Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
Htx. De alig költök új pléjákra, mert fõleg olcsó fiatal pléjákat veszek... 😄

AMC Alex Fenehrbache szerzõdése lejár. Riquelmevel van egy szinten
Es DC Jacques Faty én szintén ingyen hoztam 1. év végén

A csapat kapott 25 gurigát igazolni,ebbõl kell vki Trezeguet helyére,vagy egy AML-t keresek. AMC még ráér vagy két évet. AMR is,mert Camoranesi 32,de Bojinov megoldja 😊

zorrobomber
huh, én 2012ig még sose maradtam magyar klubnál, elmentem inkább vándormadárnak, el is jutottam a Chelsea-ig 😄

hunbasser
61,6M phound átig keret 😮 nem semmi,jó vagy nagyon

ReaL MaDRid x siempre

zorrobomber
vannak jó magyarok csakhát õk aztán végképp nem jönnek haza ha egyszer kijutottak 😊
persze ez igy nem teljesen igaz, nálam van pl Kenesei, jó szar, rugott vagy 5 gólt fél év alatt XD

hunbasser
tudtok mondani egy bombabiztos védõt és nagyon jó tkp-t?õ lesz a játékmesterem természetesen 😊

összesen 3 millióm van már csak igazolásokra 😞 úgyhogy olyat mondjatok,akinek lejáróban van a szerzõdése 2007ben,vagy lejárt,esetlen kölcsönvehetõ,vagy olcsón megvehetõ.de olyan kéne,aki már most is jó,tudni illik kezdõbe szeretném venni 😊

ReaL MaDRid x siempre

zaki

Egész jól állok, csak a stadiont nem engedik bõvíteni... A vezetõség igen, csaka város nem ... :xd

+ levontak 10 misit osztaléknak... 😞

zaki
Toluca most viszi el 5 millióért... Õ sem akar szerzõdést hosszabbítani... Pedig már majdnem 5 éve van nálam...

hunbasser
Fulhamnél nekem meg 4 angol meg vagy 8 magyar van -.-

ReaL MaDRid x siempre

zaki
Jelenleg 16 magyar pléja van az elsõ keretemben. + 2X ennyi külföldi... :xd

zorrobomber
uhh oO

zorrobomber
te se vagy külföldi pleja ellenes 😊

zaki
Ja Dél-amerikai... Adrikait olvastam... 😄

Itt van 2 nigériai pléja, iszonyat nagy tehetségek, 1ik sem már most szerzõdést hosszabbítani, Nasir-t most adom el 7 gurigáért a Milannak... 😄

Rufai-ért min. 20-at kérek... 😄

hunbasser
szééép (Y)

ReaL MaDRid x siempre

zorrobomber
nah, 4-0ra vert a cselszki, de ahogy gondoltam hertha kikapott 2-1re ugyhogy irány az uefa

zaki

Thx SeLFisCH... Xd

zorrobomber
jaja
sebaj, azért szeressük <#lookaround>

magyar bajnokság átka :\

zorrobomber
már látom hogy fél év múlva ez is elkezd majd rinyálni oszt megy a Tottenhamba :/

zorrobomber
na, az egyik végre rászánta magát, 70k-ért jön:

ForzaInter
nemsok sztem, én fernandezért vagy 100* felllebeztem de nem kapta meg:S

Yo, Bitch!

zaki
😄DDDD

Nálam ilyen gond nincs, jönnek a fekák ezerrel... 😊

hunbasser
ha egy dél-amerikai nem kapja meg a munkavállalásit már 3x-ra sem,akkor van rá esély,h egyszer majd megkapja?term.mind a 3x fellebeztem

ReaL MaDRid x siempre

zorrobomber
vá, miért nem jönnek el ezek a délamerikai orángutánok mikor ott keresnek 300eurót hetente itt meg kinyalnák a valagukatis a heti 5000mellé

zorrobomber
no komment...

zorrobomber
ausztrál kapitánynak engem is felkértek, de nem motivált ugyhogy nem fogadtam el :/

hunbasser
ya,azt hiszem a tarcsit meg fogom üríteni a 33 feletti közepes játékosaimmal.persze csak akkor,ha nem tudok belõlük pénzt csinálni.de ilyen Acunákból meg Litmanenekbõl nem sokat kapnék.inkább az ilyen Brown-féléket akarom eladni,csak senkinek nem kell,de nem csa õ.

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
nálam egybõl, kezdõ lett, mivel Gera elment/megy végülis még a csapattagja mert julius 1-tõl megy Parmába, de leraktam a tartalékba😄D

Yo, Bitch!

hunbasser
Dzsudzsákot majd szépen,folyamatosan fogom beépíteni a csapatba,most még ott van Boa Morte,õ meg kirobbanthatatlan 😊

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
Dzsudzsák-ot alapembernek😊

Cvitko se rossz, nálam jó csereember most már😊

Yo, Bitch!

hunbasser
Tommy,PetruZ:grat és a többieknek is

õket igazoltam le eddig.oké,tudom,ezek nem nagy pléyák,de ennek fele elõször megy a tarcsiba.

itt pedig akik jöhetnek majd,remélem,h jönnek is

ya,és felkértek ausztrál szövetségi kapitánynak,én meg elfogadtam.amíg bírom,addig viszem azt is,ha meg nem bírom,legfeljebb felmondok.

ReaL MaDRid x siempre

zorrobomber
Debrecen - Ajax 0:2 esélyem se volt meg is kapták a magukét a játékosok meccs után
ettõl függetlenül 3. helyre jó esélyem van, köszönhetõen az überbrutál Cselszkinek:

PetruZ
Jó, azért ez egy amatõr kiscsapat volt (még a francia nemzeti ligában sincsenek bent). 😊
8at rúgni idegenben nem mindennapos grat

PetruZ
Ahogy elhúztam 8 pontra, a gép szokás szerint rögtön elkezdett szemétkedni (sérülések, két kiállítás, a csapat totálisan elfelejtett focizni, stb.) De aztán jött a Francia Kupa és ez a meccs:

Szegények, nem voltunk egy súlycsoportban. 😊 (Egyébként az elsõ három gól 4 perc alatt született. Új verseny? 😉 )
ForzaInter

fakupa 4 forduló

Yo, Bitch!

hunbasser
EZAZ!

ReaL MaDRid x siempre

PetruZ
Jövõre nekem is kell majd egy-két új kapus, mert ugyan Merville fantasztikus formában véd, már alig fejlõdik valamit. Az utódokból meg nem sok jó néz ki, maximum pénzes üzletre lesznek jók.
hunbasser
véget ért a bajnokság,utolsó 4 meccset már nem is én játszottam,mert elmentem szabira

és azért nem gyenge,h egy nyomi 11.helyért is ennyit kapok

ReaL MaDRid x siempre

PetruZ
Na, folytatom az Amiens mentést. Legutóbb ugye a Caen lett "kiterítve", most meg a harmadik helyen álló Le Havre jött hozzám. Az edzõ már nyilatkozatban sz*rt Ofrany-tól és ígérte, hogy kikapcsolják. Így is lett: a 8. percben lerúgták, szerencsére csak két hétre dõlt ki, az ékpárja, Buengo meg vágott kettõt, így ezt a meccset is hoztuk. 😊
hunbasser
nem baj,padra jó(k) lesz(nek)

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
na,Volz és Niemi elutasította a szerzõdést,Volz nekem nem éri meg 31K heti fizetésért Niemi meg nem fogadja el,pedig ennél többet nem tudok neki ajánlani.ya,+ még 700K aláírási pénzt is ajánlottam,de annyira makacs.
szóval nyáron megpróbálok minél több pénzt szerezni,meg eladni játékosokat.most szabadságra mentem,a legutolsó meccs után térek vissza,lesz ami lesz.

ReaL MaDRid x siempre

PetruZ
Arra azért számolj, hogy ezek még csak 18-20 éves taknyos kölykök, kell egy kis idõ nekik. 😊
hunbasser
na,a vége 3-1 lett 😞 akár csak a kupában.Volzot kiállították a 61.percben és utána kaptam még két gólt.Helguson amilyen jó formában volt az utóbbi idõkben,most olyan szarul játszik.pár héttel ezelõtt még kettessével rugdosta a gólokat.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
akkor lehet,h én is bepróbálkozok egy-kettõnél 😄 ugyanis lehet,h nem fogja elfogadni Niemi még a 30K €-s heti fizetést sem.eddig azt hiszem 14K-ért játszott,szóval most rendesen megpakoltam neki,mert nem mutatja jelét sem annak,h maradni akar.

közben 2-0-ra vezet ellenem az Aston Villa 😞 FA kupában sem tudtam velük semmit sem csinálni.most beállítottam egy jó erõs támadó taktikot,azt innentõl már teszek magasról erre a meccsre 😞

nagyon kipukkadtunk így a vége felé.

ReaL MaDRid x siempre

PetruZ
Akiket mondtam, azok mind Dalei / Costil-szintû (vagy jobb) kapusok lehetnek idõvel, de már alapból is nagyon jók.
atomkeret 😮
Aduról egy képet

hunbasser
nem gyenge keret (Y) de csatárból nincs kevés?

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
de te szinte mindig csak alacsonyabb osztályokban játszottál nem?õ meg fel fog kerülni a PL-be,és azért oda már nem gyenge kapus kell.

ReaL MaDRid x siempre

GTheo
Elano eszméletlen jó, irányítóként gólkirályom, de Defoe és Berbatov se gyenge 😊 Agüero és Anderson még nem értek be, de õk lesznek 2év múlva az ászaim 😛

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]