Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Micskó amúgy elképesztõen jó,Kenõt ki is szorította a kezdõbõl,meccsenként kettõt rugdos,és a szabadrúgásokat jól lövi.
ReaL MaDRid x siempre
most betöltöttem a Dunaújvárost,3 meccs/3 gyõzelem,most kicsit örülök,a 6.helyrõl sikerült visszajönnöm a 4.helyre,3 pontra vagyok a 3.Mosonmagyaróvártól,bíztatóan várom a folytatást.
ReaL MaDRid x siempre
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
szabályzat?
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
A 11-es párbajon aztán elfáradt a csapat, és nem volt elég koncentrált. Mindenesetre megdícsértem õket. Nagyon szép eredmény volt a döntõbe jutni. És csak a szerencsén múlt, hogy kié lett a kupa.Majd jövõre.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
egyébként üdv mindenkinek
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
GRAT!
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
és nekem ilyen kéne magyarba
hajrá,lilák!
fiorentina:
milan:

hajrá,lilák!
hajrá,lilák!
nekem olyan kéne h minden csapathoz van egy kép pl.: rámegyek h ujpest játékosai akkor ujpest stadiont van a háttérbe , ha a fradira játékosait nézem meg akkor a fradi stadionja lessz háttérképként .
+ nem kell irni vmi config.xml-es vmit?
hajrá,lilák!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Nah nagynehezen befejeztem az edzésterveimet majd meglássuk mijen lett
most beiktattam két túrát taktikákat próbálgatok meg megnézem mejik felállás a legjobb remélem dobogós hely meglesz
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
Átvettem a magyar U21-es válogatottat:
1. selejtezõ:
2. selejtezõ:
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
meg az edzõk nem is tudnak külön ennyi emberrel foglalkozni
Babos kivédte a szemünket 😄D
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
elõzõ mentésben már azért vettem meg mtktól, mert idegesitett, hogy mindig õ szorongat meg minket😄
BUDA > miskolc.
2 mentés maradt a gépemen, a mostani és az Interes
ha minden mentésemet megtartanám, kellene egy 1 terrabájtos vinyó -.-
BUDA > miskolc.
Toni-ért simán kaphattál volna 20-at is ha kicsit foglalkozol a témával...