Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMC Alex Fenehrbache szerzõdése lejár. Riquelmevel van egy szinten
Es DC Jacques Faty én szintén ingyen hoztam 1. év végén
A csapat kapott 25 gurigát igazolni,ebbõl kell vki Trezeguet helyére,vagy egy AML-t keresek. AMC még ráér vagy két évet. AMR is,mert Camoranesi 32,de Bojinov megoldja 😊
Es DC Jacques Faty én szintén ingyen hoztam 1. év végén
A csapat kapott 25 gurigát igazolni,ebbõl kell vki Trezeguet helyére,vagy egy AML-t keresek. AMC még ráér vagy két évet. AMR is,mert Camoranesi 32,de Bojinov megoldja 😊
huh, én 2012ig még sose maradtam magyar klubnál, elmentem inkább vándormadárnak, el is jutottam a Chelsea-ig 😄
vannak jó magyarok csakhát õk aztán végképp nem jönnek haza ha egyszer kijutottak 😊
persze ez igy nem teljesen igaz, nálam van pl Kenesei, jó szar, rugott vagy 5 gólt fél év alatt XD
persze ez igy nem teljesen igaz, nálam van pl Kenesei, jó szar, rugott vagy 5 gólt fél év alatt XD
tudtok mondani egy bombabiztos védõt és nagyon jó tkp-t?õ lesz a játékmesterem természetesen 😊
összesen 3 millióm van már csak igazolásokra 😞 úgyhogy olyat mondjatok,akinek lejáróban van a szerzõdése 2007ben,vagy lejárt,esetlen kölcsönvehetõ,vagy olcsón megvehetõ.de olyan kéne,aki már most is jó,tudni illik kezdõbe szeretném venni 😊
összesen 3 millióm van már csak igazolásokra 😞 úgyhogy olyat mondjatok,akinek lejáróban van a szerzõdése 2007ben,vagy lejárt,esetlen kölcsönvehetõ,vagy olcsón megvehetõ.de olyan kéne,aki már most is jó,tudni illik kezdõbe szeretném venni 😊
ReaL MaDRid x siempre
Egész jól állok, csak a stadiont nem engedik bõvíteni... A vezetõség igen, csaka város nem ... :xd
+ levontak 10 misit osztaléknak... 😞
Toluca most viszi el 5 millióért... Õ sem akar szerzõdést hosszabbítani... Pedig már majdnem 5 éve van nálam...
Ja Dél-amerikai... Adrikait olvastam... 😄
Itt van 2 nigériai pléja, iszonyat nagy tehetségek, 1ik sem már most szerzõdést hosszabbítani, Nasir-t most adom el 7 gurigáért a Milannak... 😄
Rufai-ért min. 20-at kérek... 😄
Itt van 2 nigériai pléja, iszonyat nagy tehetségek, 1ik sem már most szerzõdést hosszabbítani, Nasir-t most adom el 7 gurigáért a Milannak... 😄
Rufai-ért min. 20-at kérek... 😄
magyar bajnokság átka :\
ha egy dél-amerikai nem kapja meg a munkavállalásit már 3x-ra sem,akkor van rá esély,h egyszer majd megkapja?term.mind a 3x fellebeztem
ReaL MaDRid x siempre
vá, miért nem jönnek el ezek a délamerikai orángutánok mikor ott keresnek 300eurót hetente itt meg kinyalnák a valagukatis a heti 5000mellé
ya,azt hiszem a tarcsit meg fogom üríteni a 33 feletti közepes játékosaimmal.persze csak akkor,ha nem tudok belõlük pénzt csinálni.de ilyen Acunákból meg Litmanenekbõl nem sokat kapnék.inkább az ilyen Brown-féléket akarom eladni,csak senkinek nem kell,de nem csa õ.
ReaL MaDRid x siempre
nálam egybõl, kezdõ lett, mivel Gera elment/megy végülis még a csapattagja mert julius 1-tõl megy Parmába, de leraktam a tartalékba😄D
Yo, Bitch!
Dzsudzsákot majd szépen,folyamatosan fogom beépíteni a csapatba,most még ott van Boa Morte,õ meg kirobbanthatatlan 😊
ReaL MaDRid x siempre
Tommy,PetruZ:grat és a többieknek is
õket igazoltam le eddig.oké,tudom,ezek nem nagy pléyák,de ennek fele elõször megy a tarcsiba.
itt pedig akik jöhetnek majd,remélem,h jönnek is
ya,és felkértek ausztrál szövetségi kapitánynak,én meg elfogadtam.amíg bírom,addig viszem azt is,ha meg nem bírom,legfeljebb felmondok.
õket igazoltam le eddig.oké,tudom,ezek nem nagy pléyák,de ennek fele elõször megy a tarcsiba.
itt pedig akik jöhetnek majd,remélem,h jönnek is
ya,és felkértek ausztrál szövetségi kapitánynak,én meg elfogadtam.amíg bírom,addig viszem azt is,ha meg nem bírom,legfeljebb felmondok.
ReaL MaDRid x siempre
8at rúgni idegenben nem mindennapos grat
Ahogy elhúztam 8 pontra, a gép szokás szerint rögtön elkezdett szemétkedni (sérülések, két kiállítás, a csapat totálisan elfelejtett focizni, stb.) De aztán jött a Francia Kupa és ez a meccs:
Szegények, nem voltunk egy súlycsoportban. 😊 (Egyébként az elsõ három gól 4 perc alatt született. Új verseny? 😉 )
Szegények, nem voltunk egy súlycsoportban. 😊 (Egyébként az elsõ három gól 4 perc alatt született. Új verseny? 😉 )
Jövõre nekem is kell majd egy-két új kapus, mert ugyan Merville fantasztikus formában véd, már alig fejlõdik valamit. Az utódokból meg nem sok jó néz ki, maximum pénzes üzletre lesznek jók.
Na, folytatom az Amiens mentést. Legutóbb ugye a Caen lett "kiterítve", most meg a harmadik helyen álló Le Havre jött hozzám. Az edzõ már nyilatkozatban sz*rt Ofrany-tól és ígérte, hogy kikapcsolják. Így is lett: a 8. percben lerúgták, szerencsére csak két hétre dõlt ki, az ékpárja, Buengo meg vágott kettõt, így ezt a meccset is hoztuk. 😊
na,Volz és Niemi elutasította a szerzõdést,Volz nekem nem éri meg 31K heti fizetésért Niemi meg nem fogadja el,pedig ennél többet nem tudok neki ajánlani.ya,+ még 700K aláírási pénzt is ajánlottam,de annyira makacs.
szóval nyáron megpróbálok minél több pénzt szerezni,meg eladni játékosokat.most szabadságra mentem,a legutolsó meccs után térek vissza,lesz ami lesz.
szóval nyáron megpróbálok minél több pénzt szerezni,meg eladni játékosokat.most szabadságra mentem,a legutolsó meccs után térek vissza,lesz ami lesz.
ReaL MaDRid x siempre
na,a vége 3-1 lett 😞 akár csak a kupában.Volzot kiállították a 61.percben és utána kaptam még két gólt.Helguson amilyen jó formában volt az utóbbi idõkben,most olyan szarul játszik.pár héttel ezelõtt még kettessével rugdosta a gólokat.
ReaL MaDRid x siempre
akkor lehet,h én is bepróbálkozok egy-kettõnél 😄 ugyanis lehet,h nem fogja elfogadni Niemi még a 30K €-s heti fizetést sem.eddig azt hiszem 14K-ért játszott,szóval most rendesen megpakoltam neki,mert nem mutatja jelét sem annak,h maradni akar.
közben 2-0-ra vezet ellenem az Aston Villa 😞 FA kupában sem tudtam velük semmit sem csinálni.most beállítottam egy jó erõs támadó taktikot,azt innentõl már teszek magasról erre a meccsre 😞
nagyon kipukkadtunk így a vége felé.
közben 2-0-ra vezet ellenem az Aston Villa 😞 FA kupában sem tudtam velük semmit sem csinálni.most beállítottam egy jó erõs támadó taktikot,azt innentõl már teszek magasról erre a meccsre 😞
nagyon kipukkadtunk így a vége felé.
ReaL MaDRid x siempre
Akiket mondtam, azok mind Dalei / Costil-szintû (vagy jobb) kapusok lehetnek idõvel, de már alapból is nagyon jók.
atomkeret 😮
Aduról egy képet
Aduról egy képet
de te szinte mindig csak alacsonyabb osztályokban játszottál nem?õ meg fel fog kerülni a PL-be,és azért oda már nem gyenge kapus kell.
ReaL MaDRid x siempre