Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
XD
ismerõs az érzés

5w0rdf15h
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
h az a jó kurva édes anyját bassza szájba már ez a játék.....0-3ról simán feláll szétrúgja a fél csapatot a kurva bíró meg 1 kibaszott sárgát se ad há mindjá kibaszom a monitort az ablakon

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

zorrobomber
persze 3 kapusomból 2 sérült, Csernyánszki védett

hagyhatna a tripláiból a bajnokságra is<#fejvakaras>

zorrobomber
:/

zorrobomber
XD

soma22
hát én nem az tuti...

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

de az feltûnt h a bajnokságban nemigen vagdossa a gólokat az uefa(intertotó) kupában viszont annál inkább, ki érti..<#conf>

soma22
ez is csak uefa:S

semmi érdekeset nem találtál a statjában?

na hoppá, tudnak ezek ha akarnak<#vigyor3>

soma22
na mit nem értek én ebbõl a képbõl kiindulva?(sgeitek:stat)

soma22

zorrobomber
elsõ meccsem a válogatott élén...hmm, jobb lesz gyorsan elfelejteni...

zorrobomber
eladtam Hrepkát 2.4millió€-ért a Genknek

jött:
Adrian Ilie(most az az Ilie 😊 szinte ingyen játszik(400€hetente 😊)
Dalibor Veselinovic
Gabriel Torje
Osvaldo Vizcarrondo
Mohamed Remili

soma22
hihetetlen számomra, hogy 1-2 golnál nem vagyunk képesek rugni, azt is néha 3 csatárral full támado szellemben.

Zaki:mondhatni kurvanehéz?!

zaki
Bl csoportom: Real Madrid, Ferencváros, Rangers, Feyenoord.

2. kiemelt voltam már.

soma22
felkészülés az teljesen más. ott sosincs reális eredmény, abbol következtetni nem szabad. de itt uefa kupa vs pl van, teljesen más eredményekkel

Zaki:megmondtam😊gratula

zaki
Nyertem 2-0-ra! <#awink>

Grat mindenkinek! <#awink>

Nálam is hasonló a helyzet. A felkészülési meccsek elég jól sikerült. A bajnokságban pedig botladozunk.
zorrobomber
majd beindulnak

soma22
köszi srácok. bár a bajnokságról is tudnék hasonló szép dolgokat tolni, de ott irto gyengék vagyunk.(10. hely, golképtelenség)

gilgames00
szép volt gratula!

zorrobomber
<#eljen> zsír

soma22
meglepõen simán vivtuk ki a továbbjutást.még jön egy meccs a cska ellen:

soma22
majd visszavágon kiütöd õket a turoba😊

zorrobomber
:/

zaki
Omg, Rapid Wiennel nyomtam BL selejtezõt, 1-0-ra kikaptam, de úgy, hogy 2 gólomat visszafújták les miatt... :S

soma22
bár a bajnokság is így menne. elõzõ meccsen ugyan kiállitották az egyik középhátvédemet,de leiskolázott minket az arsenal, sima 3-0ra.

soma22
utét verni mindig jo😄

zaki

<#crazya>

zorrobomber
hmm, kár a bekapott gólért 😊

GTheo
Nincs, Berbatov,Defoe,Agüero,Anderson, Elano is tud, meg ha kell Mido tarcsiból 😄

#110139: Aduról majd tolok, most volt ballagás picit fáradt vok 😄 Adu isten, tavalyi év legjobb játékosa szurkolók szerint, geciiijóóó 😄
1órán belül noymok képet akirõl kell 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

soma22
gratula, sok sikert odafönn😊

zaki
Hát ja... 😄

soma22
érdemes megprobálni, nem mondtam, hogy tuti a hatás. probáld figyelni õket és egy jol sikerült meccsük után megdicsérni, de nem tulságosan

AFC Wimbledon-om 5.helyre futott be a Coferencbe.Osztályzón a Woking ellen otthon 2-2 idegenbe 3-0 lett.Döntõbe a Rochdale csapatát vertem meg némi bírói segédlettel(2piros lap nekik)<#nyes>Irány a League Two!
zorrobomber
az mit jelent hogy jó kapcsolat? ha interaktolok velük és érdeklõdöm akkor kapcsiból aszongyák nekem hogy tünci van 😊

soma22
nah ugy röviden ennyit tudok hozzászólni, persze a gratulácioimat fogadja mindenki😊
töltöm én is a gammát

soma22
nicolás millán?
tkp j/b/tk
iszonyat pleja

soma22
nekem sem engedték a kib@szott ellenzék miatt...
nagyon zsir pleják, de emlékeim szerint a játékoskutatásban mindig is jeleskedtél😊

soma22
probáld meg a jo kapcsolatot kialakitani a kiszemelt plejákkal akkor talán könnyebben és fõként kevesebbért is eljönnek

hunbasser
"nem csináltam képet"

sosem késõ 😛

mérkõzések,és ott rákattintasz az eredményre

ReaL MaDRid x siempre

Zsolti9014
áááh, nem csináltam képet:
Juve, 1. szezon, olasz kupa: kiejtettem az Intert 2-1-re nyertem otthon a milánói 0-0 után! Döntõben vagyok, Milan ellen lesz.
ráadásul Trezeguet elment MU-ba.
Mostani kezdõ (B-ligában+kupában)

Buffon - Chiellini, Barzagli, R. Kovac, Balzaretti - Paro - Nedved, Marchionni - Del Piero - Palladino, Bojinov

Camoranesi elégedetlen, ezért el fogom adni, de 7-8 millió EUR-nál többet nem akarnak érte adni.

Hajrá Magyarország!

hunbasser
én kifejezetten csatárnak vettem 😊 jó gyors és 18-as a befejezése,nem beszélve arról,h még fiatal,és fejlõdhet.

ReaL MaDRid x siempre

Hát ha hiszed ha nem nem válogathatok igazán...
AMCnek kinéztem Niguezt,ST-nek meg Mancherster City 18 éves csatárát,most alkudozok

Ingyen jön Nsue és vettem 300k-ért egy nagyon tehetséges 22 éves török srácot,vmi Türk õ is 😄DD

Talán jön még ingyen Dos Santos illetve Monnet-Paquet. Meg meg van 2-3 19-22 kozotti pleja,akinek lejar a szerzodese.

Na joejt mindenkinek holnap koran kelek,segitek a ballagasban.Aztan szpari meccs 😛PP

PetruZ
McGlinchey játszott nálam a Carlisle-ben, jó játékos, bár kicsit szertelen és hullámzó a teljesítménye. Erõcsatár, vagy szélsõ pozícióban jó, én fõleg az elõbbiben játszattam és szépen rugdosta a gólokat. Gyors, de nem elég pontos, viszont egy-egy elleniben elég jó, sokszor lefordult a védõkrõl. Viszont elrugdossa a labdákat, ha passzolhatna is, nagyon sok helyzetet kihagyott. 😊 Szélsõként viszont nem elég pontosak a keresztlabdái. Nem szereti azt sem, ha nem játszik, olyankor minden baja van. 😊
hunbasser
Self,Gilgames:köszönöm szépen

ReaL MaDRid x siempre

zorrobomber
meg a drága el se jön <#idiota>

zorrobomber
de utálom Trezeguet-t...25 gurigából válogathatsz is

gilgames00
Tkp-nak Emiliano Vecchio ,atl. madrid játékosa,olcsó de qrva jó sztem...