Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy, ha úgy döntesz, hogy folytatod az itt megkezett munkát, akkor készen állok , hogy segítsek kitakarítani a topikot.
üdv, gabber
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
😛
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
1 jatekossal probald meg,es ne valami gagyi hulyet ajanlj fel 😊
Nem mindig,de neha sikerult(igaz csak nagy csapattal).
persze nem fogadták el
ReaL MaDRid x siempre
más:vkinek sikerült már játékoscserével igazolni?(lehet,h már régebben feltettem ezt a kérdést :S)
ReaL MaDRid x siempre
Kenõ-Micskó csatárkettõs <#hawaii>#hawaii> nb2-be jó lesz az -.-
ReaL MaDRid x siempre
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
egyébként amondó vagyok,h ne add fel,én is csak másodszorra tudtam elhozni -.-'
Zaki:tõlem elvitték Niclas Jensent 1,6M-ért(azt hiszem a Porto),és fél év múlva már egész nevetséges értéke volt,vmi pár tízezer(ha jól emlékszem 28K),pedig egész nagyon jó értékei vannak,az más tészta,h már 30-on felül van,és az erõnléte már nem az igazi.lehet,h vissza is veszem majd(ha megint elkezdek Fulhamezni),irányítónak tökéletes lesz.
szóval,ha egy nagy csapat le akarja az egyik játékosodat,és úgy gondolod,h ott nem sok jövõje lesz,akkor lehet,h egy év múlva potom pénzért tudod visszavásárolni.vagy pedig még az is jó megoldás,ha kis összegû visszavásárlási díjjal adod el õket,ezen elég sokat lehet nyerni.
ReaL MaDRid x siempre
Quintanát én leigazoltam lokimba mitnemondjak istenkirály pléja csak elsõ év után mindig elakart menni de ért 725öt és ijen arsenal chelsea juventus meg ijenek akarták 100e fonttal kiszurni a szeme hát mondom nem😄 azóta kicsit szomorkás a hangulata és gyengusan jáccik:S nah mind1 megéri megvenni én amondó vagyok
Most kezdtem egyet szparival elég jólsikerült erõsítenem regedei tóth norbi Plata ingyen jött meg poénból ingyen megvettem orbán vikit😄 egyik felkészülési meccsnkiharcolt egy tizit meg lõtt kettõt😄
leigazoltam még disztlt andorkát oláh lórántot kerényit és micskó márkot
télen jön majd majao a védelembe per pill ennyi<#integet2>#integet2>
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
ReaL MaDRid x siempre
Egyebkent erdemes az u21-et,u17-et nezegetni gyakran,akkor scout sem kell.
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
http://sortitoutsi.net/index.php?page=downloads&area=file&fileid=4396
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
zorrobomber:
ha egy tanácsot elfogadsz, akkor vedd meg azt a faggyas gyereket, elég nagy gólzsák, késõbb ha nem nálad van sok gondot okozhat😊
(látom pécs a helyén van😄D)
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
am jól igazoltál, fõleg a riválisoktól😛
uefába kit kaptál?
Egyébként gondoltam egyet, letöltöm a júniusi ápdétet, és kezdek egyet a Bayernnel, hehe 😊
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Anno élveztem azt, hogy pl Kanál, Gabber, Zaki és még sokan mások tolták be az elképesztõ eredményeket, és nem a csalást és a trükköt kerestem hanem fel akartam nõni hozzájuk. Csomószor kértem taktikot, tanácsot stb. ennek már nyoma sincs.
Tudjátok mit? Beletojok az egész topikba, aztán azt csináltok amit akartok. Csomó dologban segítettem, mindig szubjektiv maradtamm, erre lótúróbe sem vesztek.
Jó játékot