Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Grat Zaki!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Thx.
Jön az Atletico Madrid.
ReaL MaDRid x siempre

A csapat elég vegyes, szerencsére volt lóvé és fizetési keret viszonylag komolyabb erõsítésekre is. A legkomolyabb szerzeményem a fiatal holland csatár, Rachid Ofrany (VVV-Venlo; 70K) volt, de többek között jött még a bolíviai Mendoza és Montero (mindkettõ támadó szélsõ / csatár; free), a kolumbiai Ruíz (amc; free), az olasz Corsi (dmc; egy korábbi Guilianova mentésemben nagyon jó volt, azért hoztam el 15K-ért), meg még pár olasz és francia fiatal tehetség (ingyen).
Egyelõre csak a szezon elejét játszottam le, az elsõ meccsig. A barátságos meccseket (német túrán voltam 😊 ) többnyire hoztam, az utolsó a Cagliari ellen otthon 3-0 lett. Az elsõ bajnokin az egyik nagy esélyes Guingamp-hoz mentem, és egy elég kemény meccsen 2-1-re nyerni is tudtam (igaz, FMortuna istennõ most kivételesen besegített, három kapura tartó lövésbõl kettõ bement, náluk talán tízbõl csak az az egy 😉 ). A következõ meccs az elsõ helyen álló Dijon-nal lesz.
Most itt tartok, majd holnap folytatom. 😊
szóval szúrkoljatok, szúrkoljatok!!!!<#help>#help>
utána tolok képet!
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
beszámolo a békéscsabai mentésemröl:
amiko átvettem a csapatot csoroság és kiesés elkerkerülése volt a cél szal pont nekem valo volt
1. évbe jött:guzmics(haladás)(nem alkotott sokat)
sowummi😞ingyen)(rugdosta a gólokat)
szili(ingyen)(az év játékosa lett a másodosztályba!)
latteinstein😞jó kis kp csak sokat serült)
nagy d.(inkább csere volt pozsár mögött)
nagy és gigászi küzdelemben sikerült feljutnom,sõt még a magyar kupát is megszereztem szerencsés sorsolással!!!
2. év
jöttek:
németh v., roderbücher, németh k. tímár, mészáros, saliga z. horváth l. kõhalmi, andorka,
a bajnokság most kezdödött a fehérvár otthonába nyertem.ja és az uefa kupába még mindig állok most a partizán az ellenfél de idegenbe 1-1 volt tehát bizakodó vagyok.
üdv hofi
u.i. : Folytatás következik!
ReaL MaDRid x siempre
am lent kiírja milyen poszton akar erõsíteni az a klub
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
csak tudod,Niemi nálam mindig a legjobb,sokszor 9-es 10-es osztályzatokkal jön le a pályáról,meg már többször volt a meccs legjobbja is
ReaL MaDRid x siempre
de tarcsiban ott van kölcsönben Latuvska,õt meg szeretném venni.
ui:sikerült már vkinek játékoscserével elhozni vkit? 😄D
én hiába ajánlok 6 játékost + 700M €-t,Dzsudzsákot így sem engedték el,pedig azért nem rossz játékosokat adtam volna
ReaL MaDRid x siempre
nálam is õ véd, eddig volt össz 2 hibája és mind a 2-t kijavította
igaz ha nem javítja ki akkor min 5 meccsre kiteszem a kezdõbõl 😄
sok ikert, csak mexikói kapusokat tudnék ajánlani, csak nem kapják + a munkaállalásit 😞
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
ReaL MaDRid x siempre
kérdés: az miért van, hogy elsö idenyben 2-3 leszek a bajnoksagban, majd nyaron nem dulom fel a csapatot csak 1-2 helyen erösitek (de ott sokkal jobbakat hozok) es utanna top10be se tudok kerülni lejatszanak a benak is a palyarol... az oke hogy kiismerik a taktikam, de azert ez kisse tulzas
szerintem arra a nagyon jó csatárra fogom most elkölteni az összes átigazolási keretet,a többit meg majd megoldom vhogy,lehet,h kölcsönveszek sok embert 50%-os fizetéssel.
ReaL MaDRid x siempre
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
viszont nem panaszkodhatom rájuk,de mégis,ha uefa kupás helyen szeretnék jövõre végezni,akkor olyan hátvédeket kell igazolnom,akik mellett nem megy el ilyen könnyen egy Robben.
ReaL MaDRid x siempre
bal kp Guardado (ha még nem vitték el), v próbáld meg köklcsönbe ben arfa-t, elszokták engedni, vkp didier digard (le havre)
remélem segtettem
én pedig lejátszott a chelsea ellejni bajnokit is, 1-0lal ismét diadalmaskodtam és haza küldtem õket londonba, a meccs elõtt mourinho azt mondta ha itt nyerek akkor enyém a premier league, hát remélem így lesz
de még hátra van a második helyezett pompey az utsó fordulóból, az arsenal nem sokára, és az MU
6 meccsbõl 3 killer
de nem baj így izgis, ahogy ti fogalmaztatok: ideg és hajtépõs meccsek 😊
jah 4 ponttal megyek
Soma király a képed 😉
remélem uefában több sikered lesz