Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ne törõdj azokkal,az a lényeg,hogy te tudd magadról hogy nem csalsz<#eljen>#eljen>
püff, most egy másik fórumon is közvetetten meggyanusitottak csalással, most épp azér hogy hogy jött el hozzám Hrepka...
egyébként sztem is vicces Hrepka eligazolása, vszleg a már egyszer lentebb vázolt eset szerint elkezdett hupákolni hogy menni akar, Mtk-nál beleegyeztek, raktak rá egy 200,000es asking price-ot asztán én meg lecsaptam, ennyi a sztori
egyébként sztem is vicces Hrepka eligazolása, vszleg a már egyszer lentebb vázolt eset szerint elkezdett hupákolni hogy menni akar, Mtk-nál beleegyeztek, raktak rá egy 200,000es asking price-ot asztán én meg lecsaptam, ennyi a sztori
hmm, asszem függõ vagyok, reggel meló elõtt még lenyomtam az uccsó barimeccsemet, ki is kaptam 3-1re a Dunaujvárostól
zorrobomber tegnap 17:46 | privát | válasz erre | #111126
tõtöm szparit, remélem ma sikerül éjfélig abbahagynom
zorrobomber ma 00:03 | privát | válasz erre | #111169
egyszerû a válaszom 😊 -> sérült
asszem ledõlök aludni, holnap hosszu nap lesz
zorrobomber tegnap 17:46 | privát | válasz erre | #111126
tõtöm szparit, remélem ma sikerül éjfélig abbahagynom
zorrobomber ma 00:03 | privát | válasz erre | #111169
VÉGE AZ 1. SZEZONOMNAK A FULHAMNÉL!
Az utolsófordulóig versenyben voltunk a 4.-ért, ahhoz képest a 8. csalódás. De Intertotó-kupában vagyunk!
Kép majd lesz
Az utolsófordulóig versenyben voltunk a 4.-ért, ahhoz képest a 8. csalódás. De Intertotó-kupában vagyunk!
Kép majd lesz
Hajrá Magyarország!
ya,és az össz igazolásom Licka és Lundekvam -.- velük még õsszel megegyeztem,Lickát azért igazoltam le,mert olcsó volt,Lundekvamot meg Boa Morte kedvéért,védõ amúgy is kell mindig.
persze,hozzá kell tennem,h átigazolni nem tudok,mert amíg el nem dõl,h marad-e a vezetõség,vagy lesz-e új tulaj,addig nem engednek igazolni :SSS
persze,hozzá kell tennem,h átigazolni nem tudok,mert amíg el nem dõl,h marad-e a vezetõség,vagy lesz-e új tulaj,addig nem engednek igazolni :SSS
ReaL MaDRid x siempre
ettõl függetlenül a rossz forma folytatódik,ráadásul a vezetõség is mérges rám kicsit,amiért jelentkeztem más klubokhoz is managernek :S
közben már voltam 11.is,most megint visszacsúsztam a 16.helyre :S
nagyon szétesett a társaság,sztem év végén lécelek.
közben már voltam 11.is,most megint visszacsúsztam a 16.helyre :S
nagyon szétesett a társaság,sztem év végén lécelek.
ReaL MaDRid x siempre
muszáj
jah, hozzáteszem, Ujpest 2. osztályú 😊
jah, hozzáteszem, Ujpest 2. osztályú 😊
Nem is értem kire gondolt McFrost(mmint hogy kit nem lehet megvenni 2. osztályba), Andorkát?? Egy másik 2. osztályú csapatból? tyûha Vagy Oláh Lórántot? OK, irl elég hûséges, de itt úgy tûnik nem, pont. Fölösleges belemenni egyszerûen a témába.
Inkább berakom a külföldi szerzeményem, bizom benne hogy zsír lesz:

Inkább berakom a külföldi szerzeményem, bizom benne hogy zsír lesz:

elsõ bari meccsen a Haladás megvert 2-0ra, nb1ben ofkorsz bentmaradás a vezetõség elvárása
igazolások:
8 játékos elment, aki említésre méltó az Madar és Montvai
így tervezem a kezdõcsapatot:
igazolások:
8 játékos elment, aki említésre méltó az Madar és Montvai
így tervezem a kezdõcsapatot:
Osasuna:Getafe 1:0 (70 perc 10 emberrel 10 perc 9el)
Athletic😮sasuna 3:4 (Llorente 3)
Osasuna:Lyon 4:5 ( 82 perc emberthatrany,Fred 3)
Athletic😮sasuna 3:4 (Llorente 3)
Osasuna:Lyon 4:5 ( 82 perc emberthatrany,Fred 3)
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
csak úgy benéztem ide és szeretném megtudni: HONNÉT VANNAK ILYEN JÁTÉKOSAID??????
tutira csalsz , nem vitás!
tutira csalsz , nem vitás!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
ez remélem csak tréfa, hogy a 38 éves Kövesfalvi nem akar 1 éves szerzõdést kötni csak 2 éveset...
meccs elõtt lehetett tudni hogy fradika ezúttal nem botlott, összes plejám poor, very poor morállal melegített meccs elõtt. 4 meccs van hátra, 5 pont elõnyt kell valahogy megtartani...
a meccs:
táltos effekt, bedarálás, mák, ahogy tetszik, a lényeg hogy ez nagggyonnn kellett igy a hajrá elõtt
a meccs:
táltos effekt, bedarálás, mák, ahogy tetszik, a lényeg hogy ez nagggyonnn kellett igy a hajrá elõtt
Pár meccs. BLbe vezetõ út meg bemelegítés bajnokságra.
Ezen én is meglepõdtem viszont

Ezen én is meglepõdtem viszont

Loki szinte minden evben odajut,nalam most csapta szet oket a Fehervar.
A remenyhal meg utoljara 😊
Na nem offolok tovabb,sok sikert a feljutashoz!
A remenyhal meg utoljara 😊
Na nem offolok tovabb,sok sikert a feljutashoz!
najó természetesen az alábbiak nagy részét idegbõl irtam 😊
mostantól:
kupa:
Pécs - Nyíregyháza 1:0
kiestünk az elõdöntõben
mostantól:
kupa:
Pécs - Nyíregyháza 1:0
kiestünk az elõdöntõben
En melozom,es kozben jokat rohogok.Azt teszel persze amit akarsz,de eleg szorakoztato olvasni a szenvedest ahogy eloadod 😄
(sry)
(sry)
Vannak durva hullamvolgyek a jatekban,ne add fel!
Az en legszebb esetem amikor 1-0 ra kikaptam ugy hogy kapura sem rugott a vegig bekkelo ellenfel,en meg kb 20x.
Es volt egy rossz hazaadas,amit szepen benezett a kapus.Ird es mondd 0 kapura,0 kapu fele tarto lovesbol siman kiejtettek vmi kupabol 😄
Azota inkabb csak olvasom a forumot,jatekkal ritkan idegesitem magam.
Az en legszebb esetem amikor 1-0 ra kikaptam ugy hogy kapura sem rugott a vegig bekkelo ellenfel,en meg kb 20x.
Es volt egy rossz hazaadas,amit szepen benezett a kapus.Ird es mondd 0 kapura,0 kapu fele tarto lovesbol siman kiejtettek vmi kupabol 😄
Azota inkabb csak olvasom a forumot,jatekkal ritkan idegesitem magam.
háát, nemtudom meddig birom
kupa:
szpari-pécs meglepetés: 0:0
kép fölösleges, volt 2 kapuralövésem osz csõ
meccsembere a szünetbe lecserélt Montvai, õ volt az a szerencsés akinek sikerült a kapuralövés bravúrja...hozzáteszem a Pécsbõl ez senkinek nem adatott meg
kupa:
szpari-pécs meglepetés: 0:0
kép fölösleges, volt 2 kapuralövésem osz csõ
meccsembere a szünetbe lecserélt Montvai, õ volt az a szerencsés akinek sikerült a kapuralövés bravúrja...hozzáteszem a Pécsbõl ez senkinek nem adatott meg
nyugi haver😄
[ õ is nyiregyi ]
[ õ is nyiregyi ]