Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
de a kisHlebet megnézem azért, köszi 😊
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
menedzserrel is jóban kell lenni de a játékosnak is nyalni kell hogy a szerzõdést elfogadja
Elsõ NB1es meccsem gyirmót ellen 1-2<#szomoru1>#szomoru1> mind1 ráfogom hogy azért mert nincsenek összeszokva a fiuk majd pár meccs mulva remélem javulunk ha nem akkor valamit kikell találni
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
Es mi ez hogy dicserni kell valakit hogy eljojjon?
Nem a masik csapat edzojevel kell joban lenni ahhoz hogy igazolhass toluk?
bogdán nekem meg nem akart jönni pedig dicsértem meg minden
télen leigazoltam még Litmanent aki azóta edzõ nálam 😊 de elsõ év 2. felében tökéletes volt Sneijder cseréjeként, kölcsönkértem még Zendent
Mivel kevés a pénz, nem nagyon van kit igazolni, Battaglia jó VKP, kis Hleb jobbszélsõ, Álamo cserekapusnak, Doudin cserecsatár, Drost meg balvédõ volt
meg mázlim volt sok jó játékost tök ingyér szereztem meg lásd quintana bogdán
szal most remélem jólsikerül a szezon elsõ meccsem gyirmót ellen
Minczér, Vukadinovics, Stevica, Lengyel Roland, Jeremiás(bár õt marasztaltam, de nem akart se kölcsönt újitani, se megvenni nem sikerült), Lippai, Zabos
hajrá!
mostmár 5 sérültem van, 2 cserecsatárral játszom, sérült Huntelaar, Rosenbert, Heitinga, Sneijder meg Babel is és akkor igy mutassak fel eredményeket, akiket meg igazolni akarok ajánlok értük többmilliót elfogadja szerzõdésajánlás után meg kijelenti hogy nemállt szándékában idejönni hát baszmek :|
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
és köszi a tanácsot 😊
*vereség
Így akartam
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Avanti Crociati!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
1 tanács Huntelaart, Sneijdert meg Madurot el ne add rájuk lehet 1 nagyon jó csapatot építeni
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
szóval azért ottis kell taktikázni én volt ojan hogy megvertem a barcát aztán kövi meccsen kikaptam az uccsótól szóval nem egyszerû 4 szezonból csak kétszer lettem elsõ<#buck>#buck> egyszer zaragoza egyszer barca vert meg😄
szal nemojan unalmas hidd el sõt juvéval is kezdtem már hijába voltak jó játékosaim sehol nemvoltam a bajnokságba sikeresenkiis basztak😄
nah mind1 meek szpari erõsítés fojamatban
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
(Eduardo uj igazolás, ezvolt elsõ meccse)
vmi olyasmire gyanakodtam hogy az elvárásokat nembirták a pleják, szal fejben fáradnak el.
Avanti Crociati!