Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sysfox
Megvolt a visszavágó is, laza játékkal simán nyertünk.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Sysfox
Igazoltam pár jó edzõt, mostmár minden edzésem 4 csillagos legalább. <#smile>

Viszont Lasmar nem akar jönni...nem tudok neki fizetni 2900-at havonta, csak 2500 engedélyezett a klub sajnos. <#shakehead>

gabber_saviola
szevasz Foxi <#wave>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Sysfox
Sziasztok! <#wave>

saviola83
Sajna újabb vereség idegenben 2-1.Ti hogy a francba tudtok olyan hamar sikereket elérni.

gabber_saviola
szevasz Dzseki

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

andrijcar
Sziasztok! Grat a szép sikerekhez! Saviola83: Munka,munka,munka és kitartás. Meg lesz az eredménye <#smile>

A Veneziával még 4 meccsem van vissza a bajnokságból. 1 ponttal vezetem a tabellát. Este majd folytatom és berakok képeket is.

Forza Milan!

saviola83
Ismét vereség itthon az RKC ellen 1-0.kapuralövésünk 1
Úgy tûnik hamar ki fogank rúgni.

JackDaniels
Üdv mindenkinek!
Grat a Honvéd BL gyõzelméhez!😊
Naon jól néz ki a Roosendaal-os háttér.😊

\"Never say never!\" W Churchill

saviola83
Jah jó lenne csak a jó játékosok mind máshova mennek meg az edzõk sem jönnek el.

Tono34
VB Pótselejtezõn elbuktam Equador ellen, otthon 0:1, idegenben 1:1 így nem jutottam ki a VB-re.
E meccsel egyidõben volt a BL csoport uccsó meccse. Ezen 3:1-re nyertünk a PSV ellen így csoportelsõként jutottunk tovább. 5gy 0d 1v a gólarányra nem emlékszem, de kb 15-4.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
Nagyon jó vagy Grat!

Nem aludtam el 7-tõl dolgozom, csak van amikor reggel nincsen idõm 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

gabber_saviola
olcsón jó Magyarokat nem veszel?

Stark, Gyepes?

gabber_saviola
nem szabad elkeseredni

keress fiatal sikeréhes pléjákat (persze ingyen) és jó edzõket akik kemény edzéseket tudnak levezényelni

saviola83
5 játékost sikerült eladnom összesen 5 millióért.Õk jöttek

Ezek pedig az eddigi meccseim.

saviola83
Sajna nem jól indult a bajnoksá két 2-1 es vereség és játékban is rosszak voltunk.Pedig az dzõmeccsek jók voltak.Nagyon nehéz szezon lesz.Bár sok játékost igazoltam lehet még nem szoktak össze.

Ja,igen és amirõl majdnem megfeledkezdtem:
Magyarország nagycsapata veretlenül jutott ki a 2012-es eb-re,ugyanígy az u21,de az u19 is ott van😊 az u-21 lejátszotta elsõ eb-s mérkõzését,Norvégia csapatát 8-0! arányban zúzta szét😊
Magyarország a 6.!! helyen áll a z európai ranglistán,a béelben 3,uefában és intertotoban 5 magyar csapat indult 2011-ben,a zte bejutott a béel-be,a kecskemét és az újpest túljutott az uefa csoportkõrbõl......
De szép lenne,ha ezt láthatnám valaha

20227!

hello mester, ti is iszonyatjók vagytok😊
Asszem,hogy egy utsó évet megyek még a csapattal,aztán továbbálok..De hogy hova azt még nem tom

20227!

thx,uram

20227!

gabber_saviola
jah iszonyatjók vagytok, grat

Buona mattina <#wave>

thx.Talán szerencsém volt..De nem kell sokat visszaolvasnod,hogy lásd ez nem mindíg van így.Sõt, általában nem túl jó a helyzetkihasználásom,ezért mondom ,hogy itt most szerencsém volt,bár abban is biztos vagyok,hogy jobb a csapaom,mint a madrid😊

20227!

Szega87
<#eljen>

saviola83
Grat.Azt mond meg nekem hogy hogy a fenébe csinálod hogy ennyi kevés kapuralövésbõl ilyen sok gól lõsz.

Aranycipõ Guti-é,Legjobb pléja Srna,2. Guti

20227!

Mi van,elaludtál? 😊DDD

20227!

Jó reggelt,uraim!
Iszonyat jók voltunk😊

Nem játszhatott Lastuvka,Rodrigo Tíui,de így is meglett a 3.béel cím😊

20227!

Tono34
Reggelt!

Szega87
jó reggelt <#fogmosas>

gabber_saviola
buona notte tutti <#wave>

gabber_saviola
kutyasincsmáittmi? ^^

JackDaniels
Nah, yoccakát mindenkinek!

gabber_saviola
<#wow1><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

JackDaniels
Cseppet felkelt mindenki, mert enyhén csapdostam, hogy miért kaptuk azt az egy fax gólt.😊

JackDaniels
Mostan megyek, oszt iszok valamit, mert csak le kellene vezetnem a feszültcséget, ami nem kicsit viselt meg.😊)))

zaki
grat <#wow2><#ravasz1><#smile>

JackDaniels
Majdnem elbuktuk, de azé' csak sikerült. Nem kicsit vótam ideges.

saviola83
Sok sikert.

gabber_saviola
Dzseki, Én is nyertem tessék dicsérni 😛

JackDaniels
Nah, mostan gyön a BL döntõ a Barcelona ellen. Nem lesz eccerû.😊)

gabber_saviola
grat Dzseki

gabber_saviola
csoki , nem kell újat kezdeni

JackDaniels
Nah, csak megnyertük eztet is.😊) Remélem, a BL-el sem lesz nagyobb gond.😊

Na mi az ennyire Bl nap van?kérdésem a következõ!ha leszedem a pecset 6.0.3-ast!Akkor annak ellenére javítja a hibákat hoyg nem kezdek újat ugye?ez vonatkozik arra a hibára is hogy a mentés nem lesz olyan lassú?vagy ha már ilyen mentásem van az olyan is marad?
hi milannal 3 szor nyertem bl t zsinorban,most a real hoz kerultem,1 uefa kupa gyozelem.álando dilemmam h kis v nagy csapatnál jobb a játekélvezet.csak hat az igazolasok és a pénzek.kiscsapathoz hogy igazolsz sztárokat.+2012 van,már nehéz mindentvivo csapatot osszehozni,fradit elkezdtem,de fölb...,senki nem jon mo-ra
gabber_saviola
most azt monom, hogy a hirnevünk és a makker segített nyerni

gabber_saviola
jó éjt issey

köszi,nem rossz csapat
Lépek,jó éjt mindenkinek!

20227!

gabber_saviola
ejha<#taps><#taps><#taps><#taps>

thx fõnök,te is iszonyat jól nyomod😊

20227!

20227!