Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
8 év alatt 8. bajnoki cím.
De nem vagyok elégedett, mert nemzetközi szinten megint nem sikerült nagyon alkotni, a 16 között vert ki az UEFA-kupában az Ajax 4-3-as összesítéssel...
Magyar Kupa is meg van ötödszörre, 2-1-re vertem a Gyõrt.
Nézz szét Afrikában, ott aprópénzért lehet szupertehetségeket elhozni...
Real elleni BL-negyeddöntõ meccs elõtt kipróbáltam a kontrataktikomat,amit eddig nem nagyon használtam. Csak múltkori Real elleni 5:2es zakó miatt most félek 😄 Meghát Real idén megállíthatatlan minden téren. Ahhoz képest,hogy védekeztem idõt húztam és kontráztam,meccs jó részén mi támadtunk és a Barca kontrázott. Deco 35rõl rúgott egyett,amin annyira felhúztam magam,hogy Ricardo kapus utódját keresem,és meg is találtam,még áron vitatkozunk. Nyárra meglesz. Aztán Toto egyenlített.
Hozok pár képet nagy igazolásaimról,akik 1.5 év alatt értek be.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
A 2. évrõl ez nem mondható el. Be is töltöm gammát =)
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
egy jó hajrával uefa is meglehet.
tabella !!!! 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
please mondjatok játékosokat a fradiba minden posztra 1 naon jó játékost és olyat please aki európai és nem légiós köszi elõre is
Gratula 😊
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
U19-ben volt a játék elején már, 16-17 éves csatár gyerek, nem rossz.
ez is egy célom
De semmi gond, van, aki majd pótolja õket.
27.5m fontot kaptam értük. Igaz, csak részletben, 24 hónapra.
neked az eredmények alapján szoktam gratulálni😉
Mondjuk ebben a gammában õket megszerezni nem kis dolog szvsz
Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !
mondjatok pár 15-19 éves tehetséges ifit minden posztra
quianta(rosszul irtam) , zuniga , andreev , megvannak
Azoktol akik vártak tegnap este elnézést kérek, öcsém szülinapját ünnepeltük,most pedig megint melo este 9ig.
Gartula mindenkinek, leginkább Fyrex 101 millios csatársora a durva😊
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
és mind2 golpasszt Németh Krisztián adta, kicsit pihentettem a nagyobb neveket igy játszottak õk is😊