Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak egy szeva és én le is vagyok rendezve😊
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
visszaolvasgattam, de nem emlékszem a képekre, vegye gratuláciomat az aki jogosnak érzi😊
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
de legalább izgis lesz 😊
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
a nagy meccseket vmiért mostanában nem tudom elveszteni, most is megnyertem az EU szuper kupát a pool ellen 1-0ra (sunny rúgta)
képet errõl elfelejtettem hozni majd késõbb lefotózom
utolsó bajnokim: Manchester City 2-0 Bolton
Pato elsõ bajnoki meccse egy gól és egy majdnem gólpassz (azért majdnem mert paolucci 7 méterrõl üres kapura felé rúgta és a másik gólt az elõbb említett olasz csatár szerezte)
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
A gólt úgy kaptam, hogy Szabados hazaguritotta, a kapus pedig benyelte a lába között vagy mi
még nincs vége az átigazolási szezonnak de nem valószínû h többet igazolok:
Alexandr Pato meg egy állat, alig várom h visszajöjön a válogatottból 😊
Hajrá Magyarország!
Fulham-Arsenal 4-2
Utána áramszünet! B.meg. Mentés meg nem volt a meccs után.
Hajrá Magyarország!
Egyként ha erõsek a védõid fizikálisan,akkor vagy gyorak és lestaktikra jáccol,vagy kemények és odalépnek hard tackilnggel. Ennyi
nem használtam lestaktikot mégis szar volt a védelem, szal ez az elmélet is bukott, egyszerûen szarok vagyunk, nekem meg jobbak a csatárok osz csõ. Maj jövõre bevásárolok, addig meg megnyerem a bajnokságot.

húú dejó meccs volt Saviola 4 gól😊 Dos Santos is betalált😛
sajna: Xavi 5hónapra lesérült... :S meg Dinho 3 hétre:S

de ha gólt lõ és nyerünk akkor semmi gond 😊
Community Shield:
keretrõl kép majd nyár végén
azt elmondom h jött Quaresma, Nasri, Mascherano, Bendtner(ezeket láthattátok), Sunny, Alexandre Pato ezek azok akik pénzért jöttek, meg még sok ingyen igazolhatót hoztam 😊
\"A Bayern az otthonom\" - Bastian Schweinsteiger FC Bayern forever no. 1
Quaresma
erre még emléxünk 😛
ui:somaval mi van?
akik jöhetnek: Fabregas,Aguero,Anderson/Chivu, megy vmi cserekapus
\"A Bayern az otthonom\" - Bastian Schweinsteiger FC Bayern forever no. 1
minden évben hozok vkit a realból, tavaly Reyes jött 😄
és Pedro Leónt is tõlük csórtam el 😛
Avanti Crociati!