Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hagyhatna a tripláiból a bajnokságra is<#fejvakaras>#fejvakaras>
de az feltûnt h a bajnokságban nemigen vagdossa a gólokat az uefa(intertotó) kupában viszont annál inkább, ki érti..<#conf>#conf>
ez is csak uefa:S
semmi érdekeset nem találtál a statjában?
semmi érdekeset nem találtál a statjában?
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
na hoppá, tudnak ezek ha akarnak<#vigyor3>#vigyor3>
eladtam Hrepkát 2.4millió€-ért a Genknek
jött:
Adrian Ilie(most az az Ilie 😊 szinte ingyen játszik(400€hetente 😊)
Dalibor Veselinovic
Gabriel Torje
Osvaldo Vizcarrondo
Mohamed Remili
jött:
Adrian Ilie(most az az Ilie 😊 szinte ingyen játszik(400€hetente 😊)
Dalibor Veselinovic
Gabriel Torje
Osvaldo Vizcarrondo
Mohamed Remili
felkészülés az teljesen más. ott sosincs reális eredmény, abbol következtetni nem szabad. de itt uefa kupa vs pl van, teljesen más eredményekkel
Zaki:megmondtam😊gratula
Zaki:megmondtam😊gratula
Nálam is hasonló a helyzet. A felkészülési meccsek elég jól sikerült. A bajnokságban pedig botladozunk.
köszi srácok. bár a bajnokságról is tudnék hasonló szép dolgokat tolni, de ott irto gyengék vagyunk.(10. hely, golképtelenség)
Omg, Rapid Wiennel nyomtam BL selejtezõt, 1-0-ra kikaptam, de úgy, hogy 2 gólomat visszafújták les miatt... :S
Nincs, Berbatov,Defoe,Agüero,Anderson, Elano is tud, meg ha kell Mido tarcsiból 😄
#110139: Aduról majd tolok, most volt ballagás picit fáradt vok 😄 Adu isten, tavalyi év legjobb játékosa szurkolók szerint, geciiijóóó 😄
1órán belül noymok képet akirõl kell 😊
#110139: Aduról majd tolok, most volt ballagás picit fáradt vok 😄 Adu isten, tavalyi év legjobb játékosa szurkolók szerint, geciiijóóó 😄
1órán belül noymok képet akirõl kell 😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
érdemes megprobálni, nem mondtam, hogy tuti a hatás. probáld figyelni õket és egy jol sikerült meccsük után megdicsérni, de nem tulságosan
AFC Wimbledon-om 5.helyre futott be a Coferencbe.Osztályzón a Woking ellen otthon 2-2 idegenbe 3-0 lett.Döntõbe a Rochdale csapatát vertem meg némi bírói segédlettel(2piros lap nekik)<#nyes>#nyes>Irány a League Two!
az mit jelent hogy jó kapcsolat? ha interaktolok velük és érdeklõdöm akkor kapcsiból aszongyák nekem hogy tünci van 😊
nah ugy röviden ennyit tudok hozzászólni, persze a gratulácioimat fogadja mindenki😊
töltöm én is a gammát
töltöm én is a gammát
nekem sem engedték a kib@szott ellenzék miatt...
nagyon zsir pleják, de emlékeim szerint a játékoskutatásban mindig is jeleskedtél😊
nagyon zsir pleják, de emlékeim szerint a játékoskutatásban mindig is jeleskedtél😊
probáld meg a jo kapcsolatot kialakitani a kiszemelt plejákkal akkor talán könnyebben és fõként kevesebbért is eljönnek
"nem csináltam képet"
sosem késõ 😛
mérkõzések,és ott rákattintasz az eredményre
sosem késõ 😛
mérkõzések,és ott rákattintasz az eredményre
ReaL MaDRid x siempre
áááh, nem csináltam képet:
Juve, 1. szezon, olasz kupa: kiejtettem az Intert 2-1-re nyertem otthon a milánói 0-0 után! Döntõben vagyok, Milan ellen lesz.
ráadásul Trezeguet elment MU-ba.
Mostani kezdõ (B-ligában+kupában)
Buffon - Chiellini, Barzagli, R. Kovac, Balzaretti - Paro - Nedved, Marchionni - Del Piero - Palladino, Bojinov
Camoranesi elégedetlen, ezért el fogom adni, de 7-8 millió EUR-nál többet nem akarnak érte adni.
Juve, 1. szezon, olasz kupa: kiejtettem az Intert 2-1-re nyertem otthon a milánói 0-0 után! Döntõben vagyok, Milan ellen lesz.
ráadásul Trezeguet elment MU-ba.
Mostani kezdõ (B-ligában+kupában)
Buffon - Chiellini, Barzagli, R. Kovac, Balzaretti - Paro - Nedved, Marchionni - Del Piero - Palladino, Bojinov
Camoranesi elégedetlen, ezért el fogom adni, de 7-8 millió EUR-nál többet nem akarnak érte adni.
Hajrá Magyarország!
én kifejezetten csatárnak vettem 😊 jó gyors és 18-as a befejezése,nem beszélve arról,h még fiatal,és fejlõdhet.
ReaL MaDRid x siempre
Hát ha hiszed ha nem nem válogathatok igazán...
AMCnek kinéztem Niguezt,ST-nek meg Mancherster City 18 éves csatárát,most alkudozok
Ingyen jön Nsue és vettem 300k-ért egy nagyon tehetséges 22 éves török srácot,vmi Türk õ is 😄DD
Talán jön még ingyen Dos Santos illetve Monnet-Paquet. Meg meg van 2-3 19-22 kozotti pleja,akinek lejar a szerzodese.
Na joejt mindenkinek holnap koran kelek,segitek a ballagasban.Aztan szpari meccs 😛PP
AMCnek kinéztem Niguezt,ST-nek meg Mancherster City 18 éves csatárát,most alkudozok
Ingyen jön Nsue és vettem 300k-ért egy nagyon tehetséges 22 éves török srácot,vmi Türk õ is 😄DD
Talán jön még ingyen Dos Santos illetve Monnet-Paquet. Meg meg van 2-3 19-22 kozotti pleja,akinek lejar a szerzodese.
Na joejt mindenkinek holnap koran kelek,segitek a ballagasban.Aztan szpari meccs 😛PP
McGlinchey játszott nálam a Carlisle-ben, jó játékos, bár kicsit szertelen és hullámzó a teljesítménye. Erõcsatár, vagy szélsõ pozícióban jó, én fõleg az elõbbiben játszattam és szépen rugdosta a gólokat. Gyors, de nem elég pontos, viszont egy-egy elleniben elég jó, sokszor lefordult a védõkrõl. Viszont elrugdossa a labdákat, ha passzolhatna is, nagyon sok helyzetet kihagyott. 😊 Szélsõként viszont nem elég pontosak a keresztlabdái. Nem szereti azt sem, ha nem játszik, olyankor minden baja van. 😊