Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Havarral próbálunk hamachi-n játszani de nem látjuk egymást a játkba sose, ha õ kreál ha én.Én máshoz tudok csatlakozni.Nem tudjátok mi lehet a baj miért nem látjuk egymást?
Én úgy tudom, hogy úgy kaphatnak munkavállalásit, ha szerepelnek a hazájuk válogatottjában egy párszor.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
ReaL MaDRid x siempre
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
amugy meg ha részletesen elmondja valaki hogyan kell ide képet berakni akko rakok me nem értem!
elsõ évem ehhez képest egy borzadalom volt, mégis kitartottam😊
úgyhogy hajrá😊
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
ReaL MaDRid x siempre
soma:ez most nekem erõt ad,h látom,te is olykor szenvedsz a Newcastlevel.ez most kicsit gonoszan hangzik,de nem így szánom,csak én már sokszor voltam vele úgy,h újat kezdek vki mással,mert h nem megy,de így,h látom,h a legjobb managereknek sem megy néha vmi fényesen,ez nekem tényleg erõt ad.
ReaL MaDRid x siempre
az nem semmi....pedig a Csaba ritka szar csapat , még a 6-ba kerülés is necces...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
én a békéscsabával nyomom már a 2. szezon vége fele vok.
az 1. szezonrol irtam már elözö szerdán,aki nem olvasta feljutottam az nb1-be és megnyertem a magyar kupát nagyon szerencsés sorsolással!
2. szezon kezdõcsapatom:
herbert, tímár, rodenbucher, ferenczi, saliga z., bozic, szili, rene mihelic., andorka, németh k.,
szezon végén jönn majd a szupertehetséges torje aki a poli játékosa.
jelenleg vezetem a magyar bajnokságot!
jah és a cserepad: sowumni, németh v., süli., pozsár, mészáros
folytatás következik!
jah és tudtok olcsõ kapust
1. évben bajnokságban 1.hely
2. évben bajnokok ligája gyõzelem, bajnokságban 13.hely