121242
Football Manager
  • JackDaniels #113429
    Erről ennyit.

• GTheo
    Helyzetem nem volt, 3-4-3mal kezdtem, 30dik percben cseréltem is, Boros helyett Ilie jött be mert nagyon támadtak, 4-4-2ben Rudolf elvett egy labdát a kapustól és vezettünk, majd 4-5-1 és nyertünk :D

• soma22
    576-ban vettem anno.
  • miki36
    :DDd
    csak az "első macs"-ra figyeltem, meg a statra:D
  • GTheo
    3-0nál tutira vettem h megnyertem, 3-3nál majd beszartam, 3-4-3ból visszaálltam 4-4-2re, aztán boros rúgott szerencsére egy gólt :P

Csoportom: Lyon,Zaragoza,Shakhtar
    Lyon,Zaragoza kettős helyett jöhetett vlna 1 nagycsapat és egy picit kisebb, na sebaj, shakhtart és a zaragozát verni kéne, lyonnál meg pontot lopni valahogy...
  • JackDaniels #113424
    Jah, pláne, hogy UEFA csoport csak egy meccses.:)
  • szabocsaba1983
    Véget ért a DélAmerikai U20-as kontinensviadal:A Brazilok 9/9 győzelemmel lettek bajnokok, új igazolásom, Jo 9 meccsen elért 16 (!!!) góljával a torna gólkirálya, és legjobb játékosa.
    Nagyon várom már, hogy bemutatkozhasson!
  • miki36
    grat!
    nagy meccs lehetett:))
  • GTheo
    Otthoni sima meccs után amit három-négy-nullra kellett volna nyerni, 1-1 lett, a visszavágó nem lett semmi :| Papadopoulost a félidőben hozták be...
    De az a lényeg h BL csoportkör :P cirka 4,4 millát kaptam most ezért :D
  • miki36
    Grat, nemrossz ez:P
    otthon simán meglesz:)
  • JackDaniels #113420
    Nah, első macs kaki.

• Atesz89
    Deszar :PP
    Gratula és sok sikert hozzájuk :)
  • szabocsaba1983
    Mondom én, jó lesz:

• JackDaniels #113417
    APró szépséghiba, hogy így 9 légiósom lesz, de majd megoldom, úgy is csapatforgatási szerződést kötöttem velük.:)
  • JackDaniels #113416
    3 újfijú, télen gyönnek.:)PA: 170, 170, 180

• szabocsaba1983
    Akiket nagyon-nagyon le szerettem volna igazolni, hál'istennek sikerült

• Fyrex
    ne akarj warez miatt egy hét pihire menni azt javasolnám
  • Fyrex
    hiába mondom űgytünik h ne szedjetek le adatbázis frissítést, mindegy, ha nektek jó lesz újrapakolni majd az efemet később...
  • szabocsaba1983
    Hy és grat All!

Töltöm Betist.
  • Tojesz
    Sziasztok, gondoltam elkezdek én is játszani, most a Bremával vertem kedvenc csapatomat
    Itt a kép:

a jó öreg Kahn hamar eldöntötte a meccset
  • ForzaInter
    pont mos volt fennt:D
  • Kanál
    zakeee gyere majd emesenre -.-
  • hunbasser
    pff,kupa 3.fordulójában kiejtett az elsőosztályú Kaposvár,pedig egész jó meccs volt,a végsőkig küzdöttünk,vezettünk,csak aztán mindig kiegyenlítettek és a hosszabbításban Bozic megpecsételte a sorsunkat:lőtt egy öngólt :@@@

aztán a végén még egy tizenegyest is kapott a Kaposvár,Melher védte,de nem mentünk vele semmire sem,így maradt a 4-3.szép lett volna idegenben megverni egy nb1-es csapatot,de ha beelgondolok,nb1-ben x-eltem volna,ami annyira nem is rossz.

akinek nb2-be kéne kapus,ajánlom Igor Melhert,nálam szinte tizenegyesölői magasságokba emelkedett :) és ő a csapatom egyik legjobbja.
  • hunbasser
    én meg max 2-3 játékost,de jövőre inkább a minőségre koncentrálok,és megpróbálok minél több játékost eladni,persze a legjobb 25-öt megtartom,a többi mehet a levesbe.az a baj,h túl sok a minőségi cserém,és ugye mindenki játszani akar.pl ott van Szili Attila,aki sománál simán kezdő,nálam meg padon van,mert amíg Szatmári fitt és egészséges,addig helye nincs a kezdőben.és még hány ilyen játékosom van...sok csatár,Laki,Schreiber,Kocsis Ferenc,és még sokan mások.

és mostmár lehet,h az eddig kiválóan teljesítő Pavicevic is a padra szorul,mert nem fér bele az elgondolásomba :S ha meg játszani szeretném,akkor a Micskó-Kocsis D. párosból kéne vkit kivenni,gólokat meg lőni kéne,és mindketten nagyon jók.

[szófosása van -.-]
  • dalackraul
    nekem is ez van a fradival most:( ezért nem is igazolok jövőre senkit:S
  • Mor3llo
    Egyébként kikerült az akadémiámból egy magyar(!) srác, Bognár Tamás !
  • Mor3llo
    Vele erősítettem meg a védelmem, ingyen jött :)

Őt is most hoztam, 50e euróért, de egyelőre a U19 tagja lesz:
  • hunbasser
    a Dunaújvárossal még sosem ment ilyen rosszul,mint most.gondolom a sok új játékos miatt van,és nincs még csapategység,és a csapaton belül megjelentek az elégedetlenkedők,akik játszani akarnak,meg átadólistára kerülni.
  • dalackraul
    Nagy Grat én most botladozok nagyon:( de uefa kupás hyelre oda szeretnék érni
  • Squizzi
    jelenleg igy nyomjuk BL
  • GTheo
    Rudolf Gergely tényleg nemrossz, eddig 4meccs 2 gól(akk rúgott gólt amikor kezdő volt).

BL-selejtezőben Skontot kaptam, idegenben kikaptam 2-1re úgy hogy nekem 22/10 volt a kapuralövés, nekik 6/3....Otthon 2-0ra nyertem, kapuralövésük se volt...Köv körben Panathinaikost kaptam, verhető ellenfél...
    Szuperkupában pedig 3-0 összesítéssel kiütöttem a lokit.
  • dalackraul
    please privibe írd meg a linket ahonnan leszedted köszi előre is mert én 1 et leszedtem csak abba nem volt spanyol liga
  • LasDen #113398
    Zaki, hunbasser - adatbázis frissitéssel tolom :D
    Így csak Vermaelent és Vela-t vettem....
    Bár most, hogy Reyes elment (16m €-ért majdnem jött, de inkább visszament a sevillaba) kell egy Bal oldali támadó....kinéztem Vicentet, de 60m-ért jönne csak....akkor Downingot is próbáltam, de az is drága lett volna, úgyhogy jobb híjján Mutu jön :D

Cicinhot megvette a cselzi 12m-ért....
  • Markov
    Hi all!

3év után otthagytam a Juventust, 2bajnoki cím (Seria A és B) és 1OlaszKupa... de már nem ment ugy ezek után és 4.szezon felkészülés és 2x elbukodd SzuperKupa után váltani akartam,
    Így most elvállaltam a VALENCIA-t nagyon sokat várok a csapattól és magamtól az "egyeduralkodó" Barcelona és igen megerősödő R.Madrid mellett van sanszom nem kicsi, mert mi is "nagyon" erősödtünk.
    Érkezett: A.Pirlo, A.Diarra, A.Cassano, S.Downing, N.Zigic, L.Rosenior, C.Chivu, J.Capdevilla, és David Backham de ő már 35éves
    és ezekből Chivu és Pirlo -ért fizettem egyedül 35M kettőjükért.
    Szóval itt az ideje a Barca egyeduralmát megdönteni :D
    Majd nyomok képeket.
  • Ars3nal
    pázdet, el kellett volna hozni Lisztest, bár franc gondolta hogy Dzsudzsak és Gera is lesérül:c majd a vébén:DDDDD

• 0202milan
    netröl nem próbáltad még letölteni?
  • 5w0rdf15h
    113 volt :) sajna mire én holland szöv.kapitány lettem addigra visszavonult a válogatottságtól pedig még behívtam volna párszor :) most próbálom rávenni h legyen kapusedző ^^
  • szerezo
    Hátha, senki nem látta a korábbi üzim!

Sziasztok! Tudtok nekem segíteni abban, hogy hol lehet kapni, a Football Manager 2007-et! Megnéztem a pcdome shop-ot, és a cd galaxisnál is és sehol nincs jelenleg!

Előre is köszi!
  • Ars3nal
    eddig jó sajna Gerára már nem számíthatok, Kovácsnak pedig 1 hét pihi, következő meccs csehek ellen

• hunbasser
    magyarokkal amúgy nem lehetetlen eb-t nyerni,csak szólok :)