121242
Football Manager
-
#113671 yahh,hát akkor gondolom scout,keresőmezőbe belekatt,enter,és PA-k szerint rendezitek őket,nem?legalábbis így célszerű a legtehetségesebb fiatalokat felkutatni.de én nem vagyok ezeknek híve,így túl könnyű,és oké,h pl a játékban egy nagyobb csapat ilyeneket igazol,de egy kiscsapatnál hagy ne akarjak már olyan jó lenni,mint az igazi nagyágyú managerek :DD
lehet,h ti nem így csináljátok,de szvsz sokan így csinálják :)
a játékból is egyébként lehet saccolni,h ki milyen jó,csak kell venni egy jó figyelőt,olyat meg ugye nem könnyű. -
#113670 majd az idén remélem nekem is jönnek, nálam még van idejük:) -
#113669 Nálad sincs bejelölve az olasz bajnokság? -
#113668 Grat mindenkinek! -
#113667 itt is van ni:
csodagyereknek titulálják... -
#113666 a sochaux után az uefában következik a lokomotiv moszkva!elsö meccs hazai pályán- - ->fio-lok.moskva 5-0!na,sztem itt is megvan a továbbjutás! -
#113665 Nekem van 2-3 egész jó saját nevelésem, majd nyomok be róluk képeket, ha majd megint játszom... -
#113664 a sochaux után az uefában következik a lokomotiv moszkva!elsö meccs hazai pályán- - ->fio-lok.moskva 5-0!na,sztem itt is megvan a továbbjutás! -
#113663 nem igazán, inkább fiatalokat veszünk és inkább feltápoljuk őket:D
akadémiárol eddig egy pleja jött ki, ingyen vitte is az inter 2 év után:S -
#113662 arra törekszem. nyáron jön két román srác, egyik 16, másik 17 éves, a dianmot bukarestből. két csatár nagy jövöt jósolok nekik. sajna két kedvenc plejám egész évben elkivánkozik igy majd néznem kell még pár pleját. -
#113661 hmm,elég jó utánpótlásod van,akár csak Zakinak :)
ez nálam elképzelhetetlen,legalábbis egyelőre... -
#113660 grat, tartsd meg ezt a színvonalat :) -
#113659 amit a Sports Interactive évekig épített fel,azt most gyorsan le is rombolná.a játék ezzel egy "imázst" teremtett meg magának,ettől egyedi,ettől van varázsa. -
#113658 grat! -
#113657 érdemes lenne összeszámolni,h hányan tolják itt a fradival... -.-
látom ment itt a szöveg a sok elhanyagolt jó játékosról.a hibát én is elkövettem,túl sok játékost igazoltam,mert eleinte azt hittem,h a fele sem fog eljönni,amikor meg már jött a hír,h xy elfogadta a szerződést,én akkor azt mondtam,h "hát nem olyan sok fizut kér,még belefér" és én rányomtam az elfogad gombra.nameg voltak olyan pléyák,akiket már régebben is meg akartam szerezni,és mikor végre sikerült megkötni az üzletet,már az sem érdekelt,h van még helyette 2 játékos arra a posztra.én meg úgy gondoltam,h majd eladok vagy 10-15 játékost,de csak kb 3-mat tudtam,szóval igazolásokkal nagyon vigyázni kell... -
Squizzi #113656 Grat , én már 2010 oktoberében járok , nekem is 21 volt az átlag :D -
#113655 nem azért irtam:)
egyébként az ifikről ennyit:
3 meccsel a vége előtt megvan a 4. bajnoki cim zsinorban, és jön még a magyar kupa döntője. -
#113654 Nagyon rég jártam utoljára errefelé, a világ minden ideje nem lenne elég a kihagyás átolvasására :)
#113652: Ha ez lenne, akkor nem Football Manager, hanem FIFA manager lenne a játék neve. És amúgyis ez még egy kicsit korai -
#113653 erősen remélem hogy NEM -
#113652 az fm 08ról tudtok vmi-t?igaz,h javul a grafika?és rendesen fogjuk látni a srácokat,mint a fifában? -
#113651 hmm, asszem a cm00/01 volt ami megfertőzött.
aztán kisebb szünet majd 03/04, cm4 és az fm sorozat.
mindben volt legkedvesebb emlék, de a fiorentina viola a 03/04-ből, és a cordoba a 2006-os fmből voltak a beszt. az idei gamma az első fradis mentésben az uefa győzelemmel viszi a primetezekről mindről irtam is ebben a topikban -
#113650 mióta tolod a CM/FM sorozatot? és melyikben melyik a legkedvesebb élmény? (Ha nem minősül offnak) -
#113649 fuu abban a fiorentina viola csapatával a c2/b-ből voltak nagy élményeim -
#113648 ugy tünik,ez az egycsatáros taktika nagyon jól sül el a nagycsapatok ellen!
roma-fiorentina 1-4 (guarin,bojan 3)a listavezetö róma-t mind hazai pályán,mind idegenben vertem!! -
#113647 nekem még cm03-04-ből a halifax-el hosszú munka árán elért sikerek. 10 év alatt bl győzelemig vittem a csapatot. istenem az a pillanat.... -
#113646 erre a mondatorda előjött amikor először nyertem blt a cordobával, amikor a fradival uefát...mekkora emlékek:) -
#113645 ilyen nincs,gonzalo castro már az 5tödik 11est csinálja ebben a szezonban,és mindet fontos meccsen! -
#113644 egy kiscsapatot sikerre vinni... Az maga a mámor :) -
#113643 hát a bl győzelem is ilyen, főleg mikrocsapattal:D
remélem jövöre lesz vmi nemzetközi kupa a kezünkben -
#113642 van akinek egy BL győzelem vagy egy bajnokság... de van akinek ez :) -
#113641 persze,persze,gondolom,h nem bántásként!profiktól és hozzáértöktöl mindig szivesen fogadom a tanácsokat!! -
#113640 ezekért érdemes játszani:)
közhely, de szerintem így van:) -
#113639 milyen nemes :) de abszolút igazad van. az én szivemet is megdobogtatja egyegy köszönőüzenet :) -
#113638 fradi
egyébként nem bántásként, sokkal inkább tanácsként irtam amiket irtam.
nemsokára vége a szezonnak, majd tolok tabellát meg amiket ilyenkor illik:) -
#113637 én pl rögtön az elsö szezonban hoztam cardenast,bojant,higuain-t! -
#113636 én sokkal jobban élvezem azt hogy nálam növi ki magát egy 16 éves világsztárrá.
még ha pár év mulva el is viszi valaki nekem az is nagy élmény ha pl év legjobbja lesz, de a profiljában kedvelt személynek engem mutat, vagy amikor az első nagy válogatottság után hálásak, mert miattam kerültek oda ahova:) -
#113635 de megpróbálom el löni vkinek!de sztem carvalho se rossz!de igazatok van!belátom!ifikre?nálam elég pocsék ifik vannak!soma te kivel tolod? -
#113634 jah :) kb
nah yo8 majd holnap tolok pár képet a 2011/12es keretről meg jött még1 "sztár' :D sajna elcsábultam :) és megvettem mondjuk 2x annyira adtam el játékosokat mind amennyiér vettem szal nemszámít :D
végre kezd beérni a munkám gyümölcse és egyre több jó fiatalt adok el persze a legjobbakat már kezdem beépíteni a csapatba :) -
#113633 megéri előre leigazolni a későbbi tehetségeket, tény és való, főleg ha a CAjuk is nagyon jó. De sokakat csak az érdekel, hogy nagy csapathoz nagy nevek, a pénz meg a fizetés mellékes. aztán jöhet a csőd.... -
#113632 jah:)
akkor már tudom nekem mért nem fagyott még ki sosem az efem:D
semmi köze sincs ahhoz hogy eredeti vagy sem:DDD