Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
az egyenleg most 69K €,de mindig változik,azt hiszem 28-ról indultam,feltornásztam 75-re,aztán megint visszacsappant :S
szóval,jól jönne a pénz 😄 persze,ez a pénz az egyik legegyenletesebben teljesítõ játékosom lenne
ReaL MaDRid x siempre
neked is hajrá
Hunbasser:
ennyire meg vagy szorulva anyagilag?
kenõ meg töki😄
szép eredmények hajrá😊
én most 2. vok fradi mögött😄 feljutottak és 1 döntetlenjük van 8 meccs után😄
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
mindjárt tolok egy ilyen képet.
vagy top secret??😄
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
most azon gondolkodom, hogy megveszek 1-2 tizenéves kedvencet, és ifiben eltöültenek 5 évet aztán magyarok lesznek és játszhatnak a felnõttben😄ez csalás lenne ha csak magyarokat akarok használni?😄D
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
következõ részben , foci managerben most nem vág az agyam
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Persze a te döntésed, én csak a saját tapasztalatomat osztottam meg.
Ezt a fiókcsapatos dolgot az elégedetlenkedõkre használom, nomeg az ázsiai kiaknázatlan piac kihasználására, amennyiben a vezetõség is talál ilyen csapatot😊
ezzel hadd ne értsek egyet:
ha egy alsóbbosztályú klubhoz küldöd, ahol szarabbak az edzéslehetõségek, akkor inkább csak szarabbak lesznek. ha nevezve vannak az ifijeid a bajnokságba akkor sokkal jobb ha nálad maradnak.
Egyedül Gobbit adtam el. (meg sok gyenge ifit elküldtem)
a segitaség nem szpemmelés😊
kezd újra pse-vel, alapozz csak magyarokra, és nem unod meg😄
nem jáccom , szpemmelni meg nem akarok -.- ^^
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Torres neked 19 pontos a levonás? Nekem "csak" 15. Amúgy elsõ évem velük:
(Képet nem tudok feltenni, kiakadt a feltöltõ.)