121242
Football Manager
  • dalackraul
  • dalackraul
  • dalackraul

Így elbukni rohadt csaló bíró:@ de mindeggy uefa kupa is jó lessz csak érjek el valamit:)
  • zaki
    Majd 18-19 éves korában köss vele egy 5 éves szerződést, addig tarcsi, majd 3 év múlva passzold el, 20m alatt ne add el... :)
  • soma22
    hidd el nem volt egyszerü leigazolni, 15 éves kora ota le akartam igazolni.

robo:fél évig nem játszik, mert bokaficam, egyébként pedig nem szeretném sokat játszatni, mert egyrészt fiatal másrészt még vannak jóformában lévő csatárok. emellett meg nem akarom hogy olyan hamar elvigyék, addig meg beleverem hogy itt akar maradni:D
  • robotnyk
    most még 2 évig könyöröghetsz, hogy ne vigyék el idő előtt :)
  • kraawz
    nem lesz állat,ááá... Nekem nincsenek ilyen plejáim:DD
  • soma22
    kibaszottul kurvasokat, és még annál is többet könyörögtem ennek a plejának, de ebből egy igazi gyémánt lesz:)

• kraawz
    ez így van,én is gondolkodtam,bemásoljam e :)

Idén 6. lettem csak,tavalyi 2. helyhez képest nagy visszaesés... Marad UEFA
    Mondjuk Barca is csak UEFA induló :D Szal igen érdekes bajnokság volt

Viszont BL-ben elődöntőig meneteltem,spanyol kupában szintén.
  • robotnyk
    osztalék: Ha valaki valamely társaságban tulajdoni részesedéssel rendelkezik, akkor jogosult arra, hogy a társaság adott időszakban elért eredményéből (nyereségéből) tulajdoni hányadának arányában részesedjék.
  • zaki
    Eladtam pár kulcsjátékosomat, de nagyon megszedtem magam. Majd nyomok egy képet az a jelenlegi anyagi helyzetemről.
    Jővőre remélem építenek már egy új stadiont, bőven 100m font felett lesz az egyenlegem... :)
  • Zsolti9014
    A bajnokságban feljöttem a 2. helyre, 3 pontra vagyok a Fehérvár mögött. Idegesítő meccsem volt a Tatabánya ellen, 2-0 volt oda a félidő, úgy hogy 2-t lőttek össz. kapura. A vége 3-2 ide!

Itt pedig eddigi legjobb eredményem (igaz csak barátságos):
  • zaki
    Máris jobb kedvem lett... :D
  • DaMarcus
    hi
    Zaki nekem a Man city-vel osztaléknak levettek 30m fontot, és összesen egész évebn szűk 5m-val dobtak meg
    ráadásul nekem nem volt 100m-s egyenlegem csak 70-s :)
    és akkor felteszem én is a költői kérdést: "mire megy el az a 30 millió font, amit levonnak szezon elején osztaléknak?" :D
    Zorrobomber a sunderland-nél van egy kapus (Darren Ward) aki nálam képes 3 helyzetből 4 gólt kapni :D
  • zorrobomber
    lemaradt:
  • zorrobomber
    lesérült az 1etlen épkézláb kapusom, a nyomoronc cserekapus helyett inkább beraktam egy ifit:
    [imgw]http://images.netbag.hu/20070722/1185129578843.jpg[/imgw]
  • zaki
    De hát nem is vagyok adósságban... Mind1. Úgyis visszajön a pénz többszöröse.
  • kraawz
    detto

Úgy döntöttem,hogy lemondok valszeg UEFA-indulásról is. Maradék meccseket leszimulálom BL-visszavágón kívül. Aprópénzért nem fárasztom a játékosokat,20k-s stadion meg nem hoz pénzt.
  • Fyrex
    feltételezem adósság törlesztése
  • zaki
    Scoutot én is évente 2X használok, július, és január elsején... :P
  • kraawz
    Najó. Barca elleni BL elődöntő 1meccs itthon , Pamplonaban.

48 perc alatt 4(!) emberem sérült meg,így talán vagy 10 sérültem lehet a 23 fős keretből. Aztán büntetőt kapnak blblblblalal

A lényeg 2:1 oda...
  • kraawz
    ugye te véletlenül sem a magyar bajnokságban tolod ? :D:D:D:D
  • kraawz
    Sikerült leigazolnom Frágat. Most el kéne döntenem,hogy ő lesz a kezdő vagy Almunía. Szerintem Fraga... Abiltyt majd nézek nyáron,mostanában évente 2x ha használom scoutot.

Viszont nyárra remélek vagy 10-15euro átigazolási pénzt... Augusto Fernandez vagy Santi Cazorla jönne belőle... Csatárt nem akarok már venni,megvárom azt az 1 évet,még beérnek a sajátjaim.
  • zaki
    Ehh, kapok tőlük 1-2 milliót, és levesznek 10-11-el, értik a dolgukat, az biztos... :xd
  • soma22
    a részvényeseidnek megy el, akik év közben tolnak pénzzel
  • zaki
    Ja, és mire megy el az a 11 millió font, amit levonnak szezon elején osztaléknak?
  • kraawz
    :D:D:D:D:D:

Tud szögletet rúgni meg nagyot dobni. Ennyi erővel igazold le Fazekast ,aztán jólvan :D:D:D
  • soma22
    én is utálom ezeket. megyek gyorsan szkutba aztán látom hogy 100paja sincs ezeknek, néha még sokkal jobb is van és ki sem emeli.
  • zaki

Ezen úgy felb@szom az agyam... Hol szupertehetséges ez? Ez maximum szórólapozásban szupertehetséges, vicc az egész, hogy fullon van minden edzés, utánpótlás, és ilyen mozgássérültek kerülnek ki az akadémiáról...
  • kraawz
    0:0 val továbjutottam :)

Osasuna:Barcelona illetve Chelsea:MU
    Bajnokságot és a jövőre való BL indulásról már le is mondtam szinte.
  • soma22
    vagy tn-es képet linkeljünk:)
  • Fyrex
    gratulálok mindenkinek

DE! lécci kicsinyítsünk már 750re, igazán nem tart semeddig
  • soma22
  • kraawz
    perszeképlemaradanagyörömben

• kraawz
    Hát ezt még nekem is fel kell dolgoznom... Kicsit hadd írjak a meccsről :D
    Ugyanaz a taktika... Ricardo ugye alapkapus. Ion Echaide u20as bal védő,aki néha játszott ha nem volt védőm . Hát mostsemvolt. Digard és Mourabet állandó középső védelmem. Jobb védőm eltiltva, Dor Malul jött,aki idén 3x lépett pályára...Rafina B csapatos 18 éves brazil,sosem játszott felnőtt keretben. AMCt játszik,most felnyilazott ML volt..José Sosa és David Lopez alapember.Hector Font és Patxi Punal csereemberek,idén összesen nem játszottak 10 meccset.Diaby szintén B csapatos 20 éves támadó,aki sohasem játszott még tétmeccset felnőttcsapatban. Ésezlet ...
  • kraawz
    Kis nosztalgia :P

• kraawz
    Ami lemaradt
    Guardado - 1.7M euro volt
    José Sosa - 775e euro
    Raúl Garcia ugye saját nevelésű játékos.

Most nézem van egy generált játékos aki régi játékomban is bennevolt. Akkor csatárnak generálta a gép , vmi 180 PAval Isaac Alacroón Garcia néven. Most van egy uilyen nevű játékosom uazzal a képpel,csak védő és -1 PA kb. :D
  • kraawz
    Na őket hármójukat hoztam. Még itt van David Lopez,akinek fél év kellhet. Digard és Mourabetnek is kell 1 év,Tamuznak és Doudinnak is,de tarcsimban a Whelan-Diaby duó 1-2 év múlva beér és akkor ők mennek... Szal ők ketten vannak csatársztárok,akik nemsokára beérnek,talán 1 szezont még tarcsiban fejlődnek. Dor Malul is szépen fejlődik,rajta kívül van még 2 17 éves wonderkidem:P

• dalackraul
    ok thx
    csak az is gáz lessz hogy sok a légiósom:)
  • soma22
    egész kellemes meglepetés.
    egyébként ha figyeli az ember a megfigyelők ellenfelekről alkotott képét észrevehető hogy az összes nagy csapat védekező kontrajátékot erőltet.
    viszont ha te is azt teszed akkor váltanak, és jol összeállitott kontrataktikkal sima ügyek lehetnek a meccsek