Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
milyen offtopik?
legközelebb az ilyen jellegû chatelést az offtopikban tegyétek meg mint ahogyan sokan mások is.
köszönöm!
köszönöm!
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
okés , ez van ezt kell szeretni
Bocsi de Chelseafan lett a 4., több jatekost a szerver nem vállal be.
énis beszálnék vagy már elkéstem ??? 😞
irj egy msn cimet es tied a cselszki
Nem tudom emlékeztek-e, de a régi CM-ekben ha vmelyik válogatott edzõje voltál, akkor lehetett szavazni az év játékosára a jelöltek közül. 😊 Az újabb FM-ekben benne van még ez a funkció?
Most kezdenenk, jössz? vagy vki mas?
ok, majd gyere fel 4kor msn-re ok?
Gfreemen itt az msn címem beszállnék:[email protected]
ma este 7kor kezdünk, ha mégis lesz idöd akkor egy msn cimmel dobj meg
angol bajnokság, eddig vagyunk akkor 3an, még egy fõ jöhet akit érdekel
ManUTD, Arsenal, Newcastle foglalt
angol bajnokság, eddig vagyunk akkor 3an, még egy fõ jöhet akit érdekel
ManUTD, Arsenal, Newcastle foglalt
nem vagyok routeres de nem is en lennek a szerver hanem masik emberke, 2en vagyunk, mar jatszottunk online többször, egy aktiv emberkét keresünk 3.nak, vagy esetleg még egy negyediket, szerver elbirna böven
add meg msn cimed, es megbeszeljük
add meg msn cimed, es megbeszeljük
van valakinek kedve online jatszani? (7.0.2)
Csõ és grat mindenkinek!
egy kis off!nincs meg valakinek az anno 1701 magyarul??kéne nekem nyelvi fájl magyar!
On Aston villa 2009-10 elsõ 7 meccs 6-1-0 és elsõk vagyunk!blben real madrid ajax bordeaux elég kemény!
Az offomra ha valaki tud megoldást [email protected] köszönöm!
egy kis off!nincs meg valakinek az anno 1701 magyarul??kéne nekem nyelvi fájl magyar!
On Aston villa 2009-10 elsõ 7 meccs 6-1-0 és elsõk vagyunk!blben real madrid ajax bordeaux elég kemény!
Az offomra ha valaki tud megoldást [email protected] köszönöm!
töltöm Marseillet...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
casanova befigyel😄
Portsmouth pulled back from two behind ! Amazing 😛
nem tudom, én mindig a kerethez igazítom a taktikot, sztem nincs olyan taktik hogy na ez jó a PLbe...
azért meg lehet probalni, csapat valogatja, de itt egy masik, ez viszont jo volt nekem Arsenallal
4-3-3
4-3-3
blo akkor mindegy
olyan kéne ami angolba király multi miatt. haverok ismerik már a taktikjaimat |:
olyan kéne ami angolba király multi miatt. haverok ismerik már a taktikjaimat |:
BUDA > miskolc.