Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Talentplayer
nah már rág írtam, most kezdtem egyet a lokival. Már igazoltam egy pár játékost és sztem jókat. Holnap dobok majd a keretrõl és vásárlásokról képeket.

RIP Antonio Puerta!!!!

soma22
no sikerült duffot elpasszolni, a védelmet pedig 5 misibõl arbeoláva erõsítettem meg. remélem beválik.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

soma22
gyenge jo az ipse😊

Ars3nal
😄DDDDDDDD

Ars3nal
Inter-Torino 3-1 helyzetkihasználás döntött:S

soma22
én szeressem😊

Ars3nal
szted megharcoljak Milosevicér? 33 éves de leírása kimondott csatár, kétlábas és elég durva értékei vannak😊

soma22
én vagyok, köszi😊

Ars3nal
van itt valaki?

Soma grat a sportszerû játékhoz😄

soma22
belevágtam a 2. idénybe. tavaly a bajnokság 14. helyén végeztünk, iszonyatosan szarok voltunk a bajnokságban. uefában elég szépen meneteltünk, 2. kiesési körben a celtic vert ki 6-5 ös összesitéssel. Fa kupában elõdöntõben a mc vert ki.
ezen viszont meglepõdtem:

offtopikban zene kép video 😄

zorrobomber
muszáj lesz már nekem is kezdenem egyet szparival

zorrobomber
self kinvoltál? 😊

zaki
Az igen, grat...

azigen. Csak most ne kapkodd el,mindig ott kúrod el

zaki
Banner...

Ars3nal
féltávnál

Ars3nal
Chievo-Torino 2-2
Kenõ mentett meg, pedig nemrég tért vissza, ezerrel fejlõdik😊

Ars3nal
Fiore,Hitzlsperger jön eddig, valszinû még Roqué Junior és Milosevic az Osasunából

Gunnersboy
NB1-2es mezcsomagot honnan szedted? :o

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

hunbasser
nem baj,5K-ért vettem 😄 tarcsiban meg el fog férni

ReaL MaDRid x siempre

seholsemmi

hunbasser
eredetileg tarcsiba vettem,oda tökéletes,de most kipróbáltam az elsõ csapatban is,eddig semmi extra,de nem is várok tõle semmit.

ReaL MaDRid x siempre

b4rc4
sztem nincs rá sok esély, még ha 18 lenne akkor aztmondanám,hogy igen.

hunbasser
sztetek belõle lesz vmi?

Süli András

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
te jó ég,Kína majdnem meglepett,Wang Dalei nagyon jól védett náluk.
elsõ félidõben még sima 2-0 volt,egyértelmûen uraltuk a játékot,közben netezgettem mialatt folyt a meccs(gondoltam,h majd sima lesz),erre 78.percben visszanézek és látom,h 2-2.nem kicsit meglepõdtem,szerencsére a 92.perc legvégén sikerült megszerezni a gyõztes találatot.a két belsõ védõm 5-ös osztályzattal vonult le a pályáról

ReaL MaDRid x siempre

Ars3nal
<#wow1>

Gunnersboy
magyar 2.osztályhoz cuccokat honnan tudok letölteni amugy? :S (mez, logo stb)

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
most nincs pénzem igazolni, mert idehoztam 2 edzõt nagyobb kluboktol és arra elment a pénz 😄

Atesz89
milyen dátum???
Elsõ év ha erre gondolsz és köszike 😊

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

nagygrat

én kezdek a szparival szarok mindenre... nem érdekel kit visznek el 😄
majd vmikor jövõhéten

fsgh
Petkovic Dejan-t nézd meg...😊
az én igazolásaim

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

hunbasser
na,hát az elsõ meccsem az auszikkal elég simán ment,bár nem tudom,h vietnám mennyire jó vagy mennyire nem jó,mindenesetre itt nem sok keresnivalójuk volt.egyébként ez ázsia kupa

ReaL MaDRid x siempre

Gunnersboy
Kerényi Gábor (Diósgyõr) bal oldali védõ/kp
Sergio Ortega (Numancia) középsõ védõ
Saliga István, Saliga Zoltán (Debrecen) jobb és bal középpályások/csatárok
Moreno (Ejido) középsõ támadó kp
Tóth Norbert (Újpest) bal kp

fsgh
lol😄DD és kiket igazoltál?😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Ars3nal
<#worship><#worship>

datum?

Gunnersboy
így állunk most..

hunbasser
gratulálok!!

ReaL MaDRid x siempre

Atesz89
Az utolsó fordulóban a Valencia a Zaragoza otthonába a La Romaredába látogatott.A meccs elsõ félórája a Valencia irányítása alatt telt el aminek a gyümölcse a 29. percben érett be.Villa gólt lõtt.Ezzel a Valencia állt az élen...
Erre a gólra gyors válasz érkezett a 34. percben D'Alessandro váltott gólra egy lecsorgó labdát.Ezután már igazán nagy helyzet nem alakult ki, a Zaragoza magabiztosan õrizte elõnyét.Az utolsó 10 percben már csatár nélkül álltak fel,ugyanis Diego Milito helyére a támadó középpályás Lafitát állították be.Ez nyerõ húzásnak bizonyult ugyanis a fiatal középpályás kiszorított szögbõl hatalmas gólt akasztott Canizares hálójába.Ezzel megszerezve csapatának a 3 pontot valamint a bajnoki címet...
A végeredmény:

Grat mindenkinek!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

hunbasser
nem

ReaL MaDRid x siempre

zaki
Üdv, grat mindenkinek.

Most énis a Juventussal nyomom, elsõ szezonomban simán nyertem a Serie B-t, meg oda-vissza vertem a Milant a kupába, úgyhogy idén az UEFA kupában vitézkedek és a Serie A-ban jelenleg a nyolcadik vagyok.
Gunnersboy
énis velük tolom 😄 perpill 3. vagyok 😄

szépséges

ok köszi!,uj gémet kell inditanom,ha a 701 re felrakom a 702öt???
DaMarcus
nah itt a real meccs:

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

hunbasser
mûködõképes,én is ezzel tolom,meg még itt páran

ReaL MaDRid x siempre

sziasztok!gyors kérdés 702 patch+data,egy ilyet szedtem le,müködõképes ez a patch?v 01 el nyomjátok?
Zsolti9014
Vége az elsõ Juve szezonomnak!
Serie B 92 pont elsõ hely
Kupa (döntõ): Milan ellen otthon 4-1, idegenben 1-0, össz. 5-1 ide!

Hajrá Magyarország!

fsgh
találtm egy taktikot külön az angol alsó ligákba! tesztelem és ha jó akor majd belinkelem