Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
uhh,Micskó pont a legjobbkor sérült le,most jön a 2 hónapos szünet a bajnokságban 😄

Micskó amúgy elképesztõen jó,Kenõt ki is szorította a kezdõbõl,meccsenként kettõt rugdos,és a szabadrúgásokat jól lövi.

ReaL MaDRid x siempre

zaki
169 ú jüzenet... <#wow2>

Remélem a csoportbajutás meglesz

Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !

hunbasser
grat mindenkinek,jók vagytok!

most betöltöttem a Dunaújvárost,3 meccs/3 gyõzelem,most kicsit örülök,a 6.helyrõl sikerült visszajönnöm a 4.helyre,3 pontra vagyok a 3.Mosonmagyaróvártól,bíztatóan várom a folytatást.

ReaL MaDRid x siempre

soma22
egyenlõre még nem szedtem össze magam, tegnap nagyon sürü volt, és püben sem kaptam ötleteket😊mihelyt megvan közzéteszem, de addig jo nektek amig nincs😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

miki36
<#integet2>
szabályzat?

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Csacsi
A 65. percig érett a meglepetés eredmény a Milan otthonában, ám akkor jött Ronaldo, és szépített. A hátralévõ részben mind nekünk mind a Milannak sok helyzete volt, amit nem tudtunk kihasználni.
A 11-es párbajon aztán elfáradt a csapat, és nem volt elég koncentrált. Mindenesetre megdícsértem õket. Nagyon szép eredmény volt a döntõbe jutni. És csak a szerencsén múlt, hogy kié lett a kupa.Majd jövõre.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

PetruZ
Jeee! Négy fordulóval a vége elõtt megvan a feljutás! 😊

Már az sem izgat, hogy pont a döntõ meccsen lesérült és 4 hétre kiesett a fõ kapusom, most már kihúzom az egy szem bevethetõ cserekapussal a végéig. 😊
Az utolsó forduló után rakok táblázatot is.
soma22
az ilyeneket az off/helptopikban!

soma22
gratula Fyrexnek, Gabe-nak,Csacsinak, Tottinak és Atesznek.

egyébként üdv mindenkinek

Gunnersboy
most megyek, majd este játszom még, bYe

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
Na azért a továbbjutás meglesz, de ezen a meccsen kicsit kiakadtam, ami nekünk nemment be nekik ugyanolyan szituációban bement, ezvan majd hazai pályán megmutatjuk 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

zorrobomber
már a cm-ekben is volt ilyen...

Csacsi
Bár jobban játszottunk, egy vitatható tizenegyessel kikaptam a Milan ellen az Olasz Kupa Döntõjének elsõ mérkõzésén. Egy szavam nem lehet a fiúkra. Mindent tõlük telhetõt megtettek. Még reménykedem a visszavágóban, de sok esélyt már nem látok, fõleg, hogy idegenbe megyünk. De szerintem a végsõkig fogunk küzdeni.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

miki36
<#worship><#worship><#worship>
GRAT!

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

vgabesz93
hát ilyenrõl még én se hallottam<#wow1><#confused>

totti10
müködik

hajrá,lilák!

vgabesz93
és ez a háttér váltás az olasz csapatokkal mûködik?

Atesz89
Grat Rex!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Gunnersboy
Eduardo megin csak nyerõ csere volt 😊

totti10
ezt mondom hogy minden olasz csapatnak van háttérképe

és nekem ilyen kéne magyarba

hajrá,lilák!

totti10
én erre gondolok : ha fiora meccs van akkor ez jön ki ha milan meccs van akkor ez jön ki

fiorentina:

milan:

hajrá,lilák!

totti10
akkor szedd le ezt background

hajrá,lilák!

ilyet nem is láttam még

Fyrex
üdv mindenki!

Avanti Crociati!

Atesz89
nem tom ilyet nem használok 😊

totti10
azal nincs gond h berakom a képeket

nekem olyan kéne h minden csapathoz van egy kép pl.: rámegyek h ujpest játékosai akkor ujpest stadiont van a háttérbe , ha a fradira játékosait nézem meg akkor a fradi stadionja lessz háttérképként .

+ nem kell irni vmi config.xml-es vmit?

hajrá,lilák!

Gunnersboy

kinyírod õket -.-

Atesz89
Köszi a rájátszásban Angliát kaptam asszem ennyi lesz a menetelés :S

lokika28
Grat jóvagy😊

Nah nagynehezen befejeztem az edzésterveimet majd meglássuk mijen lett
most beiktattam két túrát taktikákat próbálgatok meg megnézem mejik felállás a legjobb remélem dobogós hely meglesz

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64

Atesz89
Grat Gabe,Torres!
Átvettem a magyar U21-es válogatottat:
1. selejtezõ:

2. selejtezõ:

nájsz 😊

Gunnersboy
most kifejezetten örülök 😄

fernando torres
Lazio 0-2 Fio
gól: Hrepka(2)

fernando torres
Fio 2-1 Parma
gól: C.Delgado(2)

zorrobomber
NBII-bõl feljutó csapatba azér nemán legyen olyan rossz, pénz meg magyar csapatoknál nem gond, Fiorentinába télleg kicsit túlzás

fernando torres
Fio 1-0 Milan
gól: C.Delgado

Gunnersboy

igen, mert nem szoknak össze rendesen

meg az edzõk nem is tudnak külön ennyi emberrel foglalkozni

Gunnersboy

Babos kivédte a szemünket 😄D

soma22
igen.
max posztonként csinálj nekik

lokika28
szerintetek hülyeség minden játékosnak külön edzés csinálni??

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64

😄d

soma22
hrepka fos, irl sokkal jobb, meg ha a gépnél tolja.
elõzõ mentésben már azért vettem meg mtktól, mert idegesitett, hogy mindig õ szorongat meg minket😄

ennyi

BUDA > miskolc.

eebaxtad -.-

2 mentés maradt a gépemen, a mostani és az Interes

ha minden mentésemet megtartanám, kellene egy 1 terrabájtos vinyó -.-

képt

BUDA > miskolc.

sosem szabad egy ajánlatot elutasítani, ha meg nem akarod, hogy elmennyen akkor nagyon felstrófolod az árát

Toni-ért simán kaphattál volna 20-at is ha kicsit foglalkozol a témával...

fernando torres
mind2 el kezdett picsázni hogy menni akar..mindkettõjükért bejeletkeztek,elutasítottam - na akkor õk menni akarnak még így is jól jöttem ki mert toni 9et ért 11felet kaptam érte,ujfalusi 5öt 6ot kaptam érte.
nem tudtam már mit csinálni
menni fog az nélkülük is,legalábbs remélem