Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b4rc4
yaya

olympus
én leszek

Divatcsapatok OLÉ!

b4rc4
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

nagyot állat vagy 😮OO

én is töltöm gammát megjöttem
lesz valaki?

DaMarcus
hi grat mindenkinek!
Bl nyolcad-döntõ elsõ meccs:

Liga Kupa döntõ ( a bajnokságban õszi elmaradt meccsen 6-0ra nyyertem, okaka 4-t rúgott, most is lehetett volna hat):

leggyorsabb mesterhármasra ez pályázhat (44, 45, 45, a második 45 az 47):

és végül 2 érdekesebb kép:

FA kupából kiestem az MU ellen 2-3mal 😞
bocs ha sokat írtam és sok a kép, de már rég írtam 😊

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

b4rc4
Hi grat all!
LOL ez a meccs, nem elég,hogy a fél csapat válogatott meccsen van,ilyeneket kellett átszanom,hogy Oleguer..:S volt 3 cserém és csövi😄
erre 5-5.. :S hát lol az tuti😄

Yoda001

http://9gag.com/gag/5135249

drucker

Egy kis érdekesség (ha nem haragudtok meg rám) CM4...

hunbasser
kösz,hát nem 😊 büszke vagyok most a fiúkra.ez nálam egyébként örök dilemma:ha a meccs elején megszerzem a vezetést egy nagy klub ellen,akkor támadjak ugyanúgy,vagy álljak be védekezni,és bekkeljek ki 80 percet?
imádkoztam,h a szünetig kibírjam,kibírtam,csak szünetben meggondoltam magam,és úgy voltam vele,h 10 percet még hagyom így,utána átállok teljesen védekezõbe,de a sorsom már Knight kiállításakor megpecsételõdött,a bekapott gól után meg már átálltam teljesen védekezõ felállásra,mégis szerezhettünk volna még gólt,meg még az elsõ félidõben volt egy lesgól is.

ReaL MaDRid x siempre

soma22
nemsemmi😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

hunbasser

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
a tavalyi bajnok ellen 10 emberrel ennyi sikeredett

ReaL MaDRid x siempre

soma22
játszasd és ha jol tolja dicsérd

hunbasser
téli átig. szezonig játszatom majd,amíg tudom,és meglátom,h mit tud,egyébként már õ maga is panaszkodott a tavalyi idényben,h régen nem lõtt már gólt,stbstbstb.

Dzsudzsáknak meg olyan gondja van,h nem tud beilleszkedni az angol életbe,vagy mi,kaptam régebben vmi olyan hírt,h nem sikerül neki lakást találni,vagy valami ilyesmi volt.tudok neki valamiben,valahogy segíteni?
mondjuk nem épp a lakásválasztásra gondoltam -.-

ReaL MaDRid x siempre

soma22
egyébként gratula self😊

soma22
addel picsbe, rünström pedig nem csapjon be, igen golerõs pleja, 2006-ban egyik kedvencem volt

ilyen visszavásárlási áron ne is gondolkodj. Szépen tedd be 2M euro + 50% next transfer-re

hunbasser
hát most van itt egy Heidar "gólzsák" Helgussonom(tényleg jól nyomja,majdnem minden meccsen gólt lõ,gyakran kettõt is),van egy McBrideom,aki most megint kezd formába lendülni,aztán ott van egy Collins John,aki tavaly kb 15 meccsen játszott,de így is lõtt vagy 10 gólt,van egy Hrepkám,és van még egy-két emberke,aki másodállásban tud csatárt is játszani,meg tarcsiban még ott van Rünstrom is,aki tavaly szerzett pár gólt,úgy,h alig játsszattam,nem nagy játékos,de õ is jó.na most,Németh padra sem fér fel(5 fõs cserepad sux :S).kérdés,h megéri-e õt tartogatnom,mert azért annyira nem volt jó mostanság,meg állandóan lesérül(úgy,h nem is játszik,de mostmár tényleg leküldöm a tarcsiba,h játszon is már)

2 M € nálam hatalmas összeg,szóval,most gondolkozom,h eladjam-e majd télen(persze csak akkor,ha sikerül egy nagyon kis visszavásárlási árral eladnom 😊)

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
😮OO

grat a bajnoki címhez!!

ReaL MaDRid x siempre

Ez meg érdekességnek
Holnap hozok képet szezonkezdõ keretrõl

A bajnokcsapat akinek a felét lecseréltem idén,fiatalítottam. Talán 60M eurobol vásároltam 😄

2010be járok,Németh Auxerreben tolta,elég szépen,kezdõ volt,vmi 5M euro lehetett az értéke

Na ez volt az év vége

Zsolti9014
Akkor nosza, Fulhamet indítom, este töltöm Juvémat.

Hajrá Magyarország!

hunbasser
kezdj egyet a Fulhammel,legalább lesz összehasonlítási alapom 😄

vki,aki úgy 2009-2010 körül jár,és megvan neki Németh,az mondana nekem róla pár szót?1 éve van nálam,lõtt kb 5 gólt,meg sérült volt vagy 5x és 2M-t ér 😮OO

ReaL MaDRid x siempre

Juve

Zsolti9014
nem tudok dönteni:
- a Juvét is be kéne tölteni
- angol bajnokságban is kellene kezdeni

Hajrá Magyarország!

soma22
grat!😊

GTheo
Elsõ meccse a csapatban, már most megérte leigazolni 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

zaki
Nagy grat mindenkinek! Majd erõt veszek, és folytatom a Leighhel... 😄

soma22
<#eljen>

Gunnersboy

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

hali grat all
gunnersboy dobsz 1 képet a keretedrõl??
b4rc4
jahh, csak ETo'o minden második héten lesérül és 2csatáros taktikhoz nem-marad cserecatár, de most hála a játéknak elszállt a mentésem,szval átgondolom még 1 picit 😊

soma22
igencsak biztató szezonkezdet, elsõ meccs. paráztam tõle, de aztán meglepõ fölényben voltunk 10 emberrel is.(bocsi a nagy képért, de nem sgre akartam feltölteni de most csak oda ment)

Pisti1026
Hy!
Kezdtem egyett a Napolival, sikerült az elsõ éveveb felutni a Seria A-ba,nyögvenyelõsen de sikerült, mmivel nagyon félvállon vettem a B ligát. Igazolás nem sok volt a B LIgába, egy nagy nevet igazoltam és az Bojan, még idõben le akartam igazolni míg be nem építik a nagy csapatba vagy el nem visz vmi nagy klubb. Még ezen kívül 3 magyart hoztam. A Seria A-ban jó rajtot vettünk mivel 6 forduló elteltével 6. vagyunk. Remélem, hogy egy középcsapat megleszünk de egy UEFA-kuoás hellyel se lennék boldogtalan.
Majd dobok képeket a fejleményekrõl.

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

Gunnersboy
tudom, pedig nemis 1 edzõt hoztam, asszem Blackburntöl meg Rangerstöl is :| de nemtudom micsnáljak már :|

soma22
nem látszik...

Gunnersboy

de aztnemértem, hogy romlottak valamelyest a képességei, mint szinte mindenkinek, pedig PL-bõl hoztam edzõket...:|

Gunnersboy
persze, pillanat 😊

soma22
kerényirõl dobsz egy képet?nekem newcastleben nagyon bevált😊

Gunnersboy

Gunnersboy
töltöm Notthingamet......

GTheo
Miért kellett ennyire csatár? Ott van(volt) Eto'o,Saviola,Torres...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

zorrobomber
jó8 és grat all <#vigyor3>

Vége lett a 2009-10 idénynek is.Ez az idény nem volt annyira sikeres, mint az ezt megelözõ 2...
A lényeg,hogy sikerült benttartani az AFC Wimbledont a League Two-ba.
Számokba:21.hely 47pont;11gyõzelem,14döntetlen,21vereség 46-67-es gólarány.És 6pontra a kiesõtõl
házi gólkirály:Cherno Samba 45/15gól (csak a bajnokikat nézve)
Csapat nyereséges,de igazolni nem tudok.Stadionom 4500-as és átlagba 4,400-an jártak meccsre...
soma22
abba lehet hagyni

b4rc4
1. meccse😊 szar üzlet ugye?😛😉

Fyrex
ne legyél már keci Oly 😄DDDD

Avanti Crociati!