121242
Football Manager
  • kraawz
    Valakinek nincs vmi trükkje hogy vezetőségtől pénzt lehessen lenyúlni

Van 41M font számlámon,de csak 5M fontot adnak igazolni. Pedig pepet most 9Mért el lehetne hozni,nekem meg csak 3 védőm van középre,abból egyikük 37 éves már :S
  • Fyrex
    nah akkor most hagyd abba inkább, ne kezdd ezt te is...
  • 9csöves9
    én másodpercbe nyomom -.-

grat
  • 9csöves9
  • kraawz
    mielőtt a perceket számolgatnátok

Dortmund:München 3:0

G: D. Carvalho,Husyev
  • kraawz
    nem szeretem a dolgokat megváltoztatni. Lehet első fordulóban kikapok :D
  • Fyrex
    miért baj? most megnyerheted a ligakupát..
  • kraawz
    szépséges

nekem sajnos elszállt 3 meccsem. Bayern elleni 4:2 , Hamburg elleni 1:2,Stuttgart elleni 1:0. pics*ba
  • Fyrex
    hmmm
  • Fyrex
    még visszavehetem később őket, de nem voltak nagy durranások
  • 9csöves9
    simán jobb lesz. Turaci és Selcuk nemtudom milyen az idei gémbe de nálam tavaly ők alapozták meg a későbbi nagy Fenerem:)
  • Fyrex

Deivid-et sajnáltam, de Falcao hosszútávon jobb lesz helyette úgy gondoltam
  • Fyrex
  • 9csöves9
    csokitomi

kit/kiket basztál ki a nem törökök közül?
  • hunbasser
    meglett a 3.hely,bár a Haladás ellen csak egy 1-1-re voltam jó,a Pécs győzött,de a jobb gólkülönbség miatt én lettem a 3..

most jó sok játékost akarok eladni,és kéne egy jó irányító,meg egy nagyon jó védő.
  • hunbasser
    ha már ennyire mondogatjátok,akkor megígérem,hogy a következő csapat már a Real lesz :D
  • Fyrex
    jóreggelt

fel a fejjel hunbasser, nem szégyen, de tényleg jobb lenne ha pár szezont letolnál a Reallal, gyakorlat teszi a mestert :)
  • Uborkasalata
    Köszike.
  • hunbasser
    ááá kilöktél :)

a különböző kiegészítőket neked kell feltenni,nem tartalmazza a mentett fájl a képeket és a config fájlokat.

szóval az előbbi hsz-em,amit uborkasaláta ütött ki:

Szatmárinak felajánlottam egy jó szerződést,kétszer annyit ajánlottam neki,mint amennyit kért,hátha mégis engem választ,bár ennek kicsi az esélye...
  • Uborkasalata
    bocs 2x ment el :(
  • Uborkasalata
    Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni, h. ha a játékot megveszem és valaki átküldi a mentését aki fel turbózta mezekkel , adatbázisfrissítésekkel és én egy új szezont kezdtek akkor bent lesznek azok nálam is ugye? :)
  • hunbasser
    Sallai Róbert akkor b@ssza meg...[elnézést kér]

minden jó pléyámat eladja az elnök...

ilyen játékost nem tudom mikor fogok venni legközelebb

• hunbasser
    a Dunaújváros után kezdek vmi erősebb csapatt sztem.

de egyelőre még folytatom ezt a mentést,bár csak 3.helyen állunk(ha az utsó meccset megnyerjük,akkor maradunk is ott),és azt mondtam,h ha most sem jutunk fel,akkor kezdek újat,de még adok időt magamnak.egyébként minden évben feljuthattunk volna,csak mindig elbasztuk :\ remélem,h jövőre ez már nem így lesz.

• 9csöves9
    hidd el,senki sem kiscsapattal kezdte az első manageres játékát
  • hunbasser
    gondolkoztam már rajta,hogy leszek nagy csapattal is,csak én túl sokat várok el magamtól,és úgy vagyok vele,hogy nagycsapattal nincs akkora kihívás,ha meg még velük sem menne,az meg már tényleg nagy szégyen lenne.

A Dunaújvárossal most viszonylag döcög a szekér,annyira nem rosszul,most játszottam egy jó meccset a Soroksár ellen idegenben,nyertem 2-3-ra,a feljutás már nem lesz meg,de a 2.hely sem,szóval célom,h megkaparintsam a 3.helyet a Pécstől.a ZTE meg a Vác túl erősek egy NB2-be,érthető is,h ők vannak legelől.szerencsére az NB1-ben a Fradi és a Diósgyőr állnak kiesésre,szóval,valószínüleg mindketten a keleti csoportba kerülnek,ami nekem jó.
  • 9csöves9
    csocsesz és grat tényleg mindenkinek,párat ki is emelnék: Szelfis bajnoki címe,Drucker dortmundja,Soma továbbjutása,Zaki bajnoki címe,Kard eb-je a Betises srác menetelése,Tamás Fenerezése estébé

[fúbazmeg hagyja el a száját]

Hunbasser:szerintem nem szánalmas,érthető.úgy tudom nem olyan rég óta játszol,mindig kis csapatokkal toltad? mert ha igen tolj le pár szezont a Reallal tapasztalatszerzés gyanánt szerintem
  • hunbasser
    ilyen még sosem volt,h ilyen hamar feladjak egy játékot,és h ki is töröljem.biztos most páran azt gondolják rólam,hogy ez szánalmas,h ilyen korán feladom,de ilyen mértékű csalódást még egyik mentés sem hozott.

egyébként mindig ez van:jó kezdés,pocsék folytatás...nem tudom mit rontok el :S
  • hunbasser
    na jó,nem próbálgatok én semmit sem.szépen beállítgatok mindent,a meccs előtt az csatárokra és a szélső kp-kra ráállítottam a védőket szoros emberfogással,szépen mindent kidolgoztam,vagy negyed órát tököltem vele,erre 20 perc alatt kaptam hármat...

olyan szinten felidegelt az egész,h ki is léptem,és töröltem a mentést...pedig jól indult...pedig sajnálom,de hihetetlen,h minden jól megy,tényleg,igazi csapat látszatát keltik,utána meg mindenki elver,aki felénk jár...először azzal a taktikkal nyomtam,ami bevált a Leedsnél eddig is,aztán gondolom kiismerték a taktikát,és utána már csak komoly összjátékot sem láttam,aztán kipróbáltam 3 taktikát 6 meccsen,és semmi...kapom a gólokat orrba szájba...

most nagyon elkeseredtem :\ folytatom inkább a Dunaújvárost.
  • hunbasser
    hát,ezt most én is lekaptam,mert hullámvölgyben vagyunk,amiből nem fogunk csak úgy kilábalni,szóval,megköszönném én is,bár még megpróbálkozom egy sima 4-4-2-es taktikkal.
  • zaki

Bye.
  • nemanda
    Thx!
  • Gunnersboy
    na igazolásaimmal bucsuzom, próbáltam kötődni a valósághoz is egy picit :)

hát mára ennyi, jó8
  • GTheo
    Ieneket offtopikba...

Kül asszem ide:
    C:\Games\Football Manager 2007\data\db\

és itt abba a verzióba ahol kezdeni akarsz.
  • zaki
    Nem vmi nehéz csoport, kötelező a továbbjutás...
  • nemanda
    Hello & grat all!
    Az lenne a kérdésem, hogy az adatbázis frissítéseket hova kell bemásolni?
  • Gunnersboy
    bl csoportom :o
  • Kanál
    puß
  • zaki
    Szép, grat!
  • Gunnersboy
    eddig egészjólmegy, énsem kaptam még gólt :)
  • zaki
    tessék