Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RIP Antonio Puerta!!!!
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
ezen viszont meglepõdtem:
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
ReaL MaDRid x siempre
elsõ félidõben még sima 2-0 volt,egyértelmûen uraltuk a játékot,közben netezgettem mialatt folyt a meccs(gondoltam,h majd sima lesz),erre 78.percben visszanézek és látom,h 2-2.nem kicsit meglepõdtem,szerencsére a 92.perc legvégén sikerült megszerezni a gyõztes találatot.a két belsõ védõm 5-ös osztályzattal vonult le a pályáról
ReaL MaDRid x siempre
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
én kezdek a szparival szarok mindenre... nem érdekel kit visznek el 😄
majd vmikor jövõhéten
az én igazolásaim

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Sergio Ortega (Numancia) középsõ védõ
Saliga István, Saliga Zoltán (Debrecen) jobb és bal középpályások/csatárok
Moreno (Ejido) középsõ támadó kp
Tóth Norbert (Újpest) bal kp
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Erre a gólra gyors válasz érkezett a 34. percben D'Alessandro váltott gólra egy lecsorgó labdát.Ezután már igazán nagy helyzet nem alakult ki, a Zaragoza magabiztosan õrizte elõnyét.Az utolsó 10 percben már csatár nélkül álltak fel,ugyanis Diego Milito helyére a támadó középpályás Lafitát állították be.Ez nyerõ húzásnak bizonyult ugyanis a fiatal középpályás kiszorított szögbõl hatalmas gólt akasztott Canizares hálójába.Ezzel megszerezve csapatának a 3 pontot valamint a bajnoki címet...
A végeredmény:
Grat mindenkinek!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Serie B 92 pont elsõ hely
Kupa (döntõ): Milan ellen otthon 4-1, idegenben 1-0, össz. 5-1 ide!
Hajrá Magyarország!