Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JackDaniels
ez a méreg, nem a cián.😄D Ha továbbjutunk, nem is kerültünk vóna olyan nehéz csoportba. Dehát ez van.

\"Never say never!\" W Churchill

JackDaniels
Azé' kis szerencsével lehetett vóna jobb is.😊

JackDaniels
De csak az alapján. Amúgy a gamma meg bekaphattya.😊)

Fyrex
tavaly is így volt, és idén is óva intek mindenkit bármiféle adatbázis-frissítés kipróbálásától, szeptemberben linkelünk egy megbízható, átfogó ápdétet, tán még lehet h lesz hivatalos is, de addig bírjátok ki nélküle

Avanti Crociati!

soma22
nagyon nem rossz ez az eredmény.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

McFrost
megérdemelten nyertek a statok alapján....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
tudnál mondani egy PSE keretet?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

JackDaniels
De nagyon tele van a faxom ezzel a xarral.

Zsolti9014
nem tudom, szerintem az átig. szezon végén adnak majd ki valamit, amivel az FM2008-ig elleszünk. De ez csak saját feltételezésem.

Hajrá Magyarország!

értem és a legfrisseb az mikorra fog kijönni szerintetek?

Zsolti9014
kösz 😄D

jó lenne megnyerni, de célom az európai kupák valamelyike, amit sajnos a Honvéddal közel 4 szezon alatt nem értem el. bár az más világ volt. 😄

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
ez sima 7.0.2-es, de volt itt korábban linkelve egy 2007/07/07-i adatbázis, az is megvan, de most azt nem használom. ott már a jövõ évi bajnoki mezõnyök vannak

Hajrá Magyarország!

legfrisseb patched van fent?

zaki
Nagy grat!
Fehérvár végére ki fog pukkadni, megnyered a bajnokágot! <#nyes>

Zsolti9014
MTK-val kezdtem a Honvéd után, nem Vasassal. A sors iróniája, hogy épp a Vasas vert meg a téli szünet elõtti utolsó meccsen. Most így áll a tabella:

Végh 3 hónapra esett ki, Hrepka 1 hónapig nem játszott, emellett nagyon sok kisebb, rövidebb sérülés nehezíti a dolgomat. Viszont Pál és Urbán nagyon erõs csatárkettõst alkotnak, a listavezetõ Fehérvárt úgy vertük meg, hogy mindketten dupláztak.

Hajrá Magyarország!

soma22
vazz nemgyenge😊

Uefában Brondby ellen 2-1re kikaptunk idegenben, 10 emberrel megvertek minket sokadik kapushiba miatt, igy cseréltem kapust, és itthon 7-1re vertük öket ugy hogy 11en voltak😄

képek este

zaki
És mekkorát?
Bírnám, ha építenének egy 50ezrest stadiont... :o
Mondjuk nálam minden hazai meccsemen teltház van, csak a magyar kupa meccseken vannak kevesebben...

zaki

Akkor gyûjtök tovább... Sajnos idén nem jutottam be a BL-be, majd az UEFA kupában megszedjük magunkat... 😛

Fyrex
nekem 90 millió fontért csinálták annó pármában

Avanti Crociati!

soma22
80 misi volt az egyenlegem, és mégsem akarták épiteni az ujat.

gratula a bajnoksi cimhez

Fyrex
nah tolom ám az efemet

csak elugrottam egy alapmûért 😊

Avanti Crociati!

Fyrex
"nincs hely a telken" mondjuk így, ha elég nagy lesz az egyenleged hozzá új stadiont fognak építeni, de addig gyûjteni kell

Avanti Crociati!

hunbasser
hát,akkor lehet gyûjteni 😊

közben én elfelejtettem,h bepipáltam,h az aszisztens újítsa a szerzõdéseket,erre Micskóval is hosszabbít 😮 a gond az,h én nem akartam vele hosszabbítani egyelõre,mivel nagyon sokat kér...így mostmár mindegy,kezdek lassan kifutni a fizetési keretbõl :S ezt az ámokfutó asszisztenst meg játékosok közelébe nem engedem szerzõdéssel a kezében :\

ReaL MaDRid x siempre

zaki
1-2 milla körül van, biztos vagyok benne. Stadiont meg 10m alatt nem nagyon bõvítik. Kb 1millióba kerül 1000ülõhely. Tapasztalatból tudom... :o

hunbasser
most veszem észre,h én itt stadionfejlesztésrõl beszélek 😄D

nekem meg csak edzéslehetõségeket kéne még egyelõre.ha zaki azt mondja,h 1-2 milla,akkor jövõre tudom fejleszteni,utána meg már a stadionra gyûjtök,mert idõvel majd azt is kell fejleszteni,és nem kevés idõ lesz,míg annyi pénzt összegyûjtök.

ReaL MaDRid x siempre

JackDaniels
Jah, én is úgy vótam. 7-8M-ig szóba sem engették hozni.😊 Azóta viszont megyen. Az edzõközpont full, az utánpótlás akadémia most lesz az.😊

JackDaniels
Esse lesz eccerû.😊

hunbasser
akkor még gyûjthetek egy darabig 😄

amúgy most egy tízezres stadionom van,ebbõl csak 2000 ülõhely,bár ide még az is elég,de lehet,h 3 év múlva már nem lesz elég 😉 (az az ego 😄)

ReaL MaDRid x siempre

soma22
nekem sem engedik sosem ugyanezzel az indokkal

hunbasser:
8 misis egyenleg felett már gond nélkül belemennek

zaki
1-2 millió szvsz. Bár nem tõlem kérdezted... 😛

zaki
Érdekes módon nálam most Albániából, Montenegróbol, és Litvániából jönnek a tehetségek... :o

hunbasser
mennyi pénz kell pl egy edzéslehetõség fejlesztéshez?

ReaL MaDRid x siempre

zaki
Akik a Fradival nyomják, ahhoz lenne egy kérdésem:
Senkinek nem bõvítika stadiont? Mert nekem minden évben megígérik, hogy bõvítik, aztán ahelyi tanács soha nem engedi... 😞

zaki
Nálam fullon van minden, ahhoz képest nem vmi nagy szám pléjákat generál nekem a gép... 😞

soma22
nekem is most fejlesztik végre mindkettõt

JackDaniels
10bõl 2 aláír. Ez nekem jó arány.😊

soma22
ejjmikeménykölkök😄

JackDaniels
Gyönnek, de nem ruhabótot nyitni.😊)))))

JackDaniels
Ránk is fért.😊 Jaaaaa, majd el felejtettem, most építik az utánpótlás akadémiánkat.😊 Szeptemberre kész.😊 Remélem utána nem sokat kell majd költeni a fiatal tehetségekre.😊)

zaki
Thx, tieid sem rosszak... <#eljen>

Kínaiak jönnek jönnek Magyarországra is? Nálam Ázsiából (sem) jönnek nagyon... 😞

soma22
nagyon kellemesek😊
vannak páran

JackDaniels
Szép két pléja.😊<#eljen><#eljen>

JackDaniels
A Pot Ability mindenkinél min. 170.😊) Ez a lényeg.😊

zaki

JackDaniels
Az új fiúk:

JackDaniels
Attól függ, mekkora a hátrány.😊 de van benne valami.😊

Ezek az uj ligák biztos élvezetesek lehetnek 😊

Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !

soma22
ez jogos, de azért mikor nem én vagyok az esélyesebb akkor otthon sokkal könnyebb behozni a hátrányt.

JackDaniels
Sokan így vannak vele.😊) Nekem mindegy.😊) Úgy vagyok ezzel, mindegy, hogy mikor kell 2-3 góllal nyernem.😊

soma22
utálok otthon kezdeni