Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lokika28
Szép jó reggelt managerek
így hajnali kelés után gyorsan betöltöttem szpari mentésem lejáccottam az uccsó 3 meccsem és sikerült a feljutás ugyanis fradinak volt egy 3 meccses vereség sorozata amit sikerült kihasználnom
ugyhogy nyáron erõsítünk aztán reszkess NB1 megyünk<#vigyor>

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64

hunbasser
na jó,most egyelõre elég az fmbõl.2-3-ra megvert a Gyirmót,lecsúsztam az 5.helyre.a sors megint büntetett:Szepesyt kiállította a bíró a 70.percben,és nem adtak meg egy gólt les címén.csatáraim meg megint kihagyták a kihagyhatatlant is.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
jól felb@szta az agyamat a játék...hazaküldött egy 4-1-el a mosonmagyaróvár...Grószt persze megint kiállították,Szautert lerúgták,Micskó és Kenesei amit szezon elején még röhögve berúgtak volna,azt most kihagyják,vicc,komolyan mondom.a védelem meg persze rakás fos,meg olyan levente gólokat kaptam...szóval,a kapusom sem nyújtotta élete legjobbját :\ télen erõsítések lesznek,és pár embert ki is penderítek.

ReaL MaDRid x siempre

Gunnersboy
töltöm ajaxot...

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

zaki
Aero.

hunbasser
kösz a bíztatást.pont most kaptam sima 4-est a haladástól :@@@@@@
ilyen szar védelmet...meg sem támadják a csatárt...ezzel véget ért a 8 meccses veretlenségi sorozatom.ha a következõ 3 meccsbõl kettõt nyerek,akkor már el is felejtem ezt a 4-0-át 😊

ReaL MaDRid x siempre

zorrobomber
akkor egyszerü a képlet, alázod mind3at és büfé

lécci mond meg mien skin-t használsz 😊

Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !

zaki
Hajrá! <#eljen><#eljen><#eljen>

hunbasser
Felcsútot megvertük 2-0-ra,2 meccs múlva jön a Gyirmót,Pápa,Mosonmagyaróvá r trió is

ReaL MaDRid x siempre

zaki
Grat... :o

Tabella?

hunbasser
a 280 percig tartó góltalanságunknak Kenõ vetett véget,így a Budaörs ellen kínkeservesen kiszenvedtük a 2-1-et :S

most jön a Felcsút,jó lenne õket megverni

ReaL MaDRid x siempre

zorrobomber
nemgyenge

zaki
Xd

Köszi, Nektek is nagy grat!

Max08
Bocsika,reggel van még 😄😄😄!!!

hunbasser
mit mondjak erre,hisz már megszoktuk tõled 😄

grat!

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
annyit senki se ad érte 😄

ráadásul Lõwöt 22K-ért és Bartha Lacit 14-ért meg tudnám venni,és csak 9 K átig.keretem van,ezért gondoltam,h eladom.

de inkább hallgatok rád,és megtartom 😊

ReaL MaDRid x siempre

zaki

Természetesen megint megnyertük a bajnokságot. A MK is begyûjtve. Viszont már kéne valamit alkotni a nemzetközi szinten is, idén volt a mélypont, igaz, hogy bejutottem a BL-be, de csoport negyedikként estem ki, pedig az elõzõ évben negyeddöntõs voltam... 😞

zaki
Én megtartanám. 100-ért már eladnám... <#vigyor1>

hunbasser
idézek: "úgy 15 ligát be lehet vele jelölni"

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
nagy vétel volt 😊 eddig 9 meccsen 13 gólt szerzett,7,89-es az átlagteljesítménye

mit mondtok rá?érdemes lenne eladni 40-ért?

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
division

ReaL MaDRid x siempre

Max08
Igen,Zorrobomber,ez engem is érdekel,hogy 15 nemzet vagy liga?

zaki
Kenesei... :o

hunbasser
2-0-ra vezet a Barcs,nagy nehezen megfordítjuk a meccset,erre a 90.percben hát persze h betalálnak szabadból,így kialakítva a 3-3-mas végeredményt :@@@

jeleneg 3.vagyok,a Felcsút 1,a Mosonmagyaróvár 4 ponttal megy elõttem

ReaL MaDRid x siempre

zorrobomber
15 divisiont vagy 15 nationt?

hunbasser
úgy 15 ligát be lehet vele jelölni,én játszhatóra szoktam rakni mindet

ReaL MaDRid x siempre

Max08
Sziasztok!Lenne egy nagy kérdésem!Szerintetek fél GB rammal mennyi ligát jelöljek be(és azokat játszható,vagy csak nézhetõ módba rakjam)??És mekkora legyen az adatbázis mérete(kicsi,közepes,nagy)??Elõre is köszönöm a segítségeteket 😉!

hunbasser
bazz,meglehetett volna :SS

nem baj,majd jövõre

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
a vége 3-2 lett :SS megvan idei elsõ vereségem,innentõl mostmár csak felfelé mehetünk

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
láttam 😊

nálam 2,9 M € volt,folyamatosan nõtt az értéke,úgy,h még padra sem fért be.azt mondanám alapesetben,h add el,mert sokat kapsz érte,de látom,h nagy gólvágó,így minimum 6 M-t kérj,ha vinni akarják 😊

közben soroksár ellen játszottam egy 2-2-t,amikor már elhittem,h megnyerjük a meccset,jött a soroksár,és sikerült még 2 gólt lõniük a végén :\ Siófokot 3-0-ra vertem,most pedig Balatonlellén a Vágóhíd utcában játszunk 😄DDDDDdddddd(milyen találó név egy futballpályának -.- szándékosan nem stadiont mondtam,mert azért ezek nem nevezhetõk stadionnak) itt már 1-1 az állás,az elsõ félidõben járunk,és kiállították jobbhátvédemet,Grószt :\\

ReaL MaDRid x siempre

Zsolti9014
Hunbasser, kérdésedre a válasz (lehet hogy elkerülte figyelmedet a nagy forgalomban 😄D ):

Németh Krisztián jelenlegi értéke nálam 3,7 millió euró.

Hajrá Magyarország!

Gunnersboy

na megyek énis, jóéjt

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

totti10
jó éjt

hajrá,lilák!

soma22
jó éjt managerek

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

soma22
köszi Kard😊

5w0rdf15h
jaja nézegettem az ifiket és tátva maradt a szám h milyen durvát fejlõdött 2 év alatt 😮 be is rakom felnõtt meccsre 1-2 kiscsapat ellen 😊

amúgy van még 2 magyar tehetség, egy védõ akit már az Inter meg Liverpool akart, meg még1 csatár..

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

5w0rdf15h
Gratula! <#smile>

Gunnersboy
ázzeg, kisdurva a srác<#wow2><#smile><#hawaii>

soma22
köszi😊
én is reménykedtem, de nekem is kapussérülésem lett, és csak 2 kapust neveztem a sorozatra, igy nem volt csere😊
megszivtam volna ha lesérül

Neked is köszi Hege

soma22
bazz fizikálisan már most egy tank, nem beszélve a többirõl.
nagyondurva

Hegeace
Gratula!

Heló szia remélem hogy vagy

miki36
<#worship><#worship><#worship>
nagy grat!!!
(tudta hogy meglesz😊)

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

5w0rdf15h
midurva már 16 évesen <#wow2>

soma22
megvan a csoportkörbe jutás, ami anyagilag nem elhanyagolható.:

Gunnersboy

mégegy ilyen meccs és én befosok :|| mitnemonnyak izgy vot

Hegeace
Chelsea 3-1re vert,hát.. nem is csodára számítottam, fõleg így

Hegeace
vmi tõtelék csóka :S

soma22
pazdet.valaki van a potlására?

Hegeace
komolyan mondom már azt is vártam h mikor sérül meg a kapusom, term. a nagy "négyes meccsdömping" elõtt történt a baleset :C