Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Vagy esetleg Pogacsics lehet jó a ZTE-bõl. (nálam elég jóra generálta a játék)
Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !
ReaL MaDRid x siempre
nalam Hamar Sopronba kirobbanthatatlan volt csak ugy adta a gólpasszokat
Kiss meg 7.20at teljesitett
ReaL MaDRid x siempre
Hajrá Magyarország!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
elõbbi meccsen 25-ról olyan filót lõtt,majd beszartam(magyar játékostól azért meglepõ -.-)
meghívtam az mtk-t barimeccsre,jönnek is,12K várható bevételem lesz a meccsbõl,meghívtam még az újpestet és a fradit is,debrecen nem akar jönni 😞
ReaL MaDRid x siempre
Keno,Toth Norbi,meg asszm Regedei is.NB2-be kivaloak 😊
az amatõr nagykanizsa levert 4-1-re :SSS persze akkor még nem volt Kenõ,meg az volt az elsõ meccsem,és 60 körül volt minden játékos kondija(elvétve 70)
ReaL MaDRid x siempre
7.00-val vagy 7.01-es patchel biztosan nehéz leigazolni,de 7.02-ben szabad,nem tudom,h miért mondják csalónak azt,aki leigazolja pl õt.
ReaL MaDRid x siempre
1200-at tudtam csak neki ajánlani,õ 1700-at kért.most akkor rám is mondjátok majd,h csítelek? :\
ReaL MaDRid x siempre
szabad játékosokra hajtok most
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
most árultad el magad,hisz barca topikba "õ" is jár(t),egészen stoner megjelenéséig -.- na hagyjuk,ha válaszolni akarsz,akkor azt az offtopicban tedd meg
1000 bocs az offért
ReaL MaDRid x siempre
(bocs az offért:/)
én most jegelem egy kicsit a Fulhamet,amíg nem kapok vmi újabb ihletet,és reggel kezdtem egyet pont a dunaújvárossal 😄 (véletlen egybeesés,h pont tõlük kapott most ki zorrobomber)
tegnap egy jóbarátomnál mutogattam az fm-et,és elõször az újpesttel kezdett,és kedvet kaptam a magyar bajnokságot,és úgy érzem,elég kihívás lesz benne,a média a 7.helyre várja a csapatot,lóvé alig van,én meg úgy gondoltam,h megpróbálom.
tapasztalatszerzésre mindenképpen jó lesz,megpróbálom leigazolni Kenõt -.-
ReaL MaDRid x siempre
#111188: mér pont talicskabá?