Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
egyébként attól hogy hasonló típusú játékosok, a jellemük még nem feltétlenül hasonló

zorrobomber
😄

robotnyk
eh, picsaszõr má.
van egy generált utánpótlás ifim, brazil 18 éves (Ramos). similar type of player to Robinho... na mondom nosza rajta, odarendeltem mellé, nagyon örült mindkettõ... aztán úgy 2-3 hét után jött a hír, hogy Ramos nem tud semmit tanulni, mert egyszerûen túlságosan különbözik a személyiségük. egy ideig mindketten sajnálták a dolgot, aztán elmúlt. erre most megjelent Robinho mellett az Slt (úgy jó fél évvel az eset után...), dislikes Ramos...
szüljön sünt az anyjuk -.-
zorrobomber
mára elég volt, gratula mindenkinek
szpari pihizik holnapig 😊

Példáúl Zakinak nagyon tetszik az a patch vagy kiegészítése,nagyon feldobja a játékot!Olyan is van már ahol már Henry a Barcában van??😮
soma22
banner->offtopik, és ott segitünk😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

soma22
vazze annyi pénzbõl 3 csapatot fel lehet épiteni😄

Hali!Ilyen patcheket honnan tudok letölteni?Én az alap game-el játszok!Most a Tottenhammal vagyok 2.évem!Egész jól megy!Nem nagyon értek a patcekhez,így ha valakinek van ideje elmagyarázhatná!Elõre is köszönöm!
ÜDv
szerencsére mind a 4en aktivak vagyunk, tisztessegesen jatszunk ugyhogy jó móka

na jo amikor 10 meccsbõl csak 2-t nyertem akkor kicsit erõltetett volt a mosoly😊

es amikor 80 milliot le kellett szamolni Agüeroért...mintha a fogamat húzták volna <#nyes>
soma22
tuti zsir.
ha az ember talál megbizható partnereket akkor tuti élvezetes.

fernando torres
le a kalappal mindhármótok elõtt

gabber_saviola
még 1x, mert kilöktek. nem semmi lehet az onlájn bajnokság

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

hunbasser
hmm,jó lehet 😊 (Y)

ReaL MaDRid x siempre

Nem lassu, egymás meccsét nézzük néha vagy közbe allitgatjuk a dolgaink. Ventrilon bennt vagyunk igy folyamatosan tudunk dumalni mintha egy szobaban lennenk. Sokkal jobb igy, raadasul lehet alkudozni meg több emberes csereket csinalni, amit cpu-val nem lehetne megdumalni pl daniel alves cserét <#vigyor3>
soma22
nemsemmi élménybeszámoló, jo volt olvasni, gratula mindannyiótoknak.
nem lassu igy a játékmenet hogy 3 emberre kell várni?

hunbasser
dunaferrel letoltam 3 tétmeccset,ebbõl az elsõ kettõ kupameccs,a gyöngyöst 4-1-re,a gyulát pedig 0-3-ra vertem meg,ezzel bejutottam a 3.fordulóba,ahol egybõl a debrecent kaptam meg :SSS majd meglátjuk mi lesz,akár még továbbjutás is lehet belõle.
az elsõ bajnokim pedig a kaposvölgye ellen volt,ahol 2-0-ra nyertem,remélem a gyõzelmi sorozat egy ideig nem nagyon szakad meg.

most felcuccoltam facepackkel,mezcsomagokkal,klubcímerekkel,az fm mára elég is volt,további sikeres játékot mindenkinek!

ReaL MaDRid x siempre

fernando torres
Barcaval kezdtem 😊

Elsõ idény utáni nyári erõsítések:

Barcelona:
Gubának erre a nyárra már nem maradt annyi eladnivalója, igaz kik távoztak értékes játékosok voltak. Henry, Touré és van Bronckhorst lett eladva 34,5 millió euró értékben. Érkezõk között csak két játékosért fizetett, Kompany 25,5 millióba került, Saidi csak aprópénz volt. A többi 10 játékos ingyen jött, januárban Guba megrohamozta a szabadügynököket és minden értékesnek tûnõt megszerzett 😊 Elmondása szerint ez volt a terv, hogy nyáron elad, és ingyen igazolásokból pótolja a veszteségeket.
Érkezett

Távozott

Real Madrid:
Gilgames szomorú volt az elvesztett bajnoki cím miatt, és eltökélt hogy 2007/2008 idényben megszerzi a címet, így most is nagy költekezésbe kezdett. Elõtte viszont megszabadult pár öreg játékostól, és a sérülékeny Baptistától (aki idén alig volt sérült de ennek ellenére nem volt maradása). Carlos Vela és Van der Vaart volt a kezdet, de az igazi szenzáció Kaká érkezése volt. 125 millió eurót költött a Real, és úgy tûnik lépéselõnybe került a Barcával szemben.
Érkezett

Távozott

Sevilla:
Miután chelseafan sikeresen túlélte a szúrkolók rohamát, nagy igazolgatásba kezdett. Részletre vett sok játékost, remélhetõleg nem fog beleroppanni a klub, hogy kétszer annyi tartozást halmozott fel mint a klub összes pénze. Viszont az érkezõk névsora impresszív: Nakamura, Iaquinta, Fred, Gabriel Milito és Tudor akinek az ára nem magas (jelen esetben ingyen jött) de nagyon jó értékei vannak és jó megbízható védõ. Komoly erõsítéssel a Sevilla bejelentkezett a top 4be. Távoztak a csatárok: Kanouté, Chevantón, Kerzhakov...nem játszottak rosszul, de ennél többet kellett volna nyújtaniuk.
Érkezett

Távozott

Valencia:
BL gyõzelem jót tett a lelkemnek, és anyagilag is bebiztosíott a nyárra, jövöre is BL lesz, lehet költeni bátran. Viszont a 8. hely nagyon gyatra, egyik oka Hildebrand volt akitõl sikerült hamar megszabadulni, Róma még pénzt is adott érte..szegény 😊 Másik problémás dolog a helyzetkihasználás volt. David Villa egy állat, de mellette nem volt igazán jó társ, Morientes kezd kiöregedni. Nyár célja egy jó csatár szerzése volt, ami neheznek tûnt és még nehezebb lett. Real meg Barca vidaman felvasarolgatta a csatarokat, pl Carlos Velát az egyik kedvencem. Amikor beprobálkoztam Agüeronál akkor meg jöttek õk is , az árak meg elindultak fel az egekbe. 80 milliónál állt meg, végül is bevállaltam részletre, remélhetõleg az Agüero - Villa páros hozza azt amit várok tõlük, Falcao is a keret tagja már plusz ingyen listáról szerzett Vaz Te és a már egy éve Valenciában lévõ Tavano alkotja a csatársort, félelmetes mi?😊 Pár felesleges játékostól megszabadultam, és három ingyen érkezett játékost Vaz Te-n kívül még beépítettem a csapatba (Alex, Touzani, Kasper Schmeichel).
Érkezett

Távozott

Összegzésként elmondható,hogy az elsõ év kemény volt,fõleg mert mind a négyen még a jobb scoutokért is harcoltunk (más csapat staff-jából nem lehet igazolni, csak addig amig cpu-nal van), tehetséges játékosok is hamar elkeltek, cpu ellen nyugisabb itt ha nem cseleszünk egész gyorsan akkor másik elviszi az értékes játékost mert mindenki tudja mi az ami ér valamit😊 Remélhetõleg második év is ilyen jó lesz és csökken a Barca+Real fölénye <#hehe>

Bocsi, hogy ilyen hosszú lett 😊
Hello, 1 idényen vagyunk túl az online játékban leírom mi törtent mert 3 topiklakó is részt vesz benne (engem is beleszámítva) <#eljen>
Új data patch-el kezdtük amiben már Henry a barcában volt, igaz kezdõ pénznek kicsit sok volt adva fõleg a két top klubnál, de második évre már kezd normalizálódni a helyzet😊
Chelseafan van a Sevillával, Gilgames a Real Madriddal, Guba007 a Barcelonával és én a Valenciával.

Barcelona:
Guba rengeteg pénzzel kezdett, amiket az eladásokkal tudott növelni, így rengeteget költött összesen 270 milliót. Érkezett 2006 nyarán Schweinsteiger, Lahm és Fabregas télen pedig Rooney és Naldo volt a nagy fogás. Rooney 119 milliós ára azóta is átigazolási rekord.
Gudjohnsen, Saviola, Deco, Xavi és Zambrotta voltak a nevesebb távozók.
Érkezett

Távozott

Real Madrid:
Gilgames szintén végtelen mennyiségûnek tûnõ pénzzel vágott neki a játéknak, viszont csak Cassano távozott igaz érte 11 millió eurót kapott. Casillas mellé a fiatal argentin tehetséget Ustarit igazolta le 11,5 millióért és 17,25 millió eurót gombolt le Abidal-ért (aki egész idényben remekül játszott és behozta az árát). A nyár nagy durranása a fõvárosiaknál azonban nem õ, hanem Cristiano Ronaldo volt, akit a Manchester 88 millióért engedett el.
Érkezett

Távozott

Sevilla:
Chelseafan volt az egyetlen, aki szinte alig kapott átigazolási pénzt, persze aggodalomra nem volt ok mert a Sevilla kerete meglehetõsen erõs. Nagy klubokhoz képest kevés pénzzel remekül bánt, és meglepõen sok jó játékost igazolt: Canizares, Miguel, Modric, Defoe, Diarra, Mertesacker és Daniel Carvalho. Távozók között nincs nagy név de használható játékosok voltak ezért tudott mindért pár milliót kapni. Egyetlen kivétel Daniel Alves, csodagyerek szélsõ, akiért cserébe 10,25 millió euró Canizaers és Miguel jött.
Érkezett

Távozott

Valencia:
Tisztes kis összeget, kb 50 milliós átigazolási keretet kaptam amit Fiore meg Edu eladásával feltornáztam 66 millióra. Sikerült nyélbeütni a már korábban említett Daniel Alves cserét, illetve jó Barcelonai kapcsolatot kihasználva Decot megszerezni, igaz 22 millióba került de igazi vezére volt egész idényben a csapatnak. Védelmet erõsítendõ jött még Ochoa és Corluka. Rajtuk kívül inkább csak a tehetségeket gyûjtöttem akiket névrõl ismertem, elsõ évben ez volt a fontos mivel bajnoki cimrõl nem s álmodoztam.
Érkezett

Távozott

Ahogy várni lehetett, Real és a Barca idény elejétõl kezdve egymást gyepálta 😊 Táblázat elejében voltak végig, szép lassan elléptek, és párharccá tették a bajnokságot. Valencia õsszel nagyon szépen tartotta magát és 4. helyen tartózkodott január elején. Sevilla viszont nem találta magát, Chelseafan egészen a 16. helyig esett, probálgatott több felállást is, de nem indult be a szekér...aztán kiprobálta a gyémánt taktikát, és varázsütésre megtáltosodott a Sevilla, december végére a 10. hely környékére jöttek fel, január-februárban már a liga legjobb formában lévõ csapata volt, mindenkin átgázoltak.
Összel voltak kupák, a spanyol kupát egyik csapat se vette komolyan, a tartalékok pár körig bírták aztán kipottyantunk mind a négyen. A bajnokok ligájában (ott mindultunk mind a 4en) viszont legerõsebb kerettel mentünk értelem szerûen. Barcelona a nagy átalakitása miatt a bajnokságot nem vette annyira komolyan, de a BL-t nagyon meg szerette volna nyerni. Kisebb bukdácsolásokkal de mindenki túlélte a csoportköröket. Barca, Real Madrid és a Sevilla csoportelsõként, Valencia csoportmásodikként jutott tovább.
Januárban a Valencia hirtelen, és minden elõjel nélkül összeropttant, és a mélyrepülés az idény végéig kitartott. Rengeteg kihagyott helyzet, sérültek és mminden második meccsen piroslap szegélyezte a Valencia útját a 4. helytõl a 8. helyig. Idény végén kis fellángolásnak köszönhetõen lett meg a 8. még intertotót érõ hely. Sevilla nagy menetelése az év elején egészen március elejéig kitartott, és bár utánna kicsit belassult a csapat, azért a 6. helyre sikerült odaérnie. Az utolsó fordulóban elért gyõzelmével maga mögött tartotta az Athletic Bilbao csapatát. Barca és a Real elvolt az élen egymással, február végefelé már annyi volt az elõnyük, hogy látszott a kettõ közül valamelyik lesz a bajnok. De nem engedték el egymás kezét, ha az egyik botlott, akkor hamarosan követte a másik😊 Pontegyenlõséggel érkeztek az utolsó fordulóra, de a Barcelonának kedvezett a döntetlen, úgyhogy Guba csapatának "csak" egy gyõzelemre volt szüksége, amit biztosan be is húzott, viszonylag hamar eldöntötte a meccset, ezért a Real ezt megtudva már nem strapálta magát és csak döntetlenezett, ezért nyerte a bajnokságot a Barca hatalmas két pontos elõnnyel😊 Rengetek izgalmas meccs volt, idény kedvenc csapata egyértelmûen a világverõ Murcia, ugyan csak a 11. helyen végeztek, de lazán körbevertek minden ember irányította csapatot 😄 Van egy manus akitõl Gilgames már akkor fél ha félpályánál megkapja a labdát, nem jut eszembe a neve😊

A tabella:

Pár érdekesség

Valenciával én voltam a leggyengébb négyünk közül, a harakiritõl csak az tartott vissza, hogy amekkora pechem volt a spanyol bajnokságban annyira szerencsém volt a BL-ben. Csoportmásodikként egybõl a Manchester Uniteddel kezdtem tavaly, de kivertem. A Barca meg a Sevilla elvérzett de a Real, Lyon és a Liverpool táraságában sikerült elérni a BL elõdöntöt. Akkor már Valencia 7-8-9 helye biztosnak tünt, nagyon messze volt az élboly, egyetlen esély jövõ évi BL szereplésre a BL megnyerése volt. Persze fortuna ismét szembe köpött és megkaptam a Realt az elödöntõre, aki egész addig legyõzhetetlen volt, mégis sikerült elsõ meccsen idegenben 2-0 legyõzni, 10 emberrel !!! Hazai találkozón Ochoa kivédte Raul-ék szemét is, és meglett a BL döntõ. Pool jutott be a másik ágon, a döntõben sok helyzet ellenére csak 1 gólra futotta, amit Hildebrand kiegyenlitett azzal hogy beengedett egy ujabb potyagólt. Hildebrand egy külön történet...elvileg jó kapus, de a 8. helyem nagyreszt neki köszönhetõ, ha 10 potyagolt nem kapott az idenyben akkor 1et se...6.6 átlaga volt. Ochoa-t be kellett vetni ahogy megjött annyira elkeserítõ volt a helyzet. Ochoa nagyon jó volt BL menetelés során, de a döntõ idején épp Mexikói válogatottban volt, igy Hildebrand varázslatait csodálhattam újra:/ Szerencsére jött Deco és 85 percben egy szép szóló után megszerezte a gyõztes gólt, megnyertem a BL-t és megmentettem az állásom 😊
Gubával is elégedettek voltak, egyértelmû volt mert bajnokságot nyert. Gilgamest nem bántották 2. helye miatt, viszont Chelseafan 6. helye miatt a Sevilla rajongók megrohamozták a székházat, szerencsére sikertelenül így õ is megtartotta az állását.
fernando torres
akkor úgy legyen(Y)

hunbasser
<#eljen>

ReaL MaDRid x siempre

gabber_saviola
szépen tolod, gratulálok

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
igen, azon vagyok 😛

fernando torres
szia Gábor!
összehozod régi Fmes társaságot?

zorrobomber

gabber_saviola
Szia Torresz <#wave>

soma22
igen

ForzaInter
Newcastle mentésed megvan még?

Yo, Bitch!

soma22
anglia?több középcsapat is van jó körülményekkel

ForzaInter
Real,Espanyol?

Yo, Bitch!

ForzaInter
hátnemtom, nálad lehet jólesz nálam nagyon rossz...

Yo, Bitch!

fernando torres
basszus beszart Barcas mentésem...

most van idõm játszani,és gondoltam már akkor visszajárok ebbe a topikba..

vkinek vmi ötlete hogy kivel kezdjek? magyar csapathoz nincs kedvem menni.

zorrobomber
már pont irni akartam hogy nálam a kezdõbe se nagyon fog bekerülni ha így haladnak a dolgok, mikor lesérült Andorka(qrva boldog voltam...). Kiváncsi leszek nálam bizonyít -e 😊

soma22
elég izgalmas elhiheted😊

zaki
Most nagytakarítás lesz a nyáron, és én is a magyarokra fogok építeni... :xd

soma22
azaz, tényleg, köszi😊

hunbasser
Squizzi kezdett most a fradival

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
nálam vagy 10 meccsen 0 gól... énis lehet elkdezdem folyatni Wes Bromal multkor felidegsített azóta nem játszok most sztem folytatom😄

Yo, Bitch!

hunbasser
detto.de legalább jól debütált 😊 (elsõ meccsén csereként beállva mentett meg a 60.percben,talán a 'poolnak lõtte,de biztos,h vmelyik nagy csapat ellen talált be)

ReaL MaDRid x siempre

soma22
loki ellen nem rossz😊

Zaki:
kissé vezeted a mezõnyt nem?😊)
pleják zsirosak😊

Érdekes összehasonlitás lehet majd:
tolja Zaki fradival, tolom én csak magyar plejákkal, és most kezdett egyet még valaki, most nem olvasok vissza kicsoda, ugyis jelentkezik remélem😊

ForzaInter
Hrepka nálam a Wes brom-nál is nagyon gyenge 10 kapuralövésbõl 11-et fölé vagy mellé rug😄DDDDDDDDDddddddddddddd

Yo, Bitch!

gabber_saviola
csácsá Dart rég láttalak <#wave>

baromi nagy grat Zakinak, aki remélem újra ebbe a topikba fog intenzíven járni <#vigyor1>

ForzaInter
<#worship>grat<#worship>

Yo, Bitch!

zaki

A két srácot most hoztam fel a tarcsiból, és góllal debütáltak az NB1-ben... 😊

zorrobomber
sajnos a Pécset nem én irányítom, nem tudok helyettük is nyerni 😄

dartonita
Nana ne ess tulzasokba hééééló!
Pecs szepen maradjon elso,a tobbi erdektelen 😄
Gratu.

Es szia Gabor!

zorrobomber
hmm

ForzaInter
viccvót gabberbá

Yo, Bitch!

gabber_saviola
kezdésnek tottikát kivágom szpamért, ha tovább csinálja.

ForzaInter
rend,fegyelem😄DDDDDDDddddddd

Yo, Bitch!