121242
Football Manager
  • miki36

odavágón 2-2, Gyan két perc alatt kettőt vágott:)
  • soma22
    ja, aztán megint eltünik a süllyesztőben...
  • miki36
    am nagy grat mindenkinek!
  • miki36
    zsír lesz:))
  • kraawz
    [hova tünt a régi nick?o.O]

megpróbálom magam mögött hagyni. E107 motort ismerem,egyik legjobb,talán csak webspell űberli.
  • soma22
    Egy kis közérdekű!

Az fmfansite oldalát újra kezelésbe veszem. Mivel kimondottan nem vált be a mostani portálmotor(mind szerkesztésben, mind elérhetőségben) ezért lecserélem. Természetesen a cikkeket gond nélkül meg lehet majd találni, emiatt veszteség nem lesz. A lap cime sem fog változni.
    A saját blogoldalamon ezt a portálmotort használom, sokkal biztosabb, könnyebben kezelhető, és nagyon sokrétű(e107)
    Könnyebb lesz a cikkirás, saját forummotor, feltöltési lehetőség, galéria, stb.

Segítségre viszont szükségem lesz.
    Először is egy banner kell, ami max 950 pixel széles és max 70-90 pixel magas.
    Ezen felül pedig az épitő jellegű ötleteket szivesen veszem az offtopikban.

Köszönöm a figyelmet!
  • soma22
    nemrossz

[hova tünt a régi nick?o.O]
  • kraawz
    Hát őszi szezonban sikerült 33 pontot szereznünk,ami eddig 7. helyre elég. Tavaszra 37 pont a kitűzött cél,70 ponttal már elégedett lennék ezzel a kerettel.

Első tavaszi meccsre lesérült Sosa Juanfran és David Lopez,3 kezdőm :D
    Ennek ellenére Barcelonaban az Espanyol ellen 4:1re nyertünk.
  • soma22
    ismerős...
  • zorrobomber
    német 3adosztályban meg muszáj :)
  • soma22
    én általában egyből beépitem őket.minél többet játszik annál jobban fejlődik. mondjuk ehhez ki kell fogni a már használható fiatal játékosokat.
  • zorrobomber
    mán megérte elkezdeni, a meccs után lesérült vagy 3 plejám, igy az eltiltással együtt csak vagy 8 játékosom hiányzik a kezdő11ből...
  • zorrobomber
    üdv és grat all, jáccok mán kicsit
  • hunbasser
    :DDD inkább csak arra használom,h megnézzem azoknak a játékosoknak a képességeit,akikét a játékban nem látom :S PA-t nem nagyon szoktam figyelgetni,csak csapaton belül nézegettem meg kivácsiságból,h kinek mennyi.

én hülye meg megint leigazoltam 2 játékost :D persze,nem nagy a fizetésük,és ingyen voltak mindketten,jobbhátvédeket vettem egyébként,mert Gróssz mellett nem nagyon veannak jók.

43 fős a keretem,ha átig.szezon végéig nem megy senki,akkor majd egyszerűen kidobom a selejtet -.-

megvettem kapuba Igor Melhert,így már 3 minőségi kapusom van,most legutóbb a Hamburggal játszottam barimeccset,rendes játékidőben 1-1 volt,és büntetőpárbajokkal nyertek csak,de ott is Melher 3 büntetőt védett zsinórban.a Baranyai fivérekkel meg nem tudom mi lesz.
  • kraawz
    megkövezni nem fog senki. miazhogy . kezd benőni a fejed lágya :D
    Igazoltam egy másik 17 éves orosz AMR , Zaitsev a neve (Enemy At the Gates)
  • hunbasser
    ya,és nem tagadom,mostanában elővettem egyszer-kétszer a scoutot -.-'
  • kraawz
    Hát Osasuna nemnagycsapat. 20k-s stadionból nem fogok megélni:DDD
    Viszont Raúl Garcia már egy szép 170/178as példány 20M euro az értéke,úgyis el fogja vinni valaki,Real nagyon környékezi,elnök meg úgyis elfogadja.

Nembaj új taktikomba úgysem fér bele (3.szezon:P)
  • hunbasser
    de csak azért,mert egy kiscsapatnál nem nagyon igazolsz olyan játékosokat,akik majd csak 2-3 év múlva jók szvsz :)

én is így vagyok vele,vannak már itt egész jók is 18-19 évesen,de annyira jók nincsenek,h kezdőbe vegyem őket,padra meg túl drágák,pedig nagyon jók lesznek,csak hát ezt teszi az alacsony átigazolási összeg...
  • soma22
    hmm, viszont ebben az állapotában ha kiscsapattal lettem volna sokallanám a 8kilot.mindenesetre majd kérek képet a kifejlett "példányrol" is:D
  • hunbasser
    sztem is jó lesz
  • kraawz
    én sem tudtam kihez hasonlítani,be is léptem gammába,nézzek egy jó angol védőt :D:D

Na itt a kép,szerintem 1-2 év és már látszani fog,ki is ő.

• soma22
    képet!

egyébként terryt utálom, mint az összes cselzi sztárt...
  • kraawz
    Watfordtól sikerült megszereznem a jövő John Terryjét. 17 éves ~100 Ability és 197 PA. Talán 800 pénzembe került.
  • soma22
    főleg a középpályán, ahol én 3 plejával tolom, ezekközül a középsőt játsza ő.
    Na leirom:
    a középpályán az ő mentalitása vkp-ra van állitva, rövid gyors passzos a játékstilusunk, aminél hatalmas előny ha 20as a passzolási szintje egy plejának. emellett elég erős, nem lassú, és jó meglátásai vannak.
    szögleteknél, vagy támadásoknál egy-egy eleresztett bombával ugyancsak veszélyes lehet, mert a távoli lövés is maxos:)
  • zorrobomber
    ja és ugye zonális védekezésnél nem számít túl sokat az emberfogás képesség... :)
  • zorrobomber
    én is magasság-freak vagyok középhátvédeknél, dmc-nek jobban el tudom képzelni, viszont már azt is megtanultam hogy már kb 3-4 kimagasló(19-20) értékkel is lehet vki kiváló pleja, ha az a 3-4 érték pont a számunkra és a poszt számára szükséges! szóval valóban jó az...
  • Csesza
  • soma22
    de nézzük meg a szerelés szabadrugás passz és fizikális értékeit, plusz azt hogy milyen fiatal.nem mellesleg iszonyatosan beleillik a játékunkba, taktikába.
    eddigi fm 2007es "karrierem" során szvsz a legjobb igazolásom volt.
  • soma22
    hasonlitsd össze konaté első és utolsó képét és számold meg sztem simán üti a 30at, pedig az edzéslehetőségek még csak most kezdenek fejlődni, edzők 1/3-a 5, a többi 4 csillagos
  • kraawz
    Valaki nagyjából megtudja mondani,hogy egy játékos egy év alatt mennyit Abilityt tud fejlődni 15-ös edzéslehetőségekkel és úgy 4* edzéssel,mondjuk ha játszik 20 meccset. ( u19 és tartalékok)

Mert nekem volt olyan is,hogy Valenciaban a lehető legjobb körülmények közt akár 20-30 abilityt is fejlődött egy év alatt ...
  • kraawz
    #112799: Azigen ebből pár ember nálam is elférne
    #112800: Már leírták,olvass vissza picit.
  • Max08
    Sziasztok!Valamelyikőtök említette,hogy tud 18 éven aluli brazilokat igazolni!Megosztanátok velem is?!Előre is köszi!
  • Talentplayer
    vége a bajnokságnak, meg van a MK és a bajnoki cím is:D (majd tolok képet)
    itt van néhány jó igazolás: (a keretről majd később)

• Max08
    Sajna alacsony,meg gyenge az emberfogás és a fejelés értékek,de nem rossz pléja!Mostani Fradiba is elkelne egy pár hasonló játékos
  • Talentplayer
    hi
    Soma ezek aztán pléják, Konaté-nál leesett a állam (most varrom vissza :D )
  • Zsolti9014
    Na, 2009. novemberben tartok a Honvéddal, de ha igazolok, azért, ha nem akkor azért nem jó a csapat. Egyelőre jegelem őket, és a Vasassal próbálok meg egyet. Talán 1x az MTK-val is kellene.

Nemtom, miért, de vonzanak a valóságban újra fellendülő magyar csapatok, mint a Honvéd és Vasas.
  • soma22
    azoknak akik kételkedtek konaté képességeiben:

meglepően fejlődőképes, és brutál értékei vannak a fontos részeken.
  • soma22
    és még egyszer sem játszott, mi lesz ha stabil kezdő lesz:)
  • soma22
    szerintem igen
  • Mor3llo
    huh, nem zsange kis pléja :)