Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
dettó így vagyok/voltam az angol alsó ligákban...rohadt idegesítõ...nem találom at a fonalat amit fel kéne venni ahhoz hogy folyamatosan jól nyomja a csapat...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
A f@szom ki van már. Csoda ez a 2. hely is, olyan sz@rok vagyunk. Olyan változó a játékunk, hogy akárkit meg tudok verni, de akárkitõl ki tudok kapni. Itthon és idegenben egyaránt. Így nem fogunk feljutni. Holnap foly köv, már qrvára felidegesítettem magam, nem is értem mi a f@szért nyomom állandóan ezt a szart... 😞
Középmezõny szerintem
Udinese leigazolta Gosztonyit 40k-ért,most Inter vette meg a srác másik felét 5.5M euroert 😮
Udinese leigazolta Gosztonyit 40k-ért,most Inter vette meg a srác másik felét 5.5M euroert 😮
Sel-tõl kaptam egy taktikot, azzal próbálkozom most, de ez sem lesz megoldás... :S
Elküldhetem a sajátomat, hátha neked bejön...
Elküldhetem a sajátomat, hátha neked bejön...
hi, grat mindenkinek
man city-vel ismét fantasztikus eredményt értem el (bocs elfelejtettem fotózni holnap pikcsörrel jövök):
Manchester City 5-0 Real Madrid
Floro Flores triplázott 8 perc alatt ekkor (20. perc 3-0) még nem mertem örülni mert a Moszkva is 3-0ról egyenlített igaz az uccsó percben
man city-vel ismét fantasztikus eredményt értem el (bocs elfelejtettem fotózni holnap pikcsörrel jövök):
Manchester City 5-0 Real Madrid
Floro Flores triplázott 8 perc alatt ekkor (20. perc 3-0) még nem mertem örülni mert a Moszkva is 3-0ról egyenlített igaz az uccsó percben
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Palermo meg elvitte elõlem Zaratet es Monnet Paquet :S
HOl az adu ászos képem theo ? 😄
HOl az adu ászos képem theo ? 😄
nekem lesz videom a meccsrõl,beszartok behugyoztok
Ingyen jön 3. év végén Bojan Nsue Dos Santos Baena 1.8M Bernabé.
Elég jó üzlet volt 😄DDd
Ingyen jön 3. év végén Bojan Nsue Dos Santos Baena 1.8M Bernabé.
Elég jó üzlet volt 😄DDd
kezdtem torinoval
off
csoki az üvegtigrisbõl itt volt a tescoba, odakiabáltam izirajder ocsem, harman elmentunk gyors aszittuk hasonmas ketten maradtak aztan intett a csoki, kellett volna csinalni vele kepet csak elfutottunk<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#szomoru1>#szomoru1>
vett sört meg szegelynyirot😄
off
csoki az üvegtigrisbõl itt volt a tescoba, odakiabáltam izirajder ocsem, harman elmentunk gyors aszittuk hasonmas ketten maradtak aztan intett a csoki, kellett volna csinalni vele kepet csak elfutottunk<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#szomoru1>#szomoru1>
vett sört meg szegelynyirot😄
mondd meg neki a frankót zaki 😄
gec még mindig eksztázisban vok lál 😄 pedig 3 órát aludtam ma ---
gec még mindig eksztázisban vok lál 😄 pedig 3 órát aludtam ma ---
Grat Zaki! figy nem tudnál segíteni? milyen taktikát használsz velü? mert én a Nottingham Foresttel vagyok igazoltam pár jó pléját az edzések is jók meg minden de az eredmények nem jönnnek...ezért érdekelne..
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
mien taktik ? 😊
na,töltöm a Fulhamet.még mindig nyár van,egy-két barimeccset szeretnék majd szervezni nagyobb csapatokkal,már játszottam is egyet a Reallal,nem is én irányítottam a csapatot,mert elmentem szabira,2-1 lett nekik,volt mit megbosszulni 😊.
a vásárlást folytatom,megnézem azokat,akiket ajánlottatok.
a vásárlást folytatom,megnézem azokat,akiket ajánlottatok.
ReaL MaDRid x siempre
A vége izgalmas lehetett.<#hehe>#hehe>
visszavágó sima 1-0 nekünk, de sajnos duff-ot lerugták.
Fa kupában kövi ellenfél cselszkáj lesz, remélem meglepi eredménnyel
Fa kupában kövi ellenfél cselszkáj lesz, remélem meglepi eredménnyel
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Rekord amit láttam az 10 gól egy meccsen, Van Bistelrooy lõtt Andorrának annyit egy meccsen, van is róla valahol kép... :d
Nekem most ez a 6 a rekordom egy emberrel, elõtte volt 5 Gudjohnsennel és Eto'oval 😄 na nembaj megdöntöm majd vhogy a te 8as rekordodat is 😛😛
BL csoport majdnem hibátlanul meglett, Valenciát oda vissza vertem, Hamburggal egy x msáikat nyertem, és a Thunt inkább hagyjuk...😄
Bajnokságban holtversenyben elsõ vok 😮 én balfasz le xeltem a QPRel :S:S
BL csoport majdnem hibátlanul meglett, Valenciát oda vissza vertem, Hamburggal egy x msáikat nyertem, és a Thunt inkább hagyjuk...😄
Bajnokságban holtversenyben elsõ vok 😮 én balfasz le xeltem a QPRel :S:S
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Hy all!!
Ezer éve nem voltam erre és grat mindenkinek! Nekem se ártana játszani, csak nemtom, hogy kivel lenne érdemes elkezdeni, mert a két slágercsapatot már unom(Nottingham, West Ham). Lehet németorszába, vagy magyarba kéne kezdeni. Németbe qa werderrel nyomatnám magyarba meg sztem az ute-val. Szerintetek mi legyen?
Ezer éve nem voltam erre és grat mindenkinek! Nekem se ártana játszani, csak nemtom, hogy kivel lenne érdemes elkezdeni, mert a két slágercsapatot már unom(Nottingham, West Ham). Lehet németorszába, vagy magyarba kéne kezdeni. Németbe qa werderrel nyomatnám magyarba meg sztem az ute-val. Szerintetek mi legyen?
I’m Forever Blowing Bubbles...
Ezt az Iliét vhonnan romániából igazoltad ugye? mindig leigazoltam magyar csapatba, az egyik legjobb védõ ien szinten a játék elején, mindjárt jön a várva várt Adus kép selnek 😄
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]