Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sergio Ramos???????? <#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting> 😄DD
Grat zorrobombernek
b4rc4 meg egy láma 😄
b4rc4 meg egy láma 😄
jaja😄 basszus fél csapat sérült volt: Puyol,Zambrotta,Xavi,Messi,Ronadinho,Etoo...😄 és az osasuna elvert.. na
mind1 1. vagyunk ez a lényeg 😊
mind1 1. vagyunk ez a lényeg 😊
részben igazad van, másik részben viszont nem 1 gólt kaptam abból hogy pl a kapus fejberugta az ellenfél csatárát, hátvéd luftot rugott stb.<#idiota>#idiota>
én is amondó vagyok -.- jelenleg a 8-12.hely között ingázok :SSS rájöttem,h egy taktikot nem szabad 3 meccsnél tovább alkalmaznom 😞 az a tapasztalatom,h amikor kipróbáltam vmi jó és új taktikát,akkor mindig jól játszott a csapat,szóval mostmár 4-5 taktikát fogok váltogatni folyamatosan,remélem mostmár jobb leszek.
ReaL MaDRid x siempre
Ha nem nyomatod a lesre állítást, szerintem nem fogsz hülye gólokat kapni és tuti h nem ennyit !!!
Heló szia remélem hogy vagy
elsõ meccs 2-2 volt idegenben, itt nani és floro flores; a második meccs 1-0 itthon és Okaka 😊
ezek mind olyan pléják akik nincsenek a Man citybe így nem kell rájuk figyelned
ezek mind olyan pléják akik nincsenek a Man citybe így nem kell rájuk figyelned
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
nektek honnan van meg a játék??
\"A Bayern az otthonom\" - Bastian Schweinsteiger FC Bayern forever no. 1
Na mara befejeztem az fmet😊 féltáv körül így állunk 😊 golt nem nagyon kapunk nem rossz eddig 😊
na csáó all!
na csáó all!
na, leigazoltam Tóthnorbit is, az elõbbi meccsen még csak próbajátékon volt, azt ne kérdezzétek hogy játszhatott 😊
ezt leszeded
és aztán be ctrl+v zed a print screenelt képet aztán ottvan,hogy:
image-->resize/resample és utána feljön egy új ablak ott benyomod a 800x660as képméretet>>mentés>> feltöltöd >> és mutogatod😄
és aztán be ctrl+v zed a print screenelt képet aztán ottvan,hogy:
image-->resize/resample és utána feljön egy új ablak ott benyomod a 800x660as képméretet>>mentés>> feltöltöd >> és mutogatod😄
a képet amit az fm-böl szettem azt hogy tom kicsinyiteni??
segitsetek!!!
kösz
segitsetek!!!
kösz
nah, vége a felkészülésnek, átigazolásoknak
eladtam: Lengyel Rolandot, Stevicát, Ambruszt és Busa Bálintot
kölcsönbe jött: Ködöböcz és Kovács Gábor a vasasból
ingyen jött: Szabados, Regedei, Schultz, Kakas Roland(muszály volt kapust igazolni, õ lett belõle...)
pézér jött: Juhász Tamás, Okos István, és nem utolsósorban Andorka Péter és Oláh Lóránt <#vigyor1>#vigyor1>
eladtam: Lengyel Rolandot, Stevicát, Ambruszt és Busa Bálintot
kölcsönbe jött: Ködöböcz és Kovács Gábor a vasasból
ingyen jött: Szabados, Regedei, Schultz, Kakas Roland(muszály volt kapust igazolni, õ lett belõle...)
pézér jött: Juhász Tamás, Okos István, és nem utolsósorban Andorka Péter és Oláh Lóránt <#vigyor1>#vigyor1>
szép eredmény,nekem is nem soká MAN UTD-jön.csak Toure sérûlt😞
neked is garat! ja irtad hogy megverted az arsenalt ki rúgta nekik a Gólt?😊
Hát még veretlen vagyok,csak picit sok a döntetlen.. nambaj,ha megynerjük az a 2 elmaradt meccset akkor az élen vagyunk 😊

Nagy grat Damarcusnak,Zakinak,és az összes szparival kezdõnek,mertazjó.
kész.Norwich ellen ligakupában kikaptam 1-0-ra,nagyon meglátszik Boa Morte hiánya.azt hiszem mára elég is lesz az fm,további jó játékot mindenkinek!
ReaL MaDRid x siempre
ja😄 nekem generált a játék egy magyar srácot a tarcsiba ,még lehet,hogy lesz is belõle vmi... =)
bocs a nagy képekért
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
én is sajnálom Diop eladását, kissé már meg is bántam, de ott lesz Smertin.
vkp posztra majd Tacchinardit szeretném megvenni.
vkp posztra majd Tacchinardit szeretném megvenni.
Hajrá Magyarország!
nekem is vmi hasonló mély repülés van.. 😄
3hete megvertem a levszki szofiat 6-1re mostmeg 1-0át alig birok kihuzni az espanyol ellen,a real madriddal 1-1 .. :S
3hete megvertem a levszki szofiat 6-1re mostmeg 1-0át alig birok kihuzni az espanyol ellen,a real madriddal 1-1 .. :S