Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó rég jártam utoljára erre, ahogy elnézem szinte az egész társaság kicserélõdött 😊 Gratulálok mindenkinek az elért sikerekhez, csak így tovább! Én jelenleg a Tottenhammel kezdtem el egy új szezont, igazolásaim: Jo (CSKA, 8,75m), Enyeama (500e) valamint tettem egy ajánlatot Naldo-ért (Werder, 4,8m+35% köv. eladás), amit még nem fogadtak el. Képeket hozok nemsoká, egyenlõre nincs nagyon mit mutatni 😊
2025
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
én a fradival
Marchionni
Gasbarroni
Ruben Olivera
Camoranesi (bár õ nem menne el sztem)
majd még nézek mást is
Hajrá Magyarország!
Így kedvenc bajnokságomban,Spanyolországban kezdtem. Nagycsapattal nem akartam lenni(Real,Valencia,Barcelona,Sevilla) kilõve. Depor nem szimpatikus sem a Betis,Zaragozaval és Espanyollel pedig már játszottak.Így maradt a Mallorca - Osasuna. Kb két hasonló szintû csapat,én az Osasunát választottam,1. évben hátha BL összejönne!
Helyrehozhatatlan hiba történt,egy file keletkezett a C:/Document and Settings/... könyvtárba. Megoldás ?
Nah kezdtem egyet a Readingel, elvileg egy jó kis masszív csapata, mondom kipróbálom. A kerettel nem volt nagy bajom, csak hiányos volt és néhol gyenge. Most már kezd kialakulni a csapat, de még a jobb kp az üres. Tudnántok vki ajálani arra a posztra??? van 8mill fontom.
Képeket is majd hozok.
RIP Antonio Puerta!!!!
Soma te mutattál szpari verést én mutatok neked chelsea verést 😄 :

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Telere meg egy csatart szeretnek es nagyon jo. Gondolok itt Fred,Huntelaar és társaira.Mondjuk lehet Torresre vagy Villara vagy Agüerora gyûjtök 1 évig.
Hajrá Magyarország!
Andrea Barzagli 7.75M euro
Francisco Guillermo Ochoa 10M euro
Még Daniel Carvalhot tervezem leigazolni,de munkavállalásit nem akarja megkapni :| Ja és még César Delgado is kijönne pénzembõl,velük most tárgyalok.
Potom pénzért jött Dalla Valle,Benoit Costil,Charles-Andres Doudin és Lucas Trecarichi. Ennyit tervezek elsõ évre,ha AMLre nem jön Carvalho,akkor Ben Arfat probalom majd csabitgatni.
#111071: Ajánlani tudom Didier Digardot és Roberto Alvarezt.
Montella ugye kölcsönben van itt év végéig, de közben csatárposztra megszereztem Vierit vmi 500 ezerért, meg a Juve nagy tehetségét Paoluccit.
Hajnalnak még nem igazán sikerült beilleszkednie.
Claus Jensen nem hajlandó hosszabbítani, és nem is tudtam télen eladni, viszont Zat Knight, aki szintén nem akart új szerzõdést, és kijelentette hogy távozni akar, 5 millióért (nagy része részletre) elmegy év végén a Sampdoriához.
Védõ kell még valami jó és olcsó. Vanden Borre alapból 1,4 millió lenne, de 3-ért sem engedik el.
Hajrá Magyarország!
majd jövõre
kemenes helyére mindenképp kell egy kapus mert semmit nem ér, a védelem meg elég rövid, de nb2höz elég lesz😊
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
amúgy sok sikert!
amúgy sok sikert!
rájöttem,h a szûrõs játékot nem nekem találták ki,úgyhogy 4-4-2-ben kéne majd vmi alkotnom,de most az utóbbi két meccsemet 1-4-1-1-3-ban játszottam,igaz,h nyögvenyelõs játékkal,de ér vmit,ez persze csak egy átmeneti felállás(amíg fel nem épül Boa Morte és Ruthledge)
ReaL MaDRid x siempre
ya,és tuti,h nem az edzéssel van a hiba
ReaL MaDRid x siempre
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
De van ezen az oldalon több is.
Hajrá Magyarország!
Kezdtem egyet a Liverpoolal. Rengeteg pénz van igazolni,egy jó csatárt és egy AMR/AMlt szeretnék igazolni 35M eurobol. Meg Mascheranot kellene még véglegesen megvenni.
Le is csúsztunk a 6. helyre egy vereségsorozattal, de most visszajöttünk a 4.-re, igaz a mögöttünk állónak csak meg kell nyernie az elmaradt meccsét. Mindkét kupából (Liga és FA) kiestünk sajnos.
Viszont a Manchestert másodszor is megvertük:
Németh Henry (16 gól) mögött 14 góllal 2. a góllövõlistán, McBride (13 gól) harmadik.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
újat kezdtem fradival, méghozzá olyan elhatározással, hogy csak magyarokkkal fogok foglalkozni, lazicsot már ki is pasztam😊
Damarcus:valoban nem cseszi el a mentést, de az adatbázisa marad a régi szal akkor érdemes peccselni, ha uj gammát kezdesz
szóval érdemes feltenni és nyugi hunbasser, nem romlik el a mentésed 😊
most nem jön be az az oldal :S
sztem a patchnek semmi köze hozzá,csupán az van,h te pár hét alatt megtaláltad a megfelelõ taktikot megfelelõ csapat/játékos utasítás(okk)al,én meg itt szenvedek másfél éve.mentségemre szóljon,h fm 2006-al csak 2 meccset játszottam,2007ben meg Marseillel toltam le vagy 10 meccset,szóval,én még most is tapasztalgatom az fm-et,eddig kimaradt az életembõl 😊 de majd csak belejövök
ReaL MaDRid x siempre
Hunbasser: azt hiszem én rájöttem, miért megy ilyen jól ahhoz képest hogy Fulhammel vagyok: Nekem 7.0.2 patch van vmi + adatbázisfrissítéssel. Lehet hogy ez befolyásolja azt is pl. hogy te 17. vagy, én meg 3. (Igaz, így nekem nincs Boa Morte). Németh viszont házi góllövõlista elsõ helyén van.
(ja és nagyon jó ez a képfeltöltõ, tudom, már itt van pár hete, nem most vettem észre, de most azért leírom h tetszik)
Hajrá Magyarország!
Ben Haimért keveslik a 3,2 M-t(2,6 M az értéke),igaz,h majdnem a felét részletekben fizetném ki -.-
1,8 milla van,a vezetõségben válság(nem értem,h lehet összehozni több mint 1 M veszteséget havonta,ha nem is igazolok 😮O a vezetõség folyamatosan sajnálatát fejezi ki,ami miatt ilyen szarul állunk anyagilag,szóval vmit õk kavarnak)
szóval,1,8 M-bõl kéne vennem egy nem öreg és nagyon jó védõt,de nekem kész játékos kéne,nem olyan,aki meg 1-2 év múlva jó lesz :\
szóval,lesz keresgélés rendesen(jó lenne 3 M-ért eladni Némethet,mert már 2,9 M az értéke.gyorsan átadólistára is tettem)
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
közben itt egy eredmény az 5.helyen álló Tottenham ellen,egyik szemem sír,a másik nevet.ugyan 1-1 lett,de 1-0-ra vezettünk,és ez a gyõzelem kellett volna,mint az a bizonyos falat kenyér,viszont 10 emberrel meg mégsem rossz egy Tottenham ellen úgy,h 5 meghatározó játékosom is megsérült :\ és így megint visszacsúsztunk a 17.helyre 😞((
komolyan gondolkodom rajta,h szezon végén otthagyom a Fulhamet,és rástartolok egy megüresedett manageri posztra vmelyik bajnokság elsõ osztályában.
ReaL MaDRid x siempre
Még megvan a 3. hely de elõttem 2-en kevesebbet játszottak. Az Arsenalt persze most már nem tudtam megverni, meg a Sheffieldtõl is kikaptunk, ez a két meccs volt áramszünetes. Ezután jött egy jó széria, + 500 ezer euróért jön Hajnal a téli átigben. Megyek folytatni.
Hajrá Magyarország!
ReaL MaDRid x siempre
próbálom vmelyest felrázni:
képeket nem hoztam,mert nagyon siralmas a helyzetem a Fulhamnél,a 6 meccses nyeretlenségi sorozatomat most szakítottam meg a Portsmouth ellen egy 1-0-al...de tényleg,olyanok voltak,h 0-2-rõl kiegyenlített az ellenfél,meg ilyenek,nagyon ideges voltam az utóbbi idõkben.
a mostani meccs elõtt a 17.helyen álltam 😞(( most a 13.-on
közben Németh értéke már 2,8 M € 😮O úgy,h ebben az idényben még nem is játszott,most is sérült volt.apropó sérültek:Boa Morte amint felépült sérülésébõl,egybõl le is sérült megint :c sérült Routhledge,most lesérült Diop is,egy szóval:[email protected]áadásul minõségi cseréim sincsenek középpályára,no,majd vhogy megoldom :S
7 csapat is 5 ponton belül van tõlem,köztük páran már több meccset is játszottak,mint én,matematikailag két forduló múlva akár a 6.helyen is lehetek -.-
de nehéz lesz :S és cél az uefa kupa helyezés
ReaL MaDRid x siempre