Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunnersboy
grat, igenjó vagy 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

soma22
ennyi volt az nb2remélem ennyire könnyû lesz az nb1 is😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

soma22
nem kellett egy teljes idény, és az egyenleg +175ezer:

soma22
elsõ év, csak magyar játékoskeret:

McFrost
Kovács Attila

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

soma22
hát sajna mind harmatgyengék. esetleg királyt tudom leigazolni ingyen ha feljutok nb1be

Szûcs Lajos nem lehet rossz a játékban mert volt hogy olasz elsõ osztályú csapat igazolta le Pápáról.
Vagy esetleg Pogacsics lehet jó a ZTE-bõl. (nálam elég jóra generálta a játék)

dartonita
Kapus?Hmm Hajdu Ati,Vezer Adi(bar o sosem volt nalam),Nemeth Gabor(Vasas).Persze Szucs Lala is remek,de erte eleg sokat szoktak kerni.

soma22
azért valamilyen épitõ jellegû ötlet jöhet

na szoval ez lenne az én problémám hogy ez a panel bent van vki nem tudna segiteni . Kössz hunbasser , az volt a baj hogy bemásoltam de irtam is utána thx

Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !

soma22
kizárva

hunbasser
😄DDDDDdddd

soma:igazold le Királyt -.-

ReaL MaDRid x siempre

Akkor marad Tim Howard 😄

soma22
én kapusgonddal küzdök. értékek és scout szerint Kemenes jó lenne, mégis kapja a potyákat, nem is kicsiket, és nem is megbizható a teljesitménye. rajta kivül meg nincs magyar kapus aki jo lenne, de megfogadtam hogy csak magyarokat igazolok.

hunbasser
Kiss egyelõre nem akar jönni,dobtam neki még egy ajánlatot,Hamar meg nem túl acélos :SSS

ReaL MaDRid x siempre

soma22
kiss beszt

Ars3nal
krat

nalam Hamar Sopronba kirobbanthatatlan volt csak ugy adta a gólpasszokat
Kiss meg 7.20at teljesitett

hunbasser
alakul

kösz,Ars3nal,megnézem õket is

ReaL MaDRid x siempre

Ars3nal
meg Kiss Györgyöt is

Ars3nal
Hamart lesd meg

hunbasser
nálad most mennyi Németh értéke?

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
megfogadtam tanácsod 😊 bejelentkeztem Tóth Györgyért,Hanákért,Bitáért és Kócziánért.ha ebbõl kettõt elengednek,már elégedett vagyok.

ReaL MaDRid x siempre

Zsolti9014
Fulhambe én is akartam, de inkább elment vmelyik magyar csapathoz (talán Sopron), megvettem helyette Németh Krisztiánt, aki 18 góllal 4. lett a Premiership góllövõlistáján, úgy hogy 3x volt sérült 2-3 hetekre. 😄DD

Hajrá Magyarország!

McFrost
PSE-bõl vegyél kölcsön

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

hunbasser
már látom,h Keneseivel lesznek durvulások 😄

elõbbi meccsen 25-ról olyan filót lõtt,majd beszartam(magyar játékostól azért meglepõ -.-)

meghívtam az mtk-t barimeccsre,jönnek is,12K várható bevételem lesz a meccsbõl,meghívtam még az újpestet és a fradit is,debrecen nem akar jönni 😞

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
kösz,õket is megnézem 😊

ReaL MaDRid x siempre

dartonita
Sok playa van free transferen a 7.02-ben.
Keno,Toth Norbi,meg asszm Regedei is.NB2-be kivaloak 😊

hunbasser
kicsit vicces nekem ez az nb2 😊

no,itt a második barátságos meccsem,Kenesei elsõ meccsén beköszönt kétszer is.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
amúgy harmatgyenge ez a Dunaferr :SSS

az amatõr nagykanizsa levert 4-1-re :SSS persze akkor még nem volt Kenõ,meg az volt az elsõ meccsem,és 60 körül volt minden játékos kondija(elvétve 70)

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
thx 😊

7.00-val vagy 7.01-es patchel biztosan nehéz leigazolni,de 7.02-ben szabad,nem tudom,h miért mondják csalónak azt,aki leigazolja pl õt.

ReaL MaDRid x siempre

dartonita
Aaaaaaz igen!
Plane hogy a Charltont utasitotta el.
Szep😊

hunbasser
kész,meg is van,a 10-es számot kapta.

szabad volt egyébként

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
csöppet meglepõdtem 😄DDDDDDD

1200-at tudtam csak neki ajánlani,õ 1700-at kért.most akkor rám is mondjátok majd,h csítelek? :\

ReaL MaDRid x siempre

az a baj, hogy több képet akartál egyszerre...

hunbasser
hülye voltam,amikor már csak Kenesei leigazolásának gondolata az eszembe jutott -.- nem tudok neki annyi fizut adni 😄

szabad játékosokra hajtok most

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
addig megvan,amíg betallózod a képet.szóval,amikor rányomsz a képfeltöltésre,utána kapsz egy forrást,tagekkel,azt csak simán bemásolod ide.egy hsz-be csak egy képet tudsz rakni

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
háháá,9K € átig.keretem van <#vigyor1>

ReaL MaDRid x siempre

nem tudok ezzel az uj képfeltöltéssel képet rakni , a kódót hova kell , mert sem itt a szövegben , sem a "Kép BEszúrása"-ban sem mûködik<#boxer>

[/url][/img]

Üdv ! Nagyon megtetszett ez a 2. osztály vmelyik csapattal kezdek egyet , de lenne egy kérdésem van az Aqua skin , tetszik de van egy hibája , van benne egy "skinner panel" és nem tudom kiszedni 😮 , vki nem tudja hogy hogy leeht ?[/url][/img]

hunbasser
ilyen McFrostosan:"nem kell a púder"

most árultad el magad,hisz barca topikba "õ" is jár(t),egészen stoner megjelenéséig -.- na hagyjuk,ha válaszolni akarsz,akkor azt az offtopicban tedd meg

1000 bocs az offért

ReaL MaDRid x siempre

te is ezzel jössz,mostmár fejezzétek be,ki az a talicska?linkeld már be az adtlapját
(bocs az offért:/)

hunbasser
nézd,én azt mondom neked,h szép volt,nem könnyû ezzel a csapattal,fõleg,h nincs olyan sok minõségi játékos,a védelem jónak nem is mondható,és sok pénz sincs,tehát nagy sztárokat sem lehet nagyon igazolni.

én most jegelem egy kicsit a Fulhamet,amíg nem kapok vmi újabb ihletet,és reggel kezdtem egyet pont a dunaújvárossal 😄 (véletlen egybeesés,h pont tõlük kapott most ki zorrobomber)

tegnap egy jóbarátomnál mutogattam az fm-et,és elõször az újpesttel kezdett,és kedvet kaptam a magyar bajnokságot,és úgy érzem,elég kihívás lesz benne,a média a 7.helyre várja a csapatot,lóvé alig van,én meg úgy gondoltam,h megpróbálom.

tapasztalatszerzésre mindenképpen jó lesz,megpróbálom leigazolni Kenõt -.-

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
ezzel arra célzott,h te vagy huntalicska,amire igen nagy az esély

ReaL MaDRid x siempre

oks,ezt megbeszéltük<#wave>

ForzaInter
merazvagy

Yo, Bitch!

nem annak szántam amire te gondolsz<#szomoru1>
#111188: mér pont talicskabá?

McFrost
nem kell a púder , lenyomtam pár szezont a PSE-vel és Oláh meg Genito még 500e fontért sem volt igazolható!

dartonita
Baromsag.Leandrot,Mate-t,Vanczakot,Rajczit,es mas valogatott jatekosokat is el lehet hozni egy ev utan siman.
Aki pedig masik kihivasra vagyik,azt meg elobb.