Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5w0rdf15h
Battagliat és Drostot is ajánlom, mind2en alap játékosok nálam már 5 éve, viszonylag olcsók és nagyon jók

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Fyrex
offtopicnak adtam egy kis stílust, egy pillantást megér, hogy megfelelõ e 😊

Avanti Crociati!

zorrobomber
pedig már pont mondani akartam, hogy én is csak a hokkeráj Makótól kaptam ki, a nagyok ellen jó leszel 😊 (bár mint már emlitettem nálam az ujpest kiesett 😊)

lokika28
áááááá ezt nemhiszem el 91.percben elvették egy gólunkat és csak X lett uppest ellen😞

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64

Gunnersboy
hát ez a Hleb ez nagyon joez😄 megajánlom, remélem eljön 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

5w0rdf15h
36,5 o.O azigen hát abból simán be lehet vásárolni

dartonita
Hm jo tudni,tenkju!

Gunnersboy
hát én 7,5M-t kaptam igazolni kértem a vezetõségtõl extra forrást és most van 36,5M-m 😄DDDDD

de a kisHlebet megnézem azért, köszi 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Csacsi
Kérdeztem már? Akkor bocsi. Tudtam én, hogy énkibb csöndbe kellett volna maradnom <#wow3>

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

lokika28
Bogdán Ádám U21es válogatott kapus Vasas tulajdona idén vecsésen volt kölcsönben
menedzserrel is jóban kell lenni de a játékosnak is nyalni kell hogy a szerzõdést elfogadja

Elsõ NB1es meccsem gyirmót ellen 1-2<#szomoru1> mind1 ráfogom hogy azért mert nincsenek összeszokva a fiuk majd pár meccs mulva remélem javulunk ha nem akkor valamit kikell találni

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64

dartonita
Ki az a Bogdan?o_O
Es mi ez hogy dicserni kell valakit hogy eljojjon?
Nem a masik csapat edzojevel kell joban lenni ahhoz hogy igazolhass toluk?

lokika28
nekem se akart merthogy még sokat tanulhat a vasasnál mert fiatal stbstb aztán mindig jöttek hírek hogy nemfogadta el az ajánlatukat aztán egyszer jött az üzi hogy szabadon igazolható gyorsan lecsaptam elmondta mijen szerzõdést szeretne aztán már ittis volt

zorrobomber
madart nekem 275-ér sikerült a Vácnak eladnom(kellett a pénz küzdöttem, hogy ennyiér sikerüljön 😊 )
bogdán nekem meg nem akart jönni pedig dicsértem meg minden

Fyrex
Parma 2-1 Cagliari

Avanti Crociati!

5w0rdf15h
2006 nyarán igazolt játékosok:
télen leigazoltam még Litmanent aki azóta edzõ nálam 😊 de elsõ év 2. felében tökéletes volt Sneijder cseréjeként, kölcsönkértem még Zendent

Mivel kevés a pénz, nem nagyon van kit igazolni, Battaglia jó VKP, kis Hleb jobbszélsõ, Álamo cserekapusnak, Doudin cserecsatár, Drost meg balvédõ volt

robotnyk
ezt minden alkalommal, mikor egyszerre járunk a topicban megkérdezed?
Gunnersboy
mondj nekem valakit jobbszélre😄 meg középre😄 én quaresma - lucho gonzalezre gondoltam igy de nemjönnek el :\

lokika28
hát igazából akiket te elzavartál azokra nagy szükségem nekem sincs csakhát nemkellenek senkinek majd ha utban lesznek elküldöm õket hál isten jeremiést sikerült megtartanom lokimnál is istenkirályos volt meg madart vette meg a fehérvár 110ért<#vigyor>
meg mázlim volt sok jó játékost tök ingyér szereztem meg lásd quintana bogdán
szal most remélem jólsikerül a szezon elsõ meccsem gyirmót ellen

zorrobomber
Az eredeti keretbõl én elzavartam az alábbiakat:
Minczér, Vukadinovics, Stevica, Lengyel Roland, Jeremiás(bár õt marasztaltam, de nem akart se kölcsönt újitani, se megvenni nem sikerült), Lippai, Zabos

zorrobomber
simán jobb a kereted mint az enyém, nekem sokkal szükebb, a 7 középhátvédet nem mondanám kevésnek 😊 Nekem ott van Bagoly, Sebõk, Kovács Gábor, meg Pintér osz csõ, akik közül ráadásul igazán csak Zselévili igazi KH. Ettõl függetlenül jólelvagyok, 1. évadban nem nagyon kell bõ keret, nincs nemzetközi kupa
hajrá!

5w0rdf15h
igen az elsõ szezon nehézkesebb igazolások szempontjából

Gunnersboy
de ezt NEMÉRTEM ÁÁÁ ROHATT JÁTÉK :@
mostmár 5 sérültem van, 2 cserecsatárral játszom, sérült Huntelaar, Rosenbert, Heitinga, Sneijder meg Babel is és akkor igy mutassak fel eredményeket, akiket meg igazolni akarok ajánlok értük többmilliót elfogadja szerzõdésajánlás után meg kijelenti hogy nemállt szándékában idejönni hát baszmek :|

Gunnersboy
kicsit nehézkesen, de megvan az elsõ meccs

lokika28
itt az NB1re kiélezett keretem remélem középmezõny azért meglesz

Mor3llo
Hehe...olyan kis aranyos...Ribery 4 hónap...😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

totti10
THX

hajrá,lilák!

lokika28

Gunnersboy
nemterveztem, viszont a jobbszélt meg a középsõ közéépályát megerõsitettem, és vettem egy csatárt (Eduardo da Silva ugye)

és köszi a tanácsot 😊

totti10
valahonnan lehet letölteni NB2 nyugati csoport-os mezeket?

hajrá,lilák!

Csacsi
Chievot vertem ki, egy idegenbeli 1-0-ás *eredmény után.
*vereség

Így akartam

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Én csak kérdeztem. Csak én nem találnék örömet benne. Én most Juventussal vagyok. Tény, hogy a Seria B elég könnyûnek tûnik, 15 meccs után a pontlevonás ellenére is 3. helyen állok 4 pontra az elsõ helyezettõl. Kupában azért megküzdök(Chievot vertem ki, egy idegenbeli 1-0-ás eredmény után. Addig nem adom le a Juvet, amíg BL-t nem nyerek velük, aztán megyek tovább egy másik serai b-s csapathoz.

Fyrex
pár év alatt ha jól csinálod összerántasz egy bajnokcsapatot, onnantól kezdve ugyanaz mintha a Reallal kezdtél volna.

Avanti Crociati!

gabber_saviola
nem hiszem, hogy unalmas lenne neki, hisz élvezi ahogy látod

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

5w0rdf15h
szép

1 tanács Huntelaart, Sneijdert meg Madurot el ne add rájuk lehet 1 nagyon jó csapatot építeni

Mor3llo
Azért nem úgy van az 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

lokika28
Szerintem nem unalmas nekem is van realos mentésem és hijába veszel drága játékosokat és szttárokat ha a taktikád nem megfelelõ énmár csak tudom<#szomoru1>
szóval azért ottis kell taktikázni én volt ojan hogy megvertem a barcát aztán kövi meccsen kikaptam az uccsótól szóval nem egyszerû 4 szezonból csak kétszer lettem elsõ<#buck> egyszer zaragoza egyszer barca vert meg😄
szal nemojan unalmas hidd el sõt juvéval is kezdtem már hijába voltak jó játékosaim sehol nemvoltam a bajnokságba sikeresenkiis basztak😄
nah mind1 meek szpari erõsítés fojamatban

gabber_saviola
igenjóvagy Robó, gratulálok

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

zorrobomber
<#hehe>

Csacsi
Nem unalmas nagycsapattal játszani, és szinte csak nyomkodni a tovább gombot, meg kijelölni a kezdõcsapatot. Év végén meg megvenni a drága játékosokat, aztán kezdõdik elõlrõl?

Gunnersboy
na ezis megvan:
(Eduardo uj igazolás, ezvolt elsõ meccse)

ForzaInter
grat

Yo, Bitch!

robotnyk
erre a meccsre egy hétig emlékezni fogok.

Bendtner:

vgabesz93
Bendtnerrõl dobhatnál egy képet hogy hogy áll így 2013 környékén <#nevetes1>

zaki
Grat!

robotnyk
2,8 az átlagom 23 meccsen
Fyrex
grat robo, kiváncsi vagyok hány gólt rúgsz idén a bajnokságban... 😛

Avanti Crociati!

robotnyk
zorrobomber
nekem is hasonló volt az nb2, õsszel majdnem mindenkit megvertem, csak 1 döntetlenem volt, Oláh és Andorka verették a gólokat(20 körül járt mind2), majd tavasszal kikaptam vagy 5ször, csak amiatt jutottam fel, hogy õsszel összegyûlt vagy 12 pont elõnyöm, meg hát a fradi is szar volt 😄
vmi olyasmire gyanakodtam hogy az elvárásokat nembirták a pleják, szal fejben fáradnak el.

Fyrex
nah tehát második idényemet taposom a Parmaval, elsõ évben UEFA kupát nyertem és 4. lettem a bajnokságban!

Avanti Crociati!

Fyrex
nah örülök h a tegnapi eszmecserém ilyen nagy topikfelvirágoztatási mozgalmat indított el, úgyhogy mostantól megpróbálom egy két képpel feldobni a topikot ha játszom, hátha még van remény 😊

üdv mindenkinek mellesleg 😛

Avanti Crociati!