Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miki36
<#vigyor1>

odavágón 2-2, Gyan két perc alatt kettõt vágott😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

soma22
ja, aztán megint eltünik a süllyesztõben...

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

miki36
am nagy grat mindenkinek!

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

miki36
zsír lesz😊)

kraawz

megpróbálom magam mögött hagyni. E107 motort ismerem,egyik legjobb,talán csak webspell ûberli.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

soma22
Egy kis közérdekû!

Az fmfansite oldalát újra kezelésbe veszem. Mivel kimondottan nem vált be a mostani portálmotor(mind szerkesztésben, mind elérhetõségben) ezért lecserélem. Természetesen a cikkeket gond nélkül meg lehet majd találni, emiatt veszteség nem lesz. A lap cime sem fog változni.
A saját blogoldalamon ezt a portálmotort használom, sokkal biztosabb, könnyebben kezelhetõ, és nagyon sokrétû(e107)
Könnyebb lesz a cikkirás, saját forummotor, feltöltési lehetõség, galéria, stb.

Segítségre viszont szükségem lesz.
Elõször is egy banner kell, ami max 950 pixel széles és max 70-90 pixel magas.
Ezen felül pedig az épitõ jellegû ötleteket szivesen veszem az offtopikban.

Köszönöm a figyelmet!

soma22
nemrossz

kraawz
Hát õszi szezonban sikerült 33 pontot szereznünk,ami eddig 7. helyre elég. Tavaszra 37 pont a kitûzött cél,70 ponttal már elégedett lennék ezzel a kerettel.

Elsõ tavaszi meccsre lesérült Sosa Juanfran és David Lopez,3 kezdõm 😄
Ennek ellenére Barcelonaban az Espanyol ellen 4:1re nyertünk.

soma22
ismerõs...

zorrobomber
német 3adosztályban meg muszáj 😊

soma22
én általában egybõl beépitem õket.minél többet játszik annál jobban fejlõdik. mondjuk ehhez ki kell fogni a már használható fiatal játékosokat.

zorrobomber
mán megérte elkezdeni, a meccs után lesérült vagy 3 plejám, igy az eltiltással együtt csak vagy 8 játékosom hiányzik a kezdõ11bõl...

zorrobomber
üdv és grat all, jáccok mán kicsit

hunbasser
😄DD inkább csak arra használom,h megnézzem azoknak a játékosoknak a képességeit,akikét a játékban nem látom :S PA-t nem nagyon szoktam figyelgetni,csak csapaton belül nézegettem meg kivácsiságból,h kinek mennyi.

én hülye meg megint leigazoltam 2 játékost 😄 persze,nem nagy a fizetésük,és ingyen voltak mindketten,jobbhátvédeket vettem egyébként,mert Gróssz mellett nem nagyon veannak jók.

43 fõs a keretem,ha átig.szezon végéig nem megy senki,akkor majd egyszerûen kidobom a selejtet -.-

megvettem kapuba Igor Melhert,így már 3 minõségi kapusom van,most legutóbb a Hamburggal játszottam barimeccset,rendes játékidõben 1-1 volt,és büntetõpárbajokkal nyertek csak,de ott is Melher 3 büntetõt védett zsinórban.a Baranyai fivérekkel meg nem tudom mi lesz.

ReaL MaDRid x siempre

kraawz
megkövezni nem fog senki. miazhogy . kezd benõni a fejed lágya 😄
Igazoltam egy másik 17 éves orosz AMR , Zaitsev a neve (Enemy At the Gates)

hunbasser
ya,és nem tagadom,mostanában elõvettem egyszer-kétszer a scoutot -.-'

ReaL MaDRid x siempre

kraawz
Hát Osasuna nemnagycsapat. 20k-s stadionból nem fogok megélni😄DD
Viszont Raúl Garcia már egy szép 170/178as példány 20M euro az értéke,úgyis el fogja vinni valaki,Real nagyon környékezi,elnök meg úgyis elfogadja.

Nembaj új taktikomba úgysem fér bele (3.szezon😛)

hunbasser
de csak azért,mert egy kiscsapatnál nem nagyon igazolsz olyan játékosokat,akik majd csak 2-3 év múlva jók szvsz 😊

én is így vagyok vele,vannak már itt egész jók is 18-19 évesen,de annyira jók nincsenek,h kezdõbe vegyem õket,padra meg túl drágák,pedig nagyon jók lesznek,csak hát ezt teszi az alacsony átigazolási összeg...

ReaL MaDRid x siempre

soma22
hmm, viszont ebben az állapotában ha kiscsapattal lettem volna sokallanám a 8kilot.mindenesetre majd kérek képet a kifejlett "példányrol" is😄

hunbasser
sztem is jó lesz

ReaL MaDRid x siempre

kraawz
én sem tudtam kihez hasonlítani,be is léptem gammába,nézzek egy jó angol védõt 😄😄

Na itt a kép,szerintem 1-2 év és már látszani fog,ki is õ.

soma22
képet!

egyébként terryt utálom, mint az összes cselzi sztárt...

kraawz
Watfordtól sikerült megszereznem a jövõ John Terryjét. 17 éves ~100 Ability és 197 PA. Talán 800 pénzembe került.

soma22
fõleg a középpályán, ahol én 3 plejával tolom, ezekközül a középsõt játsza õ.
Na leirom:
a középpályán az õ mentalitása vkp-ra van állitva, rövid gyors passzos a játékstilusunk, aminél hatalmas elõny ha 20as a passzolási szintje egy plejának. emellett elég erõs, nem lassú, és jó meglátásai vannak.
szögleteknél, vagy támadásoknál egy-egy eleresztett bombával ugyancsak veszélyes lehet, mert a távoli lövés is maxos😊

zorrobomber
ja és ugye zonális védekezésnél nem számít túl sokat az emberfogás képesség... 😊

zorrobomber
én is magasság-freak vagyok középhátvédeknél, dmc-nek jobban el tudom képzelni, viszont már azt is megtanultam hogy már kb 3-4 kimagasló(19-20) értékkel is lehet vki kiváló pleja, ha az a 3-4 érték pont a számunkra és a poszt számára szükséges! szóval valóban jó az...

soma22
de nézzük meg a szerelés szabadrugás passz és fizikális értékeit, plusz azt hogy milyen fiatal.nem mellesleg iszonyatosan beleillik a játékunkba, taktikába.
eddigi fm 2007es "karrierem" során szvsz a legjobb igazolásom volt.

soma22
hasonlitsd össze konaté elsõ és utolsó képét és számold meg sztem simán üti a 30at, pedig az edzéslehetõségek még csak most kezdenek fejlõdni, edzõk 1/3-a 5, a többi 4 csillagos

kraawz
Valaki nagyjából megtudja mondani,hogy egy játékos egy év alatt mennyit Abilityt tud fejlõdni 15-ös edzéslehetõségekkel és úgy 4* edzéssel,mondjuk ha játszik 20 meccset. ( u19 és tartalékok)

Mert nekem volt olyan is,hogy Valenciaban a lehetõ legjobb körülmények közt akár 20-30 abilityt is fejlõdött egy év alatt ...

kraawz
#112799: Azigen ebbõl pár ember nálam is elférne
#112800: Már leírták,olvass vissza picit.

Max08
Sziasztok!Valamelyikõtök említette,hogy tud 18 éven aluli brazilokat igazolni!Megosztanátok velem is?<#wave>!Elõre is köszi!

Talentplayer
vége a bajnokságnak, meg van a MK és a bajnoki cím is😄 (majd tolok képet)
itt van néhány jó igazolás: (a keretrõl majd késõbb)

RIP Antonio Puerta!!!!

Max08
Sajna alacsony,meg gyenge az emberfogás és a fejelés értékek,de nem rossz pléja!Mostani Fradiba is elkelne egy pár hasonló játékos <#smile>

Talentplayer
hi
Soma ezek aztán pléják, Konaté-nál leesett a állam (most varrom vissza 😄 )

RIP Antonio Puerta!!!!

Zsolti9014
Na, 2009. novemberben tartok a Honvéddal, de ha igazolok, azért, ha nem akkor azért nem jó a csapat. Egyelõre jegelem õket, és a Vasassal próbálok meg egyet. Talán 1x az MTK-val is kellene.

Nemtom, miért, de vonzanak a valóságban újra fellendülõ magyar csapatok, mint a Honvéd és Vasas.

Hajrá Magyarország!

soma22
azoknak akik kételkedtek konaté képességeiben:

meglepõen fejlõdõképes, és brutál értékei vannak a fontos részeken.

soma22
és még egyszer sem játszott, mi lesz ha stabil kezdõ lesz😊

soma22
szerintem igen

Mor3llo
huh, nem zsange kis pléja 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

GTheo
Generáltak miind?
Fradival 2dik szezon elején most jöttem rá h csak magyarokat igazoltam 😮 egyedül omar andrade nem magyar, de õ télen jött...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

soma22
remélem õ is beválik, pa szerint erõs pleja, majd kicsit rágyurunk pszichésen😄

soma22
õ az egyik leendõ sztárjelölt:

soma22
bránzá volt a csatár, és frankovski a védõ

vmilyen julian és bránzá ugye ?

Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !

soma22
ha lesz kedve gyis eljön, ha nem nem. a klub reputáciojátol függ hogy ki megy el és ki nem.

Max08
Légyszi válaszoljatok a #112777 kérdésemre!Köszike!

soma22
igazán nincsmit, de egy sörrel megkínálhattál volna😉

gabber_saviola
köszönöm szépen kedves Sauma barátom ^^

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

soma22
tõlem anno az egyik középhátvédet vette meg a barca 22 millio euroért, utána meg egy román csatáromat az everton 7,5 ért, aki utána aranylabdás lett és bl cimhez vezette az evertont