Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atesz89
Nekem sikerült Wang Daleiért kifizettek 2.9 millió €-t pedig lejárt volna a szerzõdése kb. 3 hónap múlva...
Grat Zaki!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

hunbasser
szted mit csináljak,h itt maradjanak?õk azért nem akarnak hosszabbítani,mert biztosak benne,h lesz majd munkaadójuk ezután is.lehet,h bepróbálkozok egy jó nagy fizetéssel :S csak akkor ez abba fog kerülni,h el kell adni egy csomó játékost,h tudjam fizetni a fizujukat.

ReaL MaDRid x siempre

zaki
Persze ritkán elõfordul, de nem jellemzõ... 😄

hunbasser
de mintha itt vmelyikõtöknek is a szerzõdés lejárta elõtt vitték volna el pénzért az egyik játékost.nem biztos,h itt volt,de vkinél láttam,az sem biztos,h sg-n,de volt már ilyen.szal most nagyban ajánlgatom azt,aki nem kell,Niemit persze meg akarom tartani meg Volzot is.

ReaL MaDRid x siempre

zaki
Nem nagyon. Azért kell jó 1-1,5 évvel korábban eladni õket, mert akkor még kapsz értük zsét.
Thx.
Jön az Atletico Madrid.

PetruZ
A potenciális vevõk ilyenkor már kivárják a szerzõdés végét, bolondok lesznek plusz pénzt fizetni akárkiért is. 😊
Ars3nal
<#taps><#taps>

Ars3nal
nemsurun

hunbasser
ya,és hatalmas grat! 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
bazz,nekem meg 4 játékos szerzõdése jár le idén nyáron,szóval úgy 2 és fél hónapig él még a szerzõdésük.szted el tudom még õket passzolni pénzért? 😛

ReaL MaDRid x siempre

zaki
Foyltatom a Fradival... Sajnos Dzsudzsákot nem tudtam megtartani, már régóta elvágyódott innen. 1.5 év múlva lejárt volna a szerzõdése, így muszáj volt túladnom rajta, míg pénzt látok benne... 10 gurigáért vitte el a Schalke. Nyáron megy Guarin is, Hleb is, meg még 2-3 pléját el kell passzolnom, mert senki nem akar szerzõdést hosszabbítani... 😞

PetruZ
Kezdtem egyet az Amiens-szel (francia másodosztály), a cél a kiesés elkerülése, a fogadóirodák 50-1-hez adják az esetleges gyõzelmemet (és ezzel az enyém a legrosszabb arány). 😊
A csapat elég vegyes, szerencsére volt lóvé és fizetési keret viszonylag komolyabb erõsítésekre is. A legkomolyabb szerzeményem a fiatal holland csatár, Rachid Ofrany (VVV-Venlo; 70K) volt, de többek között jött még a bolíviai Mendoza és Montero (mindkettõ támadó szélsõ / csatár; free), a kolumbiai Ruíz (amc; free), az olasz Corsi (dmc; egy korábbi Guilianova mentésemben nagyon jó volt, azért hoztam el 15K-ért), meg még pár olasz és francia fiatal tehetség (ingyen).
Egyelõre csak a szezon elejét játszottam le, az elsõ meccsig. A barátságos meccseket (német túrán voltam 😊 ) többnyire hoztam, az utolsó a Cagliari ellen otthon 3-0 lett. Az elsõ bajnokin az egyik nagy esélyes Guingamp-hoz mentem, és egy elég kemény meccsen 2-1-re nyerni is tudtam (igaz, FMortuna istennõ most kivételesen besegített, három kapura tartó lövésbõl kettõ bement, náluk talán tízbõl csak az az egy 😉 ). A következõ meccs az elsõ helyen álló Dijon-nal lesz.

Most itt tartok, majd holnap folytatom. 😊
Zsolti9014
sok sikert!

Hajrá Magyarország!

zorrobomber
csoportom: Hertha, Ajax, Chelsea

zorrobomber
és az igazolásiam:

jöhet a bl csoportkör!

zorrobomber
én inkább fmezek államvizsga helyett, majd januárba meglesz az is 😄
szurkolok!

on:
helyreállitottam az fmet! megy minden mentés!<#taps>

hát srácok most arra kárek minden fm menedzsert, hogy nagyon szúrkoljon nekem, mert nem nem a milan ellen játszok bl döntõt, hanem csütörtökön megyek államvizsgázni szombathelyre, és már mosr nagyon utálom ,mert ahelyett, hogy fmeznék, inkább tanulok sajna!
szóval szúrkoljatok, szúrkoljatok!!!!<#help>
zorrobomber
vége a pihenésnek, de még mindig nem indul el egyik(!) mentésem se, reinstallozok egyet

most meek görögbe nyaralni (1 hét)
utána tolok képet!
Egy kis kupa sikerecske, a bajnokság botladozását feledtetve. Remélem elindulunk felfelé.
soma22
rodenbücher, és timár nagyon jok magyar szinten, tolj képeket is😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

hello!
beszámolo a békéscsabai mentésemröl:
amiko átvettem a csapatot csoroság és kiesés elkerkerülése volt a cél szal pont nekem valo volt
1. évbe jött:guzmics(haladás)(nem alkotott sokat)
sowummi😞ingyen)(rugdosta a gólokat)
szili(ingyen)(az év játékosa lett a másodosztályba!)
latteinstein😞jó kis kp csak sokat serült)
nagy d.(inkább csere volt pozsár mögött)

nagy és gigászi küzdelemben sikerült feljutnom,sõt még a magyar kupát is megszereztem szerencsés sorsolással!!!

2. év

jöttek:

németh v., roderbücher, németh k. tímár, mészáros, saliga z. horváth l. kõhalmi, andorka,

a bajnokság most kezdödött a fehérvár otthonába nyertem.ja és az uefa kupába még mindig állok most a partizán az ellenfél de idegenbe 1-1 volt tehát bizakodó vagyok.

üdv hofi
u.i. : Folytatás következik!
hunbasser
hát igen,írták,h kell nekik kapus meg középpályás,és volt benne vagy 3 kp meg 1 kapus is a felsorolásban 😛

ReaL MaDRid x siempre

DaMarcus
hát figy Crondaldoért elengedik
am lent kiírja milyen poszton akar erõsíteni az a klub

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

hunbasser
köszi a javaslatot,de a Fulhamben azért nem ilyen kapus kell 😊 ennél még a 3.számú kapusom is jobb 😄

csak tudod,Niemi nálam mindig a legjobb,sokszor 9-es 10-es osztályzatokkal jön le a pályáról,meg már többször volt a meccs legjobbja is

ReaL MaDRid x siempre

Bocsánat!
javaslom poszát niemi helyére. egész jó
hunbasser
hát,ott van még Crossley,csak õ most is sérült meg már 37 éves...
de tarcsiban ott van kölcsönben Latuvska,õt meg szeretném venni.

ui:sikerült már vkinek játékoscserével elhozni vkit? 😄D
én hiába ajánlok 6 játékost + 700M €-t,Dzsudzsákot így sem engedték el,pedig azért nem rossz játékosokat adtam volna

ReaL MaDRid x siempre

DaMarcus
enyeama-t meg kellett volna venned a jték elején és nem lenne gondod
nálam is õ véd, eddig volt össz 2 hibája és mind a 2-t kijavította
igaz ha nem javítja ki akkor min 5 meccsre kiteszem a kezdõbõl 😄
sok ikert, csak mexikói kapusokat tudnék ajánlani, csak nem kapják + a munkaállalásit 😞

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

hunbasser
grat,formádból ne veszíts és feljutni ám 😛

ReaL MaDRid x siempre

soma22
egész jól állsz a bajnokságban. sok sikert

hunbasser
a 4.Everton ellen 1-1-et játszottam...majd jött a Totthenham és 6 nyeretlen meccs után megnyertem a meccset 0-1-re.majd így indultunk neki az FA kupa elõdöntõnek,ahogy szoptunk 3-1-re 😞(( ha Collins John berúgja a 101%-os helyzetet 2-1-nél,tuti,h nem nyerte volna meg a rendes játékidõben az Aston Villa a meccset.csalódott vagyok 😞 fõleg,h most 4 játékosomnak lejár majd a szerzõdése és egyik sem akar hosszabbítani,köztük van Niemi is.hatalmas veszteség lenne,ha elveszíteném,nomeg ott van Volz is,nem akarok nyáron jobbszélsõ hátvédet is venni,így is kell venni 2 védõt,minimum egy nagyon pengés középsõ támadóközéppályást,és egy zseni csatárt.meg most úgy néz ki,h kapus után is kell néznem :SSS

ReaL MaDRid x siempre

Gunnersboy
na ujra ráértem kicsit játszani, megvertem egyik "riválist"...most várom a folytatást..

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Guardado a legjobb vétel 2007ben, viszonylag olcsó ahhoz képest hogy mekkora sztár lesz.

kérdés: az miért van, hogy elsö idenyben 2-3 leszek a bajnoksagban, majd nyaron nem dulom fel a csapatot csak 1-2 helyen erösitek (de ott sokkal jobbakat hozok) es utanna top10be se tudok kerülni lejatszanak a benak is a palyarol... az oke hogy kiismerik a taktikam, de azert ez kisse tulzas
hunbasser
látom nyitottál is neki topikot 😄DD

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
Ben Arfát most igazolják majd le,szóval most nem tudom elvinni,Guardadot majd megnézem,Digardot meg már mondtad régebben is,elsõ blikkre nem vmi jó,ráadásul nekem ingyen,vagy legalábbis nagyon olcsón kellenének játékosok.pl lehet,h megpróbálom Juhász Rolandot,most csak 600K €-ba kerül,régebben még sokkal drágább volt és a tulajdonságai sem rosszak.jobboldalra kéne vmi elfogadható szélsõhátvéd,ugyan ott van Rosenior,de most is sérült :S hátvédem van kevés,kellene még középre két jó tkp meg elõre legalább egy nagyon jó csatár.
szerintem arra a nagyon jó csatárra fogom most elkölteni az összes átigazolási keretet,a többit meg majd megoldom vhogy,lehet,h kölcsönveszek sok embert 50%-os fizetéssel.

ReaL MaDRid x siempre

andrijcar
Sziasztok! Grat a jó eredményekhez!

Ritkán rakok be képet, de ez megér egy misét

Forza Milan!

Zenszkij
Asszem kezdek egyet a Queens Park Rangerssel 😊 Kihívás lesz az biztos, de mindig is szimpatizáltam a nagy multú kis angol klubbal.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

hunbasser
kösz a tanácsot.bízok abban,h jövõre jobbak leszünk,jelenleg a 12.helyen szerénykedünk :SSS de kb 5-6 csapat 2 pontra van tõlem,szóval egy 3-4 meccses gyõzelmi sorozattal újra az elsõ 10-ben lehetek.és elértem arra a pontra,ahol már úgy gondolom,nem bennem és a taktikámban van a hiba,hanem a játékosállományban.gyorsabb és minõségibb embereket kéne venni.most is Chelsea ellen idegenben 0-1-re kikaptam,nem baj az,végülis a Stamford Bridgen nem szégyen kikapni,csak hát itt is az volt,h 80.perc után Robben megkapta a labdát és elõször Zakuanit,majd Knightot rázta le,de jobb,ha azt mondom,h Knight csak a hátát nézte,esélyese sem volt utólérni,de azért megpróbálta.a végén már 4 csatárral nyomták.

viszont nem panaszkodhatom rájuk,de mégis,ha uefa kupás helyen szeretnék jövõre végezni,akkor olyan hátvédeket kell igazolnom,akik mellett nem megy el ilyen könnyen egy Robben.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
😞(

ReaL MaDRid x siempre

zaki
Ne má... 😞

Sok szerencsét! Luquét ne hanyagold..ez csak 1 tanács..<#beka2>

soma22
Newcastle lett a "kiválasztott". majd holnaptol

HI!Kiváncsian várjuk a "folytatást"<#vigyor3>és azér grat ehhez az eredményhez is mer nem volt semmi<#eljen>

soma22

itt nyomtam egy entert.uccsó meccsen 30 kapuralövése volt a leverkusennek...3-1re vertek meg.

soma22
erõteljesen kezd kialakulni bennem a döntés, hogy újat kezdek. 6 védõm sérült(a 4 kezdõ és a két csere), kb 7 meccs óta nem nyertünk, most legutoljára a csontutolsó hannover vert meg minket 1-0ra ugy hogy egy kapufele tarto lövése volt...még egy meccs és törlöm a geciben ezt a mentést, ilyen nincs... 12meccsen 1gyözelem 3 döntetlen

soma22
kösz, Fyrex keze munkáját dicséri😊

DaMarcus
én tudok neked mind a 2 posztra 1-1 megbízható pléját
bal kp Guardado (ha még nem vitték el), v próbáld meg köklcsönbe ben arfa-t, elszokták engedni, vkp didier digard (le havre)
remélem segtettem
én pedig lejátszott a chelsea ellejni bajnokit is, 1-0lal ismét diadalmaskodtam és haza küldtem õket londonba, a meccs elõtt mourinho azt mondta ha itt nyerek akkor enyém a premier league, hát remélem így lesz
de még hátra van a második helyezett pompey az utsó fordulóból, az arsenal nem sokára, és az MU
6 meccsbõl 3 killer
de nem baj így izgis, ahogy ti fogalmaztatok: ideg és hajtépõs meccsek 😊
jah 4 ponttal megyek
Soma király a képed 😉

soma22
stat alapján nincs is miért.
remélem uefában több sikered lesz

soma22
ha bizol abban hogy jobbak lesztek akkor tartsd meg õket, és ahogy jönnek az eredmények nem lesznek elégedetlenek. egyébként pedig ha jol játszanak dicsérd meg õket, stb, ez is sokszor segit