Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak asszisztenst
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Amikor válogatottat irányítotok, szoktatok felvenni edzõt?
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Hát ez nehéz szülés volt....

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
BUDA > miskolc.
még 1-2 ilyen mozgássérültet beteszel a csapatba, már nem leszel ilyen happy :o
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
BUDA > miskolc.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Grat JAck & Issey Atti!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
BUDA > miskolc.
valamint robi carlos spanja szal rossz gyerek nem lehet ha a legjobb plejaval haverkodik 😛
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
mingya rakok be rola kept, nagyon kemeny ember
BUDA > miskolc.
grat
alazas mesterfokon no kampban elso fejezet ^^
BUDA > miskolc.
fejezzétek már be az offot, kutya nem kiváncsi rá
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
Engem is nagyon bosszantott, hogy az új játékosokat nem tudtam benevezni. Néha nagyon ifi játszott.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
De mi van akkor, ha július elsejével távozik 10 játékosom és érkezik 10 új? Az újak nem játszhatnak, de akkor kit nevezzen az ember?
A új szerzeményeim nem is játszhatnak, pedig kellenének.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/