Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
viszlát!

Hajrá Magyarország!

zorrobomber
a középpályás tréningen minden light-on van

menedzser-munkák-hirdetési hely és majd értesítenek ha találtak

Gunnersboy
õszintén megmondom még sosem igazltam edzõt, eddig mindig jó edzõim voltam de itt most nincsen szinte senki, ésmost ugygondoltam egyenlõre erre helyezném a hangsulyt hogy igazoljak edzõket, de most lehet hülyevagyok, de HOL KELL? :S😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

JCole Fanatics
Hy, akinek megvan a 2007, az légyszi vegyen fel MSN-en, és megrendelném tõle postán (persze fizetnék).

Go Blues! Go Chelsea! Go Joey!

Ezt a csaló játékot: lõttem két gólt (Hrepka, Dahlberg) erre beírja a mérkõzést 0-0ra....az agyam eldobom<#gun><#boxer><#violent><#falbav>
Ezt a csaló játékot: lõttem két gólt (Hrepka, Dahlberg) erre beírja a mérkõzést 0-0ra....az agyam eldobom<#gun><#boxer><#violent><#falbav>
nálam is volt már a Realba és a Barcába is
mondjuk elég jó értékei vannak.

gilgames00
Csak pislogtam,el sem hittem,hogy a Madrid leigazolta a mi "sztárunkat"...

5w0rdf15h
aszisztensel meg kell szûrni a jelõlteket így csak olyanokat talál majd akik eljönnek

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

hunbasser
sztem nagyobb klubcsapatoktól akart vkit elhozni,mert ott már azért csak vannak jók

ReaL MaDRid x siempre

soma22
jaa, azt hittem ez alap😄

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

hunbasser
olyan edzõket keress,akik munkanélküliek,szó nélkül eljönnek,ha annyi fizut adsz nekik,mint amennyit kérnek.

ReaL MaDRid x siempre

soma22
nekem sikerülni szokott simán.

Gunnersboy
de most nekem speciel senki em akar eljönni edzõnek :S

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

soma22
elsõ évben, ez eszméletlen. Jelentkezz IRL hogy majd te rendberázod õket😊
gratula

Zorrobomber:
könnyedén tudsz jo edzõket szerezni, tulajdonságonként keresd õket, pl nem baj ha a védekezés 2-es ha a támadás pl 16 os. akkor az az edzõd majd csak a támadásokat edzi.és igy minden edzéskategoriához szerzel egy edzõt. ez több szempontból is jo:nem lesznek tulterheltek, és könnyen szert tehetsz nívós stábra

hunbasser
jó vagy,grat

ReaL MaDRid x siempre

Gunnersboy
gratula! 😊

Ars3nal
<#taps><#taps><#taps>

Fyrex
AC Parma - I. idény

Serie A 2006-2007

UEFA Cup Final 2007

Avanti Crociati!

0202milan
bazze,játék közben skint váltottam,és befagyot-->>és le sem volt mentve😮

FORZA MILAN!!

0202milan
elsö 2 meccsemböl a bl ben:lyon-dvsc 2-2(kétszer is vezettem)
...........................dvsc-ajax 0-0
bajnokságban 5 meccs 4 gyözelem 1 döntetlen

FORZA MILAN!!

Ars3nal
a keret

Gunnersboy
edzesekhez jatekba, ottvan hogy edzesek szerkesztese, import

ezt valahogy nemtalálom :c

Gunnersboy
hm
ráprobalok

Ars3nal
bemesz edzesekhez jatekba, ottvan hogy edzesek szerkesztese, import, megkeresed ahova kicsomagoltad es behuzod amelyik kell

Gunnersboy
grt.

Gunnersboy
hova kéne masolni?:c sry nemvagyok otthon az edzés masolgatos témában -.-

Ars3nal
nm

kaleci-kapus
Defans-védõ
ortasah-kp
forvet-csatar

vége az idénynek, Feczesin 22 góllal gólkirály,év játékosa,2. mögötte Kiskapusi,év ifije is Feczesin mögötte 2. Varga Robi, év gólja Magasföldié, év scapatában Varga,Horváth,Feczesin

Gunnersboy
ezt énis köszi hátha jobblesz mint a sajátom ^^

Gunnersboy
na elsõ meccs óta újra jólmegy a játék 😊 jövünk felfele, am hányadik helytöl van feljutás vagy rájátszás?

zorrobomber
köszi a schedule-t

zorrobomber
kedves tõled hogy felhívod erre a figyelmem <#smile>

Ars3nal
kurvaszar az edzesbeallitasod mar bocs...

schedules

Gunnersboy
na charltontol leakarom igazolni az edzõ-t ide a felnõtt csapathoz, tapasztalt az öreg, megtudná növelni a támadók erõsségét talán jobblenne a befejezésem is

zorrobomber
neki pl nem kéne fél év után már jobbnak lennie?

Gunnersboy
baz nemvicces majnem szivrohamot kaptam hogy most akkor meccsvégére elpicsáznak 8:0ra :o) de mekse (H)

és igen Istvánt játszatom, zoli meg tarcsiban csak mert ugy nyilatkozott hogy ez csak egy lépcsõ neki a csúcsra éréshez, és negativan vélekedik, szurkolok idegeskedtek hogy igy milyen mentalitással huzza magára a mezt, azt beraktam most kicsit tarcsiba hadokuljon -.-

zorrobomber
ezt mán szeressük 😊

viszont ha már edzés: nem tudtok vmi jó edzõt ajánlani aki magyarhonba eljön? csak pislogok Soma hogy te is néha milyen plejákat kifejlesztesz, nálam ált. stagnálnak a játékosok, fiatal tehetséget még nem nagyon sikerült kinevelnem. Az edzést posztokra bontottam és csúszkákat saját kútfõbõl kicsit medium szint felé állitottam be.

Ars3nal
mindket csatar duplazott, sajna Feczesint elvitte Palermo:SSSSSSSSSS

soma22
saligáék közül istván a gólerõsebb, zoli a szélen parádézik leginkább.
sok sikert.

a félrnézés meg:
😄DDD

zorrobomber
<#idiota>

Gunnersboy
na végülis 1-2re nyertem idegenben 😊

Gunnersboy
movettem eszre hogy a szart kapok ki, énvezetek 2:0ra csak a sárga mezbe és a piros crew mez megtévesztett 😄

zorrobomber
tétmeccsen sztem 4-0ra picsázott volna el az Udinese engem is...Iaquinta, Di Natale, Asamoah, Muntari, stb

Gunnersboy
megkell szokni 😊 csak meglepett, majd kiorvosolom valahogy -.-

zorrobomber
ez ilyen 😊

Gunnersboy
bazmeg hihetetlen, elsõ meccsemen bajnoksagba simán kikaptam 2:0ra, második meccsem épp megy crew ellen 16.percbe 2:0 miafasz van velük :| mikor blekbörn ellen 1-2 ittmeg 2-0 :|||||||

0202milan
ott van akiröl tettem be képet,nem is drága,és jó is!!!a neve:tomislav busic

FORZA MILAN!!

zorrobomber
kéne mán vmi értelmes góllövõ, a palermo kapus lett a meccs legjobbja...

Saliga Zoltánt játszasd, nagy ÁSZ lesz és sokat tudsz kaszálni vele mirre 23 éves lesz. Érdemes befektetni. Eleinte gyengécske, de 1 szezon és bele lendül.