121242
Football Manager
-
odavágón 2-2, Gyan két perc alatt kettőt vágott:) -
#112830 ja, aztán megint eltünik a süllyesztőben... -
#112829 am nagy grat mindenkinek! -
#112828 zsír lesz:)) -
#112827 [hova tünt a régi nick?o.O]
megpróbálom magam mögött hagyni. E107 motort ismerem,egyik legjobb,talán csak webspell űberli. -
#112826 Egy kis közérdekű!
Az fmfansite oldalát újra kezelésbe veszem. Mivel kimondottan nem vált be a mostani portálmotor(mind szerkesztésben, mind elérhetőségben) ezért lecserélem. Természetesen a cikkeket gond nélkül meg lehet majd találni, emiatt veszteség nem lesz. A lap cime sem fog változni.
A saját blogoldalamon ezt a portálmotort használom, sokkal biztosabb, könnyebben kezelhető, és nagyon sokrétű(e107)
Könnyebb lesz a cikkirás, saját forummotor, feltöltési lehetőség, galéria, stb.
Segítségre viszont szükségem lesz.
Először is egy banner kell, ami max 950 pixel széles és max 70-90 pixel magas.
Ezen felül pedig az épitő jellegű ötleteket szivesen veszem az offtopikban.
Köszönöm a figyelmet! -
#112825 nemrossz
[hova tünt a régi nick?o.O] -
#112824 Hát őszi szezonban sikerült 33 pontot szereznünk,ami eddig 7. helyre elég. Tavaszra 37 pont a kitűzött cél,70 ponttal már elégedett lennék ezzel a kerettel.
Első tavaszi meccsre lesérült Sosa Juanfran és David Lopez,3 kezdőm :D
Ennek ellenére Barcelonaban az Espanyol ellen 4:1re nyertünk. -
#112823 ismerős... -
#112822 német 3adosztályban meg muszáj :)
-
#112821 én általában egyből beépitem őket.minél többet játszik annál jobban fejlődik. mondjuk ehhez ki kell fogni a már használható fiatal játékosokat. -
#112820 mán megérte elkezdeni, a meccs után lesérült vagy 3 plejám, igy az eltiltással együtt csak vagy 8 játékosom hiányzik a kezdő11ből... -
#112819 üdv és grat all, jáccok mán kicsit
-
#112818 :DDD inkább csak arra használom,h megnézzem azoknak a játékosoknak a képességeit,akikét a játékban nem látom :S PA-t nem nagyon szoktam figyelgetni,csak csapaton belül nézegettem meg kivácsiságból,h kinek mennyi.
én hülye meg megint leigazoltam 2 játékost :D persze,nem nagy a fizetésük,és ingyen voltak mindketten,jobbhátvédeket vettem egyébként,mert Gróssz mellett nem nagyon veannak jók.
43 fős a keretem,ha átig.szezon végéig nem megy senki,akkor majd egyszerűen kidobom a selejtet -.-
megvettem kapuba Igor Melhert,így már 3 minőségi kapusom van,most legutóbb a Hamburggal játszottam barimeccset,rendes játékidőben 1-1 volt,és büntetőpárbajokkal nyertek csak,de ott is Melher 3 büntetőt védett zsinórban.a Baranyai fivérekkel meg nem tudom mi lesz. -
#112817 megkövezni nem fog senki. miazhogy . kezd benőni a fejed lágya :D
Igazoltam egy másik 17 éves orosz AMR , Zaitsev a neve (Enemy At the Gates) -
#112816 ya,és nem tagadom,mostanában elővettem egyszer-kétszer a scoutot -.-' -
#112815 Hát Osasuna nemnagycsapat. 20k-s stadionból nem fogok megélni:DDD
Viszont Raúl Garcia már egy szép 170/178as példány 20M euro az értéke,úgyis el fogja vinni valaki,Real nagyon környékezi,elnök meg úgyis elfogadja.
Nembaj új taktikomba úgysem fér bele (3.szezon:P) -
#112814 de csak azért,mert egy kiscsapatnál nem nagyon igazolsz olyan játékosokat,akik majd csak 2-3 év múlva jók szvsz :)
én is így vagyok vele,vannak már itt egész jók is 18-19 évesen,de annyira jók nincsenek,h kezdőbe vegyem őket,padra meg túl drágák,pedig nagyon jók lesznek,csak hát ezt teszi az alacsony átigazolási összeg... -
#112813 hmm, viszont ebben az állapotában ha kiscsapattal lettem volna sokallanám a 8kilot.mindenesetre majd kérek képet a kifejlett "példányrol" is:D -
#112812 sztem is jó lesz -
#112811 én sem tudtam kihez hasonlítani,be is léptem gammába,nézzek egy jó angol védőt :D:D
Na itt a kép,szerintem 1-2 év és már látszani fog,ki is ő.
-
#112810 képet!
egyébként terryt utálom, mint az összes cselzi sztárt... -
#112809 Watfordtól sikerült megszereznem a jövő John Terryjét. 17 éves ~100 Ability és 197 PA. Talán 800 pénzembe került. -
#112808 főleg a középpályán, ahol én 3 plejával tolom, ezekközül a középsőt játsza ő.
Na leirom:
a középpályán az ő mentalitása vkp-ra van állitva, rövid gyors passzos a játékstilusunk, aminél hatalmas előny ha 20as a passzolási szintje egy plejának. emellett elég erős, nem lassú, és jó meglátásai vannak.
szögleteknél, vagy támadásoknál egy-egy eleresztett bombával ugyancsak veszélyes lehet, mert a távoli lövés is maxos:) -
#112807 ja és ugye zonális védekezésnél nem számít túl sokat az emberfogás képesség... :) -
#112806 én is magasság-freak vagyok középhátvédeknél, dmc-nek jobban el tudom képzelni, viszont már azt is megtanultam hogy már kb 3-4 kimagasló(19-20) értékkel is lehet vki kiváló pleja, ha az a 3-4 érték pont a számunkra és a poszt számára szükséges! szóval valóban jó az... -
Csesza #112805 #112771 -
#112804 de nézzük meg a szerelés szabadrugás passz és fizikális értékeit, plusz azt hogy milyen fiatal.nem mellesleg iszonyatosan beleillik a játékunkba, taktikába.
eddigi fm 2007es "karrierem" során szvsz a legjobb igazolásom volt. -
#112803 hasonlitsd össze konaté első és utolsó képét és számold meg sztem simán üti a 30at, pedig az edzéslehetőségek még csak most kezdenek fejlődni, edzők 1/3-a 5, a többi 4 csillagos -
#112802 Valaki nagyjából megtudja mondani,hogy egy játékos egy év alatt mennyit Abilityt tud fejlődni 15-ös edzéslehetőségekkel és úgy 4* edzéssel,mondjuk ha játszik 20 meccset. ( u19 és tartalékok)
Mert nekem volt olyan is,hogy Valenciaban a lehető legjobb körülmények közt akár 20-30 abilityt is fejlődött egy év alatt ... -
#112801 #112799: Azigen ebből pár ember nálam is elférne
#112800: Már leírták,olvass vissza picit. -
#112800 Sziasztok!Valamelyikőtök említette,hogy tud 18 éven aluli brazilokat igazolni!Megosztanátok velem is?!Előre is köszi! -
#112799 vége a bajnokságnak, meg van a MK és a bajnoki cím is:D (majd tolok képet)
itt van néhány jó igazolás: (a keretről majd később)
-
#112798 Sajna alacsony,meg gyenge az emberfogás és a fejelés értékek,de nem rossz pléja!Mostani Fradiba is elkelne egy pár hasonló játékos -
#112797 hi
Soma ezek aztán pléják, Konaté-nál leesett a állam (most varrom vissza :D ) -
#112796 Na, 2009. novemberben tartok a Honvéddal, de ha igazolok, azért, ha nem akkor azért nem jó a csapat. Egyelőre jegelem őket, és a Vasassal próbálok meg egyet. Talán 1x az MTK-val is kellene.
Nemtom, miért, de vonzanak a valóságban újra fellendülő magyar csapatok, mint a Honvéd és Vasas. -
#112795 azoknak akik kételkedtek konaté képességeiben:
meglepően fejlődőképes, és brutál értékei vannak a fontos részeken. -
#112794 és még egyszer sem játszott, mi lesz ha stabil kezdő lesz:) -
#112793 szerintem igen -
#112792 huh, nem zsange kis pléja :)