Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Never say never!\" W Churchill
uefában jön a brondby.
sok sikert
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Folytatom a Fradis mentésemet, ugye múltkor azért hagytam abba, mert vagy 3-4 hónapom kárbaveszett, mikor kilépett vmi hibaüzivel a játékom.
igenis htx 😮
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
játsza az 7.02vel azt majd várd meg a kövi efem kiadást 😛
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
ha tudod nézd meg a blogom oldalát, ehhez hasonlo szkinek közül lehet válogatni.
banner dolgon rajtavagyok, csak mondjuk nem ártana tudni milyen színvilágot akarsz majd az új oldalnak, és ahhoz igazítani
Avanti Crociati!
Már kimondottan hiányoltalak, de igaz hogy csak a parton lehet elviselni a hõséget.
Én este 9ig melozom, ha akkor is itt leszel akkor szivesen veszem a segitséget, addig esetleg egy szép banner elkészülhet😉
megjöttem Balatonról, csak a vízparton lehetett elviselni ezt a hõséget
Soma barátom, nah dobjuk fel azt a honlapot 😉
Gábornak utólag Boldog Születésnapot!
Avanti Crociati!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
most az mtk-val vagyok és fillérekért elhoztam kb 10 nagy csapatot
mindnek 22e fontot fizettem és ilyenek jöttek: Roma, arsenal, MU, Sporting, A. Madrid, Lyon, valencia, porto asszem ennyi 😊
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
na töltöm Karlsruhét 😊
kezd kicsit sok lenni, ugyanis sem sérülés sem semmi más hátráltató tényezõ nincs, és ezelõtt 12 meccses veretlenségi, 7 meccses gyõzelmi széria volt...
gratula egyébként neked😊, nomeg mindenki másnak

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
látom azér van még Magyar pleja bõven😊
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
vki vmi ötlet?
Yo, Bitch!
2:0 ide. Sosa ill . David Lopez ... 2x találták el a kapum 2 meccs alatt,nem lettem volna ideges. Szal legjobb 8 között vagyunk. 1 körrel elõrébb mint tavaly. Spanyol kupában is +2 kört mentünk , bajnokság a visszaesés csak.
Az a 2.5M euro plusz jól jön.
Lehetséges ellenfelek: Arsenal Barcelona Chelsea München MU Inter Chelsea
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
bajnokságban viszont szarul megy. 6.-ak vagyunk, de nem is leszünk már jobbak... a tavalyi 3. helyhez képest...
kéne már valamit nyernünk is😊
Spanyol kupában elõdöntõig meneteltem,ahol idegenbeli góllal estem ki.
Bl nyolcaddöntõ 2. meccs Chievo ellen itthon,ott 0:0 lett. Ide látom,hogy 1:1el jutnak tovább :@