Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Avanti Crociati!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Hajrá Magyarország!
jó lenne megnyerni, de célom az európai kupák valamelyike, amit sajnos a Honvéddal közel 4 szezon alatt nem értem el. bár az más világ volt. 😄
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Végh 3 hónapra esett ki, Hrepka 1 hónapig nem játszott, emellett nagyon sok kisebb, rövidebb sérülés nehezíti a dolgomat. Viszont Pál és Urbán nagyon erõs csatárkettõst alkotnak, a listavezetõ Fehérvárt úgy vertük meg, hogy mindketten dupláztak.
Hajrá Magyarország!
Uefában Brondby ellen 2-1re kikaptunk idegenben, 10 emberrel megvertek minket sokadik kapushiba miatt, igy cseréltem kapust, és itthon 7-1re vertük öket ugy hogy 11en voltak😄
képek este
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Bírnám, ha építenének egy 50ezrest stadiont... :o
Mondjuk nálam minden hazai meccsemen teltház van, csak a magyar kupa meccseken vannak kevesebben...
Akkor gyûjtök tovább... Sajnos idén nem jutottam be a BL-be, majd az UEFA kupában megszedjük magunkat... 😛
gratula a bajnoksi cimhez
Avanti Crociati!
közben én elfelejtettem,h bepipáltam,h az aszisztens újítsa a szerzõdéseket,erre Micskóval is hosszabbít 😮 a gond az,h én nem akartam vele hosszabbítani egyelõre,mivel nagyon sokat kér...így mostmár mindegy,kezdek lassan kifutni a fizetési keretbõl :S ezt az ámokfutó asszisztenst meg játékosok közelébe nem engedem szerzõdéssel a kezében :\
ReaL MaDRid x siempre
nekem meg csak edzéslehetõségeket kéne még egyelõre.ha zaki azt mondja,h 1-2 milla,akkor jövõre tudom fejleszteni,utána meg már a stadionra gyûjtök,mert idõvel majd azt is kell fejleszteni,és nem kevés idõ lesz,míg annyi pénzt összegyûjtök.
ReaL MaDRid x siempre
\"Never say never!\" W Churchill
amúgy most egy tízezres stadionom van,ebbõl csak 2000 ülõhely,bár ide még az is elég,de lehet,h 3 év múlva már nem lesz elég 😉 (az az ego 😄)
ReaL MaDRid x siempre
hunbasser:
8 misis egyenleg felett már gond nélkül belemennek
Senkinek nem bõvítika stadiont? Mert nekem minden évben megígérik, hogy bõvítik, aztán ahelyi tanács soha nem engedi... 😞
Kínaiak jönnek jönnek Magyarországra is? Nálam Ázsiából (sem) jönnek nagyon... 😞