Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
más:
Csodálatos, lehengerlõ mérkõzésnek lehettünk tanúi mi, akik kilátogattunk a Sóstói úti katlanba, ahol 729 õrjöngõ nézõ elõtt játszott a listavezetõ és a második helyezett. Az utolsó pillanatig öldöklõ küzdelem folyt a küzdelem, de a két gigász nem bírt egymással a mai napon...

pl mit akar már Pembridge a 30 akárhány évével,meg Acuna a 35 évével ? :\
meg az is jó,amikor mondják,h menni akarnak,azt felteszem õket átadólistára,és a kutyának sem kellenek
ReaL MaDRid x siempre
ha beledöglök, akkor is feljuttatom ezeket a nyomoroncokat
Andorka õsszel lõtt 19 gólt, tavasszal 2õt, utolsó 4 meccsén 6ossakat csak úgy produkálta, megbüntetem, erre még neki áll feljebb+még aszongya nekem hogy hátõkéremszépen ideges mer nyomás alatt áll ésaz olyan rossz nekije szegénykének!!!!!!!!!!!!! <#boxer>#boxer><#violent>#violent><#boxer>#boxer><#gun>#gun>
1ébként sovány vigasz, hogy nálam már csak a fradi szenved el égõbb vereségeket ugyhogy még mindig 8 pont az elõnyöm
csak így tovább! 😊
képméretet meg vedd kicsit összébb,ahogy a többiek is,vagy pedig banner alatt lévõ képfeltöltõvel töltsd fel a képeket
ReaL MaDRid x siempre
Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
kicsit átigazitgattam januárra a keretet, Tóth Norbi kicsit sokat keresett, érdeklõdtek is iránta, nem is fiatal, eladtam, középen jól állok játékosokkal, eladtam zabos-t is, belõlük bejött 220ezer euro.
Baloldalt TN pótlására jött Vayer(bár persze nem õ volt az elsõszámú jelölt), 6kért jött Kerényi Gábor a Diósgyõrbõl, és a kapuba ingyen Kövesfalvi. Nem végleges a keret, még van 1-2 célpont.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
http://fmkepek.cjb.hu/gallery.php?entry=images/1183297090.jpg
itt a képek sry
Én BLbe kerülésért Benficat kaptam. Kéne a pénz,keretet elég erõsnek érzem😊