Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szega87
nem tud valaki segiteni abban hogy hogy tudok képet csinálni s hlyére berakni egy olyan játékosnak akihez nincs kép ? (gabber2csomag fenn van) !
De pl kéne kép Dirk Kuyt-hoz , Kerlonhoz stb

zaki

asfa
sir dundi zakar zsolt <#idiota><#idiota><#idiota>

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

zaki
az. én bajnok lettem a foresttel, a man utd meg csak 5. lett. kib@szták az edzõt, én jelentkeztem, felvettek. lenyomok 1-2 szezont, aztán továbbállok. meghódítom angliát :c

asfa
lol most nézem hogy UEFA kupa <#idiota><#idiota><#idiota>

zaki
elég vót a forestbõl, úgy döntöttem hogy most a man utdvel leszek bajnok :c

asfa
kösz neked is 😊

DONGUBA
hogyhogy mankester???

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
szerintetek lesz belole jo jatekos???

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zaki
grat <#ravasz1><#ravasz1><#ravasz1><#ravasz1><#ravasz1>

zaki

asfa

asfa
estet grat srácok!

Tono34
3. helyen állok azért csak illene "szorosabb" meccset játszani velük. Netán pontot vagy pontokat szerezni ellenük.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Fyrex
palermo sem gyenge

Avanti Crociati!

zaki
olaszban inter-milan-juve nagyon erõs <#sir>

Tono34
Juve után Milán-tól is zakó 1:4

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

olympus
a gólnál levetted a mentalitást védekezõre de ez már isszonnyú durva!!!!!!
én már rég abbahagytam volna és kiléptem volna majd visszaléptem volna...😄

Divatcsapatok OLÉ!

andrijcar
Estét mindenkinek! <#integet2>
Sikerült feljutni a Venezia-val.

Forza Milan!

McFrost
Arsenal-t kaptam a BL-be

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Tono34
Ez megint nem sikerült.

franc0
mostnézem ez dedurva

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Fyrex
hát én nem értem mit állitasz de ez már télleg hihetetlen <#ijedt>

Avanti Crociati!

franc0
nálam nagyon nem

5 perccel ezelõtt Ajax - Inter 0-3
ajax-al voltam...

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

saviola83
Az a helyzet hogy kipróbáltam de még jobban kikapok.Nagyon üres a középpálya közepe simán kipasszolnak.

zaki
hát ez...

próbáld ki a 442 diamond attacking v2-t (Mcfrost ajánlásával), nálam bevált! (ez úgy hangzott mint egy idóta reklám 😄)

fsgh
Grat!Elõre a blért!😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Jó Estét!!!😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

saviola83
Na ezzel végleg befejeztem.Rájöttem hogy én nem tudok ezzel a játékkal játszani.Nem tudok rendes taktikát csinálni amióta játszok ezzel a játékkal az kb 2 éve.

gabber_saviola
jó estét caps lockos

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

DONGUBA
JO ESTET URAK!!!

zaki
grat mindekinek <#smile>

zaki
ki mondta, hogy ne játszasd? <#mf2>

fsgh
huhhh azt én is utálom... eyenlített már ki elenfél a 90.percbe emiatt nekem is...:S:S:S:S:S:S:S:S::S:S
(Soha ne add fel)(sztem ha nagyon nem megy akkor kezdj egy olasz közép csapattal...)

fsgh
így állok a végére egy bl helyezés mindenképp kéne...

saviola83
ezt a köcsög koprivecet úgy el zavarom innen a búsba hogy csak na.Már megint miatta kaptunk ki.Elkezd cselezgetni a 16. os vonalánál a 90.percbe.Nem megy nekem ez a játék.Úgy érzem itt az ideje hogy feladjam.

fsgh
thx!Neked is McFrost😊

Nem tom még meg van az a mentésem is de elöször a Fiot akkarom valami nagyobb gyõzelemhez jutattni...pl BL😊

McFrost
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

gabber_saviola
nem gyenge, grat

Interrel mikor leszel?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
Ez a meccs se volt semmi...a Kapusom lett a mérkõzés legjobbja😊

Tono34
Ez a gép taktik nagyon bejött neked. <#eljen>

Tono34
Marseille lesz az ellenfelem a BL elsõ kiesési körében. Egyszer már az Intertotóban továbbjutottam ellenük, remélem most is sikerülni fog.

gabber_saviola
gratulálok István

gabber_saviola
grat <#worship><#worship><#worship>

fsgh
GRAT!!!!<#eljen>

McFrost

fernando torres
3 év ide vagy ode nem oszt nem szoroz <#zavart1>

eleinte úgyis maxwell cseréje lesz, deschacht nagyon gyenge lett

Vege a bajnoksag, es sikerult feljutnom. A masik csoportban a genova jutott fel. (Palermo meg kiesett). Kivancsi vagyok hogy hogy fog menni a serie b-ben 😊

fsgh
Hello Gábor!thx😊
Hello Tono!