Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
no,itt van két távozni akaró:
Diop
Diop vkp,magas a fizuja a csapatéhoz képest(minden €-ra szükség van!),szûrõként nem nagyon tudom használni a csapatban,inkább támadásoknál jelentkezik,vkp létére már lõtt 7 gólt,és általában a góljai mindig kihúztak a szarból.
Boa Morte fizuja mégmagasabb,csapatom legjobbja,ha tudnám pótolni megfelelõ emberrel,simán elengedném,de nem akarom,mert nagy a kockázat,ki tudja,h lesz-e még egy ilyen bal kp-m.lõtt is már gólokat és adott már sok gólpasszt.
mi a véleményetek?megéri õket úgy itt tartani úgy,h elmehetnékjük van?Boa Mortét mindenképpen meg szeretném tartani,csak a morálja a béka segge alatt van mindig azért,mert elégedetlen :\ szintúgy Diop,bár õ annyira nem vészes.egyébként mindketten nagyobb klubban akarnak játszani.
közben ajánlott nekem Fayed papa egy két éves szerzõdést,még azért beletettem a stadionfejlesztési és edzõközpont fejlesztési záradékot is,ha így is elém tolnak legalább egy egyéves szerzõdést,azon nyomban elfogadom.csak az a baj,h nem biztos,h tudnak biztosítani az átigazolási keretet :S
bocs,h sokat írtam
Diop
Diop vkp,magas a fizuja a csapatéhoz képest(minden €-ra szükség van!),szûrõként nem nagyon tudom használni a csapatban,inkább támadásoknál jelentkezik,vkp létére már lõtt 7 gólt,és általában a góljai mindig kihúztak a szarból.
Boa Morte fizuja mégmagasabb,csapatom legjobbja,ha tudnám pótolni megfelelõ emberrel,simán elengedném,de nem akarom,mert nagy a kockázat,ki tudja,h lesz-e még egy ilyen bal kp-m.lõtt is már gólokat és adott már sok gólpasszt.
mi a véleményetek?megéri õket úgy itt tartani úgy,h elmehetnékjük van?Boa Mortét mindenképpen meg szeretném tartani,csak a morálja a béka segge alatt van mindig azért,mert elégedetlen :\ szintúgy Diop,bár õ annyira nem vészes.egyébként mindketten nagyobb klubban akarnak játszani.
közben ajánlott nekem Fayed papa egy két éves szerzõdést,még azért beletettem a stadionfejlesztési és edzõközpont fejlesztési záradékot is,ha így is elém tolnak legalább egy egyéves szerzõdést,azon nyomban elfogadom.csak az a baj,h nem biztos,h tudnak biztosítani az átigazolási keretet :S
bocs,h sokat írtam
ReaL MaDRid x siempre
Az Atletico Madriddal 2016-ban járok. Mikor akad ki a játék, meddig megy? Ti tudjátok?
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
<#csodalk>#csodalk>
váá, nem ez volt, ráadásul most már be se tölti a mentést, na asszem én pihenek egyet(volt más mentésem de persze a selejtezõ elõttrõl)
váá, nem ez volt, ráadásul most már be se tölti a mentést, na asszem én pihenek egyet(volt más mentésem de persze a selejtezõ elõttrõl)
na akkor meg is irom kit vettem:
Kenesei Krisztián, Pintér Zoltán, Valachovic, Poleksic, Pollák, Balogh(az Mtks), valami cseh középpályás, Magasföldi, egy balszélsõt kp-t...
...miközben telepitem ujra az fmet ennyi jut eszembe 😊
ja és bejutottam Bl-csoportkörbe 😛
debrecen-shaktar 0:0
shaktar-debrecen 2:2 (a debrecen góljait Kenesei szerezte)
Kenesei Krisztián, Pintér Zoltán, Valachovic, Poleksic, Pollák, Balogh(az Mtks), valami cseh középpályás, Magasföldi, egy balszélsõt kp-t...
...miközben telepitem ujra az fmet ennyi jut eszembe 😊
ja és bejutottam Bl-csoportkörbe 😛
debrecen-shaktar 0:0
shaktar-debrecen 2:2 (a debrecen góljait Kenesei szerezte)
újraraktam a rendszert, fm vissza fel, s mikor egy régi savet betöltök, a highlight csúszka leglassabban vanm, mégis a meccs gyorsan pörög, ha hozzányúlok a csúszkához lelassul a leglassabra és úgy is marad utána bármit csinálsz. Ha a patchet fel akarom rakni, programfuttatási hibával leáll, hogy nem win alkalmazás :S
mivel elég régi az a játék szerintem simán lehet amiatt
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Sziasztok!Eloszor irok ide a forumra es egybol a segitsegeteket kernem.En meg mindig a cm01/02vel jatszom,de most vettem egy uj gepet es ezen nem akar elindulni.Mikor inditanam hibauzenettel mindig leall,h 'a cm0102.exe hibatt esylelt es leall.A kellemetlensegekert elnezeset kerjuk'
Lehet ez a 64bites processzortol?
elore is kooszi a segitseget
Lehet ez a 64bites processzortol?
elore is kooszi a segitseget
jancker nekem is bevállt mindig 😊
szevasztok.
végre neki tudok állni befelyezni a gépem rendberakását. az elsõ dolgom volt az efememet a helyére rakni😄
Látom sokaknak bevált a képfeltöltõm, ennek külön örülök.
gratula egyébként mindenkinek
végre neki tudok állni befelyezni a gépem rendberakását. az elsõ dolgom volt az efememet a helyére rakni😄
Látom sokaknak bevált a képfeltöltõm, ennek külön örülök.
gratula egyébként mindenkinek
barátságos meccsek otthon: barca ellen 1-4,milan ellen meg 0-1 😄DDDDDDDddddd
végülis nem az eredmény a fontos,hanem,h sok pénz jön belõle,és hát az kell majd nyárra.egyébként mind2 meccsen jól játszott a csapat,több kapuralövés volt és a labdát is többet birtokoltuk
végülis nem az eredmény a fontos,hanem,h sok pénz jön belõle,és hát az kell majd nyárra.egyébként mind2 meccsen jól játszott a csapat,több kapuralövés volt és a labdát is többet birtokoltuk
ReaL MaDRid x siempre
:SSSSSSSSSSSSSSSSS
Csak példa volt, *soha* nem szoktam így használni. A visszatöltés egy állásmásolatból történt, de nem azt folytattam. Ennyi.
grat visszatöltéssel nagy sikereket érhetsz el....
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
127/127-nél már nem is fog fejlõdni, mert elérte a saját maximumát.
egy világ omlott bennem össze...visszatöltés sucks. irl sincs ujrajátszásod ha nem vagy elégedett a csatárokkal...
Visszatöltés. 😊 Nálam is sûrûn elõfordul olyesmi, hogy a támadók a kapu fölé, mellé, alá, kapusba, mindenhová lõnek, csak kapura nem (pl. egy meccsen shooting: 20, on target: 2, goals: 0; 17-19-es finishing-es csatárok, persze...). Ilyenkor egy visszatöltés 99%, hogy segít.
Pont ma is volt egy ilyen: Olasz kupában nyernem kellett volna, hogy biztosan továbbjussak a csoportból. Az ellenfél alacsonyabb osztályú volt, le kellett volna nyelnem. Ennek ellenére egy kínkeserves 0-0 volt egy parádésan védõ túloldali kapussal. Oké, visszatöltöttem, ezután 5-1-re nyertem úgy, hogy az egyik csatárom mesterhármast rúgott és minden saját játékos (a kapust kivée 😊 ) 8-as, vagy jobb osztályzatot kapott. Ez az FM... 😊
Pont ma is volt egy ilyen: Olasz kupában nyernem kellett volna, hogy biztosan továbbjussak a csoportból. Az ellenfél alacsonyabb osztályú volt, le kellett volna nyelnem. Ennek ellenére egy kínkeserves 0-0 volt egy parádésan védõ túloldali kapussal. Oké, visszatöltöttem, ezután 5-1-re nyertem úgy, hogy az egyik csatárom mesterhármast rúgott és minden saját játékos (a kapust kivée 😊 ) 8-as, vagy jobb osztályzatot kapott. Ez az FM... 😊
Miért?
Nálam is 127/127-es volt és abban a 2 évben amíg nálam volt semmit nem fejlõdött...
Nálam is 127/127-es volt és abban a 2 évben amíg nálam volt semmit nem fejlõdött...
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
szevasztok!
gratula mindenkinek nagyon megy ugy látom.
jancker meg bevált, elõre megmondtam😊
gratula mindenkinek nagyon megy ugy látom.
jancker meg bevált, elõre megmondtam😊
nincs vkinek egy jó skin-je??mert sehol sem találtam megfelelöt,lécci vki küldjön eggyet msn-en!!!cimem: [email protected]
FORZA MILAN!!
kötsög Király elment a Bordeaux-ba cserekapusnak, ahelyett hogy jött volna hozzám a Bl-ben parádézni :/
ja, lehet. meg egyébként is, az eddigi gémjeimben nem nagyon fejlõdött ki jó ifijátékos, míg most csak figyelek hogy rendesen kopogtat egy-két játékos a felnõtt csapat ajtaján:
pl.:Szalánczi, Rezes; Karacs meg már játszik is 😊
más: Debrecen - Kaunas 4:1
pl.:Szalánczi, Rezes; Karacs meg már játszik is 😊
más: Debrecen - Kaunas 4:1
lehet hogy már ki van maxolva és ezért nem fejlõdik tovább?!<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
najó, igazából a többiek szépen fejlõdgetnek, németh bénázik csak, biztos csak vele van a baj...az mennyit számít hogy játszatom -e?