121242
Football Manager
  • Squizzi
    ko"sz
  • Fabio Capello
    az oké. de minek??? van egy cardenasod aki még jobb is, és carvalho meg a padon fog ülni. Az csak kis részben számít, hogy mennyiért igazolod, de az is lényeges hogy hetente/havonta mennyit húz le fizetésképpen
  • soma22
    ingyen, csillagászati fizetésért...
  • soma22
    minden csapatnál az ifikre alapozok, nem ritka az hogy 17 évesen végigtolja a szezont kezdőként. igy fejlődik a legtöbbet mind egyénileg mind csapatszinten. nagycsapatnál annyiban más hogy van egy jo alapod, max 1-2 kiegészitő igazolás kell vagy 1 nagy és kész is
  • 0202milan
    de carvalho-t ingyen hozom!egyébként cardenas nem igen akar távozni!
  • 5w0rdf15h
    akkor van az h a fél csapat sír mer nincs rotáció és nem hosszabbítanak nincs lóvé, mindenki elmegy és jön az új mentés mivel rejtélyes módon kifagy, hibaüzenet stb :D
  • soma22
    egyébként szép az a 12 pont előny;)
  • Fabio Capello
    pl egy cselszkinél inkább megveszem az ifi tehetségeket, mint mondjuk Fernando Torrest, vagy vmi überbrutál játékost. Bevallom ha pénzes nagycsapattal kezdtem, én nem tudtam sose elkölteni az átigazolási keretet.
  • Squizzi
  • soma22
    kimentél a gyakorlatbol:)
  • soma22
    és mit csinálnak 7 csatárral és 6 tkpval amikor pl egy csatáros vkps taktikkal tolják?:D
  • turpert
    hát ez jó 5:0 ra vernek úgy hogy 10 emberrel küzdenek az elejétől na ennyit erről sziasztok grat mindenkinek
  • 5w0rdf15h
    mivel a kereskedelmi részére nem nagyon figyelnek csak minnél nagyobb neveket igazolnak :)
  • soma22
    igazolni kell, de pl ha van egy cardenasom akkor nem szarakodok egy carvallhoval...
  • 0202milan
    nekem még az 1negyedéért sem viszik el!de majd megpróbálok vmit kihozni!velem az a baj,h ha meglátok egy aránylag jó játékost(pl lejár a szerzödése)és én mindjárt adok neki egy 60ezres fizetést!aztán meg nem jáccik,és a pénzt viszi,de...(xisco,makinwa)
  • soma22
    ismerős ez a kiállitás után feltámadó ellenfél. ennél csak az jobb mikor ők rugják a 3.at a 96. percben
  • Squizzi
    Elég fura meccs : Lesérült Goran Stepanovski ezért meg vettem ingyenes erre az egy meccsre a veterán ( 38 éves ) kapust .: SANDRO TOMIC - mér megbántam mert ennyit bármelyik ifim is megcsinált volna . nah szoval a meccsről : tartalékos csapat mert köv. meccs Chelsea . Szünetben sima eredmény : 2-0 . Majd pécstől kiállitanak egy embert...Erre pillanatok alatt 2-2 :S:S:S , majd 94.perc mindenki rohan előre : STAMATOVIC gooooooooooooooooooooooooool. ennyi
  • Fabio Capello
    sokan figyelembe se veszik a pénzügyeket, aztán hoppá nincs fizetés, nincs csapat... De én sem fogom fel minek igazolni egy jó játékosállomány mellé
  • turpert
    na a nemmondjam mibe má hát 91.percben még egy tizit is kapnak na ettól felmegy az agyvizem sztem törlöm is :D :@
  • turpert
    na jó kiállítják az emberük erre lövünk két kib*tt nagy kapufát erre egy kontrából beverik a 3. kat is ilyet még nem k*rtam
  • Fabio Capello
    az én taktikám h átadólistára teszem őket, aztán felajánlom klubnak. általában félárat ajánlok, és el is viszik őket. kivéve nagy névnél, ott kb. a háromnegyedét kérem és ajánlatot is tesznek :)
  • szabocsaba1983
    Nem. Nekem is van 5-6 felesleges játékosom. Max kölcsönbe tudom adni őket, mert a kutyának se kellenek.
    Egyébként fél szezonnál járok, ugyanis ezt januárban választják.
  • soma22
    ezt sosem fogom megérteni:
    minek kezd az ember nagycsapattal, ha utána 2 év alatt teljesen felforgatja a játékosállományt.mostmeg szarban vagy mert a meglévők nem kellenek senkinek, te meg jo nagy minuszban vagy és leszel is jodarabig.
  • 0202milan
    de jól jönne most nekem az a 2.2 milla:D
  • turpert
    uy látom gyorsan végetért a játékkedvem újpest első 10 percben két 35 méteres lövéssel baszik ki velme na jólesz már
  • szabocsaba1983
    Hálás vagyok :)
  • 0202milan
    hát ja!ha azt nézem,h jön carvalho,akkorcardenas megy is!ezen kivül megpróbálom elnyomni xisco,makinwa,bianchi 3masból 2töt!de senkinek sem kellenek!h lehet elérni,h vigyék öket?
  • 0202milan
    marha gyorsan lenyomsz egy szezont!:Dgrat!

egyébként az elsö meccsen shochaux ban 1-4re nyertem,sztem a továbbjutás is eldölt!
  • Fabio Capello
    ez az adóssággondjaidat nem fogja megoldani :) Muszáj lesz pár játékost jó árért eladnod... :(

#113603: bocsi mellényomtam
  • turpert
    ezt szerintme nem nekem akartad írni ugye?
  • szabocsaba1983

• 0202milan
    ebben az évben lejár a szerzödésem,vagy meghosszabitom,vagy maradok!ugyis fognak felkonálni szerzödsét,és itt lehet kombinálni!igazolni nem akarok(jön carvalho).teljes lesz a csapat!és próbálok inkább a fizetési keretre koncentrálni!
  • Fabio Capello
    az információk közt megnézheted. Nem menesztenek, de nem lesz pénzet a fiz. keretre, nem fognak a játékosaid hosszabbítani és szép lassan elhagy a csapatod. Én ezt Dinamo Kievvel éltem át egyszer.
  • turpert
    na ennyit a jó szereplésről első bajnoki fehérvár ellen 1:1 priskin itt is eredményes volt 3 meccs/ 3 gól
  • 0202milan
    ezzel h tucc szivni?menesztenek?nem az elsö szezonom!5tödik,de a szezon elején megvettem marcelo-t és palettat!most próbálok szerzödés nélküli pléjákat hozni!ja,és azt megtom nézni,h meddig fizetem a havi részleteket?
  • Fabio Capello
    túlköltekeztél szezon elején? Nekem hamar meg kellett tanulnom, hogy az első évbenfel kell húzni a költségvetést, és nem szabad nagyon drágán igazolni..... Párszor szívtam már ezzel
  • 0202milan
    basszus!lassan eladósodok!most fizettek ki 5 millát az adóságból,és még van 17!remélem megnyerem az olasz kupát,és az uefát i!
  • turpert
    kösz mellesleg 10.000 euróval kezdtem de balogot meg bajevskit mindig eladom és belőlük veszem az embereket JAJJ Priskin jön még! Egyszer mikor fradival nyomtam egy év után 3.7 milióért vitte volna egy csomó nagycsapat remélem majd most is alkot
  • turpert
    jó hogy mondod kell egy új ballhátvéd :D mellesleg bozic és wisniewski még be se mutatkozott pedig az egész játékba a két legjobb ember sztem és a kedvenceim mindenhova megveszem őket. Bozicnál jobb mesterlövész nincs na és wisniewskinél magabiztosabb se nagyon akad.
  • Fabio Capello
    igenigen, csak így tovább :)