Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JackDaniels
Tavalyi szezonban engem a Monaco tolt ki. Hazai 1-1 idegenben meg 2-1

\"Never say never!\" W Churchill

soma22
engem sajna a 3. körben a stuttgart agyonvert. otthon 2-2, idegenben egy 5ös kapusteljesitménynek köszönhetõen 3-1re megvertek.
uefában jön a brondby.

sok sikert

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

JackDaniels
Igaz csak edzõmeccs, de nekem teccett.😊))) Készülünk a BL-re.😊 Remélem a 3. selejtezõben nem vágnak agyon minket.😊

\"Never say never!\" W Churchill

zaki
Hi all. Nem nagyon olvasok vissza, csak a képeket nézem meg, de nagy grat mindenkinek, jó játékot ebben a qrva nagy melegben! 😄DDDD

Folytatom a Fradis mentésemet, ugye múltkor azért hagytam abba, mert vagy 3-4 hónapom kárbaveszett, mikor kilépett vmi hibaüzivel a játékom.

asfa
:ASDASDASdasds
igenis htx 😮

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

szevasz kakigombóc :XD

sekkedet ne nyajjam ki? 😮 :XD

játsza az 7.02vel azt majd várd meg a kövi efem kiadást 😛

Mor3llo
Fura, hogy ott vagyok az elég sok gólt szerzõ csapatok között, ellenben a legtöbbet én kaptam.Innen is látszik, hogy a védelmem szörnyen gyönge.Nyáron mindenféleképpen megerõsítem.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Egy helyet javítottam, és még távolabb kerültem a kieséstõl 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

soma22
végre itt😊
hiányoltalak titeket😊

5w0rdf15h
Üdv mindenkinek! Végre itthon 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

asfa
csáó srácok. lenne egy kérdésem.. most igy van egy kis idõm meg kedvem nyomnám az fm-et csak szûz fm-re kéne egy adatbázis update meg logok meg mezek amik mûködnek.. sortin van ugye minden de viszont a legujabb adatbázis frissités nekem nem ment.. Wriggi féle update.. lehet h rosszul raktam be vagy nemvágom :S patch-bõl meg meik a legujabb? meg egy mûködõ nemrégi adatbázis frissitést megköszönnék.. elõre is kösz mindent további jo gémelést

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

soma22
mindenképpen világos.
ha tudod nézd meg a blogom oldalát, ehhez hasonlo szkinek közül lehet válogatni.

Fyrex
leszek, majd felcsekkolok msnre

banner dolgon rajtavagyok, csak mondjuk nem ártana tudni milyen színvilágot akarsz majd az új oldalnak, és ahhoz igazítani

Avanti Crociati!

soma22
Szeva!

Már kimondottan hiányoltalak, de igaz hogy csak a parton lehet elviselni a hõséget.

Én este 9ig melozom, ha akkor is itt leszel akkor szivesen veszem a segitséget, addig esetleg egy szép banner elkészülhet😉

Fyrex
szevasztok

megjöttem Balatonról, csak a vízparton lehetett elviselni ezt a hõséget

Soma barátom, nah dobjuk fel azt a honlapot 😉

Gábornak utólag Boldog Születésnapot!

Avanti Crociati!

soma22
csak ahol managert keresnek, oda tudsz jelentkezni

Hy all! Azlenne a kérdésem hogyha vhol lemondok akkor hogytudnék másik csapathoz igazolni?? Vagy nemlehet akárhova?

Nem kezdtünk olyan rosszul

soma22
ujra bajnokok lettünk

Gunnersboy
na mára ennyi, jó8

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
hohohoho megvertem PSV-t bajnokságban :o) megin 3ponttal nõtt az elõnyöm :o)

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
elõdöntõbeli ellenfelem a Feyenoord, másik ágon Utrecht - PSV asszem

Gunnersboy
na holland kupa elõdöntõbe jutottam, ellenfelek közül nagy név már csak a PSV..

Véget ért a fradival a szezonom jövõre irány a bl!!! valaki please privibe írjon neveket akiket érdemes leigazolni köszi elõre is jó 8 mindenkinek

Gunnersboy

DaMarcus
hi
most az mtk-val vagyok és fillérekért elhoztam kb 10 nagy csapatot
mindnek 22e fontot fizettem és ilyenek jöttek: Roma, arsenal, MU, Sporting, A. Madrid, Lyon, valencia, porto asszem ennyi 😊

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

soma22
forintban nemtudom.

500 millió forintért Remilit ugye megéri eladni?

Mor3llo
én a kiesés ellen küzdök, szal nálam megszokott az ilyen 😄

Mor3llo
Grat az eredményhez, de annak nem örülök h ki ellen 😊
na töltöm Karlsruhét 😊

nekem most utcsó 3 meccs 2 vereség 1 x:S

soma22
utolsó 3 meccsem 2 vereség 1 döntetlen, és mindegyiknek a végén a kiirás: a ferencváros játékosainak könnyedén gyõznie kellett volna...
kezd kicsit sok lenni, ugyanis sem sérülés sem semmi más hátráltató tényezõ nincs, és ezelõtt 12 meccses veretlenségi, 7 meccses gyõzelmi széria volt...

soma22
õt meg sajna ingyen elvitte az inter...a kezdetekkor generálta a gamma, 178PA iszonyatosan hasznos pleja volt. Sok sikert neki, remélem öregbiti a magyarok hirnevét.
helyére jött konaté, már õ a kezdõ.

soma22
naná hogy van eddig csak magyarokat igazoltam és azért megvan a gerinc😊

gratula egyébként neked😊, nomeg mindenki másnak

miki36
és megvan! (persze ha a 81. percben sagnol nem passzolja schumachernek a labdát száz százalékos ziccerbe, akkor...)

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

miki36
zsíros😊
látom azér van még Magyar pleja bõven😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

thx

soma22

soma22
persze, pillanat és berakom

soma raksz 1 képet a keretedrõl ?

soma22
minimális dijért eljönnek.

ForzaInter
Sziasztok! Az a bajom az h nem nagyon akarnak eljönni a csapatok velem bari meccseket jáccani nyárra... Napolival vok.

vki vmi ötlet?

Yo, Bitch!

Fél szezon a Fradival!!!

kraawz
denemezlett😛
2:0 ide. Sosa ill . David Lopez ... 2x találták el a kapum 2 meccs alatt,nem lettem volna ideges. Szal legjobb 8 között vagyunk. 1 körrel elõrébb mint tavaly. Spanyol kupában is +2 kört mentünk , bajnokság a visszaesés csak.
Az a 2.5M euro plusz jól jön.

Lehetséges ellenfelek: Arsenal Barcelona Chelsea München MU Inter Chelsea

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

miki36
😞 (ismerõs-.-)

miki36
bayern. cselzit verték, de kurvaerõsek, majd meglátjuk😊
bajnokságban viszont szarul megy. 6.-ak vagyunk, de nem is leszünk már jobbak... a tavalyi 3. helyhez képest...

kéne már valamit nyernünk is😊

kraawz
Raúl Garcia,aki egy fél Osasunat kitesz(7.44es rating) 2 hónap -_- Bl meccs elõtt persze.

kraawz
Na egész jól indul a tavasz. 4 meccsbõl 3mat nyertem,ebbõl a Valencia elleni 3:2s sikerem is bennevan. Meg a Real elleni 5:2es zakó is 😄
Spanyol kupában elõdöntõig meneteltem,ahol idegenbeli góllal estem ki.
Bl nyolcaddöntõ 2. meccs Chievo ellen itthon,ott 0:0 lett. Ide látom,hogy 1:1el jutnak tovább :@

kraawz
adjad neki😊
döntõ ki ellen lesz ?