121242
Football Manager
  • Ars3nal
    Portugália-Magyarország 0-0
  • Ars3nal
    Rudolf 5. meccsén is gólt szerzett a válogatottban folyamatosan eddig 5/8
    jobbak voltunk, megérdemelt győzelem volt, ráadásul egy gólunkat is elvették

• zaki
    Hányszoros válogatott Van Der Sar? 140? :D
  • 5w0rdf15h
    úgy úgy nem is szabad eladni őket nálam is még ittvannak mind sőt még jöttek vissza régi Ajaxosok is :) pl Van der Sar, Van der Vaart stb :P

csak sajna Van der Sar visszavonul a nyáron 40 évesen
  • zaki
    Jah, én inkább megvárom az FM 2008-at... :D
  • JackDaniels #113385
    Azé' annyira simán nem hiszem.
  • JackDaniels #113384
    Úgylegyen.:)
  • zaki
    Sok türelmetlen megcsinálja szerintem 2hetenként... :D
    Mondjuk editorral nem nagy durranás megcsinálni... :P
  • DaMarcus
    már kiadtak egy 2007-07-07-t meg egy 2007-07-17-t is azóta nem tudom de mind csak a nagy csapatokét csinálja meg
  • DaMarcus
    sztem az de ez csak a nagy csapatok igazolásait csinálja meg, szvsz felesleges
  • hunbasser
    sztem nem.ilyenkor még mi értelme lenne kiadni egy új adatbázis frissítést?majd az átigazolási időszakok végén,de az is benne van,h tényleg egy új átig.frissítés :o
  • zaki
    2-3. hely simán meglehet, sok sikert... :P
  • zaki
    Grat! Ez vmi új adatbázis frissítés, amivel tolod?
  • hunbasser
    jó reggelt,és grat mindenkinek!
  • hunbasser
    szinte csak azokat vetted meg,akiket a klub a valóságban is megvásárolt :DD
  • kraawz
    grat jack. Könnyű csoport,sima továbbjutás szerintem.
  • JackDaniels #113374
    ...és megszületett.:)
  • JackDaniels #113373
    UEFA csoportkör kipipálva. Várjuk kikkel sorsolnak össze minket.:)
  • Fabio Capello
    üdv és grat mindenkinek
  • 0202milan
    amit már nagyon sokatoknál megfigyeltem,h alberto bueno a keretben van!ö hogy tolja??nálam egyébként asamoah gyan is fantasztikus!
  • Squizzi
    2-vel , de idén mindig cserélgetem őket : Sidibe,Michalt Tomas,Quintana,Zarabi,Gosztonyi,Leandro
  • JackDaniels #113369
    ...és nem vagy vele egyedül.:DD
  • szerezo
    Sziasztok! Tudtok nekem segíteni abban, hogy hol lehet kapni, a Football Manager 2007-et! Megnéztem a pcdome shop-ot, és a cd galaxisnál is és sehol nincs jelenleg!

Előre is köszi!
  • LasDen #113367
    mivel óly régen írtam eme nyagyszerá topikba, gondoltam megosztom veletek legutóbbi sikereimet (megint) a Reallal....gondolom gáz, hogy egy nagycsapattal tolom, dehát a sok kiscsapat után muszáj volt :D
    A játékról is essen szó. Megnyertem a bajnokságot és a BL-t. A bajnokság eléggé nehézkesen ment. A kezdeti sikerek után a Barca és Valencia rendesen helyre raktak. Mindkettő 2-0-val küldött haza. Ekkor lecsúsztam a 4. helyre, de aztán stabil 2. helyre feljöttem. Egy szenzációs véghajrával viszont az első helyre ugrottam és innen már gyerekjáték volt.
    A BL-ben nem voltak komolyabb gondjaim. Bár a csoport körben az Ajax 2x is. Utána jött a Shaktar, a MU, Barca és végül a döntőben az Arsenal. Egy kemény meccsen kierőszakolt góllal nyertem. És a végére a képek

Csapat:

BL győzelem (Bueno a nagy megmentőm):

Legnagyobb győzelem (Összesítésben 14-0 volt :D:

ha untattam vkit srry....uccse írok gyakran :D
  • Gunnersboy
    grat!
    én speciel nemunom a Fradisokat, legalább itt látok magyar sikereket nemkeveset :D

na én is megyel aludni szerintem, jóéjt :)
  • Gunnersboy
    Na jönnek megint az eredmények:)
    Jimmy Jump is befutott a pályára

• soma22
    ez viszont becsülendő!

egy kis helyzetjelentés az Üllői útról:(feltéve ha nincs tőle herótotok, hogy megint egy ftc-s)
    21 forduló után 10 pont előny a bajnokságban

és ez előtt a meccs előtt egy 4-2es idegenbeli győzelem a magyar kupa negyeddöntőjében a vác ellen.
    a visszavágót még lenyomom és megyek pihenni
  • Gunnersboy
    köszi
    ugyértettem, hogy nehezebb mint az előző szezonom, a többi élcsapat sztárokat igazolt, én inkább a csapat egybentartását részesítettem előnyben igy csak pár uj érkező volt, majd kiderül jól döntöttem e.

(vitték volna Stekelenburgot,Sneijdert,Huntelaart,Rogert,Madurot,Heitingat éshát ők meg alapemberek még:)

• soma22
    hmm, ajaxos gammákra eddig még mindent halottam csak azt nem hogy nehéz.
    sok sikert
  • Gunnersboy
    á 2 forduló utan 1 pontom van, stekelenburg lesérült és Vonk védett helyette, nemsok sikerrel...kijött 20ra elrugta a labdát ellenfélnek aztán baszott visszamenni...félpályás gollal kaptunk ki :-c most AZ ellen meg 1-1.....

namindegy remélem folytatás sikerül :) tudtam hogy nehéz lesz..
  • Gunnersboy
    :DD
  • Gunnersboy
    tohatt Lazovic, akármejik csapatban játszik mindig az ő goljaival kapok ki ellenük...kezdem unni...azthiszem megveszem azt lerakom tartalákba :-c
  • Mor3llo
    Azért Porcello is ottvan:)

Év csapatában is :
  • Mor3llo
    A tabella a legvégén:

A megérdemelt jutalom a 12.helyért:

Összeségében szvsz jó szezon volt, annál is inkább mert a legfőbb cél hamar biztossá vált, azaz a kiesés elkerülése.Ezt még rendesen túl is szárnyaltuk :)
    Freis megy vissza a HSV-be, Amedick a Dortmundba.Egyérteművé válik, hogy egy csatár, és egy középső védő mindenféleképpen kell.És szeretnék még a középpálya tengelyére is vkit venni Porcello mellé.
  • soma22
  • soma22
  • GTheo
    Tudsz dobni egy képet 08/09es igazolásaidról, keretedről? kik voltak akk a csatárjaid? előre köszönöm :)
  • hunbasser
    már kezdtem örülni,h Tomislav Bozic,ugyanis nekem van egy ilyen védőm,most vettem a nyáron
  • Mor3llo
    Az utolsó forduló érdekes helyzetet hozott ki.3 csapat volt ugyanannyi ponttal(40) a 13. , 12. és a 11. helyen.Csak a jobb gólkülönbség döntött.Eszerint a 33. fordulóban én voltam a 12. helyen -6-os, a Hannover a 13. , szintént -6-os, a 11. pedig a Schalke, -2-os gólkülönbséggel.Az utolsó fordulóban Schalke - Hannover volt.Nekem egy nagyhal jutott a végére:Dortmund, otthon.A meccs így alakult:

A Schalke-Hannover pedig 2:1 lett.Így a Hannovernak maradt 40pontja, nekem és a Schalkénak pedig 43-43.A 11.-ek ők lettek sajnos jobb gólkülönséggel.
  • soma22
    szevasztok!
    átfutottam az elmult 2 nap 252 uj üzenetét:)gratulálok mindenkinek.
    töltöm én is a fradit, az fmfansite cikkei, hirei pedig kimentés alatt.
    láttam az offtopikba kraawz kezdeményezését. nem rossz ötlet, csak igényes cikkek legyenek, mert az fmfanra is kikerültek csak összemókolt irások, ilyen nem lesz majd az újon