Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
így hajnali kelés után gyorsan betöltöttem szpari mentésem lejáccottam az uccsó 3 meccsem és sikerült a feljutás ugyanis fradinak volt egy 3 meccses vereség sorozata amit sikerült kihasználnom
ugyhogy nyáron erõsítünk aztán reszkess NB1 megyünk<#vigyor>#vigyor>
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
ilyen szar védelmet...meg sem támadják a csatárt...ezzel véget ért a 8 meccses veretlenségi sorozatom.ha a következõ 3 meccsbõl kettõt nyerek,akkor már el is felejtem ezt a 4-0-át 😊
ReaL MaDRid x siempre
Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !
most jön a Felcsút,jó lenne õket megverni
ReaL MaDRid x siempre
ráadásul Lõwöt 22K-ért és Bartha Lacit 14-ért meg tudnám venni,és csak 9 K átig.keretem van,ezért gondoltam,h eladom.
de inkább hallgatok rád,és megtartom 😊
ReaL MaDRid x siempre
Természetesen megint megnyertük a bajnokságot. A MK is begyûjtve. Viszont már kéne valamit alkotni a nemzetközi szinten is, idén volt a mélypont, igaz, hogy bejutottem a BL-be, de csoport negyedikként estem ki, pedig az elõzõ évben negyeddöntõs voltam... 😞
jeleneg 3.vagyok,a Felcsút 1,a Mosonmagyaróvár 4 ponttal megy elõttem
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
nálam 2,9 M € volt,folyamatosan nõtt az értéke,úgy,h még padra sem fért be.azt mondanám alapesetben,h add el,mert sokat kapsz érte,de látom,h nagy gólvágó,így minimum 6 M-t kérj,ha vinni akarják 😊
közben soroksár ellen játszottam egy 2-2-t,amikor már elhittem,h megnyerjük a meccset,jött a soroksár,és sikerült még 2 gólt lõniük a végén :\ Siófokot 3-0-ra vertem,most pedig Balatonlellén a Vágóhíd utcában játszunk 😄DDDDDdddddd(milyen találó név egy futballpályának -.- szándékosan nem stadiont mondtam,mert azért ezek nem nevezhetõk stadionnak) itt már 1-1 az állás,az elsõ félidõben járunk,és kiállították jobbhátvédemet,Grószt :\\
ReaL MaDRid x siempre
Németh Krisztián jelenlegi értéke nálam 3,7 millió euró.
Hajrá Magyarország!
na megyek énis, jóéjt
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
amúgy van még 2 magyar tehetség, egy védõ akit már az Inter meg Liverpool akart, meg még1 csatár..
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
én is reménykedtem, de nekem is kapussérülésem lett, és csak 2 kapust neveztem a sorozatra, igy nem volt csere😊
megszivtam volna ha lesérül
Neked is köszi Hege
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
nagyondurva
nagy grat!!!
(tudta hogy meglesz😊)
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

mégegy ilyen meccs és én befosok :|| mitnemonnyak izgy vot