Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Grat Robo,Squizzi,Gabe!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
mosthogy már igazolsz, csak gyõzelemmel kell megnyerni a bajnokságot 😛
Costinha szerzõdése a nyáron lejár, 33 és fél éves, a helyére hozok valakit
ezen kivül ingyen jön még Forlán (irl is leigazolták)
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Kiválaszt és másol
Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
grat Robónak, mert nagyonjó, mint ahogy mindenki másnak is
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
2. szezon, alap keret
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
(Y)
a játék egyszer nekem is generált egy silvát igaz az csatár volt csak de azis kubva jó volt sõt hawernak is generált egy silvát az már baloldali tkp volt és kurvajó😄 ezek a silvák kuvajók tudnak lenni😄
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
mentem aludni, jóéjt
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
az elsõ gólszerzõ nemlátszik nálam:
szerk.: Roger (4, büntetõböl)
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
ReaL MaDRid x siempre
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...