Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ars3nal
sajna Palermo elen idegenben nagy csatában 2-1re kikaptunk, de a Romat legyõztük pedig 7 meccse csak nyertek😊 több lesz remélem mint középmezõny

fsgh
dettó így vagyok/voltam az angol alsó ligákban...rohadt idegesítõ...nem találom at a fonalat amit fel kéne venni ahhoz hogy folyamatosan jól nyomja a csapat...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

zaki

A f@szom ki van már. Csoda ez a 2. hely is, olyan sz@rok vagyunk. Olyan változó a játékunk, hogy akárkit meg tudok verni, de akárkitõl ki tudok kapni. Itthon és idegenben egyaránt. Így nem fogunk feljutni. Holnap foly köv, már qrvára felidegesítettem magam, nem is értem mi a f@szért nyomom állandóan ezt a szart... 😞

Ars3nal
elso felidobe kapura se lõttünk, másodikba lebasztam õket az már kiegyenlitett volt teljesen, tán még jobbak is voltunk, örülök az eredménynek, várhidisen szólva bíztató volt a játék😄

Középmezõny szerintem

Udinese leigazolta Gosztonyit 40k-ért,most Inter vette meg a srác másik felét 5.5M euroert 😮

Ars3nal
velemeny?

Ars3nal

Ars3nal
ez felviditott😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
csinalunk cod uoba üvegtigris klant😄DDDD

nah a keret

a 10k-érttélleg kár... Sebaj vigasztalódj azzal,nálam hogy fejlõdik a srác 😄

Ars3nal
izzitom torinot mindjart jon keretkep

zaki
Sel-tõl kaptam egy taktikot, azzal próbálkozom most, de ez sem lesz megoldás... :S

Elküldhetem a sajátomat, hátha neked bejön...

DaMarcus
hi, grat mindenkinek
man city-vel ismét fantasztikus eredményt értem el (bocs elfelejtettem fotózni holnap pikcsörrel jövök):
Manchester City 5-0 Real Madrid
Floro Flores triplázott 8 perc alatt ekkor (20. perc 3-0) még nem mertem örülni mert a Moszkva is 3-0ról egyenlített igaz az uccsó percben

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

Palermo meg elvitte elõlem Zaratet es Monnet Paquet :S
HOl az adu ászos képem theo ? 😄

nekem lesz videom a meccsrõl,beszartok behugyoztok

Ingyen jön 3. év végén Bojan Nsue Dos Santos Baena 1.8M Bernabé.
Elég jó üzlet volt 😄DDd

Ars3nal
kezdtem torinoval

off
csoki az üvegtigrisbõl itt volt a tescoba, odakiabáltam izirajder ocsem, harman elmentunk gyors aszittuk hasonmas ketten maradtak aztan intett a csoki, kellett volna csinalni vele kepet csak elfutottunk<#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#falbav><#falbav><#falbav><#szomoru1>
vett sört meg szegelynyirot😄

mondd meg neki a frankót zaki 😄
gec még mindig eksztázisban vok lál 😄 pedig 3 órát aludtam ma ---

fsgh
Grat Zaki! figy nem tudnál segíteni? milyen taktikát használsz velü? mert én a Nottingham Foresttel vagyok igazoltam pár jó pléját az edzések is jók meg minden de az eredmények nem jönnnek...ezért érdekelne..

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

zaki
Jól van baze, következõ meccsen meg kikapok a tök utolsótól... Vicc.

zaki

xd

zaki
Ua, htx... 😄

zaki
Folytatom egy picit a Leigh-el...

Most meg az 3. helyezettet fogadom... Nyerni kéne... xd

mien taktik ? 😊

hunbasser
na,töltöm a Fulhamet.még mindig nyár van,egy-két barimeccset szeretnék majd szervezni nagyobb csapatokkal,már játszottam is egyet a Reallal,nem is én irányítottam a csapatot,mert elmentem szabira,2-1 lett nekik,volt mit megbosszulni 😊.

a vásárlást folytatom,megnézem azokat,akiket ajánlottatok.

ReaL MaDRid x siempre

soma22
gondolhatod😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Ars3nal
<#worship><#worship><#worship>

A vége izgalmas lehetett.<#hehe>
soma22
iggeeeeen😊

soma22
na talán elindulunk kicsit feljebb a tabellán

soma22
visszavágó sima 1-0 nekünk, de sajnos duff-ot lerugták.
Fa kupában kövi ellenfél cselszkáj lesz, remélem meglepi eredménnyel

Ars3nal
grat, látom ütõs ellenfelet kaptál😊

zaki

Na egyelõre ennyi elég volt, holnap folyt. köv.

soma22

b4rc4
Hali,grat mindenkinek!
Elég vicces kép😄

zorrobomber
2 Adrian Ilie van nálam, igen, a védõ is, meg a 33 éves csatár.

zaki
Rekord amit láttam az 10 gól egy meccsen, Van Bistelrooy lõtt Andorrának annyit egy meccsen, van is róla valahol kép... :d

GTheo
Nekem most ez a 6 a rekordom egy emberrel, elõtte volt 5 Gudjohnsennel és Eto'oval 😄 na nembaj megdöntöm majd vhogy a te 8as rekordodat is 😛😛

BL csoport majdnem hibátlanul meglett, Valenciát oda vissza vertem, Hamburggal egy x msáikat nyertem, és a Thunt inkább hagyjuk...😄
Bajnokságban holtversenyben elsõ vok 😮 én balfasz le xeltem a QPRel :S:S

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Ars3nal
grat for all

zaki
Jól kezdõdik a game... 😄

ForzaInter
lál

torgelle😄::::::

Yo, Bitch!

zaki
Régi szép idõk... Xd

Grat.

zaki
Nagy grat mindenkinek!

{tölti a fradit]

GTheo
Felpörögtek a srácok picit, de csoda h Berbatov nem lõtt gólt 😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

PetruZ
Ez igen! <#eljen>
GTheo
Rég játszottam ien király meccset, Berbatov egy állat 😄😄😄

Pisti1026
Hy all!!
Ezer éve nem voltam erre és grat mindenkinek! Nekem se ártana játszani, csak nemtom, hogy kivel lenne érdemes elkezdeni, mert a két slágercsapatot már unom(Nottingham, West Ham). Lehet németorszába, vagy magyarba kéne kezdeni. Németbe qa werderrel nyomatnám magyarba meg sztem az ute-val. Szerintetek mi legyen?

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

PetruZ
Folytatom az Amiens-t, a bajnokság félidejében ez a helyzet:

A 28 gólból 15-öt Ofrany rúgott, a többin megosztoztak a többiek. 😊
Andrews
Elkeztdem 1 szezont a Szolnokkal. Elsõ éles mérkõzés az NB2-ben. A félidõben szoltam a fiuknak h megnyerhetjük.

Következik a Debrecen elleni MK-mérkõzés

GTheo
Ezt az Iliét vhonnan romániából igazoltad ugye? mindig leigazoltam magyar csapatba, az egyik legjobb védõ ien szinten a játék elején, mindjárt jön a várva várt Adus kép selnek 😄

Zsolti9014

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
kösz, akkor mindjárt meg is csinálom.

Hajrá Magyarország!