121242
Football Manager
  • Fyrex
    2 DMC 2 WINGER ?
  • kraawz
    grat :)
    Én gammámban EBn is Vonk védett :O

Gyorsan lepörgetem 1.5 hónapot,aztán bemutatom 3 végleges keretemet.
  • Gunnersboy
    bajnokságot megnyertem, utolsó fordulókban a b csapatot játszatom, nemrosszak ők sem :)

és aki gólszerző lemaradt az még Maduro (61)
  • zaki
    Kizárt, hogy eljönnének... :D
  • kraawz
    hallod. Egy Villaért Torresért ajánlj már be vagy 100 millió fontot.
    Aztán szerződésben mindent maxra tegyél. Már 30 felett lehetnek, Villa bőven,kiv. vok elfogadják e :P
  • kraawz
    Nem veszem gyanúsítgatásnak nyugi. Én sem tudom hogy :D
    Spanyolok épphogy tobábbjutottak 2. helyen , erre jött egy felkérés.

Viszont Milan 33M eurott beajánlott Raul Garciaért,már csak a szerződést kell elfogadnia...
    A Manchastertől 37M eurot kérek Guardadoért,szerintem ők is megadják.

Új taktikomban úgysincs helye se AMCnek.se MCnek,szal Raúl Garcia nem kapott volna helyet :(
  • Fyrex
    [loading last savegame]

[mellesleg ő is spanyol szövetségi kapitány]
  • Fyrex
    EB negyeddöntő előtt?! azt hogy?! nem gyanusítgatás v bármi, csak egyszerűen nemtom felfogni :|

ek üdv mindenkinek és gratulálok
  • zaki

• kraawz
    Az mitől van hogy eltűnt a finance ablak? Azt írja nem elérhető. :DDDD

Kezdek orrba szájba igazolni,hátha engedi :D:D:D:
  • totti10
    másik ágon a messina kiverte az intert:DDD

• totti10
    olasz kupa elödöntö 2.meccs

• totti10
    olasz kupa elödöntö 1 meccs

• kraawz
    Na úgy látszik meglesz Pato :) Már csak szerződést kell elfogadnia. 17.5M euromba került,Augusto Fernandez már aláírt,ő 7.5M euroba fájt. Pár ifi és kész. Viszont idén benne kell már lennem a bajnokság első 4 helyezete között,vagy csődbe megyek sztem. :D
  • DaMarcus
    több mint a semmi és ez a stadionra is igaz, leglább így nem lesz drága a bővítés :)
    Zaki az olympiakos-ban nézd meg nery castillo-t (ha még ott van), nincsenek nagy adatai, de nálam is az MU-ban jól nyomja :)
  • kraawz
    Spanyolország:Anglia 3:3

Büntetőkkel: 1:3
    Azért 4 büntetőből egyet tudtunk belőni...
  • kraawz
    Ja és válaszhattam fizetési keretet 800k-tól 1.3M euroig. Választottam egy 875k-t és kapok mellé 29M eurot igazolni. Mer eladtam Webót így kereken lesz 30 millióm. Csak a számla bírja.

Ja és bővítik a stadionom kemény 721,de leírom így is mert akkora szám. Hétszázhuszonegy férőhellyel. Hihetetlen
  • kraawz
    Felkértek spanyol szövetségi kapitánynak az EB negyeddöntő előtt. Az ellenfél Anglia. Ha megnyerem EBt akkor maradok :)
  • zaki
    Vicces, hogy az 1ik játékosomért bejelentkezett a Milan, kértem érte 5m-t kp-ban, elutasították, viszont az Olympiakos kölcsönvenné 1 évre, és kapok 5m-t... :D

Időközben mexakadt az átigazolás, mert túl sok nem EU-s van az Olimpiakos keretében... :c
  • kraawz
    Grat zaki :)

Én egy dolgot nem értek. Osasunaval mar 30. vagyok klubranglisltán,talán 60 helyett jöttem fel 2 év alatt. Ami a lényeg,a rep-em folyamatoasn nő. Már 7800 körüli,nemrég még csak 7200s volt. Akik magyar csapatokkal tolják,gondolom BL részvétellel nekik is rohamosan nő REP. Ez azt jelenti,hogy egy idő után már kellene lennie olyan REPnek,hogy nagy plejákat is el lehet hozni... De nem így van. Lenne vmi max rep ??
  • zaki
  • zaki
    Htx... Aztán kölcsönadtam az 1ik középső védőmet is, érte 2.5m-t kaptam... :D
  • dalackraul

óóó már megint meglátszik hogy a juventus volt az ellenfél:)
  • dalackraul
    Fradi-Juventus 0-1 visszavágó holnap jó8 mindenkinek
  • Squizzi
    ennyit egy kölcsönért ? :D , ez kicsit valóságtalan nade ez mindegy , GRAT
  • dalackraul

ááá ilyen nincs már megint nem lessz uefa kupa:(
  • DaMarcus
    nem feltétlen a R.Madrid-nak is az Espanyol a fiókcsapata...
    Kraawz Pato-t mindenképpen vedd meg bármennyi is egy állat én már megvettem és 10 meccsen 15-t rúgott a PL-ben ami nem rossz egy 18-19 évestől
    am meg a B vagy C csapatba nevezhetsz EU-sokat legfeljebb onnan játszatod én is ezt szoktam spanyolországban :9
    youtube-n nézz Pato-ról videót ;)
  • 5w0rdf15h
    akkor megszűnik a kapcsolat mivel csalás lehetősége áll fenn szerintük :D
  • zaki
    Ha létrejön az üzlet, ő lesz aki a helyén fog játszani, most hozom fel a tarcsiból:

• zaki
    Aztaqrva... :DDDDD

• kraawz
    jógammát jóéjt mindenkinek

végre beszerelték klímát,lehet aludni
  • Fyrex
    nekem sem sikerülhet minden xD
  • Fyrex
    fu nemsámli a kisfiú :P

grat hozzá
  • szehi
    azt hogy tom megoldani hogy tudjak igazolni u-18-as brazilt?
    mert nem engedi a gép
    help!!!!!!
  • dalackraul
    Az meg micsoda hogy a "a helyi tanács nem engedi a terveket"
    "Az ellenzék heves tiltakozása miatt a helyi önkormányzat visszautasította a klub álltal benyújtott stadionfejlesztési terveket" :(
  • kraawz
    Nem feltétlen. Én már kaptam olyan üzenetet,hogy a csalás gyanúja ne merüljöjn fel a 2 klub között,ezért megszakítják a kapcsolatot.

Kinéztem magamnak 3 pleját. Leonel Nunez (3M euro körül lehet) AM/F C. Talán 137/155-ös de értékei alapján 170 abilytit rámondanék simán. Aztán Alexandre Pato ( ár jókérdés ) és Agusto Fernandezt AMR( 7.5M euro) Remélem kettőt meg tudok venni közülük. Igaz 2 argentin 1 brazil... Szóval nem nagyon fogom majd tudni őket benevezni... Fraga Guardado Nekounam ... már megvan a 3... Guardado mondjuk 2 éve játszik,valszeg megkapja spanyol állampolgárságot,Nekounamot ki tudom hagyni taktikámból,bár nem szívesen teszem...
  • zaki
    Engem már egy párszor eltiltottak... :P
  • zaki
    Ehh, ez kellemetlen.
    Nálam nem gond a bajnokság, csak a nemzetközi porondon kéne javítani... :(
  • zaki
    Felvettem a kapcsolatot a BKV Előrével, az lesz a fiókcsapatom, küldöm majd oda a fiatal tehetségeket ezerrel, mi van akkor, ha megnyerik a 2. osztályt, akkor játszhatunk együtt az első osztályban? :)
  • zaki
    Most volt vége a 2014-es VB-nek, pár edzőt kirúgtak, jelentkeztem is szövetségi kapitánynak, a csehek felvettek.
    Azért az nagyon lol, hogy kb 5-6 éve kirúgták a nigériai kapitányt, és azóta nincs kapitányuk, és ott van a munkák-nál még mindig a "jelentkeztél" felirat... :DDDDDD