Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
odavágón 2-2, Gyan két perc alatt kettõt vágott😊
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
megpróbálom magam mögött hagyni. E107 motort ismerem,egyik legjobb,talán csak webspell ûberli.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Az fmfansite oldalát újra kezelésbe veszem. Mivel kimondottan nem vált be a mostani portálmotor(mind szerkesztésben, mind elérhetõségben) ezért lecserélem. Természetesen a cikkeket gond nélkül meg lehet majd találni, emiatt veszteség nem lesz. A lap cime sem fog változni.
A saját blogoldalamon ezt a portálmotort használom, sokkal biztosabb, könnyebben kezelhetõ, és nagyon sokrétû(e107)
Könnyebb lesz a cikkirás, saját forummotor, feltöltési lehetõség, galéria, stb.
Segítségre viszont szükségem lesz.
Elõször is egy banner kell, ami max 950 pixel széles és max 70-90 pixel magas.
Ezen felül pedig az épitõ jellegû ötleteket szivesen veszem az offtopikban.
Köszönöm a figyelmet!
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Elsõ tavaszi meccsre lesérült Sosa Juanfran és David Lopez,3 kezdõm 😄
Ennek ellenére Barcelonaban az Espanyol ellen 4:1re nyertünk.
én hülye meg megint leigazoltam 2 játékost 😄 persze,nem nagy a fizetésük,és ingyen voltak mindketten,jobbhátvédeket vettem egyébként,mert Gróssz mellett nem nagyon veannak jók.
43 fõs a keretem,ha átig.szezon végéig nem megy senki,akkor majd egyszerûen kidobom a selejtet -.-
megvettem kapuba Igor Melhert,így már 3 minõségi kapusom van,most legutóbb a Hamburggal játszottam barimeccset,rendes játékidõben 1-1 volt,és büntetõpárbajokkal nyertek csak,de ott is Melher 3 büntetõt védett zsinórban.a Baranyai fivérekkel meg nem tudom mi lesz.
ReaL MaDRid x siempre
Igazoltam egy másik 17 éves orosz AMR , Zaitsev a neve (Enemy At the Gates)
Viszont Raúl Garcia már egy szép 170/178as példány 20M euro az értéke,úgyis el fogja vinni valaki,Real nagyon környékezi,elnök meg úgyis elfogadja.
Nembaj új taktikomba úgysem fér bele (3.szezon😛)
én is így vagyok vele,vannak már itt egész jók is 18-19 évesen,de annyira jók nincsenek,h kezdõbe vegyem õket,padra meg túl drágák,pedig nagyon jók lesznek,csak hát ezt teszi az alacsony átigazolási összeg...
ReaL MaDRid x siempre
Na itt a kép,szerintem 1-2 év és már látszani fog,ki is õ.
egyébként terryt utálom, mint az összes cselzi sztárt...
Na leirom:
a középpályán az õ mentalitása vkp-ra van állitva, rövid gyors passzos a játékstilusunk, aminél hatalmas elõny ha 20as a passzolási szintje egy plejának. emellett elég erõs, nem lassú, és jó meglátásai vannak.
szögleteknél, vagy támadásoknál egy-egy eleresztett bombával ugyancsak veszélyes lehet, mert a távoli lövés is maxos😊
eddigi fm 2007es "karrierem" során szvsz a legjobb igazolásom volt.
Mert nekem volt olyan is,hogy Valenciaban a lehetõ legjobb körülmények közt akár 20-30 abilityt is fejlõdött egy év alatt ...
#112800: Már leírták,olvass vissza picit.
itt van néhány jó igazolás: (a keretrõl majd késõbb)

RIP Antonio Puerta!!!!
Soma ezek aztán pléják, Konaté-nál leesett a állam (most varrom vissza 😄 )
RIP Antonio Puerta!!!!
Nemtom, miért, de vonzanak a valóságban újra fellendülõ magyar csapatok, mint a Honvéd és Vasas.
Hajrá Magyarország!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Fradival 2dik szezon elején most jöttem rá h csak magyarokat igazoltam 😮 egyedül omar andrade nem magyar, de õ télen jött...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.