Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem ezzel tolom vegulis de tessek, meg 2006hoz csinaltam magyar valogatottal vb 3. hely😛 jo taktik de angolba nem annyira igy csinaltam masikat
táktik
táktik
ezt a taktikot fellövöd valahova?
hty
hty
BUDA > miskolc.
kofi
Gera jó vétel volt de a legjobb az Iversen volt, 2Milla és cserébe szkáucs szerint 74%os, meg hát istenpléja, jól fejel, kétlábas stb. minden csapatba megfelel
Gera jó vétel volt de a legjobb az Iversen volt, 2Milla és cserébe szkáucs szerint 74%os, meg hát istenpléja, jól fejel, kétlábas stb. minden csapatba megfelel
<#merges2>#merges2><#merges2>#merges2><#merges2>#merges2><#merges2>#merges2><#merges2>#merges2><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
pull-back from 3 ...
nemsámli,gratulálok
nemsámli,gratulálok
Birtalan lol... 😄
Nem bírta ki Birtalan, és kibírhatatlanul játszott. Pedig én bírtam a csávót... xd
Nem bírta ki Birtalan, és kibírhatatlanul játszott. Pedig én bírtam a csávót... xd
Mármint õk nekem 😊
nagy meccs vot gec :\\\

BUDA > miskolc.
Hamar kiszórták 😄DDDDDDD
meglepõdtem<#idiota>#idiota> bocs😄
besokalltam a Torinoval, senkit nem lehet igazolni a buzi eu szabály miatt és mindenki lesérül, három meccs alatt 0-8as golkülönbség
ez a gép...
most meg tudok lépni mivel nem játzok most nagy csapat ellen, de viszont majd így végzõdik az õszi szezon: a 4 nagy egy más után és két kicsi
ráadásul a gép olyan körbe veréseket csinál h nem is tud felzárkózni
tabella:

most meg tudok lépni mivel nem játzok most nagy csapat ellen, de viszont majd így végzõdik az õszi szezon: a 4 nagy egy más után és két kicsi
ráadásul a gép olyan körbe veréseket csinál h nem is tud felzárkózni
tabella:

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
thx
linear
linear
szasz kötsög -.-
na kicsit féreraktam Notthingamet, kezdtem egy ujat a Marseille-l.
csatárom nemvolt mivel Cisse sérült igy igazolni kelett, de csak fiatalokra vot pénz, Delgado jönne még...
csatárom nemvolt mivel Cisse sérült igy igazolni kelett, de csak fiatalokra vot pénz, Delgado jönne még...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
jó8 neked is és mindenkinek én is megyek holnap reggelt tölt Man city 😊
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
"akarom mondani 3"
offtopikban leirtam másfél sorban😊
mondju laptop ott volt, és nem birtam ki, 2 mecset letoltam a gammával😄
most viszont megyek pihenni
jo éjt.
mondju laptop ott volt, és nem birtam ki, 2 mecset letoltam a gammával😄
most viszont megyek pihenni
jo éjt.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
üdv Soma
reméljük jól telt ez az 5 napod 😊
reméljük jól telt ez az 5 napod 😊