Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
szevasz

csak asszisztenst

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Tono34
Estét!

Amikor válogatottat irányítotok, szoktatok felvenni edzõt?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

franc0
aki világsztárnak született az 19 évesen néz ki így

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

gabber_saviola
szevasz Imi, és grat

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
Hello all!
Hát ez nehéz szülés volt....

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

hadd dontsem el en plz hogy kit jatszatok, akar fogyatekos szerinted akar nem 😛

BUDA > miskolc.

fernando torres
ígéretes

zaki
azért el ne ájulj magadtól :c

még 1-2 ilyen mozgássérültet beteszel a csapatba, már nem leszel ilyen happy :o

McFrost
köszönöm nektek!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

sima grat <#eljen><#eljen><#eljen>

BUDA > miskolc.

es en vele nyerek sazl ^^

BUDA > miskolc.

gabber_saviola
gratulálok István

zaki
lol 😄DDDD

hacsak ránézek erre a gyerekre felb@szom az agyam, hogy lehet ilyen f0s 😄DDDDD

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

mert megtehetem amit te nem ^^

BUDA > miskolc.

gabber_saviola
szevasz István

zaki
jézusom, ilyeneket minek játszatsz? 😄

szertárosnak nem venném fel 😄

Hi!Ha felteszem a 6.0.3-as patchet akkor fenn kell lenni a régebbi patcheknek is?
Sysfox
De legalább keményen dolgozik, és úgy fut, mint az állat...<#vigyor1>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

McFrost
Hail All!
Grat JAck & Issey Atti!<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

johogy csak ra kell nezni

BUDA > miskolc.

Szega87
lehet rossz a szemüvegem ! de ez wörld klássz?

😄DDDDDDDDDDDDDDD very ambitious explosive sztrajker ^^
valamint robi carlos spanja szal rossz gyerek nem lehet ha a legjobb plejaval haverkodik 😛

BUDA > miskolc.

gabber_saviola
nem gyengén vördklassz

BUDA > miskolc.

gabber_saviola
nah hadd sasoljuk a sztárpléját 😛

Szega87
lássuk ^^

koszonom ^^
mingya rakok be rola kept, nagyon kemeny ember

BUDA > miskolc.

gabber_saviola
Jovánczai <#wow2><#smile>

grat

csum Gabor
alazas mesterfokon no kampban elso fejezet ^^

BUDA > miskolc.

fernando torres
vége a bajnokságnak
már csak a Milan vár a BL döntõben

gabber_saviola
csoki érkezõk, és grat mindenkinek

fejezzétek már be az offot, kutya nem kiváncsi rá

fernando torres
bevásárlás ON

Fyrex
rosz helyen jársz huzz el innen

Avanti Crociati!

fernando torres
megfogadtam a tanácsod
folytatom a Barcat

cory11
kik vannak még magyarok a csapatodban?A lokiból igazold le Saligát(a csatárt) mert nagyon fejlõdik nálam pl csere de sokszor be szoktam cserélni és jól nyomja.a másik Saligát még nem próbáltam külföldön.Priskint leigazolta a Siegen és területi ligában vezeti a góllövõlistát 21/20.

cory11
én a Kölnnel most elsõ vagyok. a téli szünetben eladtam Mokoenát(elvágyódott) és megvettem helyette Salamon Kalou-t.Jött még Paletta a Banfieldtõl, Arenas Kolumbiai kapus nyáron pedig jön még Kasper Schmeichel és megpróbálom leigazolni Kompanyt.

II. Waltner :c favorizalom a magyar csatarokat

BUDA > miskolc.

cory11
semmit😊

kezdtem egyet a Reallal, lejatszok veluk egy evet, kivancsi vagyok mit tudok megnyerni

BUDA > miskolc.

fernando torres
látta

ez nem az a topic sry

BUDA > miskolc.

fernando torres
<#worship>

franc0
a lényeg hogy élvezd a játékot.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Tono34
Bizony ez így van. Két alkalommal indultam az intertotóban. 2. alkalommal sikerült is bejutnom az UEFA-ba (amit meg is nyertem).
Engem is nagyon bosszantott, hogy az új játékosokat nem tudtam benevezni. Néha nagyon ifi játszott.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

saviola83
Már 6 gólt kaptam a bajnokságban fejesbõl.Állandóan lefejelik ilyen 11-es fejelõs emberek a védõimet.

fernando torres
jelenleg így állok
hát nem túl fényes

Sysfox
Ez az InterToto kupa a legnagyobb kicseszés a fociban, ez egy vicc. Július 1 elõtt kell nevezni a játékosokat (tehát az átigazolási szezon kezdete elõtt), viszont utána már nem lehet benevezni senkit.

De mi van akkor, ha július elsejével távozik 10 játékosom és érkezik 10 új? Az újak nem játszhatnak, de akkor kit nevezzen az ember?

A új szerzeményeim nem is játszhatnak, pedig kellenének.

fernando torres
yoreggelt all

Sysfox
A döntõben a Hamburg lesz az ellenfelem. Az elsõ komoly ellenfél.