Ars3nal
rossz forma

Gunnersboy
bazki, befejezõképességük a csatároknak 0. 10böl 11x a kapusba vagy fölé rugják. megoldás? :c

DaMarcus
v portugálnak esetleg?

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

DaMarcus
sztetek kineveztessem magam argentín u21-snek? 😄

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

Ars3nal
grat, nekem is megjott kedvem valogatotthoz tolom kicsit azzal is Sopron mellett😄

fm 2006ba 3. lettem 2006os vb-n 3 védõm lett a 3 legjobb játékos, elég komoly volt😄

Ars3nal
uhh nem is ezt akartam feltenni, amugy az egy bug miatt csuszik le

training(kaleci-kapus,defans-védõ,ortasah-közép,forvet-csatar

zorrobomber

zorrobomber
a tavasz gyenge lett, Dzsudzsák rinyálása és a viszonylag sok sérült nem tett jót, az nb1 színvonalát jelzi, hogy így is 11 ponttal nyertem <#buck>

DaMarcus
hát igen... bendtner...
grat szép volt 😊
ha már itt az esélyekrõl volt szó, nekem 250-1 esélyt adtak arra h megnyerem a bajnokságot, ehhez képest vezetek 😊
én régen nagyon sokat foglalkoztam az edzéssel, fõleg az edzés prrogrammal, de most azt csinálom h megvettem az edzõket, azokat beállítottam, és az alap edzés program intenzitását maxra hjõztam, ehhez képest alig van sérült és fejlõdnek elég gyorsan 😊

zorrobomber
egy keret statisztikát mutatsz?

zorrobomber
<#eljen> szép sorozat

Zsolti9014
Letudtam az EB-t 2008-ban:
magyar-német 4-3
magyar-angol 0-1
magyar-belga 1-2

de gólkülönbségünk miatt továbbmentünk, a végállomás
Dánia

Hajrá Magyarország!

zorrobomber
a schedules.zip-ben levõ középpályás.tsh így néz ki:

Ars3nal
néha csinalok egy olyat hogy minden közepes a fitness erõnlét meg majdnem maximum majd utolsó barátságos meccsnél visszarakom amin volt

Ars3nal
az az ortasah

zorrobomber
felkészülési idõszakban kell vmit változtatni?

zorrobomber
jah, értem, a középpályás tréninget fel tudnád tölteni?

Ars3nal
nem fejlõdik egész évbe egyik játékos sem, majd jövöre fog csak

zorrobomber
rendszeresen 5-6 sérültem van, és pl Németh ugyanúgy nem fejlõdött semmit egy újabb fél év alatt...

Gunnersboy
Na leigazoltam egy edzõt a Blackburntöl és egyet a Tottenhamtõl azok közül akik jelentkeztek a hirdetésre, remélem igy jobb lesz 😊

II.forduló:Leotta ismét villant

zorrobomber
meg is hosszabbítottam a féléves szerzõdését
<#eljen>

zaki
Hatalams grat mindenkinek. Jól nyomjátok nagyon.

zaki
Jah, jónak tûnnek.
Jah, jó technikai tulajdonság kell a rögzített helyzetek edzéséhez (is).

zorrobomber
ezek az edzõk jónak számitanak?

set pieces-hez mi kell? technique training?

zorrobomber
szima nekem eladta 2,2milláért a ROSENBORGNAK, baze még ha mondjuk a Portdmouth-hoz, vagy mongyuk a Blackburnhöz ment volna, de neem a Rosenborg az egy fasza csapat...váá <#falbav>

Zsolti9014
Na én meg tolom az EB-t. 100-1 esély a gyõzelemre, leggyengébb csapatként tartanak számon.
Ha ezen túl vagyok, párhuzamosan viszek majd egyet az olaszokkal, ahol u21 u19 szintén én irányítanám.

Hajrá Magyarország!

18.helyre vár a média
a vezetõség és a szurkolók azt várják ne essünk ki
100-1 az esély hogy bajnokok leszünk a média szerint

Gunnersboy
na végre jól bejött a taktika 😊
Kerényi gólt rugott (Y)

Gunnersboy
kiesõjelölt? :o

I.forduló:a kiesõjelölt Sevillával nem kis eredmény sztem.
Leotta elsõ meccse 2 gól
Jesús Navas 13. szezonja a Sevillában
Cassano meg régi csapata ellen

Gunnersboy
hajtépõs meccseket de utálom.......

Gunnersboy
áá mekkora lol volt, leakartam igazolni dzsudzsákot ugye, és 1millioért sem engedték el, mondom akkor bazák meg viszavontam minden ajáénlatot érdeklõdést, 2 nap mulva jött az hogy 450ért vihetem 😄DDDD